جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3090

پاسخ : جــــو بــــازار

امروز فروش دلار برای هر نفر با کارت ملی :
    نرخ: 31300

مدارک لازم جهت خرید ارز با کارت ملی:

پول باید حتما از کارت بانکی خود شخص برداشت شود.

با توجه به محدودیت برداشت از کارت های بانکی ،

چنانچه متقاضی خرید حداکثر سقف مجاز ارز(2000 دلار) هستید باید 2 عدد کارت بانکی به نام خود شخص همراه داشته باشید.

حضور شخص متقاضی الزامی می باشد.

تا اطلاع بعدی دیگر در این صرافی ارز با مدارک سفر فروخته نخواهد شد

طبق بخشنامه جدید ، هر شخص تا پایان سال شمسی فقط میتواند از یکی از سر فصل های

بخشنامه های بانک مرکزی(مسافرتی -با کارت ملی ) خرید ارز انجام دهد.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در این شرایط جهانی و داخلی ، وقتی خودرویی ها مثبت و پالایشی ها منفی هستند یعنی بازار مکاره

بازار تهوع آوری که فارغ از بدیهیات و واقعیات دنیای واقعی فقط با شایعات لگن سازها در حال نوسان گرفتن از مردم هستند!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• irandarab
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 860

ترکیه کشوری با زیرساخت های خوب برای رشد اقتصادی ولی ایران کشوری با زیرساخت های فرسوده و قدیمی که شاید به اندازه کل نقدینگی کشور پول نیاز است که مشکلات فرسودگی کم شود . به گفته خود مسئولین .
        فعلا فقط در تورم با هم شباهت داریم . البته ترکیه من هم اصلا از سیاست هایش سر در نمی اورم .
        هم سامانه اس 400 از روسیه میخرد و هم جز ناتو هست و هم با اسراییل خوب هست و هم در سوریه میجنگد کلا من که گیج هستم .

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4096

حق شفن را دارند خوب میخرند بخاطر اختلاف با سهم ولی حواسشون نیست این سهم فعلا 950 میلیون است و بعد از ثبت افزایش سرمایه 30 میلیارد سهم ازاد میشه که البته حدود 10 میلیاردش شناور است
          اونقدرا لطفی ندارد
          ضمن اینکه تا 2-3 ماه دیگر مشخص نیست وضعیت دلار و پتروئی ها چگونه باشد و همچنین بنیاد شفن فعلا چندان دلچسب نیست

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3428

دوست عزیز یک سهم مفت تر از افرانت اگه امروز سراغ دارید! بگین تا بخرم! همه سهمهای بازار را همزمان نمیتوانم رصد کنم. متشکرم

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            حق شفن را دارند خوب میخرند بخاطر اختلاف با سهم ولی حواسشون نیست این سهم فعلا 950 میلیون است و بعد از ثبت افزایش سرمایه 30 میلیارد سهم ازاد میشه که البته حدود 10 میلیاردش شناور است
            اونقدرا لطفی ندارد
            ضمن اینکه تا 2-3 ماه دیگر مشخص نیست وضعیت دلار و پتروئی ها چگونه باشد و همچنین بنیاد شفن فعلا چندان دلچسب نیست
            آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2022/06/14, 11:14.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4096

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
              دوست عزیز یک سهم مفت تر از افرانت اگه امروز سراغ دارید! بگین تا بخرم! همخه سهمهای بازار را نمیتوانم رصد کنم. متشکرم
              والا شما باعث شدید مدتی این اشغال را زیر نظر بگیرم :.thumbsupsmileyanim
              خرید دیروزم را که اول وقت سر به سر دادمش مقداری بسیار جزئی بود در حد 10 هزار سهم ، چون خوب کالبد شکافی کردم و به این نتیجه رسیدم فکر میکنم دو سوم راه رفته را باید بریزه که میشه حدود 2450 . ولی چون بازار فعلا کمی جون گرفته شاید 2500
              یه پله از صف فروشش باز خریدم و پله دوم هم فردا
              اینو بیخودی بادش کردند اونقدرا هم مفت نیست از موقعی که بالای 3 هزار میخریدی چند بار گفتم این حبابه

جزء تک سوبله شده های بازار است که نتونست جلوی ریزش شدید را بگیرد وگرنه مابقی سوبله شده ها وضعیت بهتری دارند . دلیلش هم اینه که خیلی کوچک است و اسیر محض در دست بازیگر

ثاباد هم از جمله اسیرهای دست بازیگر
              کف جدید زد . 2800-2900 بیاد جذابه

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3090

در اصل توسط irandarab پست شده است View Post
                ترکیه کشوری با زیرساخت های خوب برای رشد اقتصادی ولی ایران کشوری با زیرساخت های فرسوده و قدیمی که شاید به اندازه کل نقدینگی کشور پول نیاز است که مشکلات فرسودگی کم شود . به گفته خود مسئولین .
                فعلا فقط در تورم با هم شباهت داریم . البته ترکیه من هم اصلا از سیاست هایش سر در نمی اورم .
                هم سامانه اس 400 از روسیه میخرد و هم جز ناتو هست و هم با اسراییل خوب هست و هم در سوریه میجنگد کلا من که گیج هستم .
                ترکیه همون نقشی رو بازی میکنه که ایران قبل از سال57 بازی میکرد

هم از توبره میخوره هم از آخور!

مردمی که قدر داشته هایشان مثل آتاتورک رو میدونند، لیاقتشان بیشتر از اینهاست.

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3428

سلامی مجدد

من منظورم افرانت نیستش! منظورم سهم دیگر هستش اگه سراغ دارید که قیمتش مفت باشه! بخرم! افرانت رو فقط مثال زدم واستون و بنده هم حرف شما را تایید میکنم که قیمت امروزش زیاد مفت نیست! اما نسبت به خریدهای مراحل قبلی واسم ارزون هستش. تا فرصتی هستش بگین لطفآ

والا شما باعث شدید مدتی این اشغال را زیر نظر بگیرم :.thumbsupsmileyanim
                  خرید دیروزم را که اول وقت سر به سر دادمش مقداری بسیار جزئی بود در حد 10 هزار سهم ، چون خوب کالبد شکافی کردم و به این نتیجه رسیدم فکر میکنم دو سوم راه رفته را باید بریزه که میشه حدود 2450 . ولی چون بازار فعلا کمی جون گرفته شاید 2500
                  یه پله از صف فروشش باز خریدم و پله دوم هم فردا
                  اینو بیخودی بادش کردند اونقدرا هم مفت نیست از موقعی که بالای 3 هزار میخریدی چند بار گفتم این حبابه

جزء تک سوبله شده های بازار است که نتونست جلوی ریزش شدید را بگیرد وگرنه مابقی سوبله شده ها وضعیت بهتری دارند . دلیلش هم اینه که خیلی کوچک است و اسیر محض در دست بازیگر

ثاباد هم از جمله اسیرهای دست بازیگر
                  کف جدید زد . 2800-2900 بیاد جذابه

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

دوستان دقت کردید وقتی خگستر رنج بالا کشید و صف شد در بسیاری از نمادهای کوچک رنج منفی کشیده میشد ؟ یعنی میفروشند برند خگستر و خودروئی بخرند ؟ چنین افرادی در بازار داریم ؟
                    و حالا که صف خگستر داره شل میکنه باز کوچک ها جون میگیرند . واقعا عجیبه !!!
                    این یعنی پول هوشمند تو بورس نیست، همه نوسانگیر شدن و با هر بادی از اینور به اونور جابجا میشن که مثلا دوزار کاسبی کنند و بیان پز هوششون را در بین اهالی بیهوش شده بازار بدن!

این یعنی همچنان فی المعطلیم و بخاری که از این دیگ رو سیاه بیرون میاد ناشی از غذایی که گرسنگان رو سیر کنه نیست! توش فقط آب جوشه که قل میزنه ، قورباغه ای هم که دیگه نمونده آب پز نشده باشه ، حالا قراره چه جانور دیگه ای رو باهاش آب پز کنند نمیدونم، امیدوارم فقط برسیم به اون روزی که تمام این جانوران مسئول رو تو این دیگ آب جوش بندازن و اگر هم به دلیل هیکل های فربه ای که از خودشون به جا گذاشتن تو دیگ جا نشدن ، به جای هیزم ازشون استفاده بهینه بشه !
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4096

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                      سلامی مجدد

من منظورم افرانت نیستش! منظورم سهم دیگر هستش اگه سراغ دارید که قیمتش مفت باشه! بخرم! افرانت رو فقط مثال زدم واستون و بنده هم حرف شما را تایید میکنم که قیمت امروزش زیاد مفت نیست! اما نسبت به خریدهای مراحل قبلی واسم ارزون هستش. تا فرصتی هستش بگین لطفآ
                      معذرت الان دیدم این کامنت را
                      یه جوری میگید تا فرصت هست که گویا قرار است دیگه هیچ فرصتی پیش نیاد /:.negaran.:/
                      بازاری که شل کرده و از فردا هیچیش مشخص نیست چه دلیلی داره اینقدر عجله و هول برای خرید ؟
                      دیروز یه مثبت کلفت چپوندند به شاخص و کاری بس بیهوده بود . حالا این شاخص به فرض بخواد باز برگرده جای دیروزش ممکنه کف های کمتر از اوائل این هفته هم ببینیم

بازار جالب نیست . باید حوصله بیشتری به خرج داد
                      غزر 830 تا 850 بیاد خوبه . مورد زیاد است باید صبر کرد

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4096

بیت 22 هزار دلار شد
                        من تو کار رمزها نیستم ولی ممکنه بتونه یه برگشت داشته باشه اگر همینجا را حفظ کنه

نظر

• سهامدارعمده
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1198

عرض کرده بودم بازار یه برگشت داره ومن فکر میکردم تا 15 درصد هم باشه ولی تواکثر سهام پنج تا 10درصد شد
                          تنها چیزی که میتونه ناجی بازار باشه اخبار بلوک بعد تعطیلاته
                          اکثرا نخاستن ریسک کنن امروز فروختن چون فردا هم پرعرضه هس به خاطر تعطیلات که ممکن آبستن هر خبری باشه ماشالله هر خبری هم میشه فقط پنجشنبه جمعس
                          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                            عرض کرده بودم بازار یه برگشت داره ومن فکر میکردم تا 15 درصد هم باشه ولی تواکثر سهام پنج تا 10درصد شد
                            تنها چیزی که میتونه ناجی بازار باشه اخبار بلوک بعد تعطیلاته
                            اکثرا نخاستن ریسک کنن امروز فروختن چون فردا هم پرعرضه هس به خاطر تعطیلات که ممکن آبستن هر خبری باشه ماشالله هر خبری هم میشه فقط پنجشنبه جمعس
                            درود وقت به خیر

در هفته های گذشته که شما به درستی خروج از بورس بهترین گزینه میدونستید.

سربسته شرایط سیاسی علت اصلی عنوان کردید.

الان دیدم بلوک خودرویی رو شرط بازگشت بازار میدونید.

یعنی آگهی بلوک خودرو رو قویتر از مورد اولیه که بهش استناد میکردید میدونید؟

نظر

• سهامدارعمده
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1198

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                              درود وقت به خیر

در هفته های گذشته که شما به درستی خروج از بورس بهترین گزینه میدونستید.

سربسته شرایط سیاسی علت اصلی عنوان کردید.

الان دیدم بلوک خودرویی رو شرط بازگشت بازار میدونید.

یعنی آگهی بلوک خودرو رو قویتر از مورد اولیه که بهش استناد میکردید میدونید؟
                              درود وقت شما هم بخیر
                              اصلا به خاطر شرایط سیاسی بازار به این وضع افتاده و هنوزم همینطوره و گفته بودم برگشت بازار صرفا پولبک هس
                              هیچ خبری تاکید می‌کنم هیچ خبری جز خبر بلوک نمیتونه محرک رشد بازار باشه و دیدید خبر ارزی اخیر هم در حد پنج شش درصد تاثیر گزار بود.
                              در تضاد اخبار سیاسی و اخبار بلوک میتونم تنها یه یه نکته اکتفا کنم اگر واقعا درحد لفاظی اخبار هسته ای پیش بره خبر بلوک میتونه تعیین کننده جهت بازار باشه
                              در حال حاضرهنوزم شرایط سیاسی و اخبارش ول کن بازار نیس و هر ورود و خروج در اکثر سهام ونه در همه سهام حتما باید در زمان مناسب ودر جهت نوسان باشه . چون واقعا تو یه سری سهام خوب حمایت میشن و ریسک آنچنانی ندارن.

عقل کل نیستم و تا اینجا عقلم قد میده و ممکنه اشتباه باشه و این حرف منم در کنار نظرات قرار بدید .

نظر

• سهامدارعمده
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1198

بیت 22 هزار دلار شد
                                من تو کار رمزها نیستم ولی ممکنه بتونه یه برگشت داشته باشه اگر همینجا را حفظ کنه
                                من که تو این بازار نیستم ولی به شدت علاقه مند و پیگیر این گروه هستم کلا یه جور بازیه همون اوایل هم کلا به حالت شوخی بود فاز جدی گرفت.
                                یه تحليلگر حرفه ای رمز ارز که اسمش حضور ذهن ندارم فکر کنم کیو ساکی بود اشتباه نکنم نظرش بر ریزش تا 11 هزار قیمت بیت بود.
                                ولی بدانید این بازار عده زیادی رو به خاک میماله و دوباره رشدهای شگفت انگیزی داره و تاریخ تکرار میشه بزارید ریزش هاش تموم شه یه مدت تو سکوت معامله بشن

نظر

در حال کار...
                                X