در اصل توسط aliasadiham پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
دوستان مثبت بازار تموم شد نوسانگیرا که پایین خریده بودن امروز خالی کردند.
دو سه روز منفی بعد می خرند دوباره مثبت دوباره می فروشند و این داستان ادامه دارد......
این موج سینوسی تا کی ادامه پیدا میکنه!!!!!!!سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
-
با سلام خدمت خدمت آقای محسن نظری
نظر شما درباره کالسیمین چیست ممنون میشم نظر شما را دریافت کنم آیا تعدیل مثبتی داره یا نه
نظر
-
در اصل توسط nazanin پست شده است View Postببخشداگرامروززیاد سئوال میکنم میخواستم نظرتونوراجع به بالاس بدونم آیاواقعاتعدیل مثبتی داره اگرچه حسب گزارش جدیدش سود89 و90 رو تعدیل داده ولی نمیدونم چراریپ میزنهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط hamed131340 پست شده است View Postبا سلام خدمت خدمت آقای محسن نظری
نظر شما درباره کالسیمین چیست ممنون میشم نظر شما را دریافت کنم آیا تعدیل مثبتی داره یا نه
اهداف سهم هم به نظرم قيمت هاي 1200 و در نهايت 1400 تومان ميباشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Postاینم تفاله های یک ذهن بیمار هست!استاد پناهی نظر بدن لطفا!
به نظرم می تونه تا 860 رشد کنه حداقل!البته 2 شرط داره!
1-معامله مثبت فردا
2-حجم معامله خیلی بالا!در حد 7 8 ملیون
(خودمم بعید می دونم فردا همچین سهامی جابجا بشه)به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
با سلام خدمت خدمت آقای نظری
نظر شما درباره خرید رانفور و بكام در محدوده قیمت امروز چیست؟
ممنون
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسهم در حال حاضر بعد از تعدیل مثبت ا 17 ریال زیان به 116 ریال سود در حال بازگشایی هست و تا آخر امسال میتونه بالای 20 تومان سود عملیاتی بسازه
ممنون
نظر
-
-
-
در اصل توسط nazanin پست شده است View Postبا سلام ودرود وسلامتی برای جنابان نظری وپناهی بنده ازمدتها مدید مطالب شمارو درسایت همسایه مرور میکردم وگهگاه استفاده میبردم میخواستم نظرتونو درخصوص آینده بازار بدونم بنظرشما آیا مجدداصلاح عمیقی درپیش خواهیم داشت باتوجه به حواشی سیاسی پیش امده ویامواردی که بنظر درآینده سیاسی دولت بسیارتاثیرگذارهست باتشکر
ممنون از محبتتون
در مورد آینده بازار من خودم به شخصه امیدوارم چون فکر میکنم یک موج صعودی دیگه داریم ولی زمانی میتونیم این حرفو با قاطعیت بگبم که شاخص در مرحله اول از سد 25400 بگذره.البته محدوده 25400 منظورمه که با گذشت زمان این مقدار کمتر میشه
نظر
نظر