کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نه آقا این جوری قبول نیست :p
تازه 12/20 پایین ترین قیمت حفاری 2406 بوده
قیمت کلوز ملاکه دیگه،درسته
پس :
صدرا 1544
حفاری2457
تا اینجا صدرا که هیچی چون بسته هست
ولی حفاری شده 2355
خب فعلا که من برنده ام :D ;)
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نه آقا این جوری قبول نیست :p
تازه 12/20 پایین ترین قیمت حفاری 2406 بوده
قیمت کلوز ملاکه دیگه،درسته
پس :
صدرا 1544
حفاری2457
تا اینجا صدرا که هیچی چون بسته هست
ولی حفاری شده 2355
خب فعلا که من برنده ام :d ;)
ببخشید تاپیک اساتید رو شلوغ کردم ...اما بحث سر حفاری و صدراست کاریش نمیشه کرد :d
و پیش بینی بازدهی دو سهم تا دو ماه آینده است
یکی با فاند قوی :حفاری
دیگری با فاند ضعیف: صدرا :d بهنام جان حفاری کلوزش 241 تومنه تو تاریخ 20/12/90 صدرا هم 1561
بازم عذر خواهی میکنم
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
ببخشید تاپیک اساتید رو شلوغ کردم ...اما بحث سر حفاری و صدراست کاریش نمیشه کرد :d
و پیش بینی بازدهی دو سهم تا دو ماه آینده است
یکی با فاند قوی :حفاری
دیگری با فاند ضعیف: صدرا :d بهنام جان حفاری کلوزش 241 تومنه تو تاریخ 20/12/90 صدرا هم 1561
بازم عذر خواهی میکنم
آریو جان این قیمتهایی که گفتم از روی tse گفتم
یعنی قیمت پایانی رو ملاک گرفتم ;)
ولی خب باشه
اصلا صدرا 160
حفاری 240
خوبه ؟ >:D<
حالا ببینیم این سهم درپیت ما بیشتر سود میده یا سهم شما :-?:D
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
آریو جان این قیمتهایی که گفتم از روی tse گفتم
یعنی قیمت پایانی رو ملاک گرفتم ;)
ولی خب باشه
اصلا صدرا 160
حفاری 240
خوبه ؟ >:D<
حالا ببینیم این سهم درپیت ما بیشتر سود میده یا سهم شما :-?:D
بهنام جان مشکل اصلی ما اینه که ما تو ایران بیشتر برای سنجش عملکرد یک سهم فقط بازدهی سهم رو نگاه میکنیم و در نظر میگیریم
اما تو کشور های پیشرفته چه برای سنجش عملکرد صندوق ها و سهم ها هم ریسک رو در نظر میگیرن و هم بازدهی رو ...
خب ما هم چون همچین سازو کاری رو نداریم مجبوریم فقط به آیتم بازدهی اکتفا کنیم و عملکرد این دو سهم رو بسنجیم ...
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
دوستان اگه من در مورد صدرا زیاد دید مثبت نداشتم بیشتر با توجه به شرایط فعلی صورت های مالی بوده ،قطعا صدرا آینده درخشانی داره اگه از فضای بازی خارج بشه
بهنام جان مشکل اصلی ما اینه که ما تو ایران بیشتر برای سنجش عملکرد یک سهم فقط بازدهی سهم رو نگاه میکنیم و در نظر میگیریم
اما تو کشور های پیشرفته چه برای سنجش عملکرد صندوق ها و سهم ها هم ریسک رو در نظر میگیرن و هم بازدهی رو ...
خب ما هم چون همچین سازو کاری رو نداریم مجبوریم فقط به آیتم بازدهی اکتفا کنیم و عملکرد این دو سهم رو بسنجیم ...
درسته آریو جان
بالاخره ریسک و بازده کاملا به هم وابسته هستن
اصولش اینه که به ریسک سیستماتیک و غیر سیستماتیک توجه بشه
اصلا مقدار بتا باید برای هر شرکت و هر سبدی تعیین بشه
ولی خب حالا شما اجازه بده،همین جور بازاری حساب کنیم
یعنی فقط بازدهی رو ملاک بگیریم
(کوروش بزرگ)
با سلام به بابک خان عزیز.راستی در مورد روند ولصنم و واتی نمودار هایت را رو نکردی مومن اله=((=((راستی بابک خان به نظر شما با این افزایش سرمایه ای که ولصنم داره و 33 تومانی که مولیبدن خان نویدش را داده به نظر شما این سهام تا کجا می توانند رشد نماید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((:((:((:((
یکی از دوستان با تجربه به من گفت که افزایش سرمایه هم امسال داره این حفاری
کسی خبری دارد؟
باسلام وعرض ادب
بااین مصاحبه میشه گفت افزایش سرمایه لازم است
مدیرعامل شرکت حفاری شمال:
دکل حفاری دریایی سحر 2 نیمه دوم امسال به خلیج فارس وارد می شود
۱۳:۵۲ (شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱)
اخبار مرتبط
» سال آینده دکل حفاری سحر 2 به ناوگان حفاری شمال وارد میشود
» حفاری بیش از 36 هزار متر چاه نفت و گاز در 8 منطقه کشور
» افزایش تعداد دکل ها و تکمیل خدمات جانبی شرکت حفاری شمال در سال 91
» آغاز حفاری در میدان گازی فرزاد a در خلیج فارس
نسخه چاپی نسخه چاپی
شانا _ گروه نفت: مدیرعامل شرکت حفاری شمال از پیشرفت 45 درصدی ساخت دستگاه حفاری سحر 2 خبر داد و اظهار امیدواری کرد این دستگاه ظرف هفت ماه آینده برای عملیات حفاری وارد خلیج فارس شود.
هدایت الله خادمی در گفت و گو با خبرنگار شانا افزود: دستگاه حفاری سحر یک را سال گذشته وارد کردیم و هم اکنون آماده انتقال به خلیج فارس و آغاز حفاری در میدان فرزاد a است.
خرید 14 دستگاه حفاری خشکی و دریایی
مدیرعامل شرکت حفاری شمال از تداوم برنامه خرید و ساخت دستگاه های حفاری در این شرکت خبر داد و گفت: به دستور وزیر نفت، برای خرید 4 دستگاه حفاری دریایی و 10 دستگاه حفاری خشکی برنامه ریزی کرده ایم که امیدواریم در صورت تامین به موقع منابع مالی براساس زمان بندی انجام شده آنها را برای عملیات آماده کنیم.
مهندس خادمی ارزش هر دستگاه حفاری دریایی را 170 میلیون دلار و هر دستگاه حفاری خشکی را 25 میلیون دلار اعلام کرد و افزود: به این ترتیب، برای ساخت یا وارد کردن چهار دستگاه حفاری دریایی به حدود 700 میلیون دلار و برای 10 دستگاه خشکی به 250 میلیون دلار سرمایه نیاز داریم.
وی با بیان این که درتلاش هستیم با تامین منابع مالی، دو دکل حفاری دریایی را در سال جاری وارد کنیم، گفت: تلاش می شود حداقل 3 دکل خشکی نیز تا پایان سال به ناوگان حفاری شرکت افزوده شود.
مدیرعامل شرکت حفاری شمال هدف این شرکت از وارد کردن این دستگاه ها کمک برای افزایش تولید نفت و گاز یا نگهداشت سقف تولید است.
مذاکره با بانک های داخلی برای تامین اعتبار
مدیرعامل شرکت حفاری شمال یکی از راه های تامین منابع مالی را مذاکره با بانک های داخلی خواند و یادآور شد: سال گذشته بانک ملت برای خرید سحر یک 50 میلیون یورو به این شرکت وام داده بود.
وی اظهار امیدواری کرد دیگر بانک ها نیز با شرکت در فرآیند تامین منابع مالی، این شرکت را در خرید دستگاه های حفاری یاری دهند.
مذاکره با کشورهای همسایه برای حفاری
مهندس خادمی با بیان این که حفاری شمال، شرکتی بین المللی است و در وندورلیست بسیاری از کشورها قرار دارد، از درخواست برخی از کشورهای آمریکای جنوبی و آسیایی برای عملیات حفاری خبر داد.
وی ادامه داد: برای گسترش همکاری با کشورهای دیگر، در بازارهای بین المللی برنامه های بسیاری داریم ولی کار در کشورهای همسایه را به دلیل نزدیکی به کشور و امکان پشتیبانی بیشتر ترجیح می دهیم.
با سلام
من مدتی از فروم بازدید نمی کردم.
به همین خاطر هر چند دیر خوشحالی خودم را از حضور آقایان نظری و پناهی و سایر بزرگان و فعال شدن این تاپیک نمی توانم ابراز نکنم
به امید حضور مستمر
راستش دوست عزيز بنده اصلا به چشم انداز خودروييها خوش بين نيستم اما بعيد هم نميباشد تا شب مجمع اين سهمها نوسانات مثبتي بدهند به همين دليل توصيه ميكنم فعلا تا شب مجمع سهام خودرويي خود را نگه داريد ولي انتظار بازدهي بالايي نداشته باشيد در اخر اگرفرصت مناسب براي خريد سهام مناسبتر پيدا كرديد تعويض در اولويت ميباشد
ممنون.در مورد وساپا چطور ؟ تعويض با چه سهامي را پيشنهاد ميكنيد؟
بابک جان به علت افزایش نرخ بهره و در پیش افزایش هزینه های مالی تا حدودی قابل پیش بینی بود اما مساله اینجاست که این بسط دادن این تعدیل به سود سال آینده کم انصافیه. ر.ش به سابقه افزایش سرمایه های رایان و سود سال های آتی. ضمنا شرکت در حال گسترش فعالیت های خودش هست و در نظر داره از یک لیزینگ صرف خارج بشه.
نظر