تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

سلام

حمایتی که حقوقی از شیراز می کنه واقعا بی نظیره اونم به لطف سهام شناور کمش

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
      سلام

با توجه به الگوی تشکیل شده در طلا انتظار رشد تا 1632-1621 رو دارم البته با SL=1570.5.چند کندل دیگه در H4 مثبت بشه یه واگرائی مثبت هم خواهیم داشت که میتونه پرتابی برای طلا باشه.الگوی HAMMER هم کف تشکیل شده که در صورت تشکیل کندلی که بدنش بالاتر از چکش بره و همچنین قیمت بسته شدنش بیشتر از قیمت بسته شدن چکش باشه یعنی بالاتر 1581.28 اونموقع سیگنال buy صادر میشه.

البته خوب کمی سخته بتونه به اون اهداف برسه که اگر برسه عالی میشه چون برگشت سهم دقیقا مانند شنا در خلاف جهت برای طلا خواهد بود!

از دوستان کسی میدونه بخوایم فیبو تایم رو در متاتریدر وارد کنیم اصلا میشه یا نه؟
      فیبو تایم لاین در fxcm strategy هستش ولی سرعت انتقال داده های این نرم افزار پائینه!

نظر

• vahhta
        عضو عادی
        • Sep 2011
        • 51

با سلام
        آقای پناهی عزیز خسته نباشید
        در مورد نحوه اعمال افزایش سرمایه یه مطلب پی دی اف دارید،متاسفانه من نمی تونم اعداد درست در بیارم اگه ممکنه با یه مثال (اگه ممکنه اخرین مرحله افزایش سرمایه و ساپا ) یه اموزش دیگه هم بزارید.
        اعداد تو فرمولی که دادید میزارم ولی....
        با سپاس

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

در اصل توسط vahhta پست شده است View Post
          با سلام
          آقای پناهی عزیز خسته نباشید
          در مورد نحوه اعمال افزایش سرمایه یه مطلب پی دی اف دارید،متاسفانه من نمی تونم اعداد درست در بیارم اگه ممکنه با یه مثال (اگه ممکنه اخرین مرحله افزایش سرمایه و ساپا ) یه اموزش دیگه هم بزارید.
          اعداد تو فرمولی که دادید میزارم ولی....
          با سپاس
          سلام

رایان سایپارو توضیح میدم

آخرین افزایش سرمایه سهم 2012/04/10 هست.100% افزایش سرمایه از آورده!

قیمت قبل از مجمع : 5497

(5497+1000) = 6497

6497/2=3248.5

الان همین 5497 رو بر 3248.5 تقسیم میکنیم میاد : 1.69

تمام.
          حالا در آمی بروکر قیمت split رو باز میکنیم تاریخو 2012/04/10 میزنیم و ratio رو 1.69 قرار میدیم.ولی ظاهرا قسمت ratio در آمیبروکر جدید فرق میکنه.اگر مثل اون شکل فایل آمزشی نیست عکسشو بزارید عرض کنم

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
            سلام

رایان سایپارو توضیح میدم

آخرین افزایش سرمایه سهم 2012/04/10 هست.100% افزایش سرمایه از آورده!

قیمت قبل از مجمع : 5497

(5497+1000) = 6497

6497/2=3248.5

الان همین 5497 رو بر 3248.5 تقسیم میکنیم میاد : 1.69

تمام.
            حالا در آمی بروکر قیمت split رو باز میکنیم تاریخو 2012/04/10 میزنیم و ratio رو 1.69 قرار میدیم.ولی ظاهرا قسمت ratio در آمیبروکر جدید فرق میکنه.اگر مثل اون شکل فایل آمزشی نیست عکسشو بزارید عرض کنم
            حالا شما بعده اینکه تعدیل کردین میبینید که قیمت سهم قبل از افزایش سرمایه 3252 میشه.بعده افزایش هم 3980میشه یعنی همون قیمت باز شدنه بازار.یعنی کسی قبل از افزایش سرمایه سهمو بخره و اون 100 تومنارم پرداخت شده چیزی حدود 22% سود میکنه.البته اینجا سهم تعدیل مثبت هم داده بود.تو عمل هم شما 1 سهم تو 5497 بخرید و 100 تومنشو پرداخت کنید و سهم 3980 باز بشه میبینید که عملا اینقدر سود کردین.

نظر

• صادقی
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 63

با تشکر از زحمتا و تحلیلای خوب بچه های بامرام این سایت آقا بابک و آقای نظری

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

جناب آقای نظری و پناهی عزیز
                با درود و آرزوی شبی خوش

پست زیر رو درباره کمنگنز زدم تعبیر شما از این موضوع چیه
                ببخشید اگر خیلی مرتبط با تایپیک نیست.سپاس

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                جالبه ترکیب خریداران و فروشندگان امروز

خریداران: 8 نفر
                فروشندگان: 6 نفر

تعداد سهام مبادله شده: 1931 سهم

عجب عجب :-? خیلی بوداره;)
                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• 13661366
                  عضو عادی
                  • Sep 2011
                  • 243

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                  فدك و بيمه كوثر مال ساتاست حقيقيهاي اينها هم كه چه تو قنديها و چه تو كاشي ها بودن خالي كردن رفتن يه كاسه اب هم روش اين فدك و بيمه كوثر هم پرتفوي فدايي هستن كه بيان بالا از اينها سهم رو بالا بخرن
                  يه چيزي تو مايه هاي بيمه معلم سالهاي گذشته كه فنوال رو سفته بازي بردن بالا بالا بلوك زدن به پرتفوي بيمه معلم.....
                  با سلام.
                  جناب نظری 4 شنبه گذشته جناب باقری بازم به کد شخصیشون قثابت خریده. بنظرم یک بازی دیگه بخواد واسه افزایش سرمایه این شرکت که تا اوایل خرداد انجام میشه در بیاره. ولی نه به اندازه.....................

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

جناب آقای نظری و پناهی عزیز
                    با درود و آرزوی شبی خوش

پست زیر رو درباره کمنگنز زدم تعبیر شما از این موضوع چیه
                    ببخشید اگر خیلی مرتبط با تایپیک نیست.سپاس
                    دوست عزيزم رنج قيمتي و معاملاتي با اين حجم خيلي جالبه هم زير سهم خاليه هم بالا!!!
                    نخير زير سهم خالي نيست ولي بالاش با يه رنج صف ميشه اگر اين جو منفي دلار نبود;)
                    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

در اصل توسط 13661366 پست شده است View Post
                      با سلام.
                      جناب نظری 4 شنبه گذشته جناب باقری بازم به کد شخصیشون قثابت خریده. بنظرم یک بازی دیگه بخواد واسه افزایش سرمایه این شرکت که تا اوایل خرداد انجام میشه در بیاره. ولی نه به اندازه.....................
                      دوست عزيزم بعيد نيست فدك باعث و باني يك نوسان ديگر در قثابت شود ولي ايندفعه نهايتا 10-20 درصد

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

دوست عزيزم رنج قيمتي و معاملاتي با اين حجم خيلي جالبه هم زير سهم خاليه هم بالا!!!
                        نخير زير سهم خالي نيست ولي بالاش با يه رنج صف ميشه اگر اين جو منفي دلار نبود;)
                        جناب نظری عزیز
                        به خود میبالم که اینچنین دوستانه مورد خطاب شما قرار گرفتم
                        همینطور از جواب سریع و منطقی شما سپاسگزارم
                        من هم خوشبختانه برداشت شما را دارم
                        اما ربط منگنز با دلار چیه؟ میدانید که محصولات شرکت مصرف داخلی داره و کاملاً انحصاریه
                        آیا منظور جو کلی بازاره؟
                        امروز با امور سهامش تو اصفهان صحبت کردم ظاهراً افزایش سرمایه 300 درصدی از انباشته در شرف وقوع و بنا به نظر ایشان
                        فاز دوم هدفمندی کمترین تاثیر منفی رو برای این شرکت داره
                        از ارشادات برادرانه و بزرگوارانه شما بازهم سپاسگزارم

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

جناب نظری عزیز
                          به خود میبالم که اینچنین دوستانه مورد خطاب شما قرار گرفتم
                          همینطور از جواب سریع و منطقی شما سپاسگزارم
                          من هم خوشبختانه برداشت شما را دارم
                          اما ربط منگنز با دلار چیه؟ میدانید که محصولات شرکت مصرف داخلی داره و کاملاً انحصاریه
                          آیا منظور جو کلی بازاره؟
                          امروز با امور سهامش تو اصفهان صحبت کردم ظاهراً افزایش سرمایه 300 درصدی از انباشته در شرف وقوع و بنا به نظر ایشان
                          فاز دوم هدفمندی کمترین تاثیر منفی رو برای این شرکت داره
                          از ارشادات برادرانه و بزرگوارانه شما بازهم سپاسگزارم
                          دوست عزيزم دقيقا هم منظور بنده همين بود جو منفي بازار بر روي معدنيها متاسفانه خشك و تر را با هم ميسوزاند كمنگنز هم فعلا بايد يك پتانسيلي فعال شود تا با يك رنج قيمتي كوچك صف شود و فعلا 2800 را ببيند

نظر

• sourena
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 1080

دوست عزيزم بعيد نيست فدك باعث و باني يك نوسان ديگر در قثابت شود ولي ايندفعه نهايتا 10-20 درصد
                            شاید این نقل قول از سایت همسایه بتونه مرتبط با این بحث باشه;)

در اصل توسط جان گریشام پست شده است
                            همانطور که عرض شد اگر 1.082 میلیون فدک رو که 1mil هم مربوط به تالشه
                            از 1.309 milکل کم کنیم چیزی حدود 220 هزار سهم ثابت امروز داد و ستد شده
                            فکر کنم معناش اینه که فروشنده ای دیگه نمونده شما چی فکر میکنید؟
                            من فکر کنم start صعود رو بزنه بازار باید التماس باگات رو بکنه حجم مبنا پرکنه؟
                            یادتونه یک روزی تو زمستون باگات برای روکم کنی حجم مبنا ندادو اعلام کرد؟ من یادمه
                            بگذریم باز هم میگم از این سهام به اصطلاح لیدر ثابت و نیشابور یکدونه هم الان ندارم
                            یک زمانی داشتم از یکی با سود جزئی و از یکی با ضررجزئی خارج شدم

نظر

• Hamid-safapour
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 243

حاجی همینطوری بگذره فکر کنم حمید اعرابی و اشی رضوانی و سعید باقری همه ی پولای صندوقاشونو بندازن تو قثابتا:d
                              اینجور که اینا سر روکم کنی دارن میرن جلو فک کنم تا یه ماه دیگه 100 میلیون سهم قثابتو خودشون میخرنا
                              ولی فک کنم باید فکر نقد کردن قثابت هم باشن اونم با این جو

نظر

• sourena
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 1080

در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Post
                                حاجی همینطوری بگذره فکر کنم حمید اعرابی و اشی رضوانی و سعید باقری همه ی پولای صندوقاشونو بندازن تو قثابتا:d
                                اینجور که اینا سر روکم کنی دارن میرن جلو فک کنم تا یه ماه دیگه 100 میلیون سهم قثابتو خودشون میخرنا
                                ولی فک کنم باید فکر نقد کردن قثابت هم باشن اونم با این جو
                                خوب خوشبختانه اینجا بر عکس محیط قندو شکر جایی هست که بشه
                                در فضایی به غیر از تبلیغ و چاپلوسی درباره این گروه صحبت کرد
                                از فرمایشات اساتید هم اینطور برمیاد که به خوبی آقای باگات رو میشناسن
                                من 2 تا سوال دارم
                                یکی اینکه الان ایشون جز هیئت مدیره ثابته واقعاً؟ فکر کنم اینطور باشه
                                دوم اینکه آیا این ادعا که ثابت حدود 150 میلیارد تومن دارایی داره میتونه صحیح باشه با توجه به اینکه الان ارزش بازارش زیر 40 میلیارده؟

نظر

در حال کار...
                                X