جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

آخر عاقبت سهاداران حقیقی در بورس

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

امشب نوسانی در حدود 30 دلار در انس طلا شاهد بودیم. زنگ خطری را روشن کرد
      به طور کلی فلزات گرانبها ،فلزات اساسی ،نفت به نظر میرسند پایینی خوبی دارند

نظر

• خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
        امشب نوسانی در حدود 30 دلار در انس طلا شاهد بودیم. زنگ خطری را روشن کرد
        به طور کلی فلزات گرانبها ،فلزات اساسی ،نفت به نظر میرسند پایینی خوبی دارند
        سلام
        امشب سا عت 9:30 جلسه فدرال رزرو امریکا بود در خصوص افزایش نرخ بهره تا دسامبر که بیانیه تندی دادن و اکثرا با اینکه از اوضاع بد اقتصاد جهانی صحبت کردن ولی نظرشون رو اولین مرحله افزایش نرخ تا پایان سال میلادی مثبت بود

همین گزارش باعث شد ایندکس دلار رشد کنه و طلا و بقیه فلزات و سبد ارزی که مقابل دلار هستند همه سقوط شدیدی کنند که طی روزهای اینده با تقویت دلار بیشتر هم میشه

نفت هم ذخایر هفتگی امریکا یه کم افت داشت که باعث صعود موقتش شده ولی هول و هوش 48 موج اصلاحیش فکر کنم تموم بشه
        زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
          سلام
          امشب سا عت 9:30 جلسه فدرال رزرو امریکا بود در خصوص افزایش نرخ بهره تا دسامبر که بیانیه تندی دادن و اکثرا با اینکه از اوضاع بد اقتصاد جهانی صحبت کردن ولی نظرشون رو اولین مرحله افزایش نرخ تا پایان سال میلادی مثبت بود

همین گزارش باعث شد ایندکس دلار رشد کنه و طلا و بقیه فلزات و سبد ارزی که مقابل دلار هستند همه سقوط شدیدی کنند که طی روزهای اینده با تقویت دلار بیشتر هم میشه

نفت هم ذخایر هفتگی امریکا یه کم افت داشت که باعث صعود موقتش شده ولی هول و هوش 48 موج اصلاحیش فکر کنم تموم بشه
          تکنیکال انس طلا , مووینگ اوریج دوره 55 , (تایم فریم هفتگی)مانند پتک بالای سرش ایستاده و در یک ماه اخیر دو بار در شکست این مقاومت ناکام مانده است !...
          الانه سطح 1148 حمایت نسبتا خوبی میباشد(تایم فریم روزانه)
          فردا گزارش مقدماتی تولید ناخالص ملی امریکا را داریم ,
          بنده (صرفا به جهت تکنیکالی) امید دارم فردا روز , طلا و ارزهای اصلی مقابل دلار (مانند فرانک و یورو) تقویت بشوند ...
          اما کلهم سرخط خبر معامله کردن بسیار پر ریسک میباشد و بنده قبل از خبر موقعیت هایم را آفست میکنم .
          آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/10/29, 00:56.
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10175

در اصل توسط amir5151 پست شده است View Post
            سلام
            اروم بورس خان اگه امکانش هست ایران دارو و اسوه رو بررسی بفرمایید
            ممنون

درود

داسوه رو نگاه کردم البته فقط از منظر تکنیک قیمتی،بنیادی رو از سایر دوستان سوال بفرمایید.
            داسوه نزدیک 14 ساله در یک روند صعودی قرار داشته و مدام سقف های بالاتر از سقف قبلی زده. در این مدت نتونسته بطور چشمگیری زیر قیمت سالانه معامله بشه،بیشتر بالای اون قیمت معامله شده .
            از نظر من نشانه هایی از خستگی روند صعودی دیده میشه ولی الگوی برگشتی هنوز شکل نگرفته. شکست 1680 تومن یه سیگنال فروشی صادر خواهد کرد که ممکنه حداقل تا 1300تومن سهم رو پایین بکشه.
            آخرین باری که قیمت خط روند صعودی رو لمس کرده نزدیک دو سال پیش بوده،الان خیلی دور شده از اون زمان و قیمت .
            ممکنه هوای سلام کردن به خط روند بسرش بزنه.خط روند صعودی الان روی حوالی 800 یا 850تومن قرار داره.
            اولین علائم این حرکت یک ،شکست 1680 تومن و دو ،شکست 1300تومن خواهد بود.
            فعلا تا شکست 1680 تومن صورت نگرفته با سهم بمونید.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10175

شنبه روز مهمی برای شاخص کل هست،نبایست منفی زیاد (بالای 150 واحد )بخوره ،کمش عیبی نداره.
              این مثبت های کوچولو هم بدرد نمیخوره بایست مثبت های قویی بخوره ادامه این مثبت های کوچولو میتونه در ادامه راه مشکل ساز باشه.
              بایست بتونه بالای 63200 بیاد تا امکان رشد تا مقاومت خط روند نزولی حوالی 64 هزار تا رو بدیم.
              فعلا حد ضرر شاخص رو بذارید روی 62780 واحد. اینو بشکنه حداقل یه 600 تا کاهش در شاخص میتونه اتفاق بیفته.
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/10/29, 10:09.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• b-asgharne
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1052

ببینیم نیروهای ویژه سازمان بورس می تونند شاخص رو اونجوری که دلشون می خواد هدایت کنند یا نه.
                جمع ارزش معاملات این هفته(البته 4 روز) حدود 2200 میلیارد ریال بود.
                #:-S

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

بزاريد منم يه پيشبيني از خودرو داشته باشم

به نظر منم خودرو يه بار ديگه تا 200 202 تومن بالا ميره و بعد دوباره ميريزه...يه مدت رو 185 سهمو حمايت ميكنن اما اين حمايت زياد دوومي نمياره و 185 دوباره ميشكنه و ميره براي 160 تومن...اينجا كف محكم سهمه و حالا حالاها نميشكنه البته شايد در مقطعي 150 تومن رو تاچ كنه اما شكست قدرتمند 150 يا 160 با كندل قوي اتفاق نميفته

سري قبلم همين محدوده 150 160 رو گفته بودم
                  اينم پيشبيني من
                  مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• TAJ2014
                    عضو فعال
                    • Dec 2014
                    • 1027

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    درود
                    تو این سایت اون چیزی که ارزش نداره تحلیل های واقعی هست.
                    برم تو تايپک که چی بشه؟ آدم برای کسی وقتش رو می ذاره که برای کار آدم ارزش قائل بشه.
                    صد تا تحلیل بزنی دو تاش اشتباه باشه ميرن اونو میارن، میکنند تو چشت.
                    ارزش نداره.
                    توی فروم ها بهترین کار خواننده مطالب بودنه،تحلیل بزنی هم مسخره ات میکنند هم به خانواده ات فحش میدن ولی خواننده مطالب باشی هم از مطالب استفاده میکنی،هم مسوليتي در قبال تحليلت نداری و هم آزادی .
                    من سالها وقتم رو رایگان در اختیار افرادی که نمشناختمشون گذاشته ام ولی فقط تعداد اندکی قدر شناس بودند بيشترشون آخرش با چند تا ناسزا و بدو بیراه بدرقه ام کرده اند.
                    اینجوری بهتره.

با احترام
                    قطعا مخاطب حرفام همه دوستان هستن نه یک نفر
                    تازه این تایپیک داره جو مثبت و جهت خوبی میگیره و پست ها به سمت تحلیل سهام پیش میره
                    و پست های غیر ضرور داره حذف میشه
                    اگر توهین های احتمالی بعضی از کاربران هم از این مباحث تحلیلی سهام حذف کنیم واقعا عالی
                    میشه و مورد استفاده همه خواهد بود
                    پس دوستان کم لطفی نکنند بدون اغراق نیازمند دانسته های شماییم
                    نوشتن تحلیل ها از شما خواندنش از ما
                    اون قسمت اسان کاراز شما اون قسمت سختش هم از ما
                    پس بنیادی کارها وتکنیکال کارها مشتاقانه در انتظار تحلیل هاتون هستیم و بعضا نیازمند انها
                    هر کسی دانسته ای داره میتونه برای دیگران رو کنه قطعا باز کننده گره ای باشی خدا گره های زندگی تو باز خواهد کرد
                    همه دوستان هم انشالله جانب ادب رو رعایت میکنند
                    ایام همه دوستان به کام

نظر

• علیرضا123
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1605

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                      بزاريد منم يه پيشبيني از خودرو داشته باشم

به نظر منم خودرو يه بار ديگه تا 200 202 تومن بالا ميره و بعد دوباره ميريزه...يه مدت رو 185 سهمو حمايت ميكنن اما اين حمايت زياد دوومي نمياره و 185 دوباره ميشكنه و ميره براي 160 تومن...اينجا كف محكم سهمه و حالا حالاها نميشكنه البته شايد در مقطعي 150 تومن رو تاچ كنه اما شكست قدرتمند 150 يا 160 با كندل قوي اتفاق نميفته

سري قبلم همين محدوده 150 160 رو گفته بودم
                      اينم پيشبيني من
                      دقیقا بنده هم همینطور فکر میکنم با این تفاوت که اون عددهای ابتدایی 200 ..202.....من بالاتر میبینم....شاید بصورت هیجانی و احساسی 220 هم بره....البته در کلیت ماجرا تفاوتی نمیکنه...زمانی رشد پایدار داریم که تحول اساسای و بنیادی در یک صنعت داشته باشیم....
                      یک موردی هم که میخواستم عنوان کنم اینکه...این دولت میخواد صنعت خودرو را جراحی کنه...نمیدونم تا چه حد میتونه موفق بشه...اما این جراحی بدون درد نیست...
                      نمیخواد چهار تا قرارداد صرفا مونتاژ قطعه بین خودرو ساز خارجی و ایرانی بسته بشه...بنظر من تارگت قیمتی خودرو خیلی بیشتر از 300 و 400 تومنه...اما زمان میخواد....زمان وانشالله تدبیر مشکلاتشون را حل میکنه....اما امیدوارم حداقل این یکبار..رانت و پدرسوخته بازی و اقازادگی گریبان این صنعت و سهامدارانش را رها کنه....الان سهامدار بدبخت باید ضرر بده تا فلان اقا زاده سود واردات قطعه و خودرو نصیبش بشه...خوب این ظلم هستش...امیدوارم هر چه خیر و صلاح سهامدارها هست اتفاق بیافته.

نظر

• Alain Delon
                        Banned
                        • Dec 2014
                        • 628

بهر حال آنچه که مشخص است این است که بازار سرمایه از بازگشایی نمادهای بزرگی همچون "فولاد"، "فارس" و "خودرو" واهمه داشت و انتظار آن می رفت که با باز شدن این نمادها روند نزولی شاخص کل بورس شدت بگیرد و افت چشمگیری را در قیمت ها شاهد باشیم، اما بازگشایی این سهام در قیمت های متعادل، باعث شد تا این سایه سنگین نا امیدی از این بازار کنار برود.
                        بر این اساس، انتظار می رود از هفته آینده بورس بتواند با روند منطقی تر و متعادل تر به کار خود ادامه دهد و بازگشایی دیگر نمادهای متوقف تأثیری بر آن نداشته باشد چرا که طی معاملات روز جاری به هر نحوی با آماده معامله شدن نماد "خودرو" و "فولاد" روند شاخص کل بورس از منفی به سمت مثبت تغییر جهت داد.
                        در پایان گفتنی است که، در حال حاضر بازار سرمایه در حال خنثی کردن ریسک ها و واهمه های اهالی بازار می باشد و به نظر می رسد بعد از اعمال تأثیر گزارشات 6 ماهه در قیمت سهام موجود در بازار، روند منطقی و متعادل به خود بگیرد، از طرفی با توجه به نظر برخی از کارشناسان و اهالی بازار قیمت حال حاضر سهام در بورس در محدوده فرصت خرید قرار دارد و با اجرایی شدن برجام قیمت سهام این مجموعه ها در محدوده های قیمتی فعلی باقی نخواهد ماند و بازار سرمایه کشورمان رنگ و بوی سبزتری به خود خواهد گرفت.

نظر

• امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

با سلام.آخرش از دست زنم فرار کردم و آمدم کانادا. گفته بودم که سر به سر من نگذارد و اذیت نکند. حالا هم برای اینکه نترسند یک کاغذ نوشتم و زیر در اتاق دخترم گذاشتم که بداند کجایم.موبایل هم دارم البته که هنوز زنک نزده اند. از فرودگاه کالیفرنیا با یک دوست قدیمی که او هم از زنش و زندگی متاهلی خسته شده بلیط خریدیم و سوار شدیم و رفتیم واشنگتن. از واشتنگتن هم پرواز عوض کردیم آمدیم بیریتیش کلمبیا کانادا و فعلا در ونکوور میباشیم. کلا 4 ساعت و نیم طول کشید هر دو پرواز و ما مثل دو مرد جنگی اصلا هم خسته نشدیم.کانادا خیلی خوب شده و مثل آمریکاست و پیشرفت کرده.من 40 سال بود نیامده بودم. ساعت در بیریتیش کلمبیا با کالیفرنیا یکی میباشد چون در یک زون واقع شده اند. این مسیر را با ماشین هم میشد بیایی که کمتر از یک روز طول میکشید و من حوصله یک روز وقت کشتن را نداشتم. سیصد و بیست دلار برای کل پرواز هم مفت میباشد و آدمی به سن من که هر آن شاید بمیرد نباید یک روز در اتوبوس یا ماشین تلف کند. الان در فرودگاه میباشیم و منتظریم دوستی که باهاش هماهنگ کرده ایم بیاید دنبالمان تا یکی دو روز با او باشیم.هوا هم نسبت به کالیفرنیا خیلی سرد است و بیرون دارد باران می بارد
                          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

نظر

• frankval
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 132

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                            با سلام.آخرش از دست زنم فرار کردم و آمدم کانادا. گفته بودم که سر به سر من نگذارد و اذیت نکند. حالا هم برای اینکه نترسند یک کاغذ نوشتم و زیر در اتاق دخترم گذاشتم که بداند کجایم.موبایل هم دارم البته که هنوز زنک نزده اند. از فرودگاه کالیفرنیا با یک دوست قدیمی که او هم از زنش و زندگی متاهلی خسته شده بلیط خریدیم و سوار شدیم و رفتیم واشنگتن. از واشتنگتن هم پرواز عوض کردیم آمدیم بیریتیش کلمبیا کانادا و فعلا در ونکوور میباشیم. کلا 4 ساعت و نیم طول کشید هر دو پرواز و ما مثل دو مرد جنگی اصلا هم خسته نشدیم.کانادا خیلی خوب شده و مثل آمریکاست و پیشرفت کرده.من 40 سال بود نیامده بودم. ساعت در بیریتیش کلمبیا با کالیفرنیا یکی میباشد چون در یک زون واقع شده اند. این مسیر را با ماشین هم میشد بیایی که کمتر از یک روز طول میکشید و من حوصله یک روز وقت کشتن را نداشتم. سیصد و بیست دلار برای کل پرواز هم مفت میباشد و آدمی به سن من که هر آن شاید بمیرد نباید یک روز در اتوبوس یا ماشین تلف کند. الان در فرودگاه میباشیم و منتظریم دوستی که باهاش هماهنگ کرده ایم بیاید دنبالمان تا یکی دو روز با او باشیم.هوا هم نسبت به کالیفرنیا خیلی سرد است و بیرون دارد باران می بارد
                            سلام : تنها وجه اشتراک اینجا با اونجا همون بارون باریدنشه!
                            من که هر جمعه دلمو می برم اونج! التماس دعا;)

Always Listen to Your Instincts!

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10175

اوناییکه دوست دارند فردا با برآورد حرکت خودرو در سایر سهام نوسان بگیرند برای اینکه بدونند خودرو چقدر قدرت داره یه چند تا مورد رو میگم.
                              ابتدا اینکه اگه کمترین معامله خودرو بالای 1895 و قیمت پایانی بالای 193 تومن قرار بگیره نشانه قوی بودن قدرت خریدار و عدم قدرت فروشنده هاست.
                              در صورتی که کمترین و بیشترین قیمت فاصله زیادی با هم داشته باشند و اولین قیمت و پایانی در زیر 2 درصد مثبت باشند علامت خوبی نیست ،این نشانه بی تصمیمی هست.
                              به تعداد خریدار و فروشنده و همچنین حجم دقت شود.به هیچ وجه قیمت نباید زیر 1815 ریال بیاد،بیاد یعنی یه جای کار ایراد داره.
                              درصورت مثبت بودن و صف خرید شدن اولین مقاومت روز یکشنبه روی 197 تومن می باشد اما در صورتی که فردا نتونست مثبت بخورد و منفی شد اولین حمایت روی 173 تومن قرار داره اینو رد کنه مطمئن باشید 166 تومن رو هم خواهد شکست.
                              ترجیحا اگه سهم فشار خرید یا فروشی نداشته باشه تا ساعت 11 صبر شود.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10175

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                اوناییکه دوست دارند فردا با برآورد حرکت خودرو در سایر سهام نوسان بگیرند برای اینکه بدونند خودرو چقدر قدرت داره یه چند تا مورد رو میگم.
                                ابتدا اینکه اگه کمترین معامله خودرو بالای 1895 و قیمت پایانی بالای 193 تومن قرار بگیره نشانه قوی بودن قدرت خریدار و عدم قدرت فروشنده هاست.
                                در صورتی که کمترین و بیشترین قیمت فاصله زیادی با هم داشته باشند و اولین قیمت و پایانی در زیر 2 درصد مثبت
                                کنار هم و نزدیک هم باشند علامت خوبی نیست ،این نشانه بی تصمیمی هست.
                                به تعداد خریدار و فروشنده و همچنین حجم دقت شود.به هیچ وجه قیمت نباید زیر 1815 ریال بیاد،بیاد یعنی یه جای کار ایراد داره.
                                درصورت مثبت بودن و صف خرید شدن اولین مقاومت روز یکشنبه روی 197 تومن می باشد اما در صورتی که فردا نتونست مثبت بخورد و منفی شد اولین حمایت روی 173 تومن قرار داره اینو رد کنه مطمئن باشید 166 تومن رو هم خواهد شکست.
                                ترجیحا اگه سهم فشار خرید یا فروشی نداشته باشه تا ساعت 11 صبر شود.

نظر

در حال کار...
                                X