تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط mjrezvan پست شده است View Post
    محسن جان سلام.
    میخواستم نظرت رو راجع به شلرد تو این قیمتها برای خرید بدونم.
    متشکرم.
    دوست عزيزم به نظر شما پتروشيمي كه فقط يك اسم دارد و هنوز تاسيس نشده و هنوز حتي قرار داد ساختش هم به امضا نرسيده است با اين قيمت ميارزد؟
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

من نميدانم كي گفته ما ايرانيها نژاد برتر هستيم؟ ما ايرانيها از اقوام برتر هستيم اخه به خدا تو بوركينافاسو هم بريد شركتي كه فقط يك اسم داره رو 100 ميليارد تومن نميخرن كه اين لردگان رو دارن اينطوري به اين مردم ميندازن اخه بعد جالب ميشه كه طلبكار هم ميشيم كه اقا دولت اله و بله و فلاني چنانه اين خريداري لردگان عمدتا حقيقي هستند فقط بريد ازشون بپرسيد چرا ميخرن بنا به چه تحليلي شركتي رو كه هنوز چند ساله فقط رو كاغذ اسمش اومده رو ميخرن؟
      حالا به نظر شما اين مردم مستحق رفاه و ازادي و ارامش و اسايش هستند؟ ايا اين مردم نبايد بدتر از اينها سرشون بياد؟

نظر

• آزیکو
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 39

در اصل توسط analiya پست شده است View Post
        سمگا : يكي از شركتهاي تازه تاسيس سرمايه گذاري ميباشد اين شركت در سال ۱۳۸۸ به ثبت رسيد و قرار است در زمينه سرمايه گذاري در امور بازرگاني و توسعه ظرفيتهاي گردشگري و صنايع دستي سرمايه گذاري نمايد اين شركت هم اكنون با سرمايه ۴۰ ميليارد تومان در بازار فرابورس فعال ميباشد سمگا سود هر سهم سال مالي ۹۰ خود را به ازاي هر سهم ۳۲ تومان اعلام نموده است كه در عملكرد ۶ ماهه موفق به پوشش۱۷ درصدي سود خود شده است همانطور كه مشاهده ميشود ارزش ذاتي اين سهم بسيار پايينتر از ارزش واقعي معاملاتي سهم ميباشد از طرف ديگر با توجه به اين مهم كه سود امسال شركت به دليل كاهش هزينه هاي مالي جاي تعديل و رشد نيز دارد شركت فراتر از ارزش ذاتي خود در حال معامله ميباشد كه به نظر ميرسد در قيمتهاي فعلي جاي رشد چنداني براي اين سهم باقي نمانده باشد
        تخمين سود سمگا: سمگا در عملكرد ۶ ماهه موفق به پوشش ۵۲ درصدي سود حاصل از فروش سرمايه گذاريهاي خود شده است بدين ترتيب احتمالا تا پايان سال سود پيشبيني شده از اين طريق محقق ميشود سود حاصل از سرمايه گذاريها هم نيز در ۳ ماهه اخر سال تحقق ميابد در اين بين شركت هزينه مالي ۸،۸ ميليارد توماني را براي سال ۹۰ پيشبيني كرده است كه در عملكرد ۶ ماهه تنها پوشش ۳۳ درصدي اين هزينه ها را داشته است در نهايت براي كل سال پيشبيني هزينه ۶ ميليارد توماني و اضافه شدن ۲،۸ ميليارد تومان سود به سود سمگا ميشود شركت قابليت تعديل عايدي و اعلام سود ۳۹ توماني را دارد اما فراموش نبايد كرد كه عمده سود امسال شركت و تقريبا حدود ۴۰ درصد سود شركت غير عملياتي و بابت فروش سرمايه گذاريهاي شركت ميباشد كه تحقق اين سود براي سال اينده در هاله اي از ابهام قرار دارد بدين ترتيب قيمت سهام شركت هم اكنون در سقف قيمتي قرار داشته و جاي رشد قيمتي چنداني را براي اين سهم متصور نيستيم
        با سلام
        خانم آنالیای عزیز ................................ممنون می شم اگه این بخش رو بیشتر توضیح دهید.................................. فروش سرمایه گذاری اونم تو شرکت سرمایه گذاری سود غیر عملیاتی هست یعنی چی ؟....................

نظر

• farhad61
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 512

سلام آقا من یه مشکلی امروز پیدا کردم
          من از طریق سیستم اینترنتی حق ایران دارو رو خریدم و امروز میخاستم با سیتم آنلاین توسط برادرم بفروشم . نمیدونم چه اتفاقی این وسط افتاده که این تعداد حق اصلا توی سیستم من گم شده و توی پرتفوی من نیست میشه یه راهنمایی بکنید این هم تصویر صفحه سستم آنلاین من

فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
          قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
            و دو پرسش دیگر از حضورتان دارم:
            1- آیا کارگزاران بابت اعتبار اعطایی به طور جداگانه بهره یا کارمزدی می گیرند؟
            2-آیا کارگزار بابت اعتبار اعطایی وثیقه دریافت می کند؟
            در ضمن اگر صلاح میدانید کارگزارتان را معرفی بفرمایید.
            بله دوست عزيز قطعا كارمزد ماهانه دريافت ميشود
            خير وثيقه اي دريافت نميشود
            در پيام خصوصي در خدمت هستم

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
              جناب نظري من با كارگزاي مفيد وبا سيستم آنلاين كار ميكنم آيا اين امكان هست با كارگزاي شما هم بصورت آنلاين كار كنم
              بله دوست عزيزم كارگزار بنده خدمات انلاين هم ارائه ميدهد

نظر

• baggio
                عضو عادی
                • May 2011
                • 21

این بورکس باز نمی شه از دوستان کسی دلیلشو نمیدونه...؟

پ ن:( عذرخواهی از صاحب تاپیک )
                در بلند مدت همه مرده اند...

نظر

• hamed89
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 617

سلام محسن جان
                  من چند روزی نبودم امروز اومدم نمایشگاه نمیدونستم غرفه داری...از دست ما پریدی میخواستم یه وشگون از لپات بگیرم
                  راستی من امروز با حالت شکایت رفتم تو غرفه پست بانک گفتم اقا این جه وضعه سهمه من پنجاه درصد ضرر دادم تو این سهم .و .....
                  اول من رو به ارامش فراخواند بعد یه پد موس برام اوردند بعد یه شیرینی دادند گفتند این همه نگه داشتی دو ماه دیگه هم نگه دار افزایش سرمایه داریم
                  گفتم یعنی تو ماه مهر ندارید قطعا؟ گفت قطعی نمیتونم بگم ولی احتمال خیلی بالا نداریم ولی سهمتون رو نگه دارید ضررتون جبران میشه تا اخر سال

نظر

• آريامنش
                    تحلیلگر بنیادی
                    • Nov 2010
                    • 137

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                    آخه نمیدونم سایت قبلی مگر چش بود که اینا اومدن این افتضاحو ببار آوردن!!!!!!!!!!!

عزیز من بیا حجم مبنارو وردار بیا معاملاتو روون کن بیا صف فروش و خریدو کلا حذف کن بیا گوش حقوقی که بافقو از 1200 میرسونه به 3000 بدون حتی 1 دلیل بپیچون بیا جلوی بازیگردانان و رانت خوارانو بگیر ...... نه که رنگ سایتو عوض کنی ی ی ی و بدترش کنی!!!

مملکته داریمم؟؟؟؟!!!!!!!1
                    طراحي و شكل و شمايل سايت مثل اولين نقاشي يه بچه هنرجو ست با آبرنگ كه كلاس نقاشي رفته و اولين كار خودشا با كلي شوق و ذوق تحويل معلمش داده.
                    20- آفرين صد آفرين فرشته روي زمين

نظر

• LEON
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 206

استاد درباره افزایش نرخ لبنی ها راهنمایی میفرمایید؟

نظر

• arashvet
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 341

جناب نظری با توجه به افزایش قیمت دلار خرید کدام سهم ها را پیشنهاد می کنید واین افزایش بر روی کدام سهم ها تاثیر منفی دارد؟
                        با تشکر

نظر

• بابي چارلتون
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 993

آقا محسن من امروز غشان رو روي 300 خريد گذاشتم.به دليل مشغله کاري بيرون بودم تا شب.اومدم ديدم خريد انجام نشده ، از طرفي سايت tsetmc رو نگاه مي کنم يک اردر 318 و بعدي هاش 294.6 و 294 هست !!!!!!
                          پس اردر خريد من کجا هست ؟؟؟؟
                          همون موقع ديدم روي سايت اومد ، ولي نيستش حالا !!!!!!!
                          ممکنه کارگزاري خذفش کرده باشه خودش ؟؟؟؟

نظر

• baggio
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 21

در اصل توسط baggio پست شده است View Post
                            این بورکس باز نمی شه از دوستان کسی دلیلشو نمیدونه...؟

پ ن:( عذرخواهی از صاحب تاپیک )
                            ....
                            در بلند مدت همه مرده اند...

نظر

• محسن نظري
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 3397

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                              سلام محسن جان
                              من چند روزی نبودم امروز اومدم نمایشگاه نمیدونستم غرفه داری...از دست ما پریدی میخواستم یه وشگون از لپات بگیرم
                              راستی من امروز با حالت شکایت رفتم تو غرفه پست بانک گفتم اقا این جه وضعه سهمه من پنجاه درصد ضرر دادم تو این سهم .و .....
                              اول من رو به ارامش فراخواند بعد یه پد موس برام اوردند بعد یه شیرینی دادند گفتند این همه نگه داشتی دو ماه دیگه هم نگه دار افزایش سرمایه داریم
                              گفتم یعنی تو ماه مهر ندارید قطعا؟ گفت قطعی نمیتونم بگم ولی احتمال خیلی بالا نداریم ولی سهمتون رو نگه دارید ضررتون جبران میشه تا اخر سال
                              سعادت ديدار نبوده دوست عزيز امسال كمي دير هماهنگ كرديم وگرنه قصد داشتيم همه بچه ها رو جمع كنيم يه ميزگرد حسابي بگذاريم با مشاركت همه دوستان....
                              درباره وپست بله افزايش سرمايه 200 درصدي دارند مجوزش هم از قبل گرفته اند فقط ميماند مجوز بورس كه سريعا صادر ميشود بنده هم موافقم تا پايان سال وپست 1000 توماني را ميبينم

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط LEON پست شده است View Post
                                استاد درباره افزایش نرخ لبنی ها راهنمایی میفرمایید؟
                                دوست عزيز بنده اطلاعي از افزايش نرخ لبنيها ندارم اما در صورت صحت ميتوان شاهد تحول در سوداوري لبنيها بود البته همانطور كه در بازار مشاهده ميكنيد محصولات لبني بدون افزايش نرخ هم افزايش نرخ خوبي گرفته اند....

نظر

در حال کار...
                                X