کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
الان کشور هیچ مشکلی ندارد به جز اینکه چند تا واژه بیگانه وارد زبان فارسی شده که این واژه ها باید برداشته شوند طرف نون شب نداره بخوره تو تلویزیون میگه نگوید تکنولوژی بگید فناوری از ناراحتی می خواهم شکم خودم را پاره کنم که اینقدر اینها پرو و بی حیا هستند
درود
جناب حداد عادل رییس فرهنگستان ادب فارسی هستند و از این بابت ردیف بودجه میگیره و ......
الان کشور هیچ مشکلی ندارد به جز اینکه چند تا واژه بیگانه وارد زبان فارسی شده که این واژه ها باید برداشته شوند طرف نون شب نداره بخوره تو تلویزیون میگه نگوید تکنولوژی بگید فناوری از ناراحتی می خواهم شکم خودم را پاره کنم که اینقدر اینها پرو و بی حیا هستند
مگر خبر ندارید؟
تمام مشکلات کشور با یک سرود آسمانی سلام فرمانده حل شد و حالا تمام تمرکز و هم وغم فرماندهان سپاه روی صادرات این سرود به کره مریخ هست تا با ایلان ماسک رقابت کنند!!!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
مگر خبر ندارید؟
تمام مشکلات کشور با یک سرود آسمانی سلام فرمانده حل شد و حالا تمام تمرکز و هم وغم فرماندهان سپاه روی صادرات این سرود به کره مریخ هست تا با ایلان ماسک رقابت کنند!!!
ذقیقا
الان مشکل کل کشور با سرود رفع و رجوع شد حالا بریم سر سرود یا تواشیح بعدی.
قدیما که سرود حرام بود حکومت تو کار تواشیح بود.یعنی تلویزیون فقط تواشیح پخش می کرد مخصوصا دهه شصت و هفتاد.
بعد دید که نمیشه باید مدرن شد سرود هم از حرام بودن در اومد وارد گود شد.
حالا برای طرفدارای بی سواد و کج فهم خودشون خوبه ولی بقیه ملت که نمیشه فلان حساب کرد.
البته این سود بدون لحاظ افزایش سرمایه 138 درصدی از محل آورده است و در پی بر ای سهم باید لحاظ بشه.
هرچند تحول در شرکت و نکات مثبت جای خود دارد.و امسالم خبرهای خوبی ازش باید بشنویم.
این سهم رو قبل از تجدید ارزیابی سال قبل خریدم و بلافاصله هم بعد از ثبت اون افزایش از اورده داد که تئوریک تمام شده برام زیر100 در سبد دارم. حق تقدم هاش هم کلا رایگان افتاده .
درگروه خودرویی همان موقع گفته شد نسبت به بقیه برترین گزینست(باتوجه به قیمت اون موقع و در مقام مقایسه) که رشد عالی هم کرد برخلاف خودرو و خساپا که عملا رشدی نکردن.
سوپر گزارش ایران خودرو در اسفند ماه با 49 هزار میلیارد تومان فروش در اسفند ماه . واقعا با اختلاف زیاد بیشترین فروش در بین شرکت های بورس.
اگر من میگویم بلوک ایران خودرو هر سهم کمتر از 800 تومان واقعا در حق مردم ایران اجحاف شده است با دلیل و علم میگوییم .
واقعا رقم های گردش مالی بزرگی در ایران خودرو و سایپا در جریان هست که خیلی بزرگ است .
با عقل جور در نمیاد! هر جور حساب می کنم با وضعیت بازار ارز و چشم انداز تیره پیش رو ! الان باید اکثر سهام در صفهای خرید قفل می شدند نه اینکه اکثر سهام منفی های 4 و 5 درصد باشند .
این هم از ویژگیهای منحصر به فرد کشور ماست که هر چه اوضاع تیره تر باشد انتظار رشد بالاتری در بازار سرمایه کشور داریم !!!/:.yead.:/
رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل:
طبقه متوسط با برنج داخلی خداحافظی کرد/ افزایش ۱۵ درصدی قیمت برنج ایرانی در یک ماه اخیر
رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل گفت: طبقه متوسط و رو به پایین با برنج ایرانی خداحافظی کردند چراکه توان خرید هیچ یک از ارقام برنج ایرانی را ندارند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایلنا: حسن تقی زاده با بیان اینکه برنج داخلی در یک ماه اخیر افزایش نرخ 15 درصدی را تجربه کرده است، گفت: قیمت برنج کشت دوم (هاشمی، امراللهی، بینام) در بنکداری به کیلویی 130 هزار تومان و برنج کشت اول به کیلویی 110 تا 115 هزار تومان رسیده است.
نظر