جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : جــــو بــــازار

بهتر است با روند حرکت کرد .

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      این جمله درسته باید با روند حرکت کرد 2 سال بازار روند منفی سنگین داشت کسی توانست با روند منفی بجنگد و حالا تا اخر سال 95 بازار مثبت می باشد ولی گذر از مقائمت 89 هزار شاخص کل خیلی مهم می باشد
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35706

عاقبت سال 92 هم نتیجه حرکت با روند بود !

نمیخوام بگم این جمله کاملا نادرست هست ! اما با هر روندی هم نباید حرکت کرد !

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

!!!
          خجالت هم خوب چیزی هست خانم... !!!

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
            عاقبت سال 92 هم نتیجه حرکت با روند بود !

نمیخوام بگم این جمله کاملا نادرست هست ! اما با هر روندی هم نباید حرکت کرد !

فعلا بازار مثبته تا گزارشهای 3 ماهه اول 95 بیاید بعدا شفافیت بازار بیشتر میشه !!!!

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14631

فاذر
              حفاری
              مپنا
              فقط فرصت خرید
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

..
                .
                .

دوم اینکه شما یه روز میگی تو خیلی باهوشی و زرنگی و خودت خرید کردی و ... می نویسی دیگه فقط ! بعد امروز میای میگی سود شیرین رو فدای تعصب و نادانی کردی !!

.
                .
                چهارم اینکه فعلا با پول سهام رو بالا میبرند فقط ! همین شما میگفتی که در دولت احمدی نژاد هر شرکتی زیان بیشتری داشت بالاتر میرفت ! حالا میبینی که با همین گزارش سایپا و در دولت روحانی هر سهمی زیان بیشتری داشته بالا رفته !

.
                .
                احتمالا آن پست بنده را که برای شما نوشتم ناقص خواندید و یا مصادره به مطلوب خویش برداشت نمودید !!!
                من آنجا هم توضیح دادم برایتان و تعجب منهم از همین روست .... شما که با هوش درایت میتوانستید از سهامی مانند پلوله و صدرای دوران احمدینژاد که برای یک دهه تنها زیان انباشت میکردندو هر مجمع سالانه تف هم کف دست سهامدار نمی انداختند (صدرا که از تالاراخراج هم شد) 500% سود کسب کنید , چطورنتوانستید درک موقعیت کنید و برای ماهها است که تنها بر نادانیتان از درک موقعیت پافشاری میکنید....
                از علتهایش که شما عاجز در همراهی با سود این دوره شدید بنده احتمال میدهم آنموقع اخبار رانتی از دزدان و سفته بازان داشتید که با ایشان هم کاسه شدید , وگرنه هم با عقل معمولی و هم با عقلی که شما اینروزها محاسبه گر شدید , آدم عاقلی سراغ چنان سهامی نمیرفت که شما میرفتید ....البته نوش جانتان هر چند که الانه هزاران فحش و ناسزا به سفته بازان چنان سهامی میدهند...اما اینجا ایران است و ما هم در بورسیم ...یعنی سود به هر قیمتی ;)...
                الانه هم احتمالا رانت سهام خودرویی یا کلهم بازار را نداشتید که رجوع به عقل خودتان میکنید و محاسبه گر شدید...اما به نظرمن سیگنالهای فوق العاده ایی از دو ماه قبل صادر شد و بارها هم در همین فروم گفته م نوسان جز لاینفک بارار است و تعویض سهامداران الزامی است و از معاملاتتان لذت ببرید .... ترس مغز را فلج میکند !
                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35706

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                  فعلا بازار مثبته تا گزارشهای 3 ماهه اول 95 بیاید بعدا شفافیت بازار بیشتر میشه !!!!
                  شما که میگی بازار تحلیل بردار نیست دیگه چرا منتظر گزارش 3 ماهه هستی !؟؟

مگه تا حالا با توجه به گزارشها خودرویی ها بالا رفتن !!!؟

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

خب ، من 3 ماه قبل به 3 تا از دوستان به نام های ایرج سابق ، امام قلی خان و نوام چامسکی قول داده بودم که شاخص تا عید به 85000 واحد دست یابد ، الان شاخص 80200 واحده و تا یکی دو هفته دیگه 85000 را لمس خواهد کرد ، این حرف را من زمانی زدم که همه توی دلشون می خندیدند و میگفتند که شاخص تا 57000 واحد پایین میره .

دو نفر هم بودند به نام های ارومبورس و امام قلی خان ، 3 ماه قبل در همین تایپیک گفتم خودرویی ها رالی بزرگی در پیش دارند و کلی متلک از این دو نفر شنیدم ، مخصوصا ارومبورس که میگفت تحلیل های من با 6 ماه تاخیر محقق می شود .

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

شما که میگی بازار تحلیل بردار نیست دیگه چرا منتظر گزارش 3 ماهه هستی !؟؟

مگه تا حالا با توجه به گزارشها خودرویی ها بالا رفتن !!!؟

اخه چند نوع تحلیل داریم یک نوع از تحلیل و برداشت بازار از گزارش 3 ماهه این باشه که واقعا رفع تحریم ها در عمل کار ساز بوده و می توان به اینده بازار امید وار واقعی بود اگر گزارشهای خوبی بدهند و هم می تواند برداشت کرد که از رکود خارج شدیم البته واقعی ولی یک نوع دیگه تحلیل داریم که به صورت سفاهی و بازی کلمات می باشد و امید غیر واهی !!

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                        خب ، من 3 ماه قبل به 3 تا از دوستان به نام های ایرج سابق ، امام قلی خان و نوام چامسکی قول داده بودم که شاخص تا عید به 85000 واحد دست یابد ، الان شاخص 80200 واحده و تا یکی دو هفته دیگه 85000 را لمس خواهد کرد ، این حرف را من زمانی زدم که همه توی دلشون می خندیدند و میگفتند که شاخص تا 57000 واحد پایین میره .

دو نفر هم بودند به نام های ارومبورس و امام قلی خان ، 3 ماه قبل در همین تایپیک گفتم خودرویی ها رالی بزرگی در پیش دارند و کلی متلک از این دو نفر شنیدم ، مخصوصا ارومبورس که میگفت تحلیل های من با 6 ماه تاخیر محقق می شود .
                        احسنت واقعا حق فولاد رو عالی خرید کردید . با اینکه فضای فروم برعلیه شما بود:x

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

احسنت واقعا حق فولاد رو عالی خرید کردید . با اینکه فضای فروم برعلیه شما بود:x
                          حق فولاد باید 50 تومان فروش میرفت که حقوقی ها سهم را کنترل کردند و حق تقدم ها را مفت خریدند اما با این وجود 50 درصد از حق تقدم فولاد سود گرفتم ، میانگین خریدم 11 تومان بود که 165 ریال فروش رفت .

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

اخه چند نوع تحلیل داریم یک نوع از تحلیل و برداشت بازار از گزارش 3 ماهه این باشه که واقعا رفع تحریم ها در عمل کار ساز بوده و می توان به اینده بازار امید وار واقعی بود اگر گزارشهای خوبی بدهند و هم می تواند برداشت کرد که از رکود خارج شدیم البته واقعی ولی یک نوع دیگه تحلیل داریم که به صورت سفاهی و بازی کلمات می باشد و امید غیر واهی !!
                            همه میدونیم تحلیلی نیست حالا یه گروهی مافیایی نمیدونم هرچی هستند که قطعا مرتبط به دولت هستند و بویژه وزارت صنعت. دارند میبرند بالا تا سود کنند البته دوست ندارند کسی رو شریک کنند ولی چون بورس هست و سهامی عام مجبورند به یه عده از ملت هم نون بدند .ملت باید استفاده کنه ولی حواسمون باید باشه پای میز کازینو نشستیم و هرلحظه و هرروز باید سهام را چک کرد. چون این گروه هروقت خالی کنه زیر سهامو خالی میکنند.

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post

اول تشکر می کنم از شما بابت تحلیل روند شاخص کل بنده هم اعتقاد داشتم که روند بازار مثبت میشه و رشد شاخص شروع و ادامه خواهد داشت البته قبلا گفتم انتظار رشد از اواخر بهمن ماه داشتم که زودتر شروع شد وتا اواخر سال 95 ادامه داشته باشه حالا با این وضعیت نظر شما در مورد شاخص کل چیشت و تا کجا می تواند رشد کند

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

همه میدونیم تحلیلی نیست حالا یه گروهی مافیایی نمیدونم هرچی هستند که قطعا مرتبط به دولت هستند و بویژه وزارت صنعت. دارند میبرند بالا تا سود کنند البته دوست ندارند کسی رو شریک کنند ولی چون بورس هست و سهامی عام مجبورند به یه عده از ملت هم نون بدند .ملت باید استفاده کنه ولی حواسمون باید باشه پای میز کازینو نشستیم و هرلحظه و هرروز باید سهام را چک کرد. چون این گروه هروقت خالی کنه زیر سهامو خالی میکنند.

ببینید به نکته بسیار مهمی اشاره کردید شما حالا فکر می کنید داریم به اخر بازی نزدیک میشم به نظر من که این بازی تا آخر سال 95 ادامه داره و این دولت مجبوره به شاخص سازی ادامه بدهد ولی در آینده گروه به گروه تغییر می کنه

نظر

در حال کار...
                                X