در اصل توسط majid پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به نظر بنده از ديد بنيادي هر 3 سهم جاي رشد خوبي در بازه ميان مدت خواهند داشت فقط در اين بين بهتر است رتكو را با سهم پر پتانسيلتري تعويض نماييددر اصل توسط soroush پست شده است View Postاین خفناور شلعاب و رتکو ضررم سنگین چه کنم استاتید؟
جناب نظری و پناهی کمک بفرمایید؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
زمان مجمع را كه ناهيد عزيز زحمتش را كشيدنددر اصل توسط punisher پست شده است View Postمحسن جان مجمع مپنا کیه؟
خریدش خوبه؟
می خوام ح مپنا رو با خودش تعویض کنم؟
خرید صدرا تو صف فروش واسه نوسانگیری چه مدلیه؟
درباره مپنا واقعا در اين قيمتها مفته و كسي كه فردا مپنا بخرد سود بسيار خوبي در بازه كوتاه مدت خواهد بردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
دوست عزیز عرضه های سنگین سهامدار عمده شیران تو روز شنبه یه ذره از سرعت رشدش کم کرده ...چون وضعیت عمومی بازار زیاد خوب نیست علی رغم بنیاد قوی سهما، خریدارای امروز فروشنده فردا میشن ...نمونه اش همین واتی ...شخارک و شیران ....عرضه سهامدارای عمده، امروز منو تو موقعیت فروش قرار داد به جز واتی که تو ضرر بدوم....ولی لحظه ای ازشون چشم بر نمیدارمدر اصل توسط arashvet پست شده است View Postپس از فردا منتظر جهش شیران هم باشیم:)
امیدوارم سود خوبی بکنی دوست عزیزریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
مشكل بوعلي عدم داشتن سهامدار حقوقي مناسب ميباشد ظاهرا سهامدار عمده بوعلي مشكل مالي دارد و نميتواند از سهمش حمايت كند قيمت سهم هم پايين و عرضه كننده حقيقي هم بسيار است اما مطمئن باشيد در صورت تصويب افزايش 10 درصدي نرخ سيمان شاهد بوعلي 100-110 توماني خواهيم بوددر اصل توسط رهگذار پست شده است View Postسلام اقای نظری چرا وبوعلی و وصنعت با داشتن پرتفوی سیمانی منفی در حال معامله هستند.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
محسن جان یاهو من باز شد ولی این لینک رو باز می کنهدر اصل توسط م نظري پست شده است View Postسايت ياهو براي بنده از بعد از ظهر باز نميشود دوستان ديگر هم چنين مشكلي دارند؟؟؟
نظر
-
-
با سلام
من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخن شده و شکر هیچ نگو
دوش دیوانه شدم عشق مرا دید بگفت
آمدم نغره مزن جامه مدر هیچ مگو
من آمدممممممممممممممممممممم
آقای ب پناهی و م نظری
مقداری پول توی حسابم دارم ایا میانگین وسایا و مپنا را پایین بیاورم یا معدنی بخرم ؟آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
بله حامد جان ان هم از سود انباشته.....در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postمحسن جان خبرها از نصیر ماشین هم اومد.
دو شركت بورسي افزايش سرمايه مي دهند
خبرگزاري فارس: دو شركت بورسي ليزينگ ايران و نصيرماشين سرمايه 30 و 3.4 ميليارد توماني خود را افزايش مي دهند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003220195به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر

نظر