جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4094

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

درود

یعنی عملا از اوج 99 متوسط بورس بازا 30درصد عقبن.

حالا این رو ضربدر 60-70درصد تورم هم بکنی.....متوجه میشی چرا همچنان عده زیادی به خاک سیاه نشستن و این صعودهای مختصر دردی ازشون دوا نمیکنه :D
    درود
    ممنون مطالب خوبی بیان کردید
    سطر اخر ... تورم 60-70% از مرداد 99 تا الان منظورتون بود ؟ اگر این منطور باشه ، تورم 100 تا 200% است از اون موقع تا کنون
    از ان زمان تا کنون خودرو سوبله شده یعنی 200%

متاسفانه نظراتی که اینجا میدیم باید بر اساس واقعیات موجود باشه نه اروزها و همین باعث میشه برخی دوستان بر فاز منفی و انرژی منفی تلقی کنند ولی باید گفت

بله منم بارها گفتم و اخرین بار همین چند روز پیش در همین تاپیک بود مبنی بر اینکه این صعودهای به قول شما مختصر هیچ دردی درمان نمیکنه . و قبلا مثال غورباغه ای را زدم که تورم باشه ، شما اینجا سنار در میاری ولی باید بدوی دنبال جناب غورباغه ( تورم ) که اون دو سنار یا در اصطلاح عامیانه هفت سنار میزنه جلو و بازم عقب و عقب تری و مدام باید دنبالش بدوی و بدوی و عاقبت او پیروز و خندان است همراه با نمایش یه بیلاخ که حریف من نمیشی بیخود زور نزن و این وضعیت به هیچ دردی نمیخوره

و مشکل دیگر که بازم چند روز قبل بهش اشاره شد اینه که ما رانت نداریم و اونقدرا هم نمیتونیم ریسک کنیم تک سهم خاصی بشیم . اگر رانت دقیقی داشتیم تک سهم خاصی میشدیم تا حداقل اگر برگشت خوبی زد بتونیم رو کل پولمون سود کنیم . در حالی که سبد تشکیل میدیم

حالا این حضرت بزرگوار سبد در رشدها با شما چه میکنه ؟ بخشیش درجا میزنه . بخشی جون میکنه و یه لک و پکی میاد بالا و یهو میبینی همون لک و پک هم پس میگیره . بخشیش هم همراه با بازار میره بالا
    نتیجه نهائی ؟ اینکه ممکنه با رشد بازار نتونی بیای بالا

جنابعالی نمیدونم غشهداب را داری یا نه ؟ عایدی این سرطان تن لش چی بوده ؟ هیچی . اوائل امسال 260-270 بوده و الان تعدیل شده اش بازم همونه . مشکل اینا هم هست

بازم حرفهام تکراری میشه ، پارسال موضوعی مطرح کردم که برخی نمادها ذاتا و بصورت ژنتیک و dna ذاتشون خرابه و فکر میکنم شما اقا مهدی در برابر این نظرم کمی جبهه گرفتید و با یکی از همین ذات خربها که غشهداب باشه صابون خرابی ذات بد سهم به تنتون چنان خورد که شاید الان بر این باور مثل من رسیده باشید که برخی نمادها کلا نون بده نیستند و از 12 ماه سال فقط 1 ماه هیجان دارند و بقیه اش هیچ

حالا جالب اینجاست که هر چی میخوای سراغ اینطور نمادها نری ، با خودت میگی خب این سرطان را حالا بخرم شاید بعد از مدتها یه تکونی خورد و همای سعادت اون 1 ماه هیجان از سال به من خورد ولی بازم ماه ها میگذره و میبینی خبری نیست

فکر میکنم اکثریت دوستان بر این باور باشند که اگر سال گذشته همین حوالی چند روز قبل از نوروز که هنوزم رشد بعد از عید رخ نداده بود و در کمترین قیمتهای اون موقع ، کسی خارج میشد و وارد سایر بازارها میشد الان وضعیتش بهتر بود . جدی داش مهدی ما برای چی اینجا موندیم ؟
    من نوعی واقعا خسته ام . فاز و انرژی منفی نیست ولی خسته ام عمیقا بریده ام . نهایت زور و تلاش من نوعی در این بازار حتی کمی عقب تر از تورم هم هست . چند بار از سال گذشته مدام تصمیم بر خروج کامل داشتم و شده حکایت همون الودگی که میگی میذارم کنار ولی از کنار دوباره برمیداری . نمیدونم چرا این اعتیاد به این خرابه را نمیشه ترک کرد

اگر این روال بخواد ادامه دار باشد یعنی تورم پی در پی باشد و این بازار لعنتی بخواد مطابق با تورم خودی نشون بده فایده نداره . این چه کاریه که اینقدر خون دل بخوری و این بخری و اون بفروشی و این همه استرس تحمل کنی و بدبختی های دیگر ، تهش چی ؟ همون نقطه سال قبل و دو سال قبل باشی چون تورم شما را جا میذاره

یا کاربر حسنی بخیر هر جا هست سلامت باشد

این بازار فقط در یک صورت میتونه از اینجا به بعد به درد بخوره

1- دیگه از اینجا پائین تر نره به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی هرگز و ابدا و اصلا ، حتی اگر دلار بره زیر 40 که تقریبا محال است و حتی اگر تورم کنترل شود که اینم محال است یا هر کوفت و زهر مار دیگری رخ دهد این دیگه نباید بریزه چون استانه تحملی دیگر نیست

2- برای رشد و صعودش ، نگاهش را از بطور کلی از تورم و صعود دلار برگرداند . دلار بالا بره یا نه یا هر کوفت دیگری ، این راه خودش را در صعود ادامه بده

با این دو شرط میشه امیدوار بود تا کمی عقب ماندگی از تورم جبران شود و گرنه ماندن در اینجا باخت روی باخت است
    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/03/14, 00:50.

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      این بازار به نظر میاد هیچ فرقی با بازی های کازینو ندارد !!!!!!!!!!!!!تو کازینو تو یک بازی مثلا داری دنبال روند می گردی !!! روی رنگ قرمز شرط می بندی ! بار اول که پول کمی می گذاری برنده می شوی بار دوم روی رنگ سیاه ! شرط می بندی ! قرمز میاد ! اینبار رو قرمز می بندی سیاه میاد ! حالا شما هفت بار رو قرمز می بندی هر هفت باز سیاه میاد! خلاصه انگار یک نفر مقابل شما نشسته ! شما سیاه انتخاب می کنی دستگاه می زنه قرمز ! شما قرمز انتخاب می کنی دستگاه می زنه سیاه ! حالا داستان بورس ما هم شده داستان کازینو !! با همه احتمالات و اطلاعات هر چی پیش بینی می کنی باز برعکسش روی میده !!!!!!!!!!!!
      بدترین قسمت ماجرا اینه سایر بازارها سریعتر از دلار رفتند بالا ! حالا با کاهش مقطعی دلار ! اصلاح بازار سهام که اصلا با رشد دلار بالا نرفت بیشتر از سایر بازارها پایین میاد .
      خدا خیرت بده
      اون قسمت کازینوی بورس رو خوندم نصف شبی مثل دیوونه ها با صدای بلند دارم میخندم laughingsmiley

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4094

توضیح کامنت قبلی

گفتم نهایت زور و تلاش من نوعی در این بازار حتی کمی عقب تر از تورم هم هست
        منظورم تورم از مرداد 99 تا کنون نیست . از 99 تا کنون که همگی نسبت به تورم به فنای ابدی رفتیم

منظور تورم همین امسال است . درواقع بنده ارزش سبدم از اواخر اسفند سال گذشته تا کنون یعنی در این یک سال از متوسط تورم در این یک سال عقب تر است که فکر میکنم این موضوع شامل اکثر دوستان باشد

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

رئیس سازمان بورس:
          دامنه نوسان تا ۱۰ درصد افزایش پیدا می‌کند اما عجله‌ای برای آن نداریم

مجید عشقی گفت: در تصمیم‌گیری برای افزایش دامنه نوسان عجله نمی‌کنیم و این موضوعی بوده که برای بازار سرمایه اهمیت دارد. دستکاری ممتد و متوالی زیرساخت‌های بازار سرمایه اقدام خوبی نیست اما در خصوص افزایش دامنه نوسان، سیاست‌ گذشته تداوم خواهد داشت و حداقل تا ۱۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد. اکنون تفاوت چندانی بین بازارهای بورس وجود ندارد؛ باید با اقدامات کارشناسی تفاوت معنادار، قابل تفهیم و تفکیکی مابین شرکت‌های بورسی و فرابورسی به‌وجود بیاید. گزارش‌هایی نیز در این خصوص ارائه شده و در حال بررسی آن هستیم.
          ===========

مجید عشقی: زیرساخت های مربوط به دوطرفه کردن بازار در سال 1401 با همکاری شرکت بورس تهران، شرکت مدیریت فناوری و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انجام شده و یکی از برنامه‌های اصلی سازمان بورس در سال 1402، اجرای این امر است./ سنا

===================

رئیس سازمان بورس:
          ?امیدواریم در رابطه با دو طرفه کردن بازار اوایل سال آینده به جمع‌بندی برسیم

?مجید عشقی در پاسخ به تجارت نیوز درباره دو طرفه کردن بازار گفت: امیدواریم درباره دو طرفه کردن بازار در اوایل سال آینده به جمع‌بندی برسیم.

?دو طرفه کردن بازار یکی از نیازهای ضروری است، اینکه بتوانیم نوسانات مقطعی را جدا کنیم تا از طریق ابزارهای مشتقه پوشش داده شود و سرمایه‌گذاران بلندمدت نگران نوسانات کوتاه‌مدت نباشند.

?خوشبختانه کارهای خوبی در مدیریت فناوری و شرکت سپرده‌گذاری انجام شد، این موضوع در مراحل نهایی است. نزدیک به ۱۵ شرکت خدمات دهنده OMS داریم. بنابراین ضرورت‌های زیر ساختی موضوع مذکور فراهم شده است. هماهنگی‌های این موضوع دارد انجام می‌شود، سال آینده عملیاتی کردن آن را پیگیری خواهیم کرد. امیدواریم اوایل سال آینده به جمع بندی برسیم.

============

رئیس سازمان بورس:
          ?روند بازار منطقی است/بورس به طور حتم عقب‌ماندگی خود را جبران خواهد کرد

?مجید عشقی در پاسخ به صدای پول در خصوص روند بازار گفت: شاخص بازار سرمایه روندی طبیعی را طی می‌کند و همیشه به همین ترتیب بوده که با شیب‌ملایمی پیش می‌رود و یا به‌طور‌مقطعی با افتی رو به رو می‌شود و بعد از مدتی عقب‌ماندگی‌های خود را جبران می‌کند. درخصوص بازارهای موازی همچون طلا و مسکن نیز چنین قاعده‌ای وجود دارد.

?روند بازار سهام در سال ۹۹ غیرمنطقی بوده و آن را نباید در نظر گرفت اما اکنون باتوجه به تورم و البته وضعیت شرکت‌ها روند بازار کاملا منطقی است و به‌طور حتم عقب‌ماندگی خود را جبران خواهد کرد.

?رضا عیوض‌لو، معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس نیز در خصوص این پرسش، گفت: در سال ۹۹، قیمت‌ نمادها از ارزش‌واقعیشان فاصله گرفته بود اما اکنون قابل مقایسه با آن زمان نیست چراکه مقوله‌ای همچون تورم بی‌شک بر بازار سهام تاثیر گذاشته است؛ همچنین پی بر ای (TTm) در حد منطقی و معقولی قرار دارد و بازار سرمایه عقب‌ماندگی‌ خود را جبران خواهد کرد.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
            ستاره‌دار(2)
            • Jan 2022
            • 1030

تجربه این همه سال من میگه که نباید همه دارایی رو در یک نوع بیزینیس قرار داد می خواد بورس باشه یا طلا یا ملک یا ارز دیجیتال یا امثال اینها

بهترین گزینه تنوع سبد دارایی هاست سبد دارایی شامل ملک و طلا و سهام و حتی درصد کمی سپرده بانکی و ارز دیجیتال

بورس طبق تجربه 30 ساله از تمام بازارها در درازمدت جلوتر است.

راندمان 30 ساله و 20 ساله و 10 ساله ملاک هستند که در تمام اینها بورس با فاصله زیاد از تمام بازارها جلوتر است

اما نکته ای داره

در سهام خوب و نه تمام سهام

شاید بگید اکثر افراد اینکاره نیستند که سهام خوب انتخاب کنند

بله درسته منم موافقم

صندوق های تاپ سرمایه گذاری بورسی نظیر اگاه و پیشتاز مفید که بیش از 14 سال سابقه دارند و راندمان شان بسیار بیشتر از طلا و ملک و دلار و خودرو هستند که بیشتر افراد بورسی سنگین تر هستند که بورس رو بصورت مستقیم ببوسند و بذارند کنار و برن تو این صندوق ها

وقتی که مثلا صندوق پیشتاز مفید حدود 60 درصد از پیک مرداد 99 مثبت است در حالی که بیش از 95 درصد فعالان بورسی یا نسبت به سقف مرداد 99 کلی منفی هستند یا نهایتا زور زدن و سقف 99 رو پس گرفتند چه اصراری هست که بمونیم و ضرر کنیم

بنظر من گزینه بهینه در گام اول پذیرش واقعیت و پذیرش لزوم اصل تنوع دارایی هاست و تقسیم دارایی در چند بیزینیس متنوع نظیر بورس و طلا و ملک و در گام دوم کنار امدن شخص با خودش که اگر بورس باز خوب و نرمال با راندمان خوب نیست و بعبارتی اینکاره نیست قسمت بورسی پرتفوی مالی رو بذاره تو صندوق های برتر بورسی و خودش رو خلاص کند و اگر راندمانش از صندوق های بورسی و شاخص کل بیشتر است خوب طبیعتا با همین فرمون بره و قسمت دارایی بورسی خودش رو خودش مدیریت کند

اینطور یک بار برای همیشه فرد با خودش کنار میاد و راحت میشه و کاسه چه کنم چه کنم ذستش نمی گیره
            آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2023/03/14, 08:11.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4094

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
              بهترین شاخص عملکرد صندوق ها هست
              یک ساله 50 صندوق بیش از 40 درصد بازدهی داشتن
              به نظر من بازدهی هر کسی کمتر از صندوف ها بود باید بورس را رها کنه و اگر خواست سهامدار باشه صندوق بخره
              از صندوق ها بهتر بازدهی داشت باید ادامه بده
              صندوق هایی که 99 شروع کردن میانگین 50 درصد بالا اومدن
              از اون حرفا بودا /:.negaran.:/
              داریم از خطای شاخص هم وزن حرف میزنی شما عملکرد صندوق ها را کشیدی وسط واوووووو چه ربطی داشت ؟ بازدهی صندوق ها بالا بوده یعنی هم وزن درست است ؟

و اما در مورد عملکرد بازدهی ...
              صندوقی که اسیابش همه چی خرد میکنه و پول کلان دستش است که مانورش بالاست را با سبد سهام مقایسه میکنی ؟
              از 99 تا الان سهامدار خانه خراب شده و هنوز به سقف 99 کلی بدهکار است و کاملا طبیعی هم هست ، انتظار داری سهامدار مطابق با صندوق در این بازار 50% اومده باشه بالا ؟

از 99 تا الان اونی که فولاد تاپ تاپ بازار را داشته الان تازه رو سقف 99 است چطور باید 50% بالا باشه ؟

به افق خیره شدم با این استدلال ها
              با این حساب که باید همین امروز همه فعالان همین سایت بروس را بذارند کنار
              من نمیفهمم خودت سهامدار نیستی ؟ خودت چه شق القمری کردی ؟ اول باید خودت بورس را بذاری کنار

حامیان حکومت رو هیچ منطقی نیستند چرا عایا ؟ از بورسش هم همه جانبه دفاع میکنند چرا عایا ؟

یک ساله صندوق 50% بازدهی داشته ؟ اون وقت تورم این یک سال چقدر بوده ؟
              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/03/14, 09:14.

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8556

فقط تا فردا امکان فروش و دریافت وجه برای اینور سال هست.

آخر وقت چهارشنبه قاعدتاً بازار باید برگردد.

نظر

• گنجشک
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jun 2022
                  • 1307

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post

درود گالیور

مثلا امروز بفروشن و پول رو بگیرن باهاش چیکار کنن ؟

برای ارقام خرد هم که با مفید کارت میشه در لحظه برداشت کرد

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4094

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post

خودرو خوب شروع کرد بر خلاف انتظار
                    با همین فرمون فشار فروش باید همین امروز تخلیه شود

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

اخرین فرصتهای خرید سهام در منفی در سال 1401. فردا و شنبه و یکشنبه هفته اینده اکثر سهام مثبت و صف خرید خواهند بود.

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8556

کارگزاری هایی که با پلت فرم اکسیر کار میکنند ایراد دارند.

قیمتها آپدیت نیست.

کلک ها

نظر

• گنجشک
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jun 2022
                          • 1307

واچ گنجشک

تپسی اگر بریزه تا 400 500 تومن می تونه جالب باشه

خزامیا (گرونه ولی برای نوسان می تونه خوب باشه )

پدرخش (قیمتش دوبله همین الان ولی می تونه 50 60 تا دیگه بده )

شلعاب رو سقف سالانه اس (وحید20 از قبل داره فعلا نگه داشته ) می تونه دوبل بشه بنظر من از همینجا (شایدم نشه !!! )

کرمان بنظرم می تونه مفت باشه ولی اذیت زیاد داره

شستا برای پیرمردها عالیه و بیشتر از تورم میده بلند مدت

فرابورس که خودم سوارم به امید روزهای داغ بازار

زکشت هم از نظرم بد نیست اگر داخل شرکت مشکل خاصی نباشه

تکشا و کماسه هم بهمچنین

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8556

برخط های اکسیر تا الان 9:27 درست نشدند!!

چه خبره؟

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8556

برخط ها 19:33 درست شدند.

خدا قبول کند.

انشا الله

نظر

• b4city