در اصل توسط محسن نظري پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
آخرین ویرایش توسط آريانا؛ 2011/04/09, 14:35.
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postعرضه هاي سنگين و حتي تشكيل صف فروش و انداختن شايعات منفي همه و همه برنامه ريزي شده توسط بورس و دولت براي جلوگيري از احتمالات بازار حبابي ميباشد نگران نباشيد اصلاح موقتي است
منظورم همین معجزات آقایان بود
استاد جان ~x(
باید همشونو :9:
نظر
-
سلام
محسن جان، حفاري را چطور مي بيني؟ مگه قبلا ساتا سهم را كنترل نمي كرد؟ الان كه درصدش را برده بالا امكان داره باز هم بخواهد سهم را كنترل كنه؟
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبله دوستعزيز اين بيمه ايها متاسفانه اصلا جو مناسبي ندارند خود بنده پارسيان حتي سر به سر برسد خارج ميشوم
شبيرز تا 300 تومان رشد خواهد كرد خريد منفيش عالي ميباشدسروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postدوستان بیچاره شدیم رفت . وسپه . وصنا . فاراک . وبانک رایان . بمونیم با سهم هامونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمینوم رفته بود گل بچینه فقط مث اینکه باغو از جاش در آورده!!! >:d<
خوب خبرت چیه؟تعدیل فقط از بابات فروش شوکو پارسه؟ یا ...؟!سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postالبته با یک روز منفی شدن نباید نگران شد اما چه کنم . با توجه به اینکه فاند سهم هایی که گرفتم خوبه امید به صعود همشون دارم . اما این وسط فاراک یک کم نگرانم کرده . امروز فاراک گرفتم . واقعیتش اینه هنوز نرفتم تو ضرر اما وقتی میبینم سودها داره از بین میره .... چه میشه کرد پول رو دوست دارم دیگه . کم پیدا بودین بابک جان . امیدوارم مشکلی براتون پیش نیومده باشه. برای شما و محسن خان و سایر دوستان سلامتی ارزو میکنم .
البته پيشاپيش جسارت بنده را ببخشيد
يك خاطره اي بگم شايد بابك يادش باشد در دوران تعادل بورس فكر ميكنم يك سال و نيم پيش بود دو ماه بود كه سودي نكرده بوديم حتي و در برخي روزها حتي زيان شناسايي ميكرديم اما پس از ورود به ماه سوم با يك خريد عالي و علمي و درست (غدير 206 توماني) هم ضرر هايمان جبران شد هم سود بسيار خوبي برايمان به ارمغان اورد اين تجربه را از بنده داشته باشيد صبوران در بازار پيروز ميدانندبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postسلام محسن جان ما که از صف خریدیم امیدوارم شما پاینتر خریده باشی...سهمی که تا550 باید بره و فکر کنم فردا می رفت گره 12% امروز تو جو احساسی دادنش...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط سقراط پست شده است View Postمحسن جان خوشحالم كردي
غصه ام گرفته بود تو بازار مثبت چرا سهمو بسته نگه داشتن.
البته اگه براي اين بازار منفي حكم قرباني رو نداشته باشه
البته اگر رانتامنتالي ما درست عمل كرده باشد كه انشالله درست خواهد بود....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم نميدانم شما چند سال است دربازار سرمايه هستيد اگر با اين منفي هاي يك روزه اينطور استرس به شما وارد ميشود پس موقع ركودهاي چند ماهه ميخواهيد چه كنيد به شما توصيه ميكنم اگر در اين روزها كه جز روزهاي رويايي و طلايي بازار ميباشد با يك منفي خوردن ناراحتي به شما دست ميدهد بازار سرمايه نميتواند مكان مناسبي براي شما باشد
البته پيشاپيش جسارت بنده را ببخشيد
يك خاطره اي بگم شايد بابك يادش باشد در دوران تعادل بورس فكر ميكنم يك سال و نيم پيش بود دو ماه بود كه سودي نكرده بوديم حتي و در برخي روزها حتي زيان شناسايي ميكرديم اما پس از ورود به ماه سوم با يك خريد عالي و علمي و درست (غدير 206 توماني) هم ضرر هايمان جبران شد هم سود بسيار خوبي برايمان به ارمغان اورد اين تجربه را از بنده داشته باشيد صبوران در بازار پيروز ميدانند
سلام:
ازبورس درذهنتان غول کسب درآمد کوتاه مدت نسازوبه فکرسلامتی وکسب سود منطقی باش وسعی نما ازتجربه بزرگان مانند بابک خان ویا محسن عزیرو...استفاده نموده ونقاط ضعف خود راکاهش وپوشش دهید.
نظر
-
قربون مرام همتون که اینقدر براتون مهمه هم تالاریتون ناراحت باشه . یک کم غلو کردم . فکر نمیکردم دوستان اینقدر به من محبت داشته باشن . خوشبختانه با راهنمایی های شما عزیزان در قیمتهای خوبی وارد شدم و به این زودی نمیروم تو ضرر فقط از سودم کم میشه . امروز فاراک برداشتم تو منفی کامل . اگر بازار فردا هم منفی باشه خرید ولساپا را مناسب میدانید . ؟ خیلی مخلصیم .
نظر
نظر