تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postصدرا حال این دو تا سهمو میاره سر جاش ;)
آریو جان با دیدگاه مثبت به قضیه نگاه کنید
خب الآن که هر سه سهم بسته هستند و هر چی من بگم تبلیغ نمیشه
سود صدرا،ورق رو برمی گردونه
صبور باش دوست من :d;)آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/05/15, 09:11.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط hamid77 پست شده است View Postسلام
اقای نظری بنظرتون فایرا روندش از فردا چگونه است؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postاريو جان اعتصام ميگفت 91 صدرا با تعديل مثبت و سود خوبي همراه خواهد بود البته اعتصامه ديگه;)
اما روی ... تومن ;)افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط عليمردان پست شده است View Postسلام جناب پناهی اگر ممکنه یک تحلیل تکنیکال هم از آذراب بگذارید این تعدیل مثبت تا 44تومان (حدود37%) نشانه هاش تو نمودار شما قابل مشاهده هست یا افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها.
مرسیخدايا عطا كن
آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را
نظر
-
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبابک جان سلام
خسته نباشی داداش
آقا بابک میخواستم یه نگاه به شاخص گروه دارویی بندازید ..
هر وقت فرصت کردین ممنون میشم
با تشکر فراوان
عرض کنم فعلا الگویی که مشخصه الگوی سرشونه هست که تنها در صورت عبور شاخص دارو از مرز خط گردن یا همون خط قرمز رنگ بالایی اقدام به خرید نمائید والا صبر کنید...یعنی شاخص 1392 رو دید احتمال به یقین 1411 رو در مرحله اول خواهد دید.
نظر
-
در اصل توسط تیزبین پست شده است View Postبا سلام از آقای نظری و آقای پناهی خواهش میکنم نظرشون رو درباره ولغدر هم بگن.
باتشکر.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
شرمنده بابک جان دوباره تاپیکو بستن...بابا آخر دموکراسی آخه من که اینجا جز یه زیر خاکی که به دوستام سود رسوندم چیزی نداشتم به خاطر همون چنتا پستم به احترام گذشته خوبمون به یه خواستم احترام بذارین تاپیکو حذف نکنید...نبندید...
اما ربطش به این تاپیکو میگم که پست حدف نشه...بابک جان هم مخالف بستن تاپیک بودن. ...
خب شاید پست حذف بشه سوال دارم اونم اینکه محسن جان به نطرت با شرایط فعلی شپدیس امسال چند میسازه؟ چون میدونم استاد شپدیسی میپرسماش
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postشرمنده بابک جان دوباره تاپیکو بستن...بابا آخر دموکراسی آخه من که اینجا جز یه زیر خاکی که به دوستام سود رسوندم چیزی نداشتم به خاطر همون چنتا پستم به احترام گذشته خوبمون به یه خواستم احترام بذارین تاپیکو حذف نکنید...نبندید...
اما ربطش به این تاپیکو میگم که پست حدف نشه...بابک جان هم مخالف بستن تاپیک بودن. ...
خب شاید پست حذف بشه سوال دارم اونم اینکه محسن جان به نطرت با شرایط فعلی شپدیس امسال چند میسازه؟ چون میدونم استاد شپدیسی میپرسماشبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر