در اصل توسط ملک الملک پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
:*در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postای بابا دکتر بیخیال...
چنتا دست مگه من دارم...دوتا خط تلفن و تردید کردن...موبایل...مسنجر...بورکس و بورسی . ایران تحلیل...تازه مشتری حضوری و کاغذم که هست...اینقدر تند تند تایپ میکنم که اصلا فکر و وقت نگاه کردن مجددو ندارم...خوبی دکتر...کم پیدایی...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبهره مالكانه قراره پرداخت بشه ولي از ان طرف قيمت سنگ اهن هم ازاد خواهد شد ولي صنعت خودرو با روند افزايشي نرخ ارز و كاهش قطعات ناشي از تحريم و عدم رشد قيمت خودرو و افزايش شديد هزينه هاي جاري و مالي به نظر شما در سال 91 به كجا خواهد رسيد؟
بدستور رئیس جمهور لغو عوارض گمرکی و مالیاتی برای سنگ آهنی ها صادر و برای اجرا به گمرک و شرکتهای ذینفع
اعلام گرديد
دايي رضا :همفكرانزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
دیروز دو تا از کارشناسان سایپا اومدن مغازه با روپوش سایپا کار تعمیراتی موبایل داشتن باهاشون که صحبت میکردم میگفتم بدجوری اوضاع سایپا خرابه البته هرچند نمیشه رو حرف دوتا کارمند حساب کرد اما میدونید که بعضی موقعها تو یه کلانتری اخباری رو که یه گروهبان داره یه سرهنگش نداره نمیدونم وضع خودرو امسال چی میشه!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postبا سلام و تبریک بابت بازگشت دوستان
محسن جان نظرت درباره بکام ( :(( ) و شمواد چیه؟
شمواد هم شنيدم يك تعديل بسيار خوب داره اگر تعديلي كه من شنيدم صحت داشته باشه به نظرم تا 150 ميرهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postدیروز دو تا از کارشناسان سایپا اومدن مغازه با روپوش سایپا کار تعمیراتی موبایل داشتن باهاشون که صحبت میکردم میگفتم بدجوری اوضاع سایپا خرابه البته هرچند نمیشه رو حرف دوتا کارمند حساب کرد اما میدونید که بعضی موقعها تو یه کلانتری اخباری رو که یه گروهبان داره یه سرهنگش نداره نمیدونم وضع خودرو امسال چی میشه!!به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
شاید بعد از فصل مجامع و افت قیمت اساسی خودروییها بشه بهشون فکر کرد
البته باید قیمت دلار و شرایط بازار رو هم در نظر گرفت
در حال حاضر روندشون کاملا نزولیه
مثلا همین سایپا سقفش به مرور داره پایین میاد
چند ماه پیش 210 بود
بعد شد 200-195
و حالا 185-180افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
خب آذراب که خوب برگشت و الآن بالای یه میل صف خریده
مجمع فاراک هم که ظاهرا خوب بوده
فقط میمونه صدرا
این گروه خیلی زود باید یه حرکت شارپ انجام بده
شرایط بنیادی هر سه سهم رو به بهبودهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postشاید بعد از فصل مجامع و افت قیمت اساسی خودروییها بشه بهشون فکر کرد
البته باید قیمت دلار و شرایط بازار رو هم در نظر گرفت
در حال حاضر روندشون کاملا نزولیه
مثلا همین سایپا سقفش به مرور داره پایین میاد
چند ماه پیش 210 بود
بعد شد 200-195
و حالا 185-180
خودروییها کلا" وضعشون خوب نیست
ولی به یک نکته هم خوبه اشاره کنیم
و اون اینکه سهمی مثل خساپا که کلی کارگر خود سایپا سهامدارش هستند
خساپا جرات نمیکنه سود زیر 40 الی 50 تومن تقسیم کنه
میدونید چرا؟ چون اگه یه حرکت تو سایپا یا ایران خودرو بشه و شلوغ بشه مهار کردنشون واسه اینا سخته
و اینها هم برای اینکه کسی سرو صدا نکنه همیشه و همیشه در این چندین و چند سالی که بورس بوده و هست سود بالا تقسیم می کنند حال حتی اگر اون سود را الکی نشون بدهند که پوشش داده شده
فکر می کنید سایپا پارسال از کجا سود سهامدارهاشو داد؟ آیا کل سود رو درآورده بود؟
امسال با اینکه وساپا گفته 10 درصد بیشتر نمیده ، امکان نداره خساپا با این موضوع موافقت کنه چون اوضاع مالی خساپا خرابه و حتما" باید سود سهامداهاشو بده
پس قیمت فعلی خساپا زیاد هم بد نیست
پارسال و پیارسال همین سود رو میداد ولی قیمتش چند بود؟
من خودم خساپا رو رو 360 فروختم
البته جناب آقای نظری عزیز توضیحات کامل رو در خصوص تعدیل منفی زامیاد و وضع دلار در جو خودرویی ها دادند
ولی با تمام این اوضاع و احوال به نظر من خرید مقداری سهم خساپا در گوشه سبد در قیمتهای فعلی ارزنده استآخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/04/30, 11:23.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبهنام جان
خودروییها کلا" وضعشون خوب نیست
ولی به یک نکته هم خوبه اشاره کنیم
و اون اینکه سهمی مثل خساپا که کلی کارگر خود سایپا سهامدارش هستند
خساپا جرات نمیکنه سود زیر 40 الی 50 تومن تقسیم کنه
میدونید چرا؟ چون اگه یه حرکت تو سایپا یا ایران خودرو بشه و شلوغ بشه مهر کردنشون واسه اینا سخته
و اینها هم برای اینکه کسی سرو صدا نکنه همیشه و همیشه در این چندین و چند سالی که بورس بوده و هست سود بالا تقسیم می کنند حال حتی اگر اون سود را الکی نشون بدهند که پوشش داده شده
فکر می کنید سایپا پارسال از کجا سود سهامدارهاشو داد؟ آیا کل سود رو درآورده بود؟
امسال با اینکه وساپا گفته 10 درصد بیشتر نمیده ، امکان نداره خساپا با این موضوع موافقت کنه چون اوضاع مالی خساپا خرابه و حتما" باید سود سهامداهاشو بده
پس قیمت فعلی خساپا زیاد هم بد نیست
پارسال و پیارسال همین سود رو میداد ولی قیمتش چند بود؟
من خودم خساپا رو رو 360 فروختم
البته جناب آقای نظری عزیز توضیحات کامل رو در خصوص تعدیل منفی زامیاد و وضع دلار در جو خودرویی ها دادند
ولی با تمام این اوضاع و احوال به نظر من خرید مقداری سهم خساپا در گوشه سبد در قیمتهای فعلی ارزنده است
مثلا همین سایپا شیشه که زیان اعلام کرده و...
وقتی زیر مجموعه نتونه سود بسازه پس خود شرکت هم مجبور به تعدیل منفیه
البته نه به یکباره
حرف شما درسته،سایپا تقسیم سود بالایی داره
ولی وقتی عین اون سود تقسیمی افت میکنه چه فایده ای داره
پارسال قبل از مجمع به یکی از دوستان روی 300-290 گفتم بفروش که قبول نکرد
به امید همون سود مجمع
خب 50 تومن سود گرفت،آخرش هم 175 فروخت یعنی میشه 225
البته من کلا با مجمع و سود نقدی مخالفم چون خواب سرمایه هست
شما مثلا با سایپای 180 تومنی میخوای بری مجمع که 40 تومن سود بگیری و بعد از بازگشایی فوقش به جای 140 بفروشی 145
خب چه کاریه ؟
اول اینکه با بسته و باز شدن مجدد سرمایه ات بلوکه هست
از اون طرف هم یه مدت طول میکشه تا سود رو بگیری
البته شاید سالهای 78 و 79 مجمع خودروییها خیلی خوب بود،
اون موقع خودم ایران خودرو داشتم
هم سود میداد و هم افزایش سرمایه از انباشته و واقعا خوب بود و بالا هم باز میشد
ولی الآن جالب نیستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postمحسن جان نظرت درباره فاراک چیه؟
فاراک85%افزایش سرمایه را اعلام کرده.
چی کار کنم باهاش سنگین دارم.
سود جدیدش رو چی کار می کنه؟
کی و چند باز می شه؟
با تشمر از همه زحماتت.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر