جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : جــــو بــــازار

احتمالا این اخرین صعودی هست که این گروه بانکی با اهرم تسعیر ارز میکند که بنظرم فرصت فروش مهیا میشود و نباید اشتباه گرفت و وارد سهام اینا شد نظر شخصی
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط فین پست شده است View Post
      دارا یکم را دریابید. با توافق برجام و اطلاعیه امروز سود تسعیر بانکها یک رالی حداقل 20 درصدی در بانکها خواهیم داشت که ناو دارا یکم را به محدوده 18 تا 19 هزار تومان می رساند و از آن مهمتر اینکه سازمان بورس قرار است برای دارا یکم و پالایش بازار گردان قوی انتخاب کند که این صندوقها در قیمتی نزدیک ناو معامله شوند. یعنی دارا یکم می تواند در عرض یک تا دو ماه آینده به 17 تا 18 هزار تومان برسد. 60 درصد سود ناقابل. عجیب است که بازار صف خرید میلیاردی برای دارا یکم نمی چیند.
      آدم از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشه!
      اینهمه حرف و حدیث و آرزو روی سهام بانکها ( برترینشون وبملت ) بابت تسعیر ارزهای قبلی بود، چی شد؟!
      سهام دو صندوق دارا و پالایش رو که دیگه هیچی ، بازی ناو هم دیگه برای این دو لش جواب نمیده!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سهامدارعمده
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1198

بچه های قدری وارد خوارزم شدن
        خرید سنگین تو وخارزم حقوقی داشت به کد میزد
        سبد برای سال بعد بسته شد.
        ثفارس برای سهام داری
        وبملت واعتبار ولبهمن خوارزمی برای نوسان

پیشاپیش سال نو مبارک امیدوارم در کنار هم در سال آینده همگی پرسود باشیم.
        انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• eco777
          عضو فعال
          • Sep 2014
          • 678

پیش‌بینی بورس و متغیرهای سال ۱۴۰۱

سایت بورسان یک نظر سنجی جالب گذاشته . میتونید شرکت کنید و نظرات دیگران رو هم ببینید .

public-survey | بورسان Bourseon

نظر

• am!n
            Banned
            • Jan 2022
            • 236

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
            این نظر را نقل و قول میکنم صرفا جهت بررسی خودتان اینکه چقدر درست گفته خواننده باید خودش نیز دستی در اخبار و تحلیل داشته باشد بنابراین تایید یا رد نمیشود:

با فرض امضا برجام و برقراری رابطه ای بهتر با دنیا ، میخام براتون بگم‌ که‌ برا آینده چه برنامه ای دارم . امضای برجام در این مقطع یه زلزله واقعیه و حباب های زیادی رو خالی میکنه و کسانی هم که‌‌ میخان‌ برای من جا بندازن که نه هیچی نیست و هیچ اتفاق مثبتی نمیفته ، احتمالا منافع خودشون درگیره . قبلا و پس از روی کار آمدن آقای رییسی نظرم بود که دلار امسال بالایی نداره . حالام‌ میگم دلار حداقل تا ۱۴۰۴ بالای خاصی نداره . وقتی رسیدیم به اون تاریخ ، اگه زنده بودم ، باز با هم صحبت میکنیم .

سراغ ملک و ماشین نمیرم مگه نیاز واجب و فوری داشته باشم ! بازار خودروهای وارداتی که با دلار ۴۵ هزار تومان پرایس شده بود با ریزش قیمت همراه میشه و بازار خودروهای داخلی که با دلار ۳۵ هزار تومان معامله و دچار افت قیمت میشن . با توافق و جهش تولید خودرو از ۹۰۰ هزار تا به ۱.۵ میلیون خودرو در سال و کاهش تورم انتظاری و عقب نشینی قیمت ها ، گپ قیمتی بین نرخ کارخانه و بازار آزاد به حداقل میرسه . مثلا یک پراید حدود ۵ هزار دلار قیمتش هست که با فرض دلار ۲۴ هزار تومان و هزینه شماره گذاری و مالیات بر ارزش افزوده و ...حدود ۱۴۰ میلیون تومان میشه . بازار مسکن که بزرگترین بازار پولشویی ایرانه ، با توافق به رکود بلندمدت میره . ملک با توجه به چسبندگی ظرف ۲ سال آینده ۲۵ درصد اصلاح و ماشین هم سریعتر ریزش خواهد کرد ! این ۲ قلم رو از لیست سبد سرمایه گذاریم خارج میکنم و حتی اگه ملک و ماشین اضافی دارم فروشنده ام که گزینه های بهتری برای سرمایه گذاری وجود داره .

بازار سرمایه با جهش قیمت کامودیتی ها ، حتی با دلار ۲۲ هم صنایع جذاب داره ، اما باید توجه کنیم که بازدهی رویایی دو سال پیش دیگه به این زودی تکرار نخواهد شد ! بازار سرمایه میتونه نسبت به تورم و دیگر بازارها بازدهی بهتری داشته باشه به شرط رعایت ریسک به ریوارد و مدیریت سبد و انتظارات معقولانه . اینم یادمون نره که افزایش سرمایه های سنگین و پول درشتی که خارج شده ،‌ باعث میشه زمان زیادی صرف بشه تا بازار به تعادل برسه و شاید تا ۳ سال آینده سالی یکبار و اونم در گروهی خاص حرکتی اتفاق بیفته که گرفتن این بازدهی هم کار راحتی نیست . بازار ما بخایم یا نخایم دلاریه و بنابراین فعلا چشم انداز رشد سنگینی نداره ، مگه اینکه فاکتورهای بنیادی سهم یا گروهی تغییر اساسی بکنه . امروز اگه بخام درصدی در بازار فعال باشم قطعا سمت گروهی میرم که سود نقدی خوبی بهم بدن . این بازار یک طرفه و با هزار محدودیت جایی نیست که خیلی براش وقت بزارم . با توافق بانک و‌ خودرو یک حرکت رو به بالا دارند ، اما باید گوش بزنگ باشم و بموقع سودم رو بگیرم و بکشم کنار !

دلار و‌ سکه جایی نمیرن و حتی ممکنه پایین بیان‌ . بهرحال ما با یه دولت اصولگرای پوپولیست طرفیم و میتونه دلار رو بیاره بزاره رو ۲۲ و نگهشم داره . از طرفی فعلا با نفت ۱۰۰ دلاری و رفع تحریمها ، این ۲ قلم محل سرمایه گذاری نیست ، مگه اینکه انس جهانی بخاطر گسترش جنگ اکراین بالای جدی بزنه . البته اینم بگم که اونس هر طرفی بره ، من همیشه ۱۰ درصدی طلا بعنوان پشتوانه روزهای سخت در سبد خواهم داشت .

تکنولوژی Blockchain و Distributed Ledger نوآوری‌هایی هستند که در آینده زندگی بشر کاربرد زیادی دارن ولی این کاربردها ربطی به قیمت بیت‌کوین و آلت‌کوین و شت‌کوین نداره . رمزارزها دوره رشد عجیب خودشون رو طی کردن و بالای درشتشون رو دادن و خیلیا رو پولدار کردن و منبعد فقط میشه بعنوان محلی برای یادگیری و ترید حرفه ای و سخت بهشون نگاه کنم ، نه جایی برای گرفتن سودهای رویایی و تاکید میکنم کار ساده ای برای من نیست . باید این رو‌ یاد بگیرم که هر بازاری یه دوره طلایی داره و وقتی تموم شد میشه توش کار کرد اما چندان راحت نیست و زمان زیادی میبره تا مجدد به تعادل برسه پس باید بدونم ، احتمال سوخت تو این بازی بالاست !

۳ سال آینده صبر و کسب سود تضمین شده میتونه گزینه خوبی برای من باشه و‌ بخشی از سبد رو به اخزا و‌ اوراق درآمد ثابت تبدیل میکنم و با وجود این سود تضمین شده ، فقط سراغ سهام با سود نقدی مناسب میرم و فریب نمیخورم ! دلیل نمیشه که چون سهمی ۷۰ ، ۸۰ درصد ریخته ، امروز باید برگرده . حواسم هست که تو این بازار با این ریسک و شرایط جنگی معامله کردن راحت نیست و اگه میخام چیزی هم بخرم ، حداقل سهمی باشه که ته سال یچی بزاره کف دستم . سهمی پر از زیان یا با ۲ زار سود ، میتونه از همینجا بره و بازم نصف شه !

اینا نظرات یه کانال دار تلگرامی با فرض امضای برجامه و در صورت عدم توافق باید شرایط جدید رو بررسی کرد . پس خیلی رو این متن حساب باز نکنید و خودتون قبل هر تصمیمی فکر کنید و سپس اقدام کنید !
            بیش از حد خوشبینانه و رویایی
            جالبه طرف هیچی از خروج سنگین پول از کشور با افت دلاری که مدنظرش هست نمیگه،هرکسی این چندسال پول و پله ای جمع کرده دارم به چشم میبینم فقط به فکر خروج و فرار از اینجاست،چون واقعا اینجا با بد دزدهایی طرف هستیم که یک چشمه اش را همه توی بورس دیدیم
            همین سالار صفایی کسی یادش هست اول سال که پراید نزدیک 100تومن شده بود بگه مفته بخرید؟من یادم نمیاد،همش هم فقط میگفت ریال و سپرده و اخزا
            درکل خیلی صفر و یکی و شدیدا خوشبینانه نگاه کرده
            شاید ملک و ماشین اصلا ارزش نداشته باشه به دید سرمایه گذاری با این قیمتا ولی اون شوک و ریزشی که این ترسیم میکنه واقعی بنظر نمیاد وقتی آشغالسازای این مملکت یک چینی 600 میلیون تومنی را 1میلیاردو 750 میلیون تومان قیمت میگذارن،با این قیمت انتظار افت شدید چه خودروی واردتی هست؟هیوندای کونا اگه با تعرفه های قبل وارد بشه باید 1200 قیمت بخوره،با 1200 هیوندا کی دیگه میره سراغ دیگنیتی و فیدیلیتی و تیگو؟!

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

عیدی «بانک دی» برای کارکنانش؛ بفرمایید وام ۵۰۰ میلیونی با اقساط ۱۱۷ هزار تومانی

بانک دی مصوب کرده است به کارکنان خود تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی با نرخ ۸ درصد پرداخت کند؛ آن هم در شرایطی که مردم عادی پس از طی هفت خان رستم در شعب بانکی و ماه‌ها دوندگی و انتظار، بالاخره می‌توانند وام تا سقف ۵۰ میلیون تومان با دو تا سه ضامن و با نرخ بهره حداقل ۱۸ درصد دریافت کنند!

نظر

• National
                عضو فعال
                • Nov 2018
                • 630

سلام بر دوستان سیمرغی
                گزارش حسابرسی شده هم آمد
                نکته قابل توجه پیشنهاد هیات مدیره مبنی بر تقسیم سود ۳۸۰ تومنی است
                مبارک همه دوستان صبور
                عیدی خوبی بهتون داد

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

?وزیر نفت: تمام پول نفت فروخته‌شده را گرفتیم

?آمریکا علاوه بر تحریم، به نفتکش‌های ایران هم حمله می‌کند، اما ما در این شرایط به جاهایی نفت بردیم که آن‌ها فکرش را هم نمی‌کنند.

?نه تنها درآمدهای نفتی دولت سیزدهم تمام و کمال وصول می‌شود، بلکه وصول درآمدهای گذشته را نیز احیا کرده‌ایم.

?درآمدهای نفتی ایران نسبت به پارسال ۲.۵ برابر و درآمدهای گاز ۴ برابر شده است.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

������وزیر نفت: تمام پول نفت فروخته‌شده را گرفتیم
                    ������آمریکا علاوه بر تحریم، به نفتکش‌های ایران هم حمله می‌کند، اما ما در این شرایط به جاهایی نفت بردیم که آن‌ها فکرش را هم نمی‌کنند.
                    ������نه تنها درآمدهای نفتی دولت سیزدهم تمام و کمال وصول می‌شود، بلکه وصول درآمدهای گذشته را نیز احیا کرده‌ایم.
                    ������درآمدهای نفتی ایران نسبت به پارسال ۲.۵ برابر و درآمدهای گاز ۴ برابر شده است.
                    پس به خاطر همین پول های آزاد شده است که قیمت خودرو، مسکن و برنج و گوشت و ...ارزون شده
                    حقوق کارگران رسیده به متوسط جهانی بالای ۱۰۰۰ دلار و حقوق مهندسان به بالای ۲۰۰۰ و ...
                    ....
                    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/03/18, 12:07.

نظر

• shahin
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 2218

این نظر را نقل و قول میکنم صرفا جهت بررسی خودتان اینکه چقدر درست گفته خواننده باید خودش نیز دستی در اخبار و تحلیل داشته باشد بنابراین تایید یا رد نمیشود:

با فرض امضا برجام و برقراری رابطه ای بهتر با دنیا ، میخام براتون بگم‌ که‌ برا آینده چه برنامه ای دارم . امضای برجام در این مقطع یه زلزله واقعیه و حباب های زیادی رو خالی میکنه و کسانی هم که‌‌ میخان‌ برای من جا بندازن که نه هیچی نیست و هیچ اتفاق مثبتی نمیفته ، احتمالا منافع خودشون درگیره . قبلا و پس از روی کار آمدن آقای رییسی نظرم بود که دلار امسال بالایی نداره . حالام‌ میگم دلار حداقل تا ۱۴۰۴ بالای خاصی نداره . وقتی رسیدیم به اون تاریخ ، اگه زنده بودم ، باز با هم صحبت میکنیم .

سراغ ملک و ماشین نمیرم مگه نیاز واجب و فوری داشته باشم ! بازار خودروهای وارداتی که با دلار ۴۵ هزار تومان پرایس شده بود با ریزش قیمت همراه میشه و بازار خودروهای داخلی که با دلار ۳۵ هزار تومان معامله و دچار افت قیمت میشن . با توافق و جهش تولید خودرو از ۹۰۰ هزار تا به ۱.۵ میلیون خودرو در سال و کاهش تورم انتظاری و عقب نشینی قیمت ها ، گپ قیمتی بین نرخ کارخانه و بازار آزاد به حداقل میرسه . مثلا یک پراید حدود ۵ هزار دلار قیمتش هست که با فرض دلار ۲۴ هزار تومان و هزینه شماره گذاری و مالیات بر ارزش افزوده و ...حدود ۱۴۰ میلیون تومان میشه . بازار مسکن که بزرگترین بازار پولشویی ایرانه ، با توافق به رکود بلندمدت میره . ملک با توجه به چسبندگی ظرف ۲ سال آینده ۲۵ درصد اصلاح و ماشین هم سریعتر ریزش خواهد کرد ! این ۲ قلم رو از لیست سبد سرمایه گذاریم خارج میکنم و حتی اگه ملک و ماشین اضافی دارم فروشنده ام که گزینه های بهتری برای سرمایه گذاری وجود داره .

بازار سرمایه با جهش قیمت کامودیتی ها ، حتی با دلار ۲۲ هم صنایع جذاب داره ، اما باید توجه کنیم که بازدهی رویایی دو سال پیش دیگه به این زودی تکرار نخواهد شد ! بازار سرمایه میتونه نسبت به تورم و دیگر بازارها بازدهی بهتری داشته باشه به شرط رعایت ریسک به ریوارد و مدیریت سبد و انتظارات معقولانه . اینم یادمون نره که افزایش سرمایه های سنگین و پول درشتی که خارج شده ،‌ باعث میشه زمان زیادی صرف بشه تا بازار به تعادل برسه و شاید تا ۳ سال آینده سالی یکبار و اونم در گروهی خاص حرکتی اتفاق بیفته که گرفتن این بازدهی هم کار راحتی نیست . بازار ما بخایم یا نخایم دلاریه و بنابراین فعلا چشم انداز رشد سنگینی نداره ، مگه اینکه فاکتورهای بنیادی سهم یا گروهی تغییر اساسی بکنه . امروز اگه بخام درصدی در بازار فعال باشم قطعا سمت گروهی میرم که سود نقدی خوبی بهم بدن . این بازار یک طرفه و با هزار محدودیت جایی نیست که خیلی براش وقت بزارم . با توافق بانک و‌ خودرو یک حرکت رو به بالا دارند ، اما باید گوش بزنگ باشم و بموقع سودم رو بگیرم و بکشم کنار !

دلار و‌ سکه جایی نمیرن و حتی ممکنه پایین بیان‌ . بهرحال ما با یه دولت اصولگرای پوپولیست طرفیم و میتونه دلار رو بیاره بزاره رو ۲۲ و نگهشم داره . از طرفی فعلا با نفت ۱۰۰ دلاری و رفع تحریمها ، این ۲ قلم محل سرمایه گذاری نیست ، مگه اینکه انس جهانی بخاطر گسترش جنگ اکراین بالای جدی بزنه . البته اینم بگم که اونس هر طرفی بره ، من همیشه ۱۰ درصدی طلا بعنوان پشتوانه روزهای سخت در سبد خواهم داشت .

تکنولوژی Blockchain و Distributed Ledger نوآوری‌هایی هستند که در آینده زندگی بشر کاربرد زیادی دارن ولی این کاربردها ربطی به قیمت بیت‌کوین و آلت‌کوین و شت‌کوین نداره . رمزارزها دوره رشد عجیب خودشون رو طی کردن و بالای درشتشون رو دادن و خیلیا رو پولدار کردن و منبعد فقط میشه بعنوان محلی برای یادگیری و ترید حرفه ای و سخت بهشون نگاه کنم ، نه جایی برای گرفتن سودهای رویایی و تاکید میکنم کار ساده ای برای من نیست . باید این رو‌ یاد بگیرم که هر بازاری یه دوره طلایی داره و وقتی تموم شد میشه توش کار کرد اما چندان راحت نیست و زمان زیادی میبره تا مجدد به تعادل برسه پس باید بدونم ، احتمال سوخت تو این بازی بالاست !

۳ سال آینده صبر و کسب سود تضمین شده میتونه گزینه خوبی برای من باشه و‌ بخشی از سبد رو به اخزا و‌ اوراق درآمد ثابت تبدیل میکنم و با وجود این سود تضمین شده ، فقط سراغ سهام با سود نقدی مناسب میرم و فریب نمیخورم ! دلیل نمیشه که چون سهمی ۷۰ ، ۸۰ درصد ریخته ، امروز باید برگرده . حواسم هست که تو این بازار با این ریسک و شرایط جنگی معامله کردن راحت نیست و اگه میخام چیزی هم بخرم ، حداقل سهمی باشه که ته سال یچی بزاره کف دستم . سهمی پر از زیان یا با ۲ زار سود ، میتونه از همینجا بره و بازم نصف شه !

اینا نظرات یه کانال دار تلگرامی با فرض امضای برجامه و در صورت عدم توافق باید شرایط جدید رو بررسی کرد . پس خیلی رو این متن حساب باز نکنید و خودتون قبل هر تصمیمی فکر کنید و سپس اقدام کنید !

تا حدودی دقیق به نظر میاد ؛ اما چند نکته خیلی محتمله :

1- حتی اگر یک توافق نیم بند انجام بشه ؛ ماهیانه حداقل 5 میلیارد دلار در آمد نفت و گاز به در آمد کشور اضافه می شود . حداقل 10 میلیارد دلار نفت و گاز و میعانات موجود در مخازن روی زمین و شناورها به سرعت به فروش می رود ؛ به علاوه حداقل 10 میلیارد دلار پس اندازهای دلاری مردم و بانکها در یکسال آینده عرضه خواهد شد .
                      ( میلیاردها دلار مطالبات قبلی و میلیاردها دلاری که گفتند احمدی نژاد گم و گور کرده ::::::::::::::> چشم پوشی )

بازار ی که کشش عرضه روزانه 50 میلیون دلار نداره چطور می خواد در مقابل کاهش نرخ ارز مقاومت کنه ؟
                      تا کی و کجا بانک مرکزی می تونه با چاپ پول و خرید ارز از بازار جلو ریزش نرخ ارز بگیره ؟

دلار فروشهای بانک مرکزی ( از کارمندان ارشد بانکها تا دربون و پارک بان دم درب و کفش واکس زن های دور و بر بانک مرکزی که با جوسازی دلار را تا این نرخ فجیع بالا برده اند ) ؛ باید پاسخ بدهند .
                      تا کی می خواهند دلار را در بانک مرکزی گم و گور کنند و پو.ل بی پشتوانه چاپ بکنند ؟
                      بانک مرکز باید در خصوص چاپ پول و حمایت از بالا نگه داشتن نرخ ارز از بازار و تورم وحشتناکی که از این ناحیه به نفع یک عده خواص ایجاد شده و می شود باید پاسخگو باشد.
                      چرا از مدیران بانک مرکزی و سایر بانکها ( که احتمال زیاد با یک عده صاحبان قدرت هم کاسه بوده اند ) ؛ در سو استفاده های ارزی تحقیق و تفحص نمی شود ؟

اگر قرار باشد توافق نیم بندی انجام بشود و حتی اندکی پول نفت به کشور باز گردد ؛ نر خ ارز بیش از حد گران است.
                      این روزها بی سواد ترینِ مردم هم می توانند حساب کنند تنها صادرات روزانه 2 میلیون بشکه نفت می شود سالیانه 700 میلیون بشکه (که هزینه تولید هر بشکه اش عملا حدود 5 الی 10 دلار هم هزینه ندارد ) !

٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪

ضمنا شرکتهای زیادی هستند که به دلیل بالا بودن نرخ ارز و مواد اولیه نیست و نابود و بیش از اندازه مفت شده اند .
                      اگر قرار بر طرح های توسعه و تولید شغل باشد بعضی از اینها دو باره به سرعت احیا خواهند شد ؛ چرا روی اینها تمرکز نمی کنید .
                      بانک مرکزی علیرغم مخالفت مدیران دزد ؛ به زودی مجبور خواهد شد نرخ بهره را پایین بیاورد تا مافیای رانت و بانک و دلار مردم را بیش از این وادار به تعطیلی تولید و کسب و کار و سپرده گذاری در بانک نکنند .

آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/03/18, 12:38.

نظر

• bahramkhaliran
                        عضو جدید
                        • Sep 2020
                        • 812

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                        پس به خاطر همین پول های آزاد شده است که قیمت خودرو، مسکن و برنج و گوشت و ...ارزون شده
                        حقوق کارگران رسیده به متوسط جهانی بالای ۱۰۰۰ دلار و حقوق مهندسان به بالای ۲۰۰۰ و ...
                        ....
                        سلام
                        میزان کار وخدماتیکه کارگرایرانی ارئه می دهدنسبت به خارج چقدراست
                        نظربنده یک دهم!
                        کشورماکمونیستی اداره می شود.پس خواهشن بادنیا مقایسه نشود.

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
                          سلام
                          میزان کار وخدماتیکه کارگرایرانی ارئه می دهدنسبت به خارج چقدراست
                          نظربنده یک دهم!
                          کشورماکمونیستی اداره می شود.پس خواهشن بادنیا مقایسه نشود.
                          درود
                          میزان کار را مدیر هر بخش تعیین میکند و بستگی به مدیریت ان وحد تولیدی یا...دارد

بخش خصوصی هم خوب کار میکند هم خوب مدیریت اما باز دستمزد کارگرانش یک دهم جهانی هم نیست!!

بخش دولتی قضیه فرق دارد

سوپور شهرداری حتی بیش از اندازه استاندارد هم برای بخش دولتی کار میکند حقوقش یک دهم هم دستمزد جهانی هم نیست

یخچال منزلش بسوزد ماتم میگیرند چون نمیتونند انرا درست کنند اینا اکثرا هم پیمانی میبرند سرکار و حقوق بموقع هم نمیدهند حقوق بازنشستگی اینا هم باز بسیار پایینتر از حقشان هست و بسیار دور هست از نورمال جهانی ان

در کل نیروی کار داره توسط دولت و بخش خصوصی استثمار میشود....حتی به نسبت حقوق و مزایا در عربستان و امارات...چه رسد به نرخ میانگین جهانی....

نظر

• بهرام خان.
                            ستاره دار (1)
                            • Sep 2020
                            • 124

درود
                            میزان کار را مدیر هر بخش تعیین میکند و بستگی به مدیریت ان وحد تولیدی یا...دارد

بخش خصوصی هم خوب کار میکند هم خوب مدیریت اما باز دستمزد کارگرانش یک دهم جهانی هم نیست!!

بخش دولتی قضیه فرق دارد

سوپور شهرداری حتی بیش از اندازه استاندارد هم برای بخش دولتی کار میکند حقوقش یک دهم هم دستمزد جهانی هم نیست

یخچال منزلش بسوزد ماتم میگیرند چون نمیتونند انرا درست کنند اینا اکثرا هم پیمانی میبرند سرکار و حقوق بموقع هم نمیدهند حقوق بازنشستگی اینا هم باز بسیار پایینتر از حقشان هست و بسیار دور هست از نورمال جهانی ان

در کل نیروی کار داره توسط دولت و بخش خصوصی استثمار میشود....حتی به نسبت حقوق و مزایا در عربستان و امارات...چه رسد به نرخ میانگین جهانی....
                            مبهوت خان............
                            شما ناهار خوردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            خب.........../.:biggrinsmiley.:/
                            بقیه چی؟؟؟؟؟؟؟:D
                            ناهارخوردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:.yead.:/

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

دوستان!!

خریدار داره این بلوک سایپا و خودرو؟؟ کی میخرد؟؟ شاید بدهند صندوقهای بازنشستگی که انها هم بعید هست زیر این بار بروند

اینا بیش از 10ساله یه ریال سود نساختند کلی زیان انباشته دارند مالکیت 40درصدی دولت در سایپا و بیش از 20درصدی در خودرو باز هم باعث نشده دولت به اینا اجازه افزایش نرخ بدهد که از زیان خارج شود بعد که بفروشند حتی بدتر هم میشود

بشخصه خیلی متاسف میشوم برای کلیت بازار اگر این دو لگن ساز بخواهند با این گزارشهای منفی صرفا بخاطر فروش بلوک توسط دولت صعود کنند

باز هم که رد پای این دولت نیز همانند دولت قبل در بازار در جهت سهم بادکردن دیده میشود

کجا هست اینهمه پول اصلا کدام حقوقی اینهمه نقدینگی دارد بدهد سهام درپیت اینا؟؟؟ اینهمه شرکتهای سودساز و اینده دار در بازار هست

بعید میدونم این معامله بلوک خریدار داشته باشد اینا رو میبرند بالا بعد خریدار نباشد باز با کله میاد پایین سهام همه بازار رو منفی میکنند

دوستان لطفا در این باره نظر مفدیشان را به اشتراک بگذارند

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3768

دوستان!!

خریدار داره این بلوک سایپا و خودرو؟؟ کی میخرد؟؟ شاید بدهند صندوقهای بازنشستگی که انها هم بعید هست زیر این بار بروند

اینا بیش از 10ساله یه ریال سود نساختند کلی زیان انباشته دارند مالکیت 40درصدی دولت در سایپا و بیش از 20درصدی در خودرو باز هم باعث نشده دولت به اینا اجازه افزایش نرخ بدهد که از زیان خارج شود بعد که بفروشند حتی بدتر هم میشود

بشخصه خیلی متاسف میشوم برای کلیت بازار اگر این دو لگن ساز بخواهند با این گزارشهای منفی صرفا بخاطر فروش بلوک توسط دولت صعود کنند

باز هم که رد پای این دولت نیز همانند دولت قبل در بازار در جهت سهم بادکردن دیده میشود

کجا هست اینهمه پول اصلا کدام حقوقی اینهمه نقدینگی دارد بدهد سهام درپیت اینا؟؟؟ اینهمه شرکتهای سودساز و اینده دار در بازار هست

بعید میدونم این معامله بلوک خریدار داشته باشد اینا رو میبرند بالا بعد خریدار نباشد باز با کله میاد پایین سهام همه بازار رو منفی میکنند

دوستان لطفا در این باره نظر مفدیشان را به اشتراک بگذارند
                                از وقتی یادم هست وساپا قرار هست دهکده گلستان رو بفروشه و خودرو بانک پارسیانش رو بفروشه ...یه جریانی هست در مایه های تغار و گربه ملانصرالدین !!!اگر کسی بتونه از نوسان های خودرویی گین بکیره ..خیلی کارش درست هست

نظر

در حال کار...
                                X