تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سپه
    كاربر فعال
    • Dec 2010
    • 790

خسته نباشی بابک خان

اقا شما عجب تجربه ای د ا ر ین
    [-( از سال 1348 عضو سایت وزین بورسی شدین
    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط golden leopard پست شده است View Post
      با سلام به آقای پناهی .ممنون میشم یک تحلیلی از وساخت قبل از فروش آن در یک شنبه برای روشن شدن هر چه بیشتر قضیه این سفته بازی های دوستان تالار بورس روی این سهم بگذارید.تا مبتدی هایی مثل بنده در دام این سفته بازهای قصی القلب نیفتیم و صف چند میلیونی برای سهمی که از نظر بنیادی چیزی برای عرض اندام در بازار نداره و جزءسهام بی بنیاد مطابق با فرمایشات گهربار استاد محسن نظری است را در این رکود بازار مسکن باد میکنند و به امثال بنده قالب میکنندتا باشد که رهگشای ما مبتدی ها گردد.در بعضی از تحلیل ها که فکر کنم آقای ایمان آزادی روی این سهم گذاشته بود ادعا می کرد که سهم تا 206 تومان حداکثر و حداقل تا 181 تومان بالا میرود.که بنده چیزی ندیدم.ممنون میشم تا یک تحلیل تکنیکال همه جانبه روی این سهم داشته باشید و این اهدافی رو که برای این سهم متصورند البتهعرض کنم رویای رو برملا سازید.ممنون از لطف شما دوست عزیز
      مهمترین مقاومتهای پیش روی سهم محدوده 166 و 195 تومنه که اگر از 166 بالا بره باید منتظر عبور از 195 باشیم تا بگیم روند صعودی شروع شده

125 - 112 و 106 تومن مهمترین سطوح حمایت سهمه.بنده در این سهم هیچ سیگنال مثبتی دال بر صعود ندیدم!

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
        خسته نباشی بابک خان

اقا شما عجب تجربه ای د ا ر ین
        [-( از سال 1348 عضو سایت وزین بورسی شدین
        مرسی
        واقعیت این اکانتم از پدرم بهم رسیده پدرم زمانی عضو این سایت بود و الان دیگه واگذارش کرده به من :d

نظر

• golden leopard
          Banned
          • Aug 2011
          • 23

آقای نظری بنده حدود 300میلیون تومان پول ارثیه پدری تا چند وقت دیگه به دستم میرسه انشاله باید یک کمکی به بنده برای تهیه یک پرتفوی خوب عاری ازطنش و غنی ازسودبنمایید.ممنون از لطف شما.البته خود بنده هم دستی از دور در آتش دارم ولی خوب شما سرشار از تجربه و منبع آرامش بنده هستید.به امید آن روز:x:x:x:x:x:x

نظر

• golden leopard
            Banned
            • Aug 2011
            • 23

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
            مرسی
            واقعیت این اکانتم از پدرم بهم رسیده پدرم زمانی عضو این سایت بود و الان دیگه واگذارش کرده به من :d
            بابک خان مگر در آن زمان اینتر نت بوده.حتی کامپیوتر در ژاپن و آمریکا نبوده؟؟؟؟؟؟؟البته شاید بنده دارم اشتباه می کنم:-در ضمن بابک خان یک تحلیل از وساخت و ولصنم برای بنده بگذارید ممنون می شم

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط golden leopard پست شده است View Post
              بابک خان مگر در آن زمان اینتر نت بوده.حتی کامپیوتر در ژاپن و آمریکا نبوده؟؟؟؟؟؟؟البته شاید بنده دارم اشتباه می کنم:-در ضمن بابک خان یک تحلیل از وساخت و ولصنم برای بنده بگذارید ممنون می شم
              خوب اون که شوخی بود ;)

تحلیل وساختو بالا نوشتم در مورد ولصنم هم دیتاشو تعدیل کنم چشم

نظر

• golden leopard
                Banned
                • Aug 2011
                • 23

خوب اون که شوخی بود ;)

تحلیل وساختو بالا نوشتم در مورد ولصنم هم دیتاشو تعدیل کنم چشم
                ممنون از لطف شما دوست عزیز:x:xدر ضمن چرخ 206 انشاله تند تر از همیشه بچرخه

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

سلام

قیمتهای جهانی تقریبا در وضع اسفناکی قرار دارند.البته چند روز پیش در همین تاپیک اخطار ریزش مس رو دادیم.خروج مس از روند مثبت خود به پائین آینده ی منفی رو برای سهام تولید کننده مس تداعی میکنه البته برعکسم برای شرکتهای مصرف کننده مس صادقه.

البته نمودار نفت هم دست کمی از مس نداره!نفت برنت که کانال صعودی خودشو به پائین شکسته و در موقعیت مناسبی قرار نداره.قیمت دلارم طبق پیشبینی صعودی کردو قیمتهای جهانی رو به وضعی که میبینید دچار کرده
                  مس تا 7200 ریخت!!!

اینم نفت برنت.حواستون به بازار باشه کاملا!!!

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

با اين قيمتهاي نفت احتمال افزايش نرخ دلار توسط دولت شدت خواهد گرفت در صورت اجرا شدن چنين سناريويي از بار منفي ريزش بازار هاي جهاني به طرز چشمگيري كاسته خواهد شد
                    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

چون وارد كننده هستيم توي همه چيز و هيچ زير ساختي هم ساخته نشده دولت توانه بالا بردنه قيمته دلارو نداره اگر اين كارو بكنه تورمه وحشتناكي بوقوع ميپيونده و به طبعه اون شورش وبا اين اوضاع خاورميانه اينا حسابي ميترسند
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• farhad61
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 512

سلام به دوستان خودم آقا بابک و محسن عزیز
                        دوستان لطفا نظر خودتون رو در مورد باما بفرمائید؟ آینده کوتاه مدت و میان مدتش رو با توجه به شایعات افزایش سرمایه و .....چطور میبینید

++++++++

راستی بابک جان مثل اینکه ارثیه پدری شما رو من هم دارم :d
                        فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                        قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                          دوستان لطفا نظر خودتون رو در مورد باما بفرمائید؟ آینده کوتاه مدت و میان مدتش رو با توجه به شایعات افزایش سرمایه و .....چطور میبینید

++++++++

فرهاد جان این ارثیه پدریو خوب اومدی :))

فعلا صنایعی که رابطه مستقیم با قیمتهای جهانی دارن در لیست تجریمی بنده برای خرید قرار دارن حال میخواد افزایش سرمایه ار انباشته بده یا تعدیل مثبت!الان نمودار رویم میزارم

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post

++++++++

با اين روند منفي و اصلاحي قيمتهاي جهاني روي اگر بخواهد روي در همين محدوده قيمتي تثبيت شود نظر بنده كاملا بر روي باما منفي است

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

خدائیش بعضا آدم چیزائی میشنوه که شاخ درمیاره !!!

من و محسن هرکاری از دستمون بربیاد برا دوستان انجام میدیم بدون هیچ چشمداشت و هیچ منتی چون واقعا نوشتنو دوس داریم
                              یارو میاد از این ور تو اراک پش سر ما داستان میبافه میگه اینا سفته بازن و ...بعد میاد زیر پست ما تشکر میزنه ! ( این همه دوروئی نوبره به خدا! )

عزیز من اینکارو نکن واقعا حرفی داره بیا اینجا بزن تا جوابتو بشنوی دیگه اونقدر ترسو نباش که پشت سر ما کلیکه و دمنه تعریف کنی برا دوستات

اونائی که قراره مارو بشناسن دیگه تو این چن سال شناختن لازم نیست مارو به بعضی سبک مغزا بشناسونی

کسانی هم که فکر میکنن کم میارن شدید در اشتباهن خدارو شکر ما دوتا هیچوقت کم نمیاریم و تا آخر ایستاده ایم

قربون همه :->

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

خدائیش بعضا آدم چیزائی میشنوه که شاخ درمیاره !!!

من و محسن هرکاری از دستمون بربیاد برا دوستان انجام میدیم بدون هیچ چشمداشت و هیچ منتی چون واقعا نوشتنو دوس داریم
                                یارو میاد از این ور تو اراک پش سر ما داستان میبافه میگه اینا سفته بازن و ...بعد میاد زیر پست ما تشکر میزنه ! ( این همه دوروئی نوبره به خدا! )

عزیز من اینکارو نکن واقعا حرفی داره بیا اینجا بزن تا جوابتو بشنوی دیگه اونقدر ترسو نباش که پشت سر ما کلیکه و دمنه تعریف کنی برا دوستات

اونائی که قراره مارو بشناسن دیگه تو این چن سال شناختن لازم نیست مارو به بعضی سبک مغزا بشناسونی

کسانی هم که فکر میکنن کم میارن شدید در اشتباهن خدارو شکر ما دوتا هیچوقت کم نمیاریم و تا آخر ایستاده ایم

[b]قربون همه >:d
                                اتفاقا بابك جان هم هفته گذشته و هم امروز افرادي با بنده تماس گرفتند و ميگفتند گروهي در اراك دارند چهره شما و بابك پناهي را خراب ميكنند هر چه اصرار كردم اسمي نبردند و گفتند خودشان پيگير هستند و به زودي در فرومها اسمشان را اعلام خواهند كرد بنده فعلا منتظر هستم....
                                از دوستان اراكي هم درخواست دارم اگر چيزي ميدانند در پيام خصوصي به بنده اطلاع دهند

نظر

در حال کار...
                                X