جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
    135 هزار .
    سال 92 هم 100 هزار را وعده می دادید ! نتیجه اش این شد که از 90 برگشت به 60 هزار ! و شرکتها پر از زیان انباشته شدند !

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      .
      .
      .

در شرکتها باید سود باشه، سود نباشه و فقط با یه تعداد اسم و نماد و جریان نقدینگی قیمتهای سهام و ارزش شرکتها بالا پایین بشه معنایی نداره !
      واقعا به این حرف تان معتقدید ؟؟؟!! یا مثل اغلب تحلیل هایتان چیزی گفته باشید , اینرا هم گفته اید ؟؟؟!!
      میتوانم بپرسم شما دقیقا در سهام صدرا و پلوله چه سودی دیدید که خریدید و بر حسب تحلیل گری حرفه ایی شما 500 درصد هم سود کردید !...به نظر شخص شما(حالا ما هیچی !) با تناقضات آشکار در اعمال و گفتار فردی مانند شما نبایستی از چنین اشخاص و خط فکری فاصله گرفت ؟؟؟!!!

لازم به یادآوری که هر دو سهم دقیقا از روی کار آمدن احمدینژاد شروع به زیان ده شدن کردند و در نهایت صدرا نیز اخراج شد و در همین حین هزاران سهامدار را به خاک سیاه نشاند ...کیفیت مدیریت , مدیران احمدینژاد را یادتان هست که ;)
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

من قبلا هم گفتم تا وقتی وضعیت نقدینگی بازار اینجوره و دولت با دروغ هایی مثل رشد 3 درصدی و کاهش تورم بیشتر به رکود دامن میزنه و از هر فرصتی مثل بیانه و توافق و لوزان و برجام و کنگره و انتخابات بعدی آمریکا و ... برای هیجانی کردن و شرطی کردن بازار و به تله انداختن پول حقیقی ها نهایت سوء استفاده رو میکنه ! هر مثبتی فقط میشه فرصت خروج و سهامداران با توجه به میزان خوش بینی و بدبینی دیر و یا زود به این نتیجه میرسن !

دوستان یادشون هست که سال 88 رهبری گفت : نظر من در اداره امور کشور به نظر احمدی نژاد نزدیکتره تا نظر هاشمی !

خوب این شیوه اداره کشور به سبک هاشمی و یارانش هست !

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
        شما روي شاخص 64 هزار نوشتيد فرصت خروج از بازار هست. شما به كسايي كه روي 64هزار خارج شدن از بازار مديون هستيد. بد نبود حداقل يه معذرت خواهي از اون افراد ميكرديد.
        شما و بسیاری دیگر اینجا در سال 92 از شاخص 100 هزار نوشتند !

گفتند فقط بخرید ! بدون توجه به صورت سود و زیان !

علنی و رسمی می نوشتند خودرو بخرید به قیمت شبندر میرسد ! تا شب عید 93 !!!

و هزاران هزار وعده پوچ و توخالی دیگر !!!

آیا محقق شد اونها !؟ آیا رسید !؟؟ آیا شما و دوستانتان عذرخواهی کردید !؟؟؟ عده ای نقره داغ و بیچاره شدند !!! نشدند ؟؟

شما و دوستانتان به کسانی که با هیچ و پوچ بردید در 90 هزار و بعدش بازار را رها کردید مدیون نیستید !!!؟؟؟

بازهم میگم درست بخون و بیخودی تهمت نزن که من روی 64 گفتم فرصت خروج هست !

نوشتم تا وقتی شرایط نقدینگی اینجور هست ... هر مثبتی فرصت خروج هست ! اون موقع در روز به زور 30-40 میلیارد تومان میشد ارزش معاملات ! یادت که نرفته !؟؟

در اون پستی که من نوشتم اشاره کردم به وضعیت نقدینگی بازار و نوشتم تا وقتی وضعیت نقدینگی در بازار خراب هست هر مثبتی نشانه خروج هست ! و دیدید که بود !

بنده نگفتم اگر موج نقدینگی اومد توی بازار کسی خروج کنه !

مدام هم ننوشتم از بازار برید بیرون ! بفروشید ! یا مشابه این ...!

اول پست رو دقیق بخون ! تاریخش رونگاه کن ! ببین نقدینگی شرایطش چی بوده اون موقع ! بعد ادعا کن !

نظر

• boss_stock
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 130

شما و بسیاری دیگر اینجا در سال 92 از شاخص 100 هزار نوشتند !

گفتند فقط بخرید ! بدون توجه به صورت سود و زیان !

علنی و رسمی می نوشتند خودرو بخرید به قیمت شبندر میرسد ! تا شب عید 93 !!!

و هزاران هزار وعده پوچ و توخالی دیگر !!!

آیا محقق شد اونها !؟ آیا رسید !؟؟ آیا شما و دوستانتان عذرخواهی کردید !؟؟؟ عده ای نقره داغ و بیچاره شدند !!! نشدند ؟؟

شما و دوستانتان به کسانی که با هیچ و پوچ بردید در 90 هزار و بعدش بازار را رها کردید مدیون نیستید !!!؟؟؟

بازهم میگم درست بخون و بیخودی تهمت نزن که من روی 64 گفتم فرصت خروج هست !

نوشتم تا وقتی شرایط نقدینگی اینجور هست ... هر مثبتی فرصت خروج هست ! اون موقع در روز به زور 30-40 میلیارد تومان میشد ارزش معاملات ! یادت که نرفته !؟؟

در اون پستی که من نوشتم اشاره کردم به وضعیت نقدینگی بازار و نوشتم تا وقتی وضعیت نقدینگی در بازار خراب هست هر مثبتی نشانه خروج هست ! و دیدید که بود !

بنده نگفتم اگر موج نقدینگی اومد توی بازار کسی خروج کنه !

مدام هم ننوشتم از بازار برید بیرون ! بفروشید ! یا مشابه این ...!

اول پست رو دقیق بخون ! تاریخش رونگاه کن ! ببین نقدینگی شرایطش چی بوده اون موقع ! بعد ادعا کن !

شما در حدی نیستی که اینجا بخوای بگی کسی خروج یا دخول کنه....

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

در اصل توسط boss_stock پست شده است View Post
            شما در حدی نیستی که اینجا بخوای بگی کسی خروج یا دخول کنه....
            بنده هم چنین ادعایی نکردم ! و نخواهم کرد !

دوستان و همفکران شما ادعای فهم ! و سواد ! و تکلیف تعیین کردن برای دیگران دارند !!!

همفکران شما که سال 92 از این ادعاها کردند و به قول شما درحدش بودند ! 2 سال در سوراخ هایشان خزیدند و ایدی هایشان را رفتند عوض کردند !

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

بنده هم چنین ادعایی نکردم ! و نخواهم کرد !

دوستان و همفکران شما ادعای فهم ! و سواد ! و تکلیف تعیین کردن برای دیگران دارند !!!

همفکران شما که سال 92 از این ادعاها کردند و به قول شما درحدش بودند ! 2 سال در سوراخ هایشان خزیدند و ایدی هایشان را رفتند عوض کردند !

با تمام کاربران فروم در حال جنگی!!

نمیدونم چی گیرت میاد ولی من یه چیزی میدونم که اخر وطن فروشی و بس!!

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

زمان قضاوت خواهد كرد ....

نظر

• Alain Delon
                  Banned
                  • Dec 2014
                  • 628

مجمع فوق العاده سایپا امروز در ساعت 10 صبح برگزار شد:

در مجمع سايپا اعلام شد

برنامه ها برای خروج از ماده 141 قانون تجارت
                  ١ - واگذاري و فروش دارايي ها
                  ٢ - افزايش سرمايه از محل واگذاري
                  ٣ - اصلاح ساختار سرمايه
                  ٤ - فروش ملک وردآباد به مساحت یک میلیون متر مربع - فروش ملک پلاسكو به مساخت 52 هزار متر مربع - فروش ملک اندیشه به مساحت 5 هزار مترمربع

افزايش سرمايه ي مگاموتور از محل واگذاري ٤٢٠٠ ميليارد ريال دارايي ها

افزايش سرمايه شركت زیرمجموعه سایپا یعنی پارس خودرو:
                  از محل واگذاري ٧٦٠٠ ميليارد ريال دارايي
                  مثلا ٥٠ درصد شركت سايپا كاشان

مذاكره سايپا با ٢ خودرو ساز خارجي که به نتیجه نهایی رسیده است

تامین مالی خارجی سایپا یوزانس را از ٢ هفته پیش اجرایی کردند و اعلام کردن حدود ٥٠-٦٠ میلیون یورو از بخش بازرگانی تامین شده است

جمالی مدیرعامل سایپا اعلام کرد : گشايش ال سي ١٠ درصدي براي سايپا نهايت تا ٧-٨ روز آتي اجرايي ميشود

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

سال 92 هم 100 هزار را وعده می دادید ! نتیجه اش این شد که از 90 برگشت به 60 هزار ! و شرکتها پر از زیان انباشته شدند !
                    من کی سال 92 ، 100 هزار را وعده داده بودم ؟

وعده من 2 ماه قبل بود که به امام قلی خان و ایرج خان و نوام چامسکی قول داده بودم شاخص تا عید به 85 هزار واحد برسه که الان داریم به هدف نزدیک میشیم .

روزی که من گفتم شاخص دم عید میشه 85 هزار همه مسخره میکردند الان هم میگم یکسال دیگه شاخص میشه 135 هزار باز هم مسخره کنید .

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                      با تمام کاربران فروم در حال جنگی!!

نمیدونم چی گیرت میاد ولی من یه چیزی میدونم که اخر وطن فروشی و بس!!

بنده قبلا هم نوشتم خطاب به شما ، نه با شما نه با کاربر دیگری جنگ ندارم !

منتهی شما اصرار به جنگ و دعوا داری ! چون با منطق و ادب حرفی برای گفتن نداری !

درضمن شما و چند نفر همفکرت ! تمام کاربران فروم نیستن !

بارها به من توهین کردی و تهمت زدی ! بدون هیچ دلیل و سند و مدرکی اتهام میزنی ! به جایی نرسیدی !

اصرار داری که من در این سایت پست نزنم !

حتی پستهای منو که کپی بود به قول خودت ! در تاپیکها میزنی که من پست نزنم ! اما من پست میزنم !

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

.
                        .
                        .

در شرکتها باید سود باشه، سود نباشه و فقط با یه تعداد اسم و نماد و جریان نقدینگی قیمتهای سهام و ارزش شرکتها بالا پایین بشه معنایی نداره !
                        در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                        واقعا به این حرف تان معتقدید ؟؟؟!! یا مثل اغلب تحلیل هایتان چیزی گفته باشید , اینرا هم گفته اید ؟؟؟!!
                        میتوانم بپرسم شما دقیقا در سهام صدرا و پلوله چه سودی دیدید که خریدید و بر حسب تحلیل گری حرفه ایی شما 500 درصد هم سود کردید !...به نظر شخص شما(حالا ما هیچی !) با تناقضات آشکار در اعمال و گفتار فردی مانند شما نبایستی از چنین اشخاص و خط فکری فاصله گرفت ؟؟؟!!!

لازم به یادآوری که هر دو سهم دقیقا از روی کار آمدن احمدینژاد شروع به زیان ده شدن کردند و در نهایت صدرا نیز اخراج شد و در همین حین هزاران سهامدار را به خاک سیاه نشاند ...کیفیت مدیریت , مدیران احمدینژاد را یادتان هست که ;)
                        این شرایط زیانده شدن سهام (از زمان روی کار آمدن احمدینژاد تا انتهای دوره ش), مختص پلوله و صدرا نبوده و در اغلب سهام بورس ایران در زمان احمدینژاد میتوان چنین رویه ایی را مشاهده کرد,و اغلب شرکتها تاکنون و احتمالا سالهای آینده درگیر معضلات ناشی از مدیریت سراسر فساد و تباهی احمدینژاد خواهند بود...
                        شرایطی که سهام زیانده میشدند و قیمت سهامشان افزایش میافت , هر چه سود آوری شرکتها کمتر بود و یا زیانشان بیشتر بود در کمال تعجب قیمتشان سهمشان بیشتر افزایش میافت ....
                        ...البته کاربر میناوی برروی سوگلی سهام زیانده معامله میکردند و اتفاقا به فرمایش و اعتراف خودشان سود500 درصدی هم میکردند...

و امروزه کاربر میناوی , فهمیده و دلسوز اوضاع بازار شده اند و میگویند در شرکتها باید سود باشد ;)
                        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                          این شرایط زیانده شدن سهام (از زمان روی کار آمدن احمدینژاد تا انتهای دوره ش), مختص پلوله و صدرا نبوده و در اغلب سهام بورس ایران در زمان احمدینژاد میتوان چنین رویه ایی را مشاهده کرد,و اغلب شرکتها تاکنون و احتمالا سالهای آینده درگیر معضلات ناشی از مدیریت سراسر فساد و تباهی احمدینژاد خواهند بود...
                          شرایطی که سهام زیانده میشدند و قیمت سهامشان افزایش میافت , هر چه سود آوری شرکتها کمتر بود و یا زیانشان بیشتر بود در کمال تعجب قیمتشان سهمشان بیشتر افزایش میافت ....
                          ...البته کاربر میناوی برروی سوگلی سهام زیانده معامله میکردند و اتفاقا به فرمایش و اعتراف خودشان سود500 درصدی هم میکردند...;)
                          شما دنبال جواب نیستی ! قبلا جوابت را دادم که چند درصد سبد من پلوله و خصدرا بوده !

قیمت و زمان خرید بنده را هم نمیدانی ! همینجوری یک حرفی میزنی برای خودت !

فعلا این چیزی که نوشتی قیمت سهام شرکتهای زیانده بالاتر میرفت در زمان روحانی کاملا داره انجام میشه ! و نمونه بارز اونو در خودرویی ها دیدید در این 2 سال اخیر ! که فقط زیان روی زیان گذاشته اند !

نظر

• گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

شما دنبال جواب نیستی ! قبلا جوابت را دادم که چند درصد سبد من پلوله و خصدرا بوده !

فعلا این چیزی که نوشتی قیمت سهام شرکتهای زیانده بالاتر میرفت در زمان روحانی کاملا داره انجام میشه ! و نمونه بارز اونو در خودرویی ها دیدید در این 2 سال اخیر ! که فقط زیان روی زیان گذاشته اند !
                            جوابی ندارید که بدهید ...هر چه بیشتر میگوئید مانند فضله ایی است که بیشتر همش میزنید و بوی گندش بیشتر فضا را آلوده میکند !

آنهایی که برایت نوشتم , قبلا هم برایت نوشته بودم ...و سندیتش را از صحبتهای خودت گرفته بودم که نمایش فلاکت و فساد گسترده اوضاع در زمان احمدینژاد چگونه بوده است
                            ...
                            مردم ایران اگر با افکار و اعمال اشخاصی مانند شما بزرگ شده اند و با هاله نور و پول برکت امام زمان میتوانید خوراکی برایشان مهیا کنید , عارضم خدمتتان که بنده شماها را بزرگ کرده م!!!! ...دیگر برای من نمیتوانید زیر و رو بکشید و از شرافت و وجدان و دلسوزی و اخلاقیات سخن بگویید !!! ;)
                            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/02/03, 13:45.

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                              من کی سال 92 ، 100 هزار را وعده داده بودم ؟

وعده من 2 ماه قبل بود که به امام قلی خان و ایرج خان و نوام چامسکی قول داده بودم شاخص تا عید به 85 هزار واحد برسه که الان داریم به هدف نزدیک میشیم .

روزی که من گفتم شاخص دم عید میشه 85 هزار همه مسخره میکردند الان هم میگم یکسال دیگه شاخص میشه 135 هزار باز هم مسخره کنید .

کاملا جملات شما درسته گفتید که نزدیک به عید 85 هزار نزدیک میشه و داریم به 80 هزار نزدیک می شویم کاش این رشد شاخص کل و بازار را می گذاشتند از بهمن ماه شروع میشد به صورت ملایم تا آخر سال 95 ولی از این به بعد کار کمی دشوار میشه هر چند که شاخص سازی کاری نداره ولی امید واریم واقعا دوستان تا بالای شاخص 80 هزار واحد از زیان خارج بشوند و اگر رشد شاخص کل ادامه داشته بالای 100 هزار هم سود 20 الی 30 درصد ببرند تا اخر سال 95
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

.

.
                                .
                                خودت که بهتر میدانی ,هر چه بیشتر مینویسی بیشتر رسوا میشوی ,
                                اگر جراتش را داری زمان و تعداد و قیمتش را هم بنویس تا بیشتر اخلاقیات و کیفیت شما را آشکار کنم !!!!

پا نویس :به شخصه فکر نمیکنم جرات و شجاعتش را داشته باشی ;)

نظر

در حال کار...
                                X