جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر محمد ۲
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 789

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
    پس راز سودکردن شما اینه که زودتر با ضرر ردش کنی بره.شما و دوستت محمد2 واقعاً جزو حرفه‌ای های این سایت هستید.محمد2که ظاهراً هر روز تو سوده.هرچی منفی تر،ایشان تو سود بیشتر.البته حرفه ای اینجا زیاده و طی 3سال گذشته همگی 3000تا4000درصد سود کردند/.:biggrinsmiley.:/
    پیشنهاد من این است که شما و چند تن دیگه از زرنگهای بازار،مثل سهامدار عمده، بهرام نامدار،zessو ...تاپیکی در مورد استراتژی خود ایجاد کنید و ما کم تجربه ها و ضعیف های بازار را راهنمایی کنید،با توضیح ریزه کاری های استراتژی ترید خود.....
    از بابت من خیالت راحت....

همین امروز قثابت خریدم منفی 3.5 نیم ساعت بد دادم 2 مثبت

خیلی کار داری هنوز ...چون پذیرش اشتباه هم نداری...کارت سخت تره
    من اپرداز همون روز 4.5 درصد گرفتم

گنجشک هم چون مثبت کامل گرفته بود بهش گفتم من تو مثبت کامل دادم، فردا تو مچ بده

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
    جناب گنجشک عزیز ...خودم از 500 تا 520 خریدم و 540 دادم... میانگین خرید 510 و سود خالص 4.5 درصد

زمان معرفی 520 میشد خرید

امیدوارم با سود ببندی
    ======================
    پست زیر برای ساعت 11.30 دقیقه است
    دوست عزیز باید نوسانشو بگیری حالشو ببری

اپرداز داد امروز 4 درصد

نمیخایم ترشی بندازبم
    اصلا نوشتن من به خاطر شخص شما بود، شاید دیدگاهتون رو عوض کنم ....همین راهی که میری برو

تامام
    آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2023/08/20, 21:01.

نظر

• عباس انصاری
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1793

اکو ایراناخبار اقتصاد کلاناخبار بورساخبار طلا و ارزاخبار تجارتاخبار انرژیاخبار مسکن و شهریاخبار خودرواخبار بانک و بیمهاخبار سیاسیاخبار تکنولوژیآخر هفتهعکسرویدادها
      سبدگردان آگاه
      بررسی تکنیکالی شاخص بورس تهران
      پیش‌بینی بورس فردا 30 مرداد 1402 / وضعیت بورس اوراق بهادار تهران صفر مثبت!
      حسین علییاری حسین علییاری
      ۲۹ مرداد ۱۴۰۲
      ۴۳۱۴۲
      اخبار بورس
      در جریان معاملات امروز در بازار اوراق بهادار تهران شاخص بورس تهران با نوسان جزئی به کار خود پایان داد و نقشه بازار چیزی را نشان می‌داد که گویی بازار با اینکه در محدوده‌های صفر تابلویی کار را تمام کرده است؛ اما رخ مثبتی را به خود گرفته است. نماد شرکت ایران خودرو امروز در بازار و پس از برگزاری مجمع عمومی خود در خصوص خروج از ماده 141 قانون تجارت بازگشایی شد.

پیش‌بینی بورس فردا 30 مرداد 1402 / وضعیت بورس اوراق بهادار تهران صفر مثبت!
      به گزارش اکوایران، در جریان معاملات امروز در بازار اوراق بهادار تهران شاخص بورس تهران با نوسان جزئی به کار خود پایان داد و نقشه بازار چیزی را نشان می‌داد که گویی بازار با اینکه در محدوده‌های صفر تابلویی کار را تمام کرده است؛ اما رخ مثبتی را به خود گرفته است. نماد شرکت ایران خودرو امروز در بازار و پس از برگزاری مجمع عمومی خود در خصوص خروج از ماده 141 قانون تجارت بازگشایی شد. همچنین بلوک 3.36 درصدی خودرو که توسط بانک صادرات به قیمت پایه هر سهم 3.200 ریال عرضه شد بود مورد معامله قرار گرفت .

چطور با 0% کارمزد، دوج و شیبا را معامله کنیم؟
      تبلیغ
      معامله کنید
      yn-ad
      امروز برای بازار خبرهایی مخابره می‌شد تا در محدوده‌های حمایتی تکنیکالی این خبرها به‌عنوان نقطه امیدی برای برگشت بازار باشد البته به پایان مردادماه هم رسیده‌ایم و گزارش فروش ماهانه شرکت‌ها می‌تواند به وضعیت کنونی بازار کمک شایانی کرده باشد .

ایسنا از این طور نوشت که سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت است که این کمیسیون در مصوبه‌ای دولت را مکلف کرد که قیمت‌گذاری محصولات اساسی را بر اساس قیمت ارز مرکز مبادله ارز و طلا تعیین کند. این می‌تواند خبر خوبی برای کل اقتصاد به‌ویژه بازار سرمایه باشد. خبر دیگری که بازار امروز به آن توجه داشت توییت مهدی صبائی بود که عنوان کرده بود با مصوبه هیئت‌مدیره سازمان بورس مهلت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت برای رعایت نصاب سرمایه‌گذاری در سهام، تا پایان امسال تمدید شده است.

این خبرهای و وضعیت لیدر سنتی بازار سرمایه یعنی نماد خودرو باعث شد تا بازار پس از افت‌های سنگینی به دنبال بهانه‌هایی برای تغییر روند خنثی چندماهه گذشته خود بدهد شاخص کل که پس از افت از نیمه‌های اردیبهشت‌ماه تا میانه‌های تیرماه روندی کاملاً نزولی را در پیش‌داشت در طی یک ماه گذشته بدون روند با وضعیتی کاملاً خنثی کار را تمام کرد و حالا بار دیگر امیدها برای برگشت بازار به مسیر صعودی در حال زنده شدن است؛ اما ترس بازار از مصوبات دولتی و اقدامات سیاسیون همچنان پابرجا است چرا که هنوز برای نرخ خوراک گاز صنایع و سایر بخش‌ها تصمیمی گرفته نشده است و همچنان قیمت‌گذاری دستوری (به طور خاص) برای صنعت خودرویی کشور در حد نامه‌نگاری با سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف است.

تبلیغ
      معامله کنید
      yn-ad
      یکی دیگر خبرهای مهم امروز برای بازار سرمایه تکذیب شایعه کاهش دامنه نوسان بود. در بازار سرمایه و در سنوات گذشته هر گاه که بازار سرمایه با وضعیت‌هایی این چنینی برخورد می‌کرد مدیران و مسئولان بورسی در اولین اقدام دست به کاهش دامنه نوسان می‌زدند و با کاهش این دامنه از افت بیشتر بازار جلوگیری می‌کردند که این طرح چندین بار اجرا شد و هر بار با شکست مواجه شده بود چرا که نگه‌داشتن فنر قیمتی چه در سمت رشد و چه در سمت افت باعث جهش‌هایی خواهد شد که این اتفاق در سنوات گذشته رخ‌داده بود.

به همین خاطر هم بازار و طبق سنوات قبلی این شایعه را مطرح کرد که قرار است دامنه نوسان کوتاه‌تر شود که سخنگوی سازمان بورس اوراق بهادار در توییتی دیگر اعلام کرد که پیرو شایعات مطرح شده در فضای مجازی به اطلاع سهام‌داران محترم می‌رساند هیچ‌گونه برنامه‌ای برای کاهش دامنه نوسان وجود ندارد.

بررسی تکنیکالی شاخص کل بورس تهران
      ارزش معاملات در بازار بورس تهران امروز بیش از 7 هزار و 600 میلیارد تومان شد و ارزش بازار نیز همچنان در کانال 6 هزار همتی مانده است که این موضوعات نشان می‌دهد که بازار خیلی تمایلی به خرید ندارد؛ اما وضعیت نقشه بازار نشان می‌دهد که در محدوده‌های حمایتی تکنیکالی در بازار خبرهای نسبتاً خوبی به بازار مخابره شده است یا بهتر است گفته شود که بازار این خبرها را مثبت ارزیابی کرده و به دنبال بهانه برای برگشت به مسیر صعودی است.

چیزی که این روزها روی نمودار شاخص کل دیده می‌شود (با همه حواشی که برای دست‌کاری شاخص وجود دارد) اینکه حدود یک ماه در این محدوده‌ها یک سطح حمایتی ایجاد شده که می‌تواند شاخص در این محدوده دوباره حمایت شود. شاخص از نیمه‌های تیرماه سال جاری در محدوده 1 میلیون و 957 هزارواحدی قرار داشته است (با نوسان مثبت و منفی) و حالا با ترسیم یک خط روند ساده از ابتدای سال شاهد واکنش نسبتاً مثبت بازار به این محدوده از منظر تکنیکالی هستیم .

دوره آموزش فارکس کاملا رایگان! (روزانه 7000 دلار درآمد)
      تبلیغ
      دوره آموزش فارکس کاملا رایگان! (روزانه 7000 دلار درآمد)
      ثبت نام کن
      yn-ad
      البته برای گفتن چرخش بازار به سمت مثبت کمی زود است و باید دید که بازار چقدر توان دارد که در این مسیر ثابت‌قدم باشد. باز شدن مثبت ایران خودرو و پیداشدن خریدار برای بلوک 3 درصدی این نماد باعث شد تا تقاضا برای گروه خودرویی افزایش پیدا کند و این موضوع به سایر گروه‌ها نیز سرایت کرد. در بازار شایعه شد که گروه بهمن خریدار بلوک ایران خودرو بوده است که این موضوع از سوی مدیرعامل این شرکت تکذیب شد.

از تمامی حواشی و اخبار بازار که بگذریم و صرفاً نگاه تکنیکالی به بازار داشته باشیم شاخص در صورت حمایت‌شدن در این محدوده‌ها (مشخص شده روی تصویر) می‌توان نشانه‌ای از پایان روند نزولی را یافت. خط روند صعودی و سطح حمایتی میان‌مدت از نشانه‌های این موضوع است و شاید در روزهای آینده یکی از الگوهای کلاسیک را تشکیل دهد.

نظر

• shdoosti
        عضو فعال
        • Aug 2022
        • 351

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
        قبلنم گفته بود رشد اصلی اگ بذارن تو پاییز حداقلش اتفاق خواهد افتاد رشدی درحد۴۰تا۷۰درصدی ورشد بزرگتر سال بعد،،وتاگفتم تا پاییز اتفاقی نخواهد افتاذ ولی بارصد چند روز بازار رشدی درخد ۲۵درصدی وکوتاه مدت در بازار در شهریور وبسیار نزدیک میبینم که میشه استفاده کرد با انتخاب سهام خوب،،یعنی اینجور بگم بازی را میخان عوض کنن بارشد کوتاه مدت ۲۰تا۳۰درصدی وبعد رشد بعدی حداقل ۵۰درصدی در پاییز ورشد اصلی سال بعد،،تا ببینیم وی میشه این مطالب برداشت خودمه واحتمال بالا اشتباه باشه

25 درصد رشد در شاخص؟ یا در یک تک سهم منظورتون هست؟ 25 درصد یعنی شاخص برسه به 2.5 میلیون واحد!!! یعنی در شهریور شاخص برسه به 2.5 میلیون؟ مگه آسانسوره؟
        شاید منظورتون 5 درصد بوده؟؟

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

با تصویب کمیسیون تلفیق ؛

ارز نیمایی (۲۸ هزار ) کالاهایی اساسی حذف و قیمت گذاری با دلار مبادله ( سهمیه صرافی ۴۲ هزار تومان ) تعیین می شود

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4132

سری به چند تاپیک زدم متاسفانه یا بخاطر اعصاب خردی ناشی از وضعیت خراب فعلی است یا دلیل دیگری که البته دیگری همیشه بوده و ظاهرا خواهد بود
            مچ گیری و تو اینو گفتی و تو همونی که فلان ...

مچ گیری را تموم کنیم . چه حاصلی دارد ؟ دلزدگی ایجاد میکنه

چند بار گفتم و بازم میگم . هیچ وقت به این بازار دلخوش و خوش بین انچنانی نبودم و از منتقدانش بوده و حتی خواهم بود ولی فکر میکنم این نظر من ، اختصاصی و منحصر به فرد باشد و فقط نظر شخصی است فارغ از تکنیکال و بنیاد و غیره
            کف شاخص فارغ از بنیاد و تکنیکال و ورود خروج پول و غیره ، با تورم سال قبل همین موقع یعنی دلار حوالی 30 برابر با 1400 میشد یعنی اگر تورمی از سال گذشته تا الان نداشتیم کف کذائی شاخص 1400 بود

شاخص در هر افت و خیز و یه بالائی چند ماهه و 5 ماه ریزش ، طی 3 سال گذشته هر بار 100 هزار میاد بالا و قبلا تاریخ ها را هم ذکر کردم و دیگه خود داری از تکرار میشه

با شرایط تورمی سال گذشته همین موقع ، کف امسال 1400 ارام میگرفت
            با شرایط تورمی و نرخ دلار فعلی حوالی 49 که نشانه ای از کاهش انتظارات تورمی هم دیده نمیشه ( فقط رکود است نه کاهش ) کف باید چه عددی هر چند کذائی در شاخص کل باشد ؟
            شاخص 1800 و 1850 و دیگه بدتر کمتر از 1800 را فطیر و و انتظاری بیهوده میدونم

این بازار فقط با کاهش 10% در نرخ ارز میتونه بازم بریزه در غیر اینصورت با حفظ شرایط سیاسی امنیتی موجود ، با هیچ پارامتری جور در نمیاد ریزش بیشتر . هر چند تک سهم هائی هستند که هنوزم باید تخلیه شوند اون بحثش جداست
            دوستی گفتند بازار همیشه از جائی تغئیر رویه میده و از عددی از شاخص برمیگرده که انتظارش نیست و منم نظرم همینه

35 روز است بازار همین حوالی است . شاخص کل همون رقم 35 روز پیش است ولی هم وزن کمتر و در این مدت بخشی از بازار بیشتر ریخته و طبیعی هم هست برخی ریزش های بیشتر

شاخص الان برابر با روزهای اخر اسفند است و مواردی که بیناد درست درمونی نداشتند طبیعی بود بازم بریزند و به قیمت های اسفند برگردند از جمله بانک دی
            و البته موارد بسیاری هم هستند که همین الان با شاخص های 1300 تا 1700 سال قبل معامله میشوند

براحتی تا یک ماه اینده هم میتونند بازار را همین حوالی بازیش بدهند تا برسیم به فرمول های قبلی 5 ماه ریزش که میشه نیمه مهر
            نیمه مهر هم الزاما نمیتونه تاریخ موعود باشه . از اینور یا اونورش میتونه تغئیر رویه بده

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4132

یادم رفت بگم اگر نیمه مهر را مطابق با فرمول مزخرف 5 ماه ریزش در 3 سال گذشته در نظر بگیریم ، دلیل بر این نیست که تا اون موقع هر سهمی بازم منفی تر شود . بنیادی ها با چشم انداز گزارشات خوب بعدی تا پایان سال کف ها را دیده اند
              برخی موارد کف ها را حتی همون یک ماه پیش دیدند

مواردی هستند که کف ها را همین هفته می بینند
              ریزش بیشتر از این جور در نمیاد مگر اینکه تعمدی در کار باشد
              هم وزن هم هر چند کذائی است و کذائی تر از کل است ولی همین محدوده میتونه حمایت شود

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4132

از بابت من خیالت راحت....

همین امروز قثابت خریدم منفی 3.5 نیم ساعت بد دادم 2 مثبت

خیلی کار داری هنوز ...چون پذیرش اشتباه هم نداری...کارت سخت تره
                من اپرداز همون روز 4.5 درصد گرفتم

گنجشک هم چون مثبت کامل گرفته بود بهش گفتم من تو مثبت کامل دادم، فردا تو مچ بده

[FONT=Tahoma]

اصلا نوشتن من به خاطر شخص شما بود، شاید دیدگاهتون رو عوض کنم ....همین راهی که میری برو

تامام
                درود دوست خوب جناب امیر محمد گرامی
                یواش یواش به فکر باشید چند سهم خوب بخرید و نگهداری کنید

یا اینکه نصف و نصف عمل کنید بسته به سرمایه تون . نصف با روش نوسان به شکلی که میگید و نصف نگهداری
                این روش شما فعلا در بازار خراب جواب میده

به مرور اگر بازار تقویت شود که باید بشود این روش کار امد نیست وحتی جا ماندگی به بار میاره
                این موضوع را همگی تجربه کردیم که فلان سهمی که خریدیم و با نوسانی در حد 5 درصد یا کمتر فروختیم نگهداریش خیلی بهتر جواب میداده . یهو و بی خبر از وضعیت سهم فروخته شده ، هوس میکنی هفته بعدی یه نگاهی بهش بندازی ، واوووو اینکه رفته بالاتر از قیمت فروشم حالا چه کنم و سر در گمی ببار میاره

البته مواردی که شما روشون فعالید فعلا با همون روش نوسان بهتر جواب میدهند تا نگهداری و بخصوص وضعیت فعلی بازار ولی این وضعیت تا ابد نیست
                و تا ابد هم نمیشه پیگیر حجم مشکوک بود
                بازار به وضعیتی میتونه برسه که غیر مشکوکش بهتر جواب بده تا مشکوک

نظر

• امیر محمد ۲
                  عضو فعال
                  • Jun 2019
                  • 789

سلام بر دوست عزیز بی فور

ممنون از توصیه تان، درست میفرمایید
                  با پوست و گوشت و استخوان درک کردم آنچه میفرمایید
                  بنده چون سرمایه کمی دارم ، خیلی نمیتونم روسهم بمونم که البته تجربه نشون داده اگر همان سرمایه که بعد از اینکه دوباره به بازار برگشتم مرداد 97

مثلا رو سهمی مثل دکیمی میموندم و 99 خارج میشدم و خیلی از سهام دیگه بی دغدغه سرمایه 50 برابر میشد، الان بعد از این نبرد ، که خود مستحضرید سرمایه 20 برابر که این سرمایه سود و زیان یک روز دوستان است
                  خدا رو شاکرم ، اوایل در جوانی و یا همین چند سال پیش فکر میکردم که اگر سرمایه بیشتری داشتم، چقدر عالی بود

بعضی از دوستان از جمله جناب بهرام خان از ضررشون نوشتند متاسفانه، یا جناب دکتر میلاد، جناب مولتی مایه ،و دیگر دوستان واقعا ناراحت شدم ، خیلی سخته مگه میشه مگه داریم ضرر میلیاردی
                  من مثلا دکیمی خریدم ، حد ضرر 5 درصد فعال شد و با ضرر چند میلیونی فروختم امروز نصفشو پیدا کردم تو قثابت

پس من فهمیدم ، خودمو میگم با همین سرمایه کم قانع باشم ، آرامش بیشتری دارم

واقعا درست میگفتند....هر که بامش بیش ،

برفش بیشتر

از ته دل امیدوارم دوستانی که متضرر شدند بتونند دوباره شروع کنند و جبران زیان
                  میگن پول رو همون جایی که گم کردی، دنبالش بگرد

نمیدونم واقعا درست هست یا نه جمله بالا ولی در مورد خودم همینجا گشتم ، دارم پیدا میکنم

درپناه خدا باشید@};-
                  آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2023/08/21, 00:16.

نظر

• مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2446

ممکن، یعنی امیدوارم از امروز حداقل گروهی از بازار که به نظر میاد گروه خودرو باشد راهشون جدا کنند!

فارغ از تک سهام گروه های دیگر، باید به مرور بقیه بازار هم راه گروه خودرو رو در پیش بگیرن. البته احتمالا شیب صعود بازار خفیف و کند باشد! ولی بازم بهتر از نزول فرسایشی.

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

در چهار ماه گذشته سهم پیدا کردن خیلی سخت بود که بشه روش سود کرد ولی با ریزش شدیدی که سهم ها داشتن به مرور تعداد بیشتری به مدار رشد برمیگردن و کار کردن راحتتر میشه.
                      تعدیل های مثبت سود و گزارش های خوبی که در روند ریزشی بازار نادیده گرفته شدن حالا بیشتر به کار میان برای انتخاب سهم.

نظر

• عباس انصاری
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1793

آقای عشقی !
                        چه برسر بازار بورس آوردی !؟
                        وقتی به قیمت سهام شرکت نگاه می کنی وحشت می کنی ظرف دوماه ۴۰ درصد اصلاح !؟
                        آنهم با این تورم !؟
                        آقای عشقی اگر فقط ذره ای وجدان و کمی غیرت داشتی امروز از شدت زیانی که به سهامداران زده شده دق می کردی !
                        قطعا این بی تفاوتی شما به بازار کم هزینه نخواهد بود .

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                          ممکن، یعنی امیدوارم از امروز حداقل گروهی از بازار که به نظر میاد گروه خودرو باشد راهشون جدا کنند!

فارغ از تک سهام گروه های دیگر، باید به مرور بقیه بازار هم راه گروه خودرو رو در پیش بگیرن. البته احتمالا شیب صعود بازار خفیف و کند باشد! ولی بازم بهتر از نزول فرسایشی.
                          درود مدافع جان

خبری شده که گروه خودرو راه خودش را جدا کند؟؟؟!!!

اینا باید ابتدا افزایش نرخ بگیرند بعد بروند بورس کالا انجا هم ببینیم خریدار تا چقدر رقابت میکند و چه تاثیری در سود انها میتواند بگذارد!!!!!!!

توجه هم کنیم که ایندفعه بازار دیگه براحتی فریب اینا نمیخورد اگر صف خرید کنند خریدارها زیر عرضه های نفس گیر حقوقیها له میشوند

افزایش از تجدید تا 200درصد هم بدهند باز دلیل بر یه صعود بالا ندارند بازار شستا را پس از افزایش سرمایه با بالاترین سود تقسیمی تا 77تومان اورد پایین و الان نیز 120تومانه!!!!!!!!!!

قیمت سهام اینا هنچنان گرانه با این گزارشها!!! افراد زیادی هم انصراف دادند از ثبت نام خودرو در مرحله دوم پی به ای بازار بشدت امده پایین و برخی به 2 و 3 رسیده!!بعد نوبت به اینا رسیده؟؟!!!
                          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/08/21, 08:10.
                          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• داروساز
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 603

با سلام خدمت اساتید عزیز/:.smilingsmiley.:/
                            فقط یک تجربه شخصی را عرض می کنم این روز ها بازار بورس عین تمام بازار ها در کما هست خیلی از دوستان فکر می کنند الان فقط بورس هست که عقب مانده
                            در تمامی بازار ها این کما وجود دارد اوضاع اقتصادی بشدت تحت تاثیر کاهش قدرت خرید مردم نبود نقدینگی و رکود اقتصادی هست/:.sadsmiley.:/..در صنفی که بنده کار می کنم با یکی از دوستان صنعت صحبت
                            می کردم انتهای سال 1401 ، 180 میلیارد نقدینگی بانکی داشتند الان که 5 ماه از سال رفته اون پول که هیچ 130 میلیارد دیگر وام گرفتند و وارد تولید کردند که فقط سر پا بمانند/.:blinksmiley.:/ یا به دوست دیگر که
                            چند تا داروخانه دارد صحبت می کردم پارسال 12 میلیارد درامد داشته ولی الان تا اینجای سال 12 که رفته توی کار 5 میلیارد وام بدهی دارد/:.ph34r-smiley.:/...
                            در زمبنه املاک اگر یکم تجربه داشته باشید الان تا 30-40% زیر قیمت پارسال میشه خرید کرد بعد از 5-6 سال هست که شمال کشور باز زمین رو قسطی و چکی به فروش می رسانند:.thumbsupsmileyanim.
                            مثال های زیاد دیگری هم هست ... کاسبی هست بالا دارد پایین دارد باید صبوری کرد و این را در نظر گرفت که در بازار بورس امریکا نیستیم اینجا در اقتصاد ایران در حال فعالیت هستیم پس بجای
                            گله و ناراحتی کتابی بخونیم کوهی بریم تا این دوران نیز بگذرد

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                              ستاره‌دار(2)
                              • Jan 2022
                              • 1030

سلام بر دوست عزیز بی فور

ممنون از توصیه تان، درست میفرمایید
                              با پوست و گوشت و استخوان درک کردم آنچه میفرمایید
                              بنده چون سرمایه کمی دارم ، خیلی نمیتونم روسهم بمونم که البته تجربه نشون داده اگر همان سرمایه که بعد از اینکه دوباره به بازار برگشتم مرداد 97

مثلا رو سهمی مثل دکیمی میموندم و 99 خارج میشدم و خیلی از سهام دیگه بی دغدغه سرمایه 50 برابر میشد، الان بعد از این نبرد ، که خود مستحضرید سرمایه 20 برابر که این سرمایه سود و زیان یک روز دوستان است
                              خدا رو شاکرم ، اوایل در جوانی و یا همین چند سال پیش فکر میکردم که اگر سرمایه بیشتری داشتم، چقدر عالی بود

بعضی از دوستان از جمله جناب بهرام خان از ضررشون نوشتند متاسفانه، یا جناب دکتر میلاد، جناب مولتی مایه ،و دیگر دوستان واقعا ناراحت شدم ، خیلی سخته مگه میشه مگه داریم ضرر میلیاردی
                              من مثلا دکیمی خریدم ، حد ضرر 5 درصد فعال شد و با ضرر چند میلیونی فروختم امروز نصفشو پیدا کردم تو قثابت

پس من فهمیدم ، خودمو میگم با همین سرمایه کم قانع باشم ، آرامش بیشتری دارم

واقعا درست میگفتند....هر که بامش بیش ،

برفش بیشتر

از ته دل امیدوارم دوستانی که متضرر شدند بتونند دوباره شروع کنند و جبران زیان
                              میگن پول رو همون جایی که گم کردی، دنبالش بگرد

نمیدونم واقعا درست هست یا نه جمله بالا ولی در مورد خودم همینجا گشتم ، دارم پیدا میکنم

درپناه خدا باشید@};-

درود بر امیر محمد گرامی

بزرگی می فرماید

روزگار است این که گه عزت دهد گه خوار دارد

چرخ بازیگر از این بازیچه ها بسیار دارد

تو این بورس کم سود و زیان های سنگین نداشتم و زین پس نیز خواهم داشت.

در هر بیزینس که هستیم مهم برآیند درازمدت است و نوسانات و نویزهای کوتاه مدت قابل صرف نظر کردن هستند.

من در صندوق پیشتاز مفید تا حدود 8 میلیارد تومن سود رفتم بالا و بعد از ریزش اردیبهشت تا الان حدود 5 میلیارد اومدم پایین که چند روز قبل 4.5 میلیارد بود.

بی نهایت شکر گذار هستم و ذره ای شکوه و گلایه ندارم.نگاه حرفه ای به من آموخته است که همین موجودی من در صندوق مفید در اینده عددهایی را بخود خواهد دید که با لحاظ کردن نرخ تورم بازم باورکردنی نیست.

از این فراز و فرودها نیز باکی نیست و ذات بورس و هر بیزینیس دیگه نوسان است و در همه بازارها باید نگاه درازمدت داشت.

ارادتمند

نظر

• سهامدار 67
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 3443

بازار وقتی بخواد برگرده! خبر نمیکنه! الآن هم برای خرید دیر نیست منتها چند درصدی بالاتر از قیمتهای دیروز

نظر

در حال کار...
                                X