کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینم تفاله های یک ذهن بیمار هست!استاد پناهی نظر بدن لطفا!
به نظرم می تونه تا 860 رشد کنه حداقل!البته 2 شرط داره!
1-معامله مثبت فردا
2-حجم معامله خیلی بالا!در حد 7 8 ملیون
(خودمم بعید می دونم فردا همچین سهامی جابجا بشه)
ممنون از شما
با مورد 2 موافق نیستم حجم معاملات بالا برای سهمی مثل پست بانک که روزانه حدود 400 تا 500 هزار سهم معامله می شود بیشتر از 2-3 میلیون نمی تواند باشد
ممنون از شما
با مورد 2 موافق نیستم حجم معاملات بالا برای سهمی مثل پست بانک که روزانه حدود 400 تا 500 هزار سهم معامله می شود بیشتر از 2-3 میلیون نمی تواند باشد
من دارم یاد می گیرم ولی دوست دارم بحث کردن رو
به نظرم 2 ملیون برای این سهم یه حجم معمولی است که برای شکستن با قاطعیت یک مثلث باید خیلی حجم بالا باشه!نظر من می نی مم 5 میلیون هست!
البته بازم شما استادید و صاحب نظر
با سلام خدمت خدمت آقای نظری
نظر شما درباره خرید رانفور و بكام در محدوده قیمت امروز چیست؟
ممنون
رانفور را نظر خاصي ندارم اما اصلاح خوبي كرده گزينه كم ريسك و مناسبي تا پايان سال ميتواند باشد
اما بكام را عالي ميدانم به نظرم براحتي اين سهم سطوح قيمتي 300 و حتي بالاتر را نيز خواهد ديد
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
من دارم یاد می گیرم ولی دوست دارم بحث کردن رو
به نظرم 2 ملیون برای این سهم یه حجم معمولی است که برای شکستن با قاطعیت یک مثلث باید خیلی حجم بالا باشه!نظر من می نی مم 5 میلیون هست!
البته بازم شما استادید و صاحب نظر
وحید جان به نظر من مد نظر قرار دادن حجم معاملات در ایران جالب نمیتونه باشه چرا؟؟؟چون حقوقی بی همه چیز بعضی مواقع میاد با صف خرید یا صف فروش حمایت یا مقاومتو رد میکنه میبینی که اصلا حجم معامله ای صورت نگرفته چرا؟؟؟چون صف بوده!!!
نظر