جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10175

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
    سجاد جان چرا تو تاپيك خودت مطلب نميزني كه مطالبت ارشيو باشه؟

تو اين تاپيك كه مطلب ميزني در بين ورق خوردن صفحات از بين ميره
    درود
    تو این سایت اون چیزی که ارزش نداره تحلیل های واقعی هست.
    برم تو تايپک که چی بشه؟ آدم برای کسی وقتش رو می ذاره که برای کار آدم ارزش قائل بشه.
    صد تا تحلیل بزنی دو تاش اشتباه باشه ميرن اونو میارن، میکنند تو چشت.
    ارزش نداره.
    توی فروم ها بهترین کار خواننده مطالب بودنه،تحلیل بزنی هم مسخره ات میکنند هم به خانواده ات فحش میدن ولی خواننده مطالب باشی هم از مطالب استفاده میکنی،هم مسوليتي در قبال تحليلت نداری و هم آزادی .
    من سالها وقتم رو رایگان در اختیار افرادی که نمشناختمشون گذاشته ام ولی فقط تعداد اندکی قدر شناس بودند بيشترشون آخرش با چند تا ناسزا و بدو بیراه بدرقه ام کرده اند.
    اینجوری بهتره.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      خودروی زیر 150 تومن رو هم بشما نشون خواهم داد همانند اون کسیکه روی 120تومن ،خکاوه 80تومني رو وعده دادم و روی 80تومن صداش در نیومد،امیدوارم شما باشید و من خودروی زیر 150تومني رو نشونتون بدم ولی جرات داشته باشید و اون موقع بگيد من اشتباه کرده ام.البته تا حالا هم خیلی اشتباه تحلیلی داشته ای ولی این خودرو زیر 150تومن رو ملاک قرار میدم و هر وقت داد و هوار کردی اینو نشونت میدم.
      شما چرا به خودت گرفتی !!!!
      فعلا باشه تا اینجای کار حرف من برای کسانی که میگفتن خودرو امروز 160 تا 150 باز میشه .
      به انتظار زیر 150 هستم تا خودم بخرم
      البته من نه خکاوه دارم نه خودرو . رو هیچ کدوم هم تعصبی ندارم .
      همین خودرو بارها نوسان مثبت داده و این تعصب ریزش خیلی ها رو از این سودها محروم کرده

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
        بنده وارد بحث شما و کاربر سلطان خان نمی شوم ولی آن مسری که باید گروه خودرو طی می کرد بابت گزارش تعدیل منفی بالای 50 درصد مسیر درست را پیموده و حالا دیگه باید منتظر خبر های لغد تحریم ها تا آخر آذر ماه بود و خبر های دیگه که باعث رشد محدود بازار میشود حالا خودرو با افزایش سرمایه هم حتی شده ممکنه به 150 تومان هم برسد ولی ببینیم هفته آینده قرارداد ایران خودرو با پژو چه نتیجه دارد بهتره منتظر گذشت زمان باشیم چون بهترین جواب را دارد برای منتقدان !!
        اصل اولیه سود در بازار بورس ایران فقط روانشناسی قوی هست
        این تکنیکال و بنیاد همش کشکه .
        اینکه خودرو فرضا بشه 150 و بگن دیدین تحلیل ما درست بود ملاک نیست . درست اینه که در روند صعودی سهم سود ببری و در روند نزولی ضرر خیلی کمتری به نسبت سودت بدی
        بار آخر خودو 166 تا 210 رشد کرد . به خیال 150 تومان کی سود 25% را از دست داد . کسی که تعصب داشت که خودرو حتما میاد زیر 150
        امروز هم خوشم اومد درس بزرگی به بازار و کسانی که ادعا دارن دادن که فکر نکنن خیلی حالیشونه . خودرو را قیمتی باز کردن که از هر 100 نفر 2 نفر فکرش را میکردن و حتی قیمتش را هم بالا بردن .
        هنوز زوده بفهمن که اول باید اصل روانشناسی بازار را تشخیص بدی بعد بشینی برای خودت چند تا خط بکشی

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
          اصل اولیه سود در بازار بورس ایران فقط روانشناسی قوی هست
          این تکنیکال و بنیاد همش کشکه .
          اینکه خودرو فرضا بشه 150 و بگن دیدین تحلیل ما درست بود ملاک نیست . درست اینه که در روند صعودی سهم سود ببری و در روند نزولی ضرر خیلی کمتری به نسبت سودت بدی
          بار آخر خودو 166 تا 210 رشد کرد . به خیال 150 تومان کی سود 25% را از دست داد . کسی که تعصب داشت که خودرو حتما میاد زیر 150
          امروز هم خوشم اومد درس بزرگی به بازار و کسانی که ادعا دارن دادن که فکر نکنن خیلی حالیشونه . خودرو را قیمتی باز کردن که از هر 100 نفر 2 نفر فکرش را میکردن و حتی قیمتش را هم بالا بردن .
          هنوز زوده بفهمن که اول باید اصل روانشناسی بازار را تشخیص بدی بعد بشینی برای خودت چند تا خط بکشی

حالا شما یک زحمتی بکشید و با اصلی رونشناسی روند قیمتی خودرو را چه قیمتی می ببینی !!
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
            حالا شما یک زحمتی بکشید و با اصلی رونشناسی روند قیمتی خودرو را چه قیمتی می ببینی !!
            اصل روانشناسی من میگه خودرو اگر تا پایان روز یک شنبه افت کرد که کرد . نکرد کف قیمتشه و باید خرید کرد . البته من خودرو نمیخرم و در گروه خپارس فقط میخرم
            این را منطق من میگه . نه هیجان چند روزه
            اگر قیمت سهم روز یک شنبه زیر 170 نره این قدرت بیشتر برگشت سهم به مدار صعودی هست . بشخصه نظرم بر این هست نمیره
            (امسال برخلاف پارسال گروه خودرو تعدیل های منفی کامل را تا آخر سال رو کرد . مثل پارسال نذاشتن آخر سال تعدیل های منفی را رو کنن) .
            جو کمپین تموم شد . جو گزارش 6 ماهه تموم شد . حالا من در آینده جو مثبت شرکت های خارجی و قرار دادها را میبینم .

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

اصل روانشناسی من میگه خودرو اگر تا پایان روز یک شنبه افت کرد که کرد . نکرد کف قیمتشه و باید خرید کرد . البته من خودرو نمیخرم و در گروه خپارس فقط میخرم
              این را منطق من میگه . نه هیجان چند روزه
              اگر قیمت سهم روز یک شنبه زیر 170 نره این قدرت بیشتر برگشت سهم به مدار صعودی هست . بشخصه نظرم بر این هست نمیره
              (امسال برخلاف پارسال گروه خودرو تعدیل های منفی کامل را تا آخر سال رو کرد . مثل پارسال نذاشتن آخر سال تعدیل های منفی را رو کنن) .
              جو کمپین تموم شد . جو گزارش 6 ماهه تموم شد . حالا من در آینده جو مثبت شرکت های خارجی و قرار دادها را میبینم .
              در این دو مورد با شما موافق هستم و کاملا با واقعیت همخوانی داره با تشکر

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

کسانی که در بورس فعالیت میکنن اولین هدفشون این هست که اصل پولشون حفظ بشه ، چون بازار بورس پول نداشته باشی باید خداحافظی کنی
                دومین اصل هم کسب سود هست .
                من خودم بشخصه در دو ماه گذشته بزرگ ترین اشتباهم این بود که تعصبی به گروه قند نگاه کردم و هر روز با این حرف که رو چه حسابی باید قند بخرم ، سود این گروه را از دست دادم
                ( البته سود گروه را از دست دادم ولی در گروه هم بر خلاف خیلی ها ضرر هم نکردم )
                تعصب در بازار را به دو شیوه تعریف میکنم . تعصب رو قیمت سهمی که رو به رشد هست و حاظر به فروشش نیستیم . و تعصبی که میگیم چرا فلان سهم رشد میکنه و حتما باید افت کنه
                در هر دو کسی که این تعصب را داره ضرر میکنه .
                همین گروه خودرو هر بار قبل از توافق لوزان و ژنو بیشترین گروه بوده که رشد کرده . حالا کسانی که با تعصب به قضیه نگاه کردن که این شرکت ها سود ندارن ، خودشون ضرر کردن

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

حق ثتران دو روزه معامله میشه و باطل میشه
                  خاور روز یک شنبه صبح اطلاعیه بسته شدن میده و تا ساعت 12 معامله میشه و بعد بسته میشه
                  سمگا دو روز پیش پوشش 90 درصدی میده و امروز میگه 30 درصد
                  قشرین در 3 ماه 5 برابر میشه . نه شفاف سازی نه هیچی
                  ....................
                  باز دم صالح آبادی گرم . این فطانت که دیگه گندش رو درآورده
                  بازاری به .... این یک سال در ده سال گذشته ندیدم ( البته نه از نظر افت . بلکه بی تحلیلی و عدم نظارت بورس و دستکاری خیلی زیاد کل بازار )

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

آقا شیره وضعیت بورس در دوران خوش اوس محمود در سال 1388 - 1389 چطور بود؟

نظر

• قمار باز حرفه ای
                      Banned
                      • Oct 2014
                      • 647

:)):)):))

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

آهان...حالا حرفات منطقي شده

کسانی که در بورس فعالیت میکنن اولین هدفشون این هست که اصل پولشون حفظ بشه ، چون بازار بورس پول نداشته باشی باید خداحافظی کنی
                        دومین اصل هم کسب سود هست .
                        من خودم بشخصه در دو ماه گذشته بزرگ ترین اشتباهم این بود که تعصبی به گروه قند نگاه کردم و هر روز با این حرف که رو چه حسابی باید قند بخرم ، سود این گروه را از دست دادم
                        ( البته سود گروه را از دست دادم ولی در گروه هم بر خلاف خیلی ها ضرر هم نکردم )
                        تعصب در بازار را به دو شیوه تعریف میکنم . تعصب رو قیمت سهمی که رو به رشد هست و حاظر به فروشش نیستیم . و تعصبی که میگیم چرا فلان سهم رشد میکنه و حتما باید افت کنه
                        در هر دو کسی که این تعصب را داره ضرر میکنه .
                        همین گروه خودرو هر بار قبل از توافق لوزان و ژنو بیشترین گروه بوده که رشد کرده . حالا کسانی که با تعصب به قضیه نگاه کردن که این شرکت ها سود ندارن ، خودشون ضرر کردن
                        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10175

یه نگاهی به نمودار خودرو با داده های جدید انداختم.
                          احتمال اینکه شنبه مثبت باشه زیاده تر از منفی هست ولی قطعی نیست.
                          و اما پیش بینم اینه که در صورتی که خودرو بتونه شنبه بالای سه درصد مثبت بخوره احتمال اینکه بالای 210 تومن هم بیاد زیاده اونم برای اثبات واگرایی ،ولی دنبال قیمت های رویایی نباشید یا 230 یا 240 تومن اونم ممکنه با نوسان باشه.
                          ولی چنانچه شنبه یه منفی درست حسابی بخوره بی خیال اون نوسان مثبت باید شد.
                          حالا هر کدام از این موارد اتفاق بیفته بنظر من باز سهم پتانسیل اومدن به زیر 150 تومن رو همچنان داره.
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            یه نگاهی به نمودار خودرو با داده های جدید انداختم.
                            احتمال اینکه شنبه مثبت باشه زیاده تر از منفی هست ولی قطعی نیست.
                            و اما پیش بینم اینه که در صورتی که خودرو بتونه شنبه بالای سه درصد مثبت بخوره احتمال اینکه بالای 210 تومن هم بیاد زیاده اونم برای اثبات واگرایی ،
                            ولی دنبال قیمت های رویایی نباشید یا 230 یا 240 تومن اونم ممکنه با نوسان باشه.
                            ولی چنانچه شنبه یه منفی درست حسابی بخوره بی خیال اون نوسان مثبت باید شد.
                            حالا هر کدام از این موارد اتفاق بیفته بنظر من باز سهم پتانسیل اومدن به زیر 150 تومن رو همچنان داره.
                            با سلام به نظر نمیرسه کسی دنبال قیمتهای رویایی بالای 300 تومان باشه همین که قیمت سهم تا 250 الی حداکثر 280 تومان هم برسه 30 الی 40 درصد کلی سود می باشد و فرصت فروش ایجاد می کند با تشکر از تحلیل شما

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10175

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                              سلام اقای اروم بورس یطفا در مورد شاخص داروییها هم نظرتونو بگین ممنون
                              درود

شاخص گروه معمولا خیلی کند عمل میکنه و بیشتر آدرس غلط میده،بهتر بود روی سهم بررسی می داشتیم این نتجه بهتری از اون میداد.

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                              سلام دوستان..صبح بخیر
                              اروم بورس جان....دست به چارت شدی یک زحمتی بکش پترول هم بررسی کن
                              من مقاومت پیش روی سهم را 150 و در شکست خط روند نزولی میبینم...الان 140 و در کف هست
                              از منظر بنیادی هم من فکر میکنم یک تخفیف نرخ خوراک برای طرح های پتروشیمی در نظر بگیرند که برای سرمایه گذارها جذاب باشه...ولی به پتروشیمیها در حال حاظر تخفیفی نمیدند...
                              کلا نظرت چیه برای خرید؟
                              درود

پترول قبلا یه وظیفه ای داشت که بایست هر جوری شده بود زیر 137 تومن میومد حتی به اندازه یک ریال،حتی من میدیدم دوستان تحلیل صعود پترول رو میزدند ولی میدونستم تا زیر 137 تومن نیاد حرکتی انجام نمیده.اخیر این وظیفه رو با اومدن به 1367 ریال انجام داده.
                              اما در مورد سوالتون صادقانه بگویم جواب قاطعی ندارم 60 به 40 احتمال نشکستن مقاومت 153 تومن رو میدم.توی موج کوتاه قبلی یه چیزی باعث تردیدم نسبت به شکست مقاومت خط روند نزولی شده.

در اصل توسط nik پست شده است View Post
                              سجادجان سلام
                              لطفا درفرصت مناسب تحلیل ثمسکن وخرینگ رو زحمتش میکشی
                              بسیارممنونم

درود

خرینگ رو با خودرو هماهنگش کن اون بالا بره اینم بالا میره کلا حرکت خودرویی ها با هم هست.
                              بنظر میاد در حال تشکیل یه الگوی سر و شانه کف غیرایده ال هست با اومدن بالای165 تومن این الگو برگشتی تشکیل میشه که میتونه تا 185 یا 190 سهم رو بالا ببره.

نظر

• amir5151
                                ستاره‌دار (2)
                                • Dec 2011
                                • 166

سلام
                                اروم بورس خان اگه امکانش هست ایران دارو و اسوه رو بررسی بفرمایید
                                ممنون

نظر

در حال کار...
                                X