در اصل توسط sanko پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط soroush پست شده است View Postسلام
ممنون اقا محسن از پاسختون پس شما همچنان نظرتون در به واگذاری هست بعد چقدر به ازای هر سهم به میدم ؟
ممنون میشم اگر سریع پاسخ بدید چون مسافرم بازم ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط حمایت پست شده است View Postسلام محسن جان بنظرت با ابن حجم معاملات پایین چند روزه پیش و داغون امروز ریزش شاخص محتملتر نیست و آقای پناهی نظرت در مورد اصلاح شاخص تا 23480 61.8 فیبو این نمودار چیه؟
http://uploadtak.com/images/6x3lj8f20uduzwh7xf41.pngبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postسئوال من هم همینه .........در ضمن آیا امکان رشد سهم در کوتاه مدت وجود داره ؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postسلام
اقای نظری همونطور که گفتم ما تو ماسه های کماسه گیر کردیم!
به نظرتون خبر امروز که:كماسه» 372 ريال سود شناسايي كرد
میتونه نکته خوبی باشه یا نه دل خوش کنی بوده؟
هفته بعد هم مجمع داره..نظرتون رو در مورد شرکت در مجمع هم بفرمایید
ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط soroush پست شده است View Postنه اقا محسن منظورم اینکه بی خیال حق تقدم بشم؟
و اگر بشم چقدر به من به ازای هر سهم پول می دن؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
ميگن 14 درصد افزايش نرخ سيمان تصويب شده اگر اينطور باشد سميانيها منفجر هم انطرفتر ميشوند با اين افزايش نرخ جهش سوداوري و قيمتي در سيمانيها اتفاق خواهد افتاد اگر افزايش نرخ فوق صحت داشته باشد بايد منتظر رشد حداقل 50 درصدي در قيمت سهام سيمانيها باشيمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
گزارش 3 ماهه وسينا نيز علي رغم شناسايي سود سرمايه گذاريها باز هم عالي بود وسينا امسال براحتي 50 تومان را خواهد ساخت و قيمتش براحتي تا سال ديگر همين موقع 300-350 خواهد بود يعني بازدهي 50-70 درصدي بي دغدغه......آخرین ویرایش توسط محسن نظري؛ 2011/07/04, 22:54.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postميگن 14 درصد افزايش نرخ سيمان تصويب شده اگر اينطور باشد سميانيها منفجر هم انطرفتر ميشوند با اين افزايش نرخ جهش سوداوري و قيمتي در سيمانيها اتفاق خواهد افتاد اگر افزايش نرخ فوق صحت داشته باشد بايد منتظر رشد حداقل 50 درصدي در قيمت سهام سيمانيها باشيم
صنعت سیمان جزء هزینه بر ترین صنعتهاست از نظر انرژی
این افزایش نرخ هم به خاطر جلوگیری از ورشکستگیشونه
اگر هم رشد کنند یه عده تازه وارد بی گناه تو این سهام گیر میکنند چون فروشنده های بالقوه دارهyahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
در اصل توسط soroush پست شده است View Postنه اقا محسن منظورم اینکه بی خیال حق تقدم بشم؟
و اگر بشم چقدر به من به ازای هر سهم پول می دن؟احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
نظر