کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود.جناب نظری عزیز
درست مثل میثم جان منهم شدیداً متعصب شدم و نظر دارم به کمنگنز
رهنمود حضرتعالی چیه؟
راستش دوست عزيز روند اتي كمنگنز بستگي به دو عامل داره يكي كطبس كه شرح اون داده شد دوم شايعه افزايش سرمايش كه بايد ببينيم كدام يك عملي خواهد شد البته شنيدم يك تعديل هم در پيش خواهد داشت....
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
سلام
به نظرتون طلا درچه روندی قرار دارد؟الان خوبه برا خرید
با تشکر
سلام
با توجه به الگوی تشکیل شده در طلا انتظار رشد تا 1632-1621 رو دارم البته با SL=1570.5.چند کندل دیگه در H4 مثبت بشه یه واگرائی مثبت هم خواهیم داشت که میتونه پرتابی برای طلا باشه.الگوی HAMMER هم کف تشکیل شده که در صورت تشکیل کندلی که بدنش بالاتر از چکش بره و همچنین قیمت بسته شدنش بیشتر از قیمت بسته شدن چکش باشه یعنی بالاتر 1581.28 اونموقع سیگنال buy صادر میشه.
البته خوب کمی سخته بتونه به اون اهداف برسه که اگر برسه عالی میشه چون برگشت سهم دقیقا مانند شنا در خلاف جهت برای طلا خواهد بود!
با سلام طبق صحبتی که با جناب کاظم نادرعلی کردم دقیقا تحلیل ایشون داره درست از آب در میاد ولی بنظر ایشون بازار نیمه ی دوم سال یه گین 70 تا 100 درصدی میده
راستش دوست عزيز روند اتي كمنگنز بستگي به دو عامل داره يكي كطبس كه شرح اون داده شد دوم شايعه افزايش سرمايش كه بايد ببينيم كدام يك عملي خواهد شد البته شنيدم يك تعديل هم در پيش خواهد داشت....
ممنون جناب نظری.ولی به نظر من کمنگنز نباید وصل باشه به کطبس.جز این که هردو زیر مجموعه تکادو هستند .کمنگنز بدون تردید از هر لحاظ
برتر از کطبسه.ضمناً انشالله نوشته زیر از تالار بورس موثق باشه;):d
در اصل توسط mehdiboursei پست شده است
امروززنگ زدم شرکت گفتن افزایش سرمایه 300درصدازسودانباشته داره وگزارش 12ماهه باتعدیل مثبت چندروزدیگه میاد
احتمالاتویه مجمع فوق العاده قبل ازمجمع سالیانه افزایش سرمایشوانجام بدن گفتن مراحلش توی بورس طی شده وفقط زمان انجامش مونده
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
یه چیز جالب در مورد قثابت
یه حسی بهم میگه که سعید باقری و فدک هر چی تو قثابت نوسان گرفتن رو این سری سر گیر کردن تو قثابت میزارن زمین
اون شرکتی که رو 550 قثابت رو از فدک 4 5 میلیون خرید امروز با خداد درصد ضرر 2 میلیونشو فروخت
جالب اینکه سعید باقری میگفت این شرکت زیر مجموعه ی خودمونه
یه حسی بهم میگه که سعید باقری و فدک هر چی تو قثابت نوسان گرفتن رو این سری سر گیر کردن تو قثابت میزارن زمین
اون شرکتی که رو 550 قثابت رو از فدک 4 5 میلیون خرید امروز با خداد درصد ضرر 2 میلیونشو فروخت
با احترام فکر کنم این حس اشتباهه
مگر تعهدی داره باگات که بیاد این سهام رو از تالش و بازار بخره؟
زمانی فدک 4.5 میلیون ثابت داشت در پاییز 90 الان با همین زیر مجموعه 8.2 میلیون
و مطمئن باشید خواهد افزود بر این میزان
علیرغم اینکه ندارم و امکان خریدش هم نیست فکر میکنم خرید در این قیمتها سود خوبی بده
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
با احترام فکر کنم این حس اشتباهه
مگر تعهدی داره باگات که بیاد این سهام رو از تالش و بازار بخره؟
زمانی فدک 4.5 میلیون ثابت داشت در پاییز 90 الان با همین زیر مجموعه 8.2 میلیون
و مطمئن باشید خواهد افزود بر این میزان
علیرغم اینکه ندارم و امکان خریدش هم نیست فکر میکنم خرید در این قیمتها سود خوبی بده
امیدوارم اینطوری باشه که شما میگی
بنده هم خودم نزدیک 70 درصد رو قثابت نوسان گرفتم ولی کاش شما از پشت صحنه هم اطلاع داشتی
درسته که پول در بیشتر مواقع کار گشاست ولی در برخی موارد هم خدا جای حق نشسته
امیدوارم کسی رو قثابت ضرر نکنه
فدك و بيمه كوثر مال ساتاست حقيقيهاي اينها هم كه چه تو قنديها و چه تو كاشي ها بودن خالي كردن رفتن يه كاسه اب هم روش اين فدك و بيمه كوثر هم پرتفوي فدايي هستن كه بيان بالا از اينها سهم رو بالا بخرن
يه چيزي تو مايه هاي بيمه معلم سالهاي گذشته كه فنوال رو سفته بازي بردن بالا بالا بلوك زدن به پرتفوي بيمه معلم.....
امیدوارم اینطوری باشه که شما میگی
بنده هم خودم نزدیک 70 درصد رو قثابت نوسان گرفتم ولی کاش شما از پشت صحنه هم اطلاع داشتی
درسته که پول در بیشتر مواقع کار گشاست ولی در برخی موارد هم خدا جای حق نشسته
امیدوارم کسی رو قثابت ضرر نکنه
افرين حميد جان >:d<
محسن نظری عزیز سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوار
روز سه شنبه هفته پیش روزنامه دنیای اقتصاد مطلبی به نقل از شما زده بود و گفته بود محسن نظری تحلیلگر بازار سرمایه.....
و شما خوشبین بودید به آینده بورس
آیا محسن نظری دنیای اقتصاد همین استاد خود ماست ؟! ;;)
روز سه شنبه هفته پیش روزنامه دنیای اقتصاد مطلبی به نقل از شما زده بود و گفته بود محسن نظری تحلیلگر بازار سرمایه.....
سلام دوست عزيز بله بنده به اينده بازار به شرط و شروطي خوشبين هستم
انشالله اگر خدا بخواهد ستون ثابتي در دنياي اقتصاد خواهيم داشت و درد دل دوستان فروم نويس و مشكلاتي كه در بازار سرمايه وجود دارد را انعكاس خواهيم داد
سلام دوست عزيز بله بنده به اينده بازار به شرط و شروطي خوشبين هستم
انشالله اگر خدا بخواهد ستون ثابتي در دنياي اقتصاد خواهيم داشت و درد دل دوستان فروم نويس و مشكلاتي كه در بازار سرمايه وجود دارد را انعكاس خواهيم داد
انشاا...
ممنون از لطفی که به دوستان میکنید
بهترین ها را برایتان آرزومندم
آقا محسن همیشه انژی مثبت به بورس میدن >:d<
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر