جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 679

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
    ?️?هر کارمند بانک ۱میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان وام گرفته است/ سهم هر ایرانی از وام‌های بانکی فقط ۶۶میلیون تومان

?️بررسی صورت‌های مالی یازده بانک فعال در بازار سرمایه نشان می‌دهد که تاپایان سال ۱۴۰۲ مبلغ پرداخت وام وتسهیلات به کارکنان بانک‌ها از ۱۲۴ هزار میلیارد تومان فراتر رفته و سرانه پرداخت تسهیلات به کارکنان برخی بانک‌ها بالاتر از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان قرار گرفته است.
    ?️مبلغ بالای تسهیلات پرداختی به کارکنان بانکی در حالی است که در سال ۱۴۰۲ به ازای هر ایرانی کمتر از ۶۶ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.
    ?️ بیشترین مبلغ وام به ازای هر نفر کارمند، در بانک‌های صادرات، رسالت، پست بانک ایران و ملت پرداخت شده است.
    ▫️نورنیوز
    درود.خونه یکی از نزدیکان که کارمند قدیمیه بانک رفاه نشسته بودیم صحبت از وام وبیمه وام بود طرف از دهنش دررفت خطاب به خانوش گفت فلانی اگه من فوت کنم تمام وام سه ملیاردو ششصد تومانی من بیمه است شما دیگه ریالی لازم نیست شما پرداخت کنید چشام از کاسه بیرون زد مگه میشه من برای یک نیازمند از بهزیستی برای 20 ملیون تومان وام معرفی شده بود رفتم بانک ضامنش بشم از هفت خان رستم رد شدیم ضمن ارایه فیش ونامه از تامین اشتباهی چون حقوق بگیرم بااین حال بعد از سه روز دوندگی فقط چند کیلو فرم امضا کردم خدا شاهده تعداد امضا انقدر زیاد شد دیگه امضام یادم رفت دیگه نمی تونستم درست امضا کنم ای هزاران لعنت بر این سیستم لجن وکثیف
    آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2024/08/25, 13:40.

نظر

• shahin
      عضو فعال
      • May 2011
      • 2185

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
      درود.خونه یکی از نزدیکان که کارمند قدیمیه بانک رفاه نشسته بودیم صحبت از وام وبیمه وام بود طرف از دهنش دررفت خطاب به خانوش گفت فلانی اگه من فوت کنم تمام وام سه ملیاردو ششصد تومانی من بیمه است شما دیگه ریالی لازم نیست شما پرداخت کنید چشام از کاسه بیرون زد مگه میشه من برای یک نیازمند از بهزیستی برای 20 ملیون تومان وام معرفی شده بود رفتم بانک ضامنش بشم از هفت خان رستم رد شدیم ضمن ارایه فیش ونامه از تامین اشتباهی چون حقوق بگیرم بااین حال بعد از سه روز دوندگی فقط چند کیلو فرم امضا کردم خدا شاهده تعداد امضا انقدر زیاد شد دیگه امضام یادم رفت دیگه نمی تونستم درست امضا کنم ای هزاران لعنت بر این سیستم لجن وکثیف
      عرض ادب
      الان با مشاهده یک کوچولو جزئیات ، متوجه شدید چرا نرخ بهره در ایران باید همیشه دو رقمی و احمقانه باشد ؟
      متوجه شدید حضرات چطور رکورد بی ارزش ترین پول دنیا را زده اند و دارند می روند به سمت کهکشان راه شیری ؟

یک عده اقتصاد خوان دزد و کودن نشسته اند در بانک مرکزی و وزارت اقتصاد ، تنها هنرشان گرفتن وام ارزان و سو استفاده از نرخ بهره بانکی بالا و معافیتهای مالیاتی در بازارهای مخرب ارز و طلا و احتکار املاک است .

دکترای اقتساط گرفته اند اما آنقدر ترسو و محافظه کار ، بی عرضه و بی هنر هستند ، که پول را از یک شعبه وام می گیرند ، حداکثر سپرده می کنند در شعبه بغلی ، ماهیانه نزول دریافت کنند.
      پس نرخ بهره و هرج و مرج و کثافتکاری در اقتصاد هرچقدر زورشون برسد بالاتر .

زرنگ ترهای این جماعت هم که استحضار دارید، بی عرضه تر و بی هنرتر از بقیه ،
      وام های ارزان را در پر ریسک ترین حالت می برند در بازارهای ارز و طلا و بعضا در املاک
      ( آمارشان را طلافروشان و املاکی ها و یا محضر داران دارند )

این جماعت سالهاست کسب و کارها را به رکود و تعطیلی و یا ورشکستگی کشیده اند ،
      به بهانه کنترل تورم !!! /:.smilingsmiley.:/<:-P<:-P<:-P<:-P<:-P<:-P<:-P/:.smilingsmiley.:/ و کنترل نرخ ارز !!! =))=))=))

پونزده سال است تولید کننده و مصرف کننده را دستجمعی روانه بانک و صندوق و بازارهای طلا و ارز و املاک کرده اند. هیچکس هم تا به حال بهشون نگفته خرتون به چند من ، چون حق و حساب بقیه را هم همیشه از جیب مردم پرداخت کرده اند.

مسخره نیست کشوری مثل ایران با آن همه زمینه سرمایه گذاری طلایی را در سه دولت منحوس گذشته داده اند دست یک عده اقتصادخوان دزد و احمق ؟

حضور اقساط خوان از نوع وطنی و ( یا جهان سومی ) ، با سبقه بانکی در رئوس تصمیم گیری کابینه = همان سم مهلک تکراری و ارمغان از سه دولت قبل

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1481

سهمها 2 درصد هم پایانی رو پر نمیکنن فقط شاخص میره بالا
        دزدی روز روشن

نظر

• آپولون
          ستاره دار (1)
          • Dec 2015
          • 627

گو...ه تو روت همتی بی همت که بازار را به این روز انداختی... این کاربر شاهان هم زیادی ازش تعریف و تمجید میکرد این چه بازار مسخره ایه!؟ هر روز شاخص مثبته اما سهمهای سبد من همگی صف فروش بستند! دیشب یک هندوانه را با عصبانیت داشتم میخوردم وقتی وستش را بردم بندازم سطل آشغال بیرون مامور زباله شهرداری من را با پوست هندوانه دید و پرسید " هندوانه را با ژیلت تمیزش کردی!!؟" با حرفش آب شدم رفتم زیر زمین... به خودم گفتم چرا همه به جز ما بورسی ها نمیدانند که گرونیه!!!
          آخرین ویرایش توسط آپولون؛ 2024/08/26, 09:51.

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

این روزها کاهش عمق بازار بی سابقه است. تاریخ بورس این شدت کاهش عمق بازار رو هیچ وقت نداشته. بنابراین فعلن شرایط خاصی هست.
            در اکثر سهام بخصوص سهام کوچکتر مربوط به شاخص هم وزن بعنوان مثال یک نفر بخواد حتی یک میلیارد تومن معامله کنه براحتی چند روز به سهم جهت میده. یعنی بخوای بفروشی چون خریدار نیست سهم به شدت منفی میشه. اونم چند روز! برعکسش در خرید هم وضع همینه.

دلیل ریزش شدید بازار هم همین بوده.

به این دلیل ساده، اگر....و اگر به هر علتی یک موج صعودی شکل بگیره به راحتی مدتها بورس در صف خرید قفل خواهد شد. حتی اگر دامنه برگرده به ۶درصد. افزایش حجم مبنا هم این وضع رو تشدید کرده.

به نظرم دولت و یا حتی یک یا چند صندوق به راحتی میتونن بازار رو قفل صف خرید کنن. البته دقت شود اول باید همچین اراده ای در تیم جدید باشه!

اگر پالس مثبت خوبی از دولت جدید به بازار صادر بشه، مثلا بهره بین بانکی یکی دو هفته کاهشی بشه....این رخداد خیلی محتمل هست.

من احتمال این وضعیت رو طی اواخر تابستان یا اوایل پاییز خیلی محتمل میدونم.

پ.ن: لطفا این تحلیل ساده را مبنا معامله قرار ندهید !
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

پ.ن پست قبل!

همتی و تیم جدید قاعدتا یکسری برنامه و شعار ارائه کردن.

خیلی از این برنامه ها در حد حرف خواهد ماند! دلیلش اینه بخوان هم نمیتونن! مثل تورم....نرخ ارز...رشد اقتصادی، نرخ بیکاری.....خودشون هم میدونن چقد توان در بهبود اینها دارن! مثل قبلی ها در هپروت نیستن!

ولی یکسری برنامه ها رو اگر اراده اش باشه، میتونن انجام بدن. مثل همین موج صعودی در بورس! فقط باید اراده کنه همتی!

ولی مستلزم اینه که این کار در جهت سیاست‌های دولت باشه.

مثلا همتی و رفقا در زمان روحانی اراده کردن وآثارش در بورس آن صعود تاریخی....و این رکود وحشتناک بعدش بود! ولی اون کارها برای خوشایند جماعت بورسی یا ضدحال زدن بهشون نبود! برای تامین اهداف بودجه ای دولت بود.

در کل رئسی و اذنابش نه سوادش داشتن نه بلد بودن..خرابکاریشون از نادانی بود.‌
              ولی همتی و رفقا نسبتا کاربلد هستن. لذا هر اتفاقی در شاخصهای اقتصادی بیفته دانسته و از روی قصد و نیت هست! لذا در بورس مثلن اگر اراده اش باشه به راحتی بهبود و چه بسا رشد قابل توجهی میکنه. برعکسش هم صادقه... در اون صورت همتی و تیم جدید مثال دزد با چراغ هستن!
              آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2024/08/26, 10:11.
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 402

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
                گو...ه تو روت همتی بی همت که بازار را به این روز انداختی... این کاربر شاهان هم زیادی ازش تعریف و تمجید میکرد این چه بازار مسخره ایه!؟ هر روز شاخص مثبته اما سهمهای سبد من همگی صف فروش بستند! دیشب یک هندوانه را با عصبانیت داشتم میخوردم وقتی وستش را بردم بندازم سطل آشغال بیرون مامور زباله شهرداری من را با پوست هندوانه دید و پرسید " هندوانه را با ژیلت تمیزش کردی!!؟" با حرفش آب شدم رفتم زیر زمین... به خودم گفتم چرا همه به جز ما بورسی ها نمیدانند که گرونیه!!!
                همتی و پزشکیان نیومده ریدن تو بورس.همون سیستم شاخص سازی قلابی و سقوط قیمت سهام عشقی ادامه داره

نظر

• زار عی
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 433

بخش مسکن تو رکود سنگینی ست خیلی ها مترصد ورود به بورس هستند اما نمی توانند املاک

مازادشون رو نقد کنند

اگر خرید فروش مسکن یه کم جون بگیره ،بورس از همین نقطه 100 تا 200 درصد و بعضی سهام

حتی300 درصد و بیشتر بازدهی دارد

تو این افت سنگین بازار سهام هرگز سهمتون رو نفروشید هرگز فقط باید صبور باشید
                  هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                  هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 8610

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post
                    بخش مسکن تو رکود سنگینی ست خیلی ها مترصد ورود به بورس هستند اما نمی توانند املاک

مازادشون رو نقد کنند

اگر خرید فروش مسکن یه کم جون بگیره ،بورس از همین نقطه 100 تا 200 درصد و بعضی سهام

حتی300 درصد و بیشتر بازدهی دارد

تو این افت سنگین بازار سهام هرگز سهمتون رو نفروشید هرگز فقط باید صبور باشید

اشکالی ندارد اینها جا بمانند.

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8610

دیدم بازار بی جون و کمی منفی شده

اومدم تایپیک جو بازار که ببینم چه خبره و کسی در مورد منفی امروز بازار اظهار نظری کرده.

دیدم همش در مورد بهره بانکی و همتی صحبت شده در این تایپیک !!

که خداوکیلی جاش توی این تایپیک نیست.

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8610

نمیدونم چرا بازار را نمیگذارند جوون بگیرد.

چه بسا همین تفکر فلانی جا مونده و نمیتونه بیاد تو بازار تروخدا صبر کنید منفی نگه دارید تا ما بیاییم حاکم باشد.

باز میرسیم به خواص و مدیریت بازاتر سرمایه نه بصورت عام بلکه خاص.

هر جور نگاهش کنی حیات خلوته.

همه جوره ازش سو استفاده شده و میشود.

مدیر هم نداریم که خودش در راس فساده.

من شاخص کل خودم را طراحی کردم و دارم بهتون میگویم بازار دارد برمیگردد.
                        گول این افریت را نخورید.

نظر

• آپولون
                          ستاره دار (1)
                          • Dec 2015
                          • 627

شاخص کل هی داره مثبت تر میشه ولی سهمهای سبدم صفهای فروششون هی سنگین و سنگین تر میشوند!! ع...ن به هیکلت کنن همتی بی بخار

نظر

• کریشنا
                            عضو فعال
                            • Dec 2015
                            • 1097

شاخص کل در حال شکستن و عبور از سد مهمترین مقاومت 2250000 واحد الی 2260000 واحد

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8610

این عرضه اولیه چرا دست از سر بازار برنمیدارد.

چه اسمی را هم برایش انتخاب کردند حضرات !!!!

واسپاری عصر اعتماد

الان 3 روزه بازار توی این عصر اعتماد حضرات گیر کرده.

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8610

کریشنا جان

شاخص جعلی مثبت است.
                                دولت شاخص را میبیند از کل بازار خبری ندارد که.

دولتها در همین حد هستند و نه بیشتر.

نظر

در حال کار...
                                X