کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگه تا این مدت از ریزش بورس گفتم صداقت هم به خرج میدم و میگم امروز 90 درصد لوتوس طلا رو خروج زدم . صرفا به خاطر اخبار دولتی در مورد ورود پول به صندوق طلا .درروزهای آتی هم ممکنه مثبت هم باشه ولی من یاد گرفتم برعکس سیگنال دولت عمل کنم. وتو داغ کن های دولتی قدرت ریسک ندارم تو این قیمتا یه مدتی کارداره خیلی دیگه سروصدا کرده و پرش فعلا نهایت تا 33/500هس تو مفید باشه فکر کنم همون سود میده و مطمئن تر هس .شایدم اخبار مثبت شد شروع به خرید سهام کردم.کلا چون اعتماد به ...ندارم اقدام کردم.والا هنوزم اخبار منفی بر مثبت میچربه در ضمن اوضاع خیط بشه اوراق به دردم نمیخوره نهایت گیرم بیاد فیزیکی میخرم
استاد عزیز ،بورس دستوری که دیگه گفتم-گفتم نداره
عوامل سازمان و حقوقی های تحت امرشون،دستور دارند سرمایه مردم رو بسوزونند.این استدلال های شما هم از پایه غلط است.هیچ دلیل منطقی برای ریزش بورس با دلار آزاد33تومنی نیست.حالا واسه توجیه گندکاریشون،جوسازی کردند که سهام بورس با دلار نیمایی محاسبه میشه.تو هرش ایطی ی داستان میسازند واسه مردم.اینا همه حرفه.شما که سالیان سال تو بورسی چرا دلایل میسازی از خودت؟
اینکه در ایران علم اقتصاد بسیار متفاوت از سایر نقاط دنیا تدریس میشه و یه ۴۰ سالی حداقل عقبیم، شکی نیست ولی شما به همین تالار بورسی که درش هستیم نگاه کنید. در مورد اقتصاد یا بازارهای مالی چه کسی بهتره اظهار نظر نکنه؟ و چه کسانی غالبا نظر میدن با اعتماد به نفس زیاد و برای بقیه تعیین تکلیف می کنند؟
علم قراره یه مدل ساده شده ای از دنیای بیرون ارائه بده طوری که بشه مکانیزم ها رو توضیح داد و احیاناً پیش بینی کرد
تضاد منافع در خیلی از مسایل و سیاست ها وجود داره، بطور مثال نرخ سود بانکی، منطقا سپرده گذاران مایلند بیشترین نرخ بهره رو بگیرن و تسهیلات گیرندگان و فعالین بورس مایلن کمترین نرخ تعیین بشه. حالا چه کسی و یا چه مکانیزمی باید نرخ رو تعیین کنه؟ یا نرخ دلار؟ …
دنیایاقتصاد : شامگاه جمعه نه تنها بازارهای کالایی بلکه سهام جهانی نیز به آمار منتشرشده درخصوص تورم آمریکا واکنش نشان دادند و نزولی شدند. تورم ایالات متحده رکورد چهلساله تازهای را در ماه مه ثبت کرد و به ۶/ ۸درصد رسید. حالا انتظار میرود نرخ بهره این کشور تا انتهای سپتامبر به ۵/ ۱درصد افزایش یابد. در سایر نقاط دنیا نیز شرایط مشابهی حاکم است. این را میتوان در تلاش مقامات پولی کشورهای مختلف برای افزایش نرخ بهره در راستای کنترل تورم جستوجو کرد. همین امر سبب شده است تا انتظارات در بازارهای کالایی در جهت تضعیف قیمتها گام بردارد. هرچند هنوز کاهش عرضه بهجا مانده از جنگ درگرفته میان روسیه و اوکراین، به نفع کامودیتیها عمل میکند، اما به نظر میرسد تهدید سمت تقاضا جدیتر باشد. این مهم برای بورس تهران جایی اهمیت پیدا میکند که بدانیم ۷۰درصد از ارزش کل این بازار در اختیار سهام کامودیتیمحور است. سهامی که نقش تعیینکنندهای در تعیین جهت دماسنج اصلی تالار شیشهای ایفا میکنند.
علیرغم وضعیت کنونی بازار به نظرم ! بهترین شرایط برای خرید و بهینه کردن سبدهاست . لازم به گفتن نیست اوضاع اقتصادی تا چه میزان نابهنجار و سیاه است ! چشم انداز اقتصادی پیش رو تارتر از هر زمانی است . امروز باید انتخاب کرد یا کلا از بازار سرمایه خارج شد و رفت سمت ارز و طلا و مسکن .. و یا ماند و صبور بود . با بی ارزش شدن ریال به نظر می آید صبوری منطقی تر باشد .
با نفت 120 دلاری بسیار بعید است جنگی به این زودیها در خاورمیانه روی دهد ! تهدیدها فقط منجر به بی ثباتی بیشتر اقتصاد افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش ریال خواهد شد . وقت فروش نیست .
نظر