جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohammadhossein
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 818

پاسخ : جــــو بــــازار

عباس دهقان ناظر خوشنام بازار سرمایه در ایام عید نوروز بر سر مزار اکبر زرگانی نژاد از بزرگان بورس تهران ، شهلا کشاورزنژاد بانوی فرهیخته و محمد عقیلی

یادشان زنده و روحشان شاد

شاخصی از جنس بزرگان
    حدود 50 سال است که بورس اوراق بهادار داریم. سهامداران به تناوب میایند و میروند. پولهایی که سرازیر میشود یا ترک بازار میکند. گاه برده ایم گاه به بهای کسب تجربه، خود را بازنده بازی یافتیم.
    اما آنچه قابل تکرار و جبران نیست فقدان بزرگان صدیقی است که به هیچ بها و سرمایه گذاری نه قابل ساختن است نه قابل بازگشت. شاخص را میتوان ساخت، سود را میتوان ایجاد نمود، اما جای خالی کسوت و بزرگی را نه.
    اما میتوانیم الگویشان قرار دهیم و مقلدشان باشیم. چه بهتر تا زنده اند قدردانشان باشیم و نیکویشان بداریم بویژه وقتی میدانیم:
    عاقبت خاک گل کوزه گران خواهیم شد.
    روحشان شاد و قرین رحمت الهی.

مخلص تک تکتان عباس دهقان

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

سهمهای گروه بانک فکر نکنم رشد خوب و پایداری داشته باشند و بتوانند سقف های قبلی را بزنند.البته فعلا...بنظرم ر ادامه سال 95 میشه گین خوب هم از این گروه گرفت...وبصادر 100 تومنی دیگه ریزشی نداره...اما یک خبر خوب و قوی و یک پول هوشمند خوب میخواد برای بالا رفتن...
      گروه خودرو هم فکر کنم از فردا عرضه های بیشتری را شاهد باشیم
      پالایشی هم با این قیمت نفت جایی نمیرند....شبندر که 15 تومن سود اعلام کرده قیمتش هم 550 تومن بود.
      گروه سیمان را باید کف سهمها را خریدبنظرم...کف بخریم حوصله سهامداری هم داریم...امسال از پارسال دیگه بدتر نمیشند...اما کوتاه مدت نباید انتظار معجزه داشت.
      کلا زیاد اعتقادی در این مرحله به رشد شاخص ندارم...فردا هم شخصا نصف سبد را نقد میکنم....بنظرم تک سهمها میتونند خوب باشند.
      نیم نگاهی باید به شرکتهایی داشته باشیم که طرح توسعه خوب دارند و یا به دریافت مطالبات از دولت امیدوارند و یا افزایش سرمایه های سنگین و حساب شده دارند.
      البته این نظرات شخصی من هست و بازار را نمیشه صد در صد پیشبینی کرد و امکان اشتباه هم وجود داره.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در شفارس نکات حائز اهمیتی وجود داره
        توصیه میکنم شفارس در لیست بررسی قرار بدید
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

بنظرم تغییر ساعت معاملات دروغ 13 باشد

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

در اصل توسط mohammadhossein پست شده است View Post
            ??? خبر فوری : افزایش روز و ساعت معاملاتی بورس تهران

ساعت فعالیت بورس تهران از 15 فروردین 9 الی 17 خواهد شد و پنج شنبه ها نیز بورس باز خواهد بود .

برای اطلاع کامل از خبر به سایت بورس نیوز مراجعه کنید .
            خبر خوبی بود ، هر چقدر بورس به استاندارادهای جهانی نزدیک تر بشه به نفع همه است .

الان بورسهای دنیا علاوه بر بیشتر بودن ساعات معاملات چند مورد مثبت دیگر هم دارند ، 1-بورس های دنیا محدودیت دامنه نوسان ندارند 2-بورسهای دنیا تا 100 برابر و حتی بیشتر به مشتریانشان اعتبار تخصیص می دهند 3-مزیت سوم هم اینکه بورس های دنیا دو طرفه هستند و در نزول بازار هم می توانند سود کسب کنند . این 3 مورد هم اگر علاوه بر ساعات معاملات در بورس ایران اجرایی بشه واقعا میتونه به رشد بورس و اقتصاد کمک بزرگی داشته باشد .

نظر

• خیرالله
              عضو عادی
              • May 2014
              • 114

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
              خبر خوبی بود ، هر چقدر بورس به استاندارادهای جهانی نزدیک تر بشه به نفع همه است .

الان بورسهای دنیا علاوه بر بیشتر بودن ساعات معاملات چند مورد مثبت دیگر هم دارند ، 1-بورس های دنیا محدودیت دامنه نوسان ندارند 2-بورسهای دنیا تا 100 برابر و حتی بیشتر به مشتریانشان اعتبار تخصیص می دهند 3-مزیت سوم هم اینکه بورس های دنیا دو طرفه هستند و در نزول بازار هم می توانند سود کسب کنند . این 3 مورد هم اگر علاوه بر ساعات معاملات در بورس ایران اجرایی بشه واقعا میتونه به رشد بورس و اقتصاد کمک بزرگی داشته باشد .
              قطعا موافقت نخواهد شد. بورس های جهانی مشتری های خارجی دارند و نوساناتشان بسیار کم است. در ایران همین که 12 شد 12 و 30 دقیقه خیلی بود چه برسه به 5 بعد از ظهر!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

قیمت جهانی روی امروز 4.3 درصد رشد کرد ، فردا سهمهای سرب و روی را دریابید .

نظر

• mohammadhossein
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 818

فطانت عضو هیات وزیران شد/ماموریت ویژه برای عرضه سهام سه بانک در اروپا.روحانی با حضور مستمر رئیس سازمان بورس در جلسات هیات دولت موافقت کرد و به او یک ماموریت ویژه داد/ بورس 24

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام بودان عزیز؛

من با این طرح افزایش ساعات موافقم (حتی اگر شبانه روزی می شد بهتر هم می شد به نظر من) ولی با این سه تغییر دیگری که شما گفتید مخالفم.

اینها بیشتر کمک می کند تا یک عده قوی تر و یک عده ضعیف تر شوند! و مطمئنا من و شما هر چقدر هم که حرفه ای باشیم جزء آن دسته قرار نخواهیم گرفت که قوی تر می شوند!!! چرا؟

اگر
                    محدودیت نوسان برداشته شود فکر می کنید کسانی که قدرت پول دارند در این بازار چه کار می کنند؟ در این بازاری که عمقش را همه می دانیم! در نمادهایی که عمقشان 10 میلیون سهم به عنوان سهام شناور است! (بلکه در نماد هایی که کلشان 10 میلیون سهم بیشتر نیستند!!!) مطمئنا کسانی که قدرت پول دارند در این حالت دستشان حسابی باز می شود و پدر در می آورند... ولی الان باز یک مقدار حاشیه ی امنیت وجود دارد...

اهرم های چند برابر کننده، ابزار ثروت مند شدن مشتریان نیست! ابزار قمار مشتریان و ثروتمند شدن کارگزاری ها است! در حقیقت همان اعتبار است به میزان بسیار زیاد... شما اگر یک عدد اشتباه داشته باشی راحت دارایی ات را از دست خواهی داد... مگر اینکه حد ضرر های بسیار بسیار تنگ برای خودتان قرار دهید که در این صورت به تدریج دارایی تان را از دست خواهید داد. (منظورم از شما، شمای نوعی است)

سود دو طرفه هم از نظر شرعی اشکال دارد. (نمی دانم دوستان چقدر به شرع توجه می کنند.) فروش چیزی که نداریم یعنی روی هوا کار کردن! یعنی سود و یا زیان روی هوا!!!!!!!! یعنی چیزی که صد در صد مجازی است. البته مجازی بودن به خودی خود اشکال ندارد ولی مجازی ای که در نهایت به یک چیز واقعی مرتبط باشد نه یک چیزی که صد در صد روی هوا است!
                    از نظر شرعی اش بگذریم، باز هم اینجا مفسده خیز است و دست قدرت مندان را برای چپاول بازتر می کند (الان که باز هست باز تر می شود)

یا علی
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                      سهمهای گروه بانک فکر نکنم رشد خوب و پایداری داشته باشند و بتوانند سقف های قبلی را بزنند.البته فعلا...بنظرم ر ادامه سال 95 میشه گین خوب هم از این گروه گرفت...وبصادر 100 تومنی دیگه ریزشی نداره...اما یک خبر خوب و قوی و یک پول هوشمند خوب میخواد برای بالا رفتن...
                      گروه خودرو هم فکر کنم از فردا عرضه های بیشتری را شاهد باشیم
                      پالایشی هم با این قیمت نفت جایی نمیرند....شبندر که 15 تومن سود اعلام کرده قیمتش هم 550 تومن بود.
                      گروه سیمان را باید کف سهمها را خریدبنظرم...کف بخریم حوصله سهامداری هم داریم...امسال از پارسال دیگه بدتر نمیشند...اما کوتاه مدت نباید انتظار معجزه داشت.
                      کلا زیاد اعتقادی در این مرحله به رشد شاخص ندارم...فردا هم شخصا نصف سبد را نقد میکنم....بنظرم تک سهمها میتونند خوب باشند.
                      نیم نگاهی باید به شرکتهایی داشته باشیم که طرح توسعه خوب دارند و یا به دریافت مطالبات از دولت امیدوارند و یا افزایش سرمایه های سنگین و حساب شده دارند.
                      البته این نظرات شخصی من هست و بازار را نمیشه صد در صد پیشبینی کرد و امکان اشتباه هم وجود داره.
                      سلام علیرضای عزیز؛

در چه نماد هایی می خواهید سهمتان را بفروشید؟

این شرکت هایی که ازشان صحبت کردید (مطالبات و طرح توسعه و افزایش سرمایه) کدام ها هستند؟
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

اون قضیه دروغ 13 بود دیگه؟!!

نظر

• لوئیز
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 81

سلام کسی از دوستان هست تو بازار فارکس معامله کنه؟میشه به کارگزارهای خارج از کشور اعتماد کرد؟

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام علیرضای عزیز؛

در چه نماد هایی می خواهید سهمتان را بفروشید؟

این شرکت هایی که ازشان صحبت کردید (مطالبات و طرح توسعه و افزایش سرمایه) کدام ها هستند؟
                            درود محمد حسین جان
                            خودم بانکی ندارم...ولی سهام بانکی سبد هام را در مثبت فردا میفروشم...اگر مقاومتاشون و سقفهای قبلی را زدند دوباره وارد میشم...فکر میکنم این کار درستی باشه.
                            مطالبات میتونم شرکتی مثل وسنا را نام ببرم..البته خودم خرید نداشتم..افزایش سرمایه و طرح توسعه...فکر میکنم شلیا خوب باشه..چارتش را در تاپیکش زدم..شما هم نظرتون را بگید...اگر شما هم سهم خاصی مد نظر دارید معرفی کنید .

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              سلام بودان عزیز؛

من با این طرح افزایش ساعات موافقم (حتی اگر شبانه روزی می شد بهتر هم می شد به نظر من) ولی با این سه تغییر دیگری که شما گفتید مخالفم.

اینها بیشتر کمک می کند تا یک عده قوی تر و یک عده ضعیف تر شوند! و مطمئنا من و شما هر چقدر هم که حرفه ای باشیم جزء آن دسته قرار نخواهیم گرفت که قوی تر می شوند!!! چرا؟

اگر
                              محدودیت نوسان برداشته شود فکر می کنید کسانی که قدرت پول دارند در این بازار چه کار می کنند؟ در این بازاری که عمقش را همه می دانیم! در نمادهایی که عمقشان 10 میلیون سهم به عنوان سهام شناور است! (بلکه در نماد هایی که کلشان 10 میلیون سهم بیشتر نیستند!!!) مطمئنا کسانی که قدرت پول دارند در این حالت دستشان حسابی باز می شود و پدر در می آورند... ولی الان باز یک مقدار حاشیه ی امنیت وجود دارد...

اهرم های چند برابر کننده، ابزار ثروت مند شدن مشتریان نیست! ابزار قمار مشتریان و ثروتمند شدن کارگزاری ها است! در حقیقت همان اعتبار است به میزان بسیار زیاد... شما اگر یک عدد اشتباه داشته باشی راحت دارایی ات را از دست خواهی داد... مگر اینکه حد ضرر های بسیار بسیار تنگ برای خودتان قرار دهید که در این صورت به تدریج دارایی تان را از دست خواهید داد. (منظورم از شما، شمای نوعی است)

سود دو طرفه هم از نظر شرعی اشکال دارد. (نمی دانم دوستان چقدر به شرع توجه می کنند.) فروش چیزی که نداریم یعنی روی هوا کار کردن! یعنی سود و یا زیان روی هوا!!!!!!!! یعنی چیزی که صد در صد مجازی است. البته مجازی بودن به خودی خود اشکال ندارد ولی مجازی ای که در نهایت به یک چیز واقعی مرتبط باشد نه یک چیزی که صد در صد روی هوا است!
                              از نظر شرعی اش بگذریم، باز هم اینجا مفسده خیز است و دست قدرت مندان را برای چپاول بازتر می کند (الان که باز هست باز تر می شود)

یا علی
                              آفرین به نکات خوبی اشاره کردید ، در مورد دامنه نوسان به نظر من برداشته بشه خیلی بهتره ، شما فرض کنید یک نفر بخواد یک سهم که صف فروشه را خرید کنه به جای اینکه چند روز صبر کنه تا صف فروش جمع بشه زمان را از دست نمیده و همانروز با قیمت پایین خرید میکنه و همین طور برای صف خرید .
                              در مورد دو طرفه بودن الان بازار آتی دو طرفه است و اگر اشکال شرعی داره نباید اینطور باشه پس بازار سهام هم میتونه به این شکل باشه .
                              در مورد اعتبار هم زمانی که تورم کم بشه مجبورمیشیم از اعتبار استفاده کنیم چون حجم معاملات به شدت کم میشه و بدون استفاده از اعتبار نمیشه سود بالا کسب کرد .

این موارد در همه جای دنیا اجرا شده و باعث پیشرفتشان شده ما هم اگر بخواهیم پیشرفت کنیم باید اجرا کنیم .
                              آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2016/04/01, 22:46.

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

آفرین به نکات خوبی اشاره کردید ، در مورد دامنه نوسان به نظر من برداشته بشه خیلی بهتره ، شما فرض کنید یک نفر بخواد یک سهم که صف فروشه را خرید کنه به جای اینکه چند روز صبر کنه تا صف فروش جمع بشه زمان را از دست نمیده و همانروز با قیمت پایین خرید میکنه و همین طور برای صف خرید .
                                در مورد دو طرفه بودن الان بازار آتی دو طرفه است و اگر اشکال شرعی داره نباید اینطور باشه پس بازار سهام هم میتونه به این شکل باشه .
                                در مورد اعتبار هم زمانی که تورم کم بشه مجبورمیشیم از اعتبار استفاده کنیم چون حجم معاملات به شدت کم میشه و بدون استفاده از اعتبار نمیشه سود بالا کسب کرد .

این موارد در همه جای دنیا اجرا شده و باعث پیشرفتشان شده ما هم اگر بخواهیم پیشرفت کنیم باید اجرا کنیم .
                                همین الان هم سهام اتی تو بورس داریم که بشه دوطرفه معامله کرد...ولی معامله نمیشه...اینم نماد یکی از اونها

نظر

در حال کار...
                                X