کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام اساتید محترم
آقایان نظری-پناهی و راشین خانم
می خواستم در رابطه با وضعیت بنیادی شرکت پکویر نظر شما را بدونم
سهمی که بدون سر و صدا سود تقسیمی بالای داشته و کم کم هم داره مسیر رشد خودشو طی می کنه
ممنون
سلام... از لحاظ تکنیکال مهمترین حمایت پیش روی سهم 177 تومن و همین قیمت فعلی سهمه که اگر شنبه مثبت باشه احتمال صعود تا 240 تومن در مرحله اول وجود داره.ما بیایم اینجا اعمال سود کنیم الگوی سروشونه رو مشاهده میکنیم . اگر فرض رو بر این بزاریم که الگو تشکیل میشه اونموقع باید منتظر قیمت 59! تومنی برای سهم باشیم که اون موقع پی ایش میشه 1.1!!! که امکان نداره پس فرض رو بر عدم تشکیل الگو میزاریم.اگر شنبه مثبت بشه احتمالا بتونیم بگیم وارد موج 3ش شده
آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/03/04, 14:37.
دلیل: تغییر سایر عکس پیوست
دوست عزيزم اين سهم فعلا بيشتر تحليل تكنيكال به كارش ميايد تا فاندامنتال فعلا بنده روند سهم را تا سطوح 220 تومان نزولي ميبينم از انجا به بعد بايد دوستان تكنيكاليست نظر بدهند اما با توجه به اينكه اعتقاد به تعديل مثبت سودسال 90 شركت و پنهان كاري سود شركت در گزارش 90 دارم پيشبيني ميكنم خريد سهم در سطوح قيمتي 200 تومان گزينه بسيار مناسبي با ديد ميان مدت ميباشد
محسن عزیز 200 تا 210 تومن مهمترین سطوح حمایت سهمه اگر از 200 تومن برگرده که هیچ قیمتهای بالاتری برای سهم متصورم چون دقیقا با تکنیکال همخونی داره ولی اگر 200 تومن رو به پائین رد کن فاتحه ه ه ه ه ه ... ولی من فکر نمیکنم بتونه 200 رو به پائین رد کنه و تو این منفی بازار برمیگرده.چون به صعود فاراک هم خیلی امیدوارم
در مورد لبنیاتی ها انگاری بعضی ها ابهام دارن هنوز................
خوب دوستی فرمودن پی برای گروه چند وقت پیش 4 بوده والان داره با پی برای 5 معامله میشه اگه انیطوری بخواهیم حساب کنیم پی برایروه خودرو تا چند وقت پیش 5/2 بوده والان داره با پی برای4معامله میشه اونم با اینده نه چندان روشن گروه بانکی پی برایشون 6 بوده حالا رسیده به 8 -9 ویا پی برای گروه دارو 6 بوده الان رسیده به 7-8 و.............اگر بنا به پی برای واصلاح پی برای باشه فکر کنم کل بازار باید دو واحد پی برایش بیاد پایین
دوم در مورد حذف یارانه شیر :اگر این یارانه برداشته بشه وضع این گروه به مراتب بهتریشه نمونش همین امسال یه 100 گذاشتن رو قیمت محصولات سود اوری این شرکتها افزایش خوبی پیدا کرد زیاد به حرف این مسئولان گوش نکنید اینها حرف زیاد می زنند وتنها کاری که بلدن همینه در ضمن شیر یارانه فقط درصدی از تولیداینهاست این گروه با اصلاح ساختار تولید وفروش به این سوددهی رسیدن ......
در مورد صحبتی هم که کردم درمورد رشد فرهنگ جامعه در رابطه با افزایش مصرف لبنیات توجه کنید این از همه مهمتره وبیخودی نیست که حقوقی ها در حال جمع اوری سهام این گروه هستن.......
خوب خانم راشین گفتن غشان شاید تا 210 هم بیاد من یکی از خدامه چون روش تک سهم میشم به دید مجمع بالای 50 درصد میده .............هر چند همین الان هم به دید مجمع بالای 30 درصد رو داره واگر بحث فروش زمین هم جدی باشه شاید بازدهی 100 درصدی در انتظار سهامداران باشه ..........
در ضمن این شرکتها در بودجه سال بعد خودشون شیر یارنه ای رو با قیمت ازاد درنظر نگرفتن وبا در حد همین حدود امسال سود سال بعد رو احتیاطی اعلام کردن که اگز افزایش قیمت بگیرن که دیگه نور علی نور میشه براشون ولی در کل اینده این گروه روشنه وکم کم مصرف لبنیات داره از نون شب هم واجب تر میشه
[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
باتوجه به اینکه موج 3 از 1 تا 423% موج 1 صعود کرد احتمال اینکه موج 5 کوتاه باشه زیاده و شاید تا حوالی 260 تا 280 تومن صعود کنه و بعد وارد فاز اصلاحی بشه که حداکثر افتش تا 185 تومن میتونه باشه ولی کانالی که تو شکل مشاهده میکنیم شاید جلوی نزول بیشتر سهمو بگیره
فعلا موج صعودی 5 داره شکل میگیره بعد از اتمام این موج در مورد نزولم سرفرصت بحث میکنیم
محسن عزیز 200 تا 210 تومن مهمترین سطوح حمایت سهمه اگر از 200 تومن برگرده که هیچ قیمتهای بالاتری برای سهم متصورم چون دقیقا با تکنیکال همخونی داره ولی اگر 200 تومن رو به پائین رد کن فاتحه ه ه ه ه ه ... ولی من فکر نمیکنم بتونه 200 رو به پائین رد کنه و تو این منفی بازار برمیگرده.چون به صعود فاراک هم خیلی امیدوارم
---خصدرا---
محسن جان و بابک عزیز مرسی از راهنمایی های شما در مورد صدرا...مطمئنم که صدرا هم سر عقل میاد حتی اگه 200 تومن رو هم سوراخ کنه. سال گذشته که هنوز خبری از پروژه و سود در صورتهای مالیش نبود از 3000 به 1436 ریال سقوط کرد و در کمتر از چند ماه دوباره به 400 برگشت... اما نکته جالب اینکه چرا بازار اینجوری داره باهاش رفتار میکنه ... سهمی که از زیان دهی به سود دهی رسیده ،این همه پروژه و اینده خوب در انتظارشه اما بازار داره ارزش پایینتری رو بهش میده ....اما تجربه نشون داده که بازار بالاخره سهمو به ارزش ذاتیش میرسونه ... بازم ممنونم
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
---خصدرا---
محسن جان و بابک عزیز مرسی از راهنمایی های شما در مورد صدرا...مطمئنم که صدرا هم سر عقل میاد حتی اگه 200 تومن رو هم سوراخ کنه. سال گذشته که هنوز خبری از پروژه و سود در صورتهای مالیش نبود از 3000 به 1436 ریال سقوط کرد و در کمتر از چند ماه دوباره به 400 برگشت... اما نکته جالب اینکه چرا بازار اینجوری داره باهاش رفتار میکنه ... سهمی که از زیان دهی به سود دهی رسیده ،این همه پروژه و اینده خوب در انتظارشه اما بازار داره ارزش پایینتری رو بهش میده ....اما تجربه نشون داده که بازار بالاخره سهمو به ارزش ذاتیش میرسونه ... بازم ممنونم
چند تا از حقوقیا دارن گوشمالی به مدیرعامل صدرا میدن...همین...دیگه چیز خاصی نیست
با سلام جناپ پناهي عزيز اقاي نظري فرمودند كه در بين دارويي ها لقمان و اكسير و دابور بهتره مي خواستم نظر شما رو هم بدونم كه كدوم سهم تو كفه بگيريم البته از بين دارويي ها دكيمي و كوثر و دارو كه بچه ها فرمودند هم تو كف هستند اما وضعيت كوثر و كيمي به فرموده جناب نظري جالب نيست پس مي مونه دارو كه قيمتش بالا نرفته و كمي هم پايين اومده نظرتون راجبه تكنيكال دارو چيه و اگه يه دارويي ديگه هم مدنظر داشتين بفرمايين ؟ چون اكثر سهام من تو معدنيا هستند مي خوام يكمي هم از دارويي ها بگيرم
از شما استاد بزرگوار كمال تشكر را دارم .
با سلام جناپ پناهي عزيز اقاي نظري فرمودند كه در بين دارويي ها لقمان و اكسير و دابور بهتره مي خواستم نظر شما رو هم بدونم كه كدوم سهم تو كفه بگيريم البته از بين دارويي ها دكيمي و كوثر و دارو كه بچه ها فرمودند هم تو كف هستند اما وضعيت كوثر و كيمي به فرموده جناب نظري جالب نيست پس مي مونه دارو كه قيمتش بالا نرفته و كمي هم پايين اومده نظرتون راجبه تكنيكال دارو چيه و اگه يه دارويي ديگه هم مدنظر داشتين بفرمايين ؟ چون اكثر سهام من تو معدنيا هستند مي خوام يكمي هم از دارويي ها بگيرم
از شما استاد بزرگوار كمال تشكر را دارم .
ببینید الان قیمت دارو کفه.ولی اگه 780 تومنو به بالا بشکونه میشه گفت وارد رالی صعودیش شده فعلا حرکت سهم خنثاست ولی خوب صبور باشید تو قیمتهای فعلی برا خرید خوبه دستور توقف ضررتوتن 690 بزارید.برای مثال زهراوی تو قیمتهای فعلی خوبه تا 2000 تومن میتونه بره یا خود عبیدی تو این قیمتها خوبه حد ضررم 930 بگیرید.ددام هم تا 1200 میتونه بره.ددام 833 تومن تو بورکس معرفی شده بود.دجابرم تو 610 قبل از افزایش سرمایه معرفی شده بود.ولی خوب قیمت اینا پرشده ولی عبیدیو داروو زهراوی فعلا قیمتشون مناسبه
سلام به ساتید ارجمند اقای پناهی و نظری
من وصف دوست عزیز اقای نظری رو بسیار شنیدم و سعادت اشنایی با ایشون و متاسفانه نداشتم
مطمین هستم با حضور حضزت عالی و اقای پناهی این سایت و مخصوصا این تاپیک از نظر علمی بسیار پر بار تر میشود و چراغ راهنمایی برای دوستانی که مثل من شاید تازه وارد بازار شده باشند و استفاده از اطلاعات دوستان و اموزش از دوستان و تجاربشان باعث سودمندی در بورس و یادگیری یک حرفه جدید میباشد
اقای پناهی و نظری عزیز با توجه به ورود من در زمان سبز بازار و تشکیل سبد سهام و متاسفانه تجربه کم در انتخاب زمان فروش مناسب مدیریت خوبی بر سبد خودم نتونستم انجام بدم میخواستم از راهنمایی شما اساتید استفاده کنم که فروش کدوم سهم رو پیشنهاد میدید یا نگهداری کدوم به صلاح میباشد
وبانک 278 خرید متاسفانه بدلیل نشانختن جو بازار در قیمت 295 روز بازگشایی فروخته نشد
ونیکی 181
وتوسم 134 مجمعم باهاش رفتم سودشم گرفتم
فاراک 216 متاسفانه بدلیل عدم اشنایی در شناخت جو حاکم بر گروه تجهیزاتی در روز بازگشایی در قیمت 240 فروخته نشد
وکار408
همراه 3500
فاسمین 990
خودم تصمیم دارم با توجه به نزدیکی به مجمع ونیکی در روز 18 اسفند 2 روز قبل از مجمع سهم رو بفروشم و با توجه به فرصت خرید موحود در اسفند ماه نسبت به ورود به یک سهم با p/e پایین و dps بالا مثل خودروییها (خزامیا و خساپا ) در قیمت مناسب اقدام کنم
و نسبت به نگهداری همراه و فاسمین نیز ادامه بدم
خوشحال میشم با توجه به مسایل عنوان شده و سیاست اتخاذ شده د رشرایط فعلی در مورد سبد اینجانب اظهار نظر بفرمایید
اقای نظری و پناهی عزیز یه سوال دیگه با توجه شرایط داخلی و ازاد سازی یارانه ها و بسته پولی جدید و شرایط حاکم بر خاورمیانه و اعتراضات در امریکا و احتمال ادامه روند رکود اقتصادی ایا این شرایط بورس کنونی یه فرصت خرید مثل اسفندهای گذشته میباشد یا الارم ترک بازار؟
و با توجه به مسایل عنوان شده بهترین شرایط و معقول ترین حرکت برای سرمایه گذاری 40 میلیونی رو چه چیزی پیشنهاد میکنید سکه شمش یا بورس و یا صندوقهای سرمایه گذاری مشترک ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ببخشید که اگر زیاده گویی کردم
[B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]
نظر