جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10190

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
    خب اصلاح بانک ملت هم در یک روز انجام شد
    مونده چند سهم پالایشگاهی و فولاد را باز کنن که هم حجم بازار بالا بره و هم نقدینگی بهتر

از کجا میدونید اصلاح وبملت تموم شده؟
    فکر نمیکنم به این زودی اصلاح این سهم تموم بشه. یه حرکت صعودی کوچیک با هدف 233 تومن میکنه (شروعش احتمالا یا از اینجا یا از 202 تومن)بعد برمیگرده بصورت فرسایشی زیر 200تومن.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10190

من از فردا توی تایپک نخواهم نوشت.تمرکزم رو از بازار میگیره و نمیتونم به معاملات خودم برسم.
      بدرود
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

زيره 200 شايد در موردش فكر كنم

نظر

• mohsen68
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 1756

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
          شما می توانید دلیل قانع کننده ای بیاورید که چرا بازار فقط تا شهریور منفی و فرسایشی می باشد و بعد کم کم شروع به رشد می کند !! با تشکر
          گفتم که برخی سهم ها باید نزول 10 درصدی بکنند همان ها که پرطرفدارند بازار ما بیشتر از نظر روانی حرکت میکنه.همانها که تعدیل های منفی عجیب دادند و p/e بالایی دارند بدون افق روشن جهت سودآوری.مثل اینکه آقای اکبری عزیز اقتصاد کلان را شوخی گرفتید .دنیای برخی همین چهار تا خط و خولی هست که به عنوان تکنیکال رسم میشود و آقایان وزیر اقتصاد و رییس بانک مرکزی و مشاوران گرامیشان را مبنای عمل خود قرار میدهید.وقتی از نظر شفافیت اقتصادی رتبه 133 را در جهان داریم شما بسیار خوشخیالانه با موضوع برخورد میکنید.اول هم گفتم بازار با این نرخ بهره بانکی هیچی حرکتی نخواهد داشت.کاهش نرخ بهره=افزایش رونق خرید و فروش کالا و در نتیجه بهبود قیمتها و کاهش چک های برگشتی=رشد پارامنترهای اقتصاد(نه این دروغ هایی که همه دولت ها میگن)=رشد بورس
          متاسفانه دولت گرامی و عزیز جان برخی دوستان اصلا کارکرد بورس رو در اقتصاد و تولید قبول ندارند و اعتقادی به آن ندارند.مبحث افزایش سرمایه اولین و بهترین کارکرد بورس در اقتصاده.
          حالا باز هم میخواهید بگید با نفت 50 دلار و نقدینگی 850 هزار میلیاردی و بدهی 96 هزار میلیاردی دولت به بانک ها و بخش خصوصی چطوری دولت میخواد اقتصاد رو رونق بده؟فقط با پارک کردن پول ها در بانک و دادن وام های با بهره 30 تا 32 درصد به شرکتهایی که هرروز ضعیف تر میشوند؟بعد از گرفتن وام میبینند تولیدشان به فروش نمیرسد یا اعتباری باید بفروشند و در نهایت این چرحه موجب اختلاس یا عدم وصول مطالبات و بحران مالی برای بانکها و مشتری ها خواهد شد.فرو پاشی بانکهای آمریکایی و اروپایی را یادتان رفت.بانکهای ایرانی هم عملا ورشکسته اند.موسسات راحت تر اعلان ورشکستگی میکنند(همین دو مورد ورشکستگی که امسال اعلام شد).مشکل تمام شرکتها فروش هست نه نقدینگی.وقتی شرکتی فروش نداشته باشد ایندفه مشکل نقدینگی هم سروکله اش پیدا میشود(البته در حالت فروش زیاد هم این مشکل نقدینگی هست که برای مملکت ما پیش نمی آید!!).نه اینکه کارخانه پول دارد ولی با 30 درصد ظرفیت کار میکند چون مشتری ندارد!شما بهتره به شهرک های صنعتی شهرتان حتما یک سری بزنید.
          آخرین ویرایش توسط mohsen68؛ 2015/08/10, 12:09.

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

همین گزارشات افتضاح و زیانها قانع کننده ترین دلیل برای ادامه ریزش فرسایشی است شاید تایید کنگره یک نوسان مثبت به بورس بده

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
              گفتم که برخی سهم ها باید نزول 10 درصدی بکنند همان ها که پرطرفدارند بازار ما بیشتر از نظر روانی حرکت میکنه.همانها که تعدیل های منفی عجیب دادند و p/e بالایی دارند بدون افق روشن جهت سودآوری.مثل اینکه آقای اکبری عزیز اقتصاد کلان را شوخی گرفتید .دنیای برخی همین چهار تا خط و خولی هست که به عنوان تکنیکال رسم میشود و آقایان وزیر اقتصاد و رییس بانک مرکزی و مشاوران گرامیشان را مبنای عمل خود قرار میدهید.وقتی از نظر شفافیت اقتصادی رتبه 133 را در جهان داریم شما بسیار خوشخیالانه با موضوع برخورد میکنید.اول هم گفتم بازار با این نرخ بهره بانکی هیچی حرکتی نخواهد داشت.کاهش نرخ بهره=افزایش رونق خرید و فروش کالا و در نتیجه بهبود قیمتها و کاهش چک های برگشتی=رشد پارامنترهای اقتصاد(نه این دروغ هایی که همه دولت ها میگن)=رشد بورس
              متاسفانه دولت گرامی و عزیز جان برخی دوستان اصلا کارکرد بورس رو در اقتصاد و تولید قبول ندارند و اعتقادی به آن ندارند.مبحث افزایش سرمایه اولین و بهترین کارکرد بورس در اقتصاده.
              حالا باز هم میخواهید بگید با نفت 50 دلار و نقدینگی 850 هزار میلیاردی و بدهی 96 هزار میلیاردی دولت به بانک ها و بخش خصوصی چطوری دولت میخواد اقتصاد رو رونق بده؟فقط با پارک کردن پول ها در بانک و دادن وام های با بهره 30 تا 32 درصد به شرکتهایی که هرروز ضعیف تر میشوند؟بعد از گرفتن وام میبینند تولیدشان به فروش نمیرسد یا اعتباری باید بفروشند و در نهایت این چرحه موجب اختلاس یا عدم وصول مطالبات و بحران مالی برای بانکها و مشتری ها خواهد شد.فرو پاشی بانکهای آمریکایی و اروپایی را یادتان رفت.بانکهای ایرانی هم عملا ورشکسته اند.موسسات راحت تر اعلان ورشکستگی میکنند(همین دو مورد ورشکستگی که امسال اعلام شد).مشکل تمام شرکتها فروش هست نه نقدینگی.وقتی شرکتی فروش داشته باشد ایندفه مشکل نقدینگی هم سروکله اش پیدا میشود.نه اینکه کارخانه پول دارد ولی با 30 درصد ظرفیت کار میکند چون مشتری ندارد!شما بهتره به شهرک های صنعتی شهرتان حتما یک سری بزنید.

بله حق با شما نزول حتمی است !!! مچکریم روحانی !!!!
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                همین گزارشات افتضاح و زیانها قانع کننده ترین دلیل برای ادامه ریزش فرسایشی است شاید تایید کنگره یک نوسان مثبت به بورس بده
                دلیل ریزش فرسایشی رو گفتم تا حدود و در مورد حرکت مثبت دو چیز دخیل است اولی که شما فرمودید و خیلی هم مهم هست تایید کنگره.
                دومی نزول و رسیدن قیمتها به کف قبلی و کف روانی.
                هروقت حجم معاملات حقیقی(نه این بلوک بازی ها) به 300 میلیارد رسید خریدتان را قطعی کنید چون یک حرکت خوب در راه است.(اینم برای همه بورسی ها که عاشق نوسان هستند.)

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

شما می توانید دلیل قانع کننده ای بیاورید که چرا بازار فقط تا شهریور منفی و فرسایشی می باشد و بعد کم کم شروع به رشد می کند !! با تشکر
                  سلام جناب اکبری عزیز،
                  البته من هم معتقدم که بازار نزولی-فرسایشی خواهد بود و دلیلم هم جمله ای است که در امضایم نوشته ام. یعنی: تصمیمات دولت محترم.
                  نمودار ها را هم نگاه می کنم به نظرم می رسد اکثر سهم هایی که مد نظر دارم تمایل به افتی مشابه افت های الکلنگی قدیمشان دارند.
                  می دانم خیلی از دوستان در جستار از این نظر بنده ناراحت می شوند ولی اعتقاد دارم این روند محتمل تر است و گفتن واقعیت بهتر از روحیه دادن غیر واقعی است.
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mohsen68
                    عضو فعال
                    • Jun 2012
                    • 1756

بله حق با شما نزول حتمی است !!! مچکریم روحانی !!!!
                    جناب اکبری.من تحلیل خودم رو میگم.اگر جواب پست یک نفر داده میشه چند دلیل داره.
                    اول:برای طرف مقابل ارزش قائل است که جواب میدهد.
                    دوم:برای اطلاع عموم و جلوگیری از زیان و کاهش خطای کاربرها جواب داده میشود.
                    سوم:هیچی...بیهوده با حرفهای بیهوده.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1839

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                      خدا وکیلی این هم شد بازار؟؟؟

همش با بلوک زدن (همراه و مبین)زورکی میخان بازار رو مثبت جلوه بدن
                      دوستان نگاه کنید ببینید ما سرمایمون رو کجا آوردیم و چه ریسکی را داریم قبول میکنیم!

امروز در نماد مبین حدود ساعت 10یه بلوک 4.5 میلیونی رو در قیمت تقریبا مثبت انجام میدن تا تاثیر مثبت رو شاخص بزاره!!

بعد در همین سهم وقتی بلوک 6.5 میلیونی رو قصد دارند در منفی معامله کنند برای خنثی سازی اثرش بر شاخص در نماد مبین 2 انجام میدن/:.zzzzzz.:/

اونوقت میگن به این بازار اعتماد داشته باشید و بلند مدت سرمایه گذاری کنید!!!!!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
                        جناب اکبری.من تحلیل خودم رو میگم.اگر جواب پست یک نفر داده میشه چند دلیل داره.
                        اول:برای طرف مقابل ارزش قائل است که جواب میدهد.
                        دوم:برای اطلاع عموم و جلوگیری از زیان و کاهش خطای کاربرها جواب داده میشود.
                        سوم:هیچی...بیهوده با حرفهای بیهوده.

باز هم به نظر میرسه سوتفاهم پیش امده برای شما باز هم باید بگویم که من از واقعیت فرار نمی کنم با اینکه سهام دار هستم !!

بنده هم قبول می کنم بازار فعلا جای برای رشد ندارد مگر اینکه واقعا فکری به حال ابهام ها اساسی بازار بشود گروه پالایش و پتروشیمی و معادن و غیره که قبلا گفتیم گزارشها 3 ماهه هم خوب نبوده و در گزارش 6 ماهه هم تعدیل منفی دارند اگر عدد سازی نکند و لی دیگه بازار تحمل نمی کنه اگر شفاف سازی بوجه دولت برای ساز 95 بیاید اگر بوجه حمایتی خوب برای صنایع داده بشه و تکلیف معلوم بازار صد در صد مسیر خود را معلوم می کنه در آخر اذر ماه چه رو به بالا و چه رو به پایین آن هم شدید !! بنده هم تشکر می کنم از همکاری شما برای اگاهی دوستان تازه وارد به بازار بورس با تشکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mohsen68
                          عضو فعال
                          • Jun 2012
                          • 1756

باز هم به نظر میرسه سوتفاهم پیش امده برای شما باز هم باید بگویم که من از واقعیت فرار نمی کنم با اینکه سهام دار هستم !!

بنده هم قبول می کنم بازار فعلا جای برای رشد ندارد مگر اینکه واقعا فکری به حال ابهام ها اساسی بازار بشود گروه پالایش و پتروشیمی و معادن و غیره که قبلا گفتیم گزارشها 3 ماهه هم خوب نبوده و در گزارش 6 ماهه هم تعدیل منفی دارند اگر عدد سازی نکند و لی دیگه بازار تحمل نمی کنه اگر شفاف سازی بوجه دولت برای ساز 95 بیاید اگر بوجه حمایتی خوب برای صنایع داده بشه و تکلیف معلوم بازار صد در صد مسیر خود را معلوم می کنه در آخر اذر ماه چه رو به بالا و چه رو به پایین آن هم شدید !! بنده هم تشکر می کنم از همکاری شما برای اگاهی دوستان تازه وارد به بازار بورس با تشکر
                          گفتم باید حجم معاملات به یک مقدار مشخصی برسد تا بفهمیم وقت خرید هست و خبری شده حتما.چون شروع تدوین بودجه که میشود ارازل و اوباش رانت خوار همیشه ی اقتصاد ایران که وابسته به قدرت هستند چند ماه زودتر از ما مردم عادی باخبر میشوند که بودجه چطوری بسته میشه و دولت سال آینده چه برنامه ای داره.در نتیجه خرید خواهند کرد(شاید هم فروش).
                          شفاف سازی برای اقتصاد نابود شده ما کاری نشدنیست.واقعا من به شخصه امیدی به درست شدن این مملکت ندارم.مدیریت هرگز درست نمیشه.فقط رشد قیمت نفت میتونه ضعف ها رو تا حدود بپوشونه وقتی نفت افت میکنه تمام لک و پیس ها و کج و کولگی ها نمایان میشود.(مثل آرایش بانوان هست اگر مواد آرایشی نباشد دیگر کسی در خیابان نیست!)

نظر

• mkamyab
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 268

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام
                            ارفع 180 تومان!!!
                            این سهم را چند عرضه کردند؟
                            ===========
                            سپاس 1090 تومان!
                            بهتر از نقدینگی، بهتر از بانک.
                            دوست عزیز میشه راجع به بهتر بودن سپاس از سود بانکی و کلا مزایای سپاس توضیح بدهید ممنون.

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

این کسری بودجه که به گفته یکی از وزرا حدود نیمی از بودجه 94 هست چطور باید جبران بشه؟ اگر یک میلیون بشکه در روز اضافه تر صادر کنند می تونند برای سال آینده درصد قابل توجهی از کسر بودجه رو تامین کنند ولی همین یک میلیون بشکه اضافه رو تو 6 ماه هم نمی تونه وزارت نفت برسه بهش یعنی اواسط تابستان 95

نظر

• mohsen68
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 1756

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                                این کسری بودجه که به گفته یکی از وزرا حدود نیمی از بودجه 94 هست چطور باید جبران بشه؟ اگر یک میلیون بشکه در روز اضافه تر صادر کنند می تونند برای سال آینده درصد قابل توجهی از کسر بودجه رو تامین کنند ولی همین یک میلیون بشکه اضافه رو تو 6 ماه هم نمی تونه وزارت نفت برسه بهش یعنی اواسط تابستان 95
                                سال 95 اوضاع خوب نیست.از سال 96 اوضاع بهتر خواهد بود.صادرات گاز به عراق و پاکستان درآمد خوبی خواهد داشت.تمام فازهای پارس جنوبی تکمیل خواهند شد.ولی امسال هیچ امیدی نیست.سال آینده هم توان پوشش بودجه وجود ندارد با این قیمت نفت حتی با صادرات دو برابر نفتی.همه اینها با برداشتن تحریم و عدم کاهش قیمت نفت گفته شد.

نظر

در حال کار...
                                X