تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • برديا
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 60

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    ببینید الان قیمت دارو کفه.ولی اگه 780 تومنو به بالا بشکونه میشه گفت وارد رالی صعودیش شده فعلا حرکت سهم خنثاست ولی خوب صبور باشید تو قیمتهای فعلی برا خرید خوبه دستور توقف ضررتوتن 690 بزارید.برای مثال زهراوی تو قیمتهای فعلی خوبه تا 2000 تومن میتونه بره یا خود عبیدی تو این قیمتها خوبه حد ضررم 930 بگیرید.ددام هم تا 1200 میتونه بره.ددام 833 تومن تو بورکس معرفی شده بود.دجابرم تو 610 قبل از افزایش سرمایه معرفی شده بود.ولی خوب قیمت اینا پرشده ولی عبیدیو داروو زهراوی فعلا قیمتشون مناسبه
    ممنونم استاد عزيز
    راستي عبيدي افزايش سرمايه هم داره .

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
      با سلام و ارادت
      سلام محمد عزیز...خیلی خوش آمدی

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
        جناب پناهي و نظري لطفا فجر را يك بررسي بفرماييد؟ ممنونم
        آيا خريد در اين قيمت ها خوب است؟
        دوست عزيزم با افزايش قيمت محصولات فولادي حاشيه سود فجر افزايش يافته و در نتيجه منجر به افزايش سود خالص فجر ميگردد براي سال 90 پيشبيني ميكنم سود شركت در صورت ادامه داشتن روند فعلي افزايش بيشتري پيدا نمايد هدف اول سهم را محدوده قيمتي 120 تومان و هدف دوم سهم را محدوده قيمتي 140 تومان ميدانم
        به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
        اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
          سلام به ساتید ارجمند اقای پناهی و نظری
          من وصف دوست عزیز اقای نظری رو بسیار شنیدم و سعادت اشنایی با ایشون و متاسفانه نداشتم
          مطمین هستم با حضور حضزت عالی و اقای پناهی این سایت و مخصوصا این تاپیک از نظر علمی بسیار پر بار تر میشود و چراغ راهنمایی برای دوستانی که مثل من شاید تازه وارد بازار شده باشند و استفاده از اطلاعات دوستان و اموزش از دوستان و تجاربشان باعث سودمندی در بورس و یادگیری یک حرفه جدید میباشد
          اقای پناهی و نظری عزیز با توجه به ورود من در زمان سبز بازار و تشکیل سبد سهام و متاسفانه تجربه کم در انتخاب زمان فروش مناسب مدیریت خوبی بر سبد خودم نتونستم انجام بدم میخواستم از راهنمایی شما اساتید استفاده کنم که فروش کدوم سهم رو پیشنهاد میدید یا نگهداری کدوم به صلاح میباشد
          وبانک 278 خرید متاسفانه بدلیل نشانختن جو بازار در قیمت 295 روز بازگشایی فروخته نشد
          ونیکی 181
          وتوسم 134 مجمعم باهاش رفتم سودشم گرفتم
          فاراک 216 متاسفانه بدلیل عدم اشنایی در شناخت جو حاکم بر گروه تجهیزاتی در روز بازگشایی در قیمت 240 فروخته نشد
          وکار408
          همراه 3500
          فاسمین 990
          خودم تصمیم دارم با توجه به نزدیکی به مجمع ونیکی در روز 18 اسفند 2 روز قبل از مجمع سهم رو بفروشم و با توجه به فرصت خرید موحود در اسفند ماه نسبت به ورود به یک سهم با p/e پایین و dps بالا مثل خودروییها (خزامیا و خساپا ) در قیمت مناسب اقدام کنم
          و نسبت به نگهداری همراه و فاسمین نیز ادامه بدم
          خوشحال میشم با توجه به مسایل عنوان شده و سیاست اتخاذ شده د رشرایط فعلی در مورد سبد اینجانب اظهار نظر بفرمایید
          اقای نظری و پناهی عزیز یه سوال دیگه با توجه شرایط داخلی و ازاد سازی یارانه ها و بسته پولی جدید و شرایط حاکم بر خاورمیانه و اعتراضات در امریکا و احتمال ادامه روند رکود اقتصادی ایا این شرایط بورس کنونی یه فرصت خرید مثل اسفندهای گذشته میباشد یا الارم ترک بازار؟
          و با توجه به مسایل عنوان شده بهترین شرایط و معقول ترین حرکت برای سرمایه گذاری 40 میلیونی رو چه چیزی پیشنهاد میکنید سکه شمش یا بورس و یا صندوقهای سرمایه گذاری مشترک ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
          ببخشید که اگر زیاده گویی کردم
          دوست عزيزم با تشكر از لطف شما
          درباره وبانك با توجه به در پيش بودن معامله عمده و تعديل عايدي در گزارش 12 ماهه توصيه به نگه داري سهم ميشود بنده دو هدف براي اين سهم متصورم اول 320 و دوم 350 تومان
          ونيكي را بهتر است در سطوح قينتي 190-200 تومان خارج شويد
          همراه تا شب مجمع رشد نسبتا مناسب و ارامي خواهد داشت
          فاسمين با توجه به تعديل مثبت 140 توماني سال جاري و اعلام سود 160-170 توماني سال اينده اهداف قيمتي 1200 و 1400 تومان را برايش متصورم
          به نظر بنده فعلا عواملي بازار را حداقل تا تابستان سال جاري تهديد نميكند و وزنه مثبت بورس سنگينتر از وزنه منفي ان ميباشد در مقطع فعلي بازار سرمايه را كاراترين و مناسبترين بازار به نسبت ساير بازارها ميدانم

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط برديا پست شده است View Post
            ممنونم استاد عزيز
            راستي عبيدي افزايش سرمايه هم داره .
            دوست عزيزم عبيدي به نظر بنده از ديد بنيادي قيمتش پر ميباشد كمي مراقب باشيد گزينه هاي بسيار پر پتانسيلتر ديگري در اين گروه وجود دارد

نظر

• diesel29
              عضو عادی
              • Jul 2025
              • 126

تقریبا یه 1 ساعتی میشد که داشتم پستهای این تاپیک رو مطالعه میکردم واقعا عالی و کارشناسی میباشد که امیدوارم همینطور ادامه داشته باشه با توجه به اینکه میدونم کار سختی ولی مطمیانا دوستان این تاپیک قدر زحمات و لطف شما رو میدونن
              اقای نظری ممنون بابت راهنماییتون چه در مورد سبد و چه در مورد سرمایه گذاری
              در مورد ونیکی اگرم تا قبل مجمع به قیمت خرید هم برسه ردش میکنم بره اصلا خرید خوبی نبود و به پبشنهاد کارگزاری بود در ارزندگی سهم شکی نیست اما قیمت ورود و زمان ورود مناسبی انتخاب نشده بود انشااله که در هفته اتی به دلیل مجمع به قیمت مناسبی میرسه
              اقای نظری با توجه به صحبت های انجام شده از طرف شما و دوست دیگمون اقای پر ریسک قیمت مناسب برای ورود به غشان رو چند میدونید و حد ضرر در چه قیمتی میباشد ؟
              یه سوال دیگم هست از خدمتتون اونم اینکه از کجا میشه فهمید که در چه زمانی باید خرید انجام بشه مثلا در هفته گذشته بازار شاهد منفی خوردنهای پشت سر هم بعضی از نمادها بود که بعث شده بود حتی p/e بعضی از سهما به 3.5 هم برسه مثل خزامیا و فرصتهای خوبی در سهمهایی مثل فولاد و وساپا محیا بود با کارگزار که صحبت میکردم میگفت اصلا پیشنهاد به خرید نمیدم و میگم فعلا خرید نکن و دقیقا روز 4شنبه بازار مثبت و همه نمادها صف شد حالا از کجا میشه این مطلب ورود به سهم رو تشخیص داد و روندبازار و فهمید ؟
              [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

تقریبا یه 1 ساعتی میشد که داشتم پستهای این تاپیک رو مطالعه میکردم واقعا عالی و کارشناسی میباشد که امیدوارم همینطور ادامه داشته باشه با توجه به اینکه میدونم کار سختی ولی مطمیانا دوستان این تاپیک قدر زحمات و لطف شما رو میدونن
                اقای نظری ممنون بابت راهنماییتون چه در مورد سبد و چه در مورد سرمایه گذاری
                در مورد ونیکی اگرم تا قبل مجمع به قیمت خرید هم برسه ردش میکنم بره اصلا خرید خوبی نبود و به پبشنهاد کارگزاری بود در ارزندگی سهم شکی نیست اما قیمت ورود و زمان ورود مناسبی انتخاب نشده بود انشااله که در هفته اتی به دلیل مجمع به قیمت مناسبی میرسه
                اقای نظری با توجه به صحبت های انجام شده از طرف شما و دوست دیگمون اقای پر ریسک قیمت مناسب برای ورود به غشان رو چند میدونید و حد ضرر در چه قیمتی میباشد ؟
                یه سوال دیگم هست از خدمتتون اونم اینکه از کجا میشه فهمید که در چه زمانی باید خرید انجام بشه مثلا در هفته گذشته بازار شاهد منفی خوردنهای پشت سر هم بعضی از نمادها بود که بعث شده بود حتی p/e بعضی از سهما به 3.5 هم برسه مثل خزامیا و فرصتهای خوبی در سهمهایی مثل فولاد و وساپا محیا بود با کارگزار که صحبت میکردم میگفت اصلا پیشنهاد به خرید نمیدم و میگم فعلا خرید نکن و دقیقا روز 4شنبه بازار مثبت و همه نمادها صف شد حالا از کجا میشه این مطلب ورود به سهم رو تشخیص داد و روندبازار و فهمید ؟
                دوست عزيزم درباره مكانيزم خريد بنده پيشنهاد ميكنم سهام با وضعيت بنيادي ايده ال را انتخاب نماييد و قيمت خريد و فروشش را بر اساس تحليلهاي تكنيكالي مشخص نماييد به شما قول ميدهم بالاي 90 درصد معاملات شما سوداور خواهد بود
                غشان را توصيه به ورود در سطوح قيمتي 260-270 تومان دارم

نظر

• پر ریسک
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 66

جناب نظری هنوز فروس ها رو دارید............
                  یه بار من هم با پیشنهاد شما رو 580 سوار شدم بعد 713 خارج شدم ولی دوباره رو 720 سوار شدم برای شرکت در افزایش سرمایه 100 درصد در 22 فرودین از انباشته تکنیکال هم تا 800 جا داره ولی بعد افزایش سرمایه رشد خوبی براش متصورم بنیادیش حرف نداره ...............
                  بزرگترین چیزی که ازتون یاد گرفتم این جمله معروف بود:سهمی که تکنیکال وبنیادیش صعودی هست رو باید خرید وانداخت یه گوشه این حرفتون رو درخریدهام همیشه درنظر می گیرم
                  [B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
                  تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
                  [COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    جناب نظری هنوز فروس ها رو دارید............
                    یه بار من هم با پیشنهاد شما رو 580 سوار شدم بعد 713 خارج شدم ولی دوباره رو 720 سوار شدم برای شرکت در افزایش سرمایه 100 درصد در 22 فرودین از انباشته تکنیکال هم تا 800 جا داره ولی بعد افزایش سرمایه رشد خوبی براش متصورم بنیادیش حرف نداره ...............
                    بزرگترین چیزی که ازتون یاد گرفتم این جمله معروف بود:سهمی که تکنیکال وبنیادیش صعودی هست رو باید خرید وانداخت یه گوشه این حرفتون رو درخریدهام همیشه درنظر می گیرم
                    دوست عزيزم خوشحالم كه وارد فروس شديد توصيه ميكنم از سهم خارج شويد ما هم خارج شديم سهم تنها براي سال جاري مناسب است براي سال 90 به دليل استفاده از كوره قوس الكتريكي هزينه برق بسيار بالايي دارد به نظرم هر سهم حدود 100 تومان مصرف انرژي داشته باشد

نظر

• diesel29
                      عضو عادی
                      • Jul 2025
                      • 126

اقای تشکر مجدد بابت راهنماییتون حتما به کار میگیرم
                      ایا همچین فرصتی که در هفته گذشته بابت سهم ها اتفاق افتاد دوباره در این هفته یا هفته اخر اسفند دوباره اتفاق میوفته ؟ سوالم و واضح تر بپرسم خرید در این هفته یا هفته بعد مناسب میباشد با توجه به سابقه بورس و تجربیات شما اقای نظری ؟
                      تعدادی سهم با توجه به شناخت 4 ماهم از بورس مد نظر دارم باسه خرید و وارد شدن قبل از عید به دید میان مدت و بلند مدت خوشحال میشم اقای نظری در مورد اونم راهنمایی بفرمایید
                      کچاد در بازه 560 تا 570
                      خزامیا 240تا250
                      وساپا تا حد امکان زیر 300
                      مپنا رنج 340تا 350
                      همین غشان که شما پیشنهاد دادید با فاندامنتال عالی
                      کروی 290 تا 300
                      وغدیر 460تا470
                      وکار 370 تا 390
                      اخابر 300 تا 307
                      [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

سلام خدمت همه دوستان عزیز مخصوصا محسن عزیز امیدوارم مطالبتون مثل سابق پایدار باشه
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!
                        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• 56one1
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 29

با سلام خدمت جناب نظری بزرگوار
                          از چند ماه پیش پیگیر مطالب و نوشته های جنابعالی هستم. ولی اکانت جهت ورود به بورکس نداشتم. الان فرصتی ایجاد شد تا از زحمات شما استاد بزرگوار تشکر کنم و خوشحالم که دوباره میتونم از مطالب شما استفاده کنم.

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

اقای تشکر مجدد بابت راهنماییتون حتما به کار میگیرم
                            ایا همچین فرصتی که در هفته گذشته بابت سهم ها اتفاق افتاد دوباره در این هفته یا هفته اخر اسفند دوباره اتفاق میوفته ؟ سوالم و واضح تر بپرسم خرید در این هفته یا هفته بعد مناسب میباشد با توجه به سابقه بورس و تجربیات شما اقای نظری ؟
                            تعدادی سهم با توجه به شناخت 4 ماهم از بورس مد نظر دارم باسه خرید و وارد شدن قبل از عید به دید میان مدت و بلند مدت خوشحال میشم اقای نظری در مورد اونم راهنمایی بفرمایید
                            کچاد در بازه 560 تا 570
                            خزامیا 240تا250
                            وساپا تا حد امکان زیر 300
                            مپنا رنج 340تا 350
                            همین غشان که شما پیشنهاد دادید با فاندامنتال عالی
                            کروی 290 تا 300
                            وغدیر 460تا470
                            وکار 370 تا 390
                            اخابر 300 تا 307
                            دوست عزيزم بنده معاملات را حداقل تا تابستان سال جاري مناسب ميدانم نوسانات مقطعي بازار در ذات بازار است و اگر نباشد بايد ترسيد هر بالا رفتي بياد يك اصلاحي را پشتش به وجود بياورد نياورد يك جاي كار ميلنگد
                            با توجه به ديد ميان مدت شما خريد
                            كچاد و زامياد و غشان و كروي و به نظر بنده گزينه هاي مناسبي ميباشد

نظر

• Zambrotta
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 111

جناب پناهی عزیز
                              ضمن عرض خوش آمدگویی خدمت باسعادت شما
                              میخواستم درموردصدراوآبستن حوداث پیش روی آن نیزنظردهید.
                              ممنون

نظر

• سقراط
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 159

گزارش سيمان تهران هم اومد.

با 34 درصد کاهش پيش بيني در سود سال 90

نکته اي که تو اين گزارش توجه من رو جلب کرد پيش بيني افزايش قيمت در سيمان پاکتي پرتلند 425-1 هست که هر پاکتش سيمان رو 558250 ريال برآورد کردن.
                                با توجه به اينکه در بازار قيمت اين تيپ سيمان خيلي پايين تر از اين قيمتها است و اين قيمت صادراتي است و چون شرکت فروش صادراتي ندارد اين مورد از گزارش خيلي عجيب و مبهم است.
                                <<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
                                << كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
                                روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)

نظر

در حال کار...
                                X