تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

با سلام و عرض ارادت

ضمن تبریک و شادباش به شما دوست عزیزم جناب بابک پناهی

شاید شما تنها کسی هستی که من از نزدیک توفیق اشنایی داشتم
    معذرت منو پذیرا باشید بابت این که من یه ده روزی به علت یک سری مشکلات شخصی تاپیک شما رو ندیدم

تاپیک بسیار جالبی است و این تاپیک موجبات جذب اساتید سایت رو برای تبادل افکار بنیادی و تکنیکی فراهم خواهد کرد و این امر موجب جمع بندی کامل برای استفاده کنندگان خواهد شد
    ورود ما رو پذیرا باشید

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
      سلام اقا بابك عزيز و بهنام خان گل
      هدف الگوي بانك تجارت رو اقا بابك ٢١٠در اوردين ،چند تا نكته بنيادي سهم داره شايد به درد دوستان بخوره
      ١)شركت مجوز افزايش سرمايه ١٤درصدي از محل سود انباشته رو گرفته و در مجمع پيش رو قراره عملياتي بكنه.
      ٢)سابقه شركت نشون ميده كه سياست تقسيم سودش خوبه با اين احتساب ميشه انتظار داشت با شركت در مجمع از سود تقسيمي خوبي منتفع بشيم(حدوداً هر سهم ٣٠٠ريال)
      ٣)شركت برنامه افزايش سرمايه ٨٠درصدي از محل تجديد ارزيابي داراييها داره كه از قرار بايد توي شهريور عملياتي بشه
      اقا بابك عزيز هدف تكنيكال سهم رو ٢١٠دراوردين ،اگه براتون مقدوره نمودار سهم رو ترسيم كنين ،ممنون و متشكر
      سلام

ممنون بابت توضیحات کامل و کافیتون
      سهم شاید چند روزه اخیر یه افت کوچیکی بکنه ولی خوب هدف اولش 187 و دومیش 210 تومنه

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
        با سلام و عرض ارادت

ضمن تبریک و شادباش به شما دوست عزیزم جناب بابک پناهی

شاید شما تنها کسی هستی که من از نزدیک توفیق اشنایی داشتم
        معذرت منو پذیرا باشید بابت این که من یه ده روزی به علت یک سری مشکلات شخصی تاپیک شما رو ندیدم

تاپیک بسیار جالبی است و این تاپیک موجبات جذب اساتید سایت رو برای تبادل افکار بنیادی و تکنیکی فراهم خواهد کرد و این امر موجب جمع بندی کامل برای استفاده کنندگان خواهد شد
        ورود ما رو پذیرا باشید
        سلام و عرض ادب

ارادت دارم خدمتتون

خیلی خوش آمدین :x

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

بابک جان حدود دو هفته است داد زدیم پترو شیراز - درست چند روز قبل از مجمع و تا آخرین روز قبل از مجمع ما اضاف کردیم در درصد کامل منفی
          اما تو تاپیکش اون تحلیل ما به اندازه سر سوزنی گوش شنوا پیدا نکرد و الان بعد از دو هفته حال و روز پترو شیراز رو می بینیم
          خواستم نظر خودتون رو بفرمائید

یک تحلیل ساده از پترو شیراز :
          موقعی که فاز تولید 1 میلیون تن اوره به بهره برداری برسه
          فرض یک :
          1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 380 دلار نرخ تسعیر ارز 2500 تومان حاشیه سود 70 % فعلی
          افزایش سود از این طرح = 266 تومان + 140 سود الان = 406 تومان
          و p/e برابر 5 قیمت بالای 2000 تومان

فرض دو :
          1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 380 دلار نرخ تسعیر ارز 3000تومان حاشیه سود 70 % فعلی
          افزایش سود از این طرح = 319 تومان + 140 سود الان = 460 تومان
          و p/e برابر 5 قیمت بالای 2500 تومان
          فرض سه (بدترین حالت ) :
          1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 340دلار نرخ تسعیر ارز 2500 تومان حاشیه سود 50% فعلی
          افزایش سود از این طرح = 204 تومان + 140 سود الان = 344 تومان
          و p/e برابر 5 قیمت بالای 1700 تومان

حال دوستان بفرمایند این سهم ارزش بلند مدت خریدن رو داره یا نه؟؟

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط ashktorab پست شده است View Post
            با سلام خدمت جناب پناهی و عرض خسته نباشید

در ارتباط با سهم کپشیر سئوالی داشتم خدمتتون، روند صعودی سهم از 4 سال گذشته طی یک 5 موج صعودی در جریان بوده است و اکنون چنین تصور می شود که در موج 3 از 5 از 5 بزرگ قرار داشته باشیم.
            اهداف کوتاه مدت و بلند مدت این سهم را چگونه می بینید؟
            از بهنام عزیز هم خواهشمندم در صورتی که نقطه نظر بنیادی روی این سهم دارند اعلام بفرمایند.- متشکرم
            سلام

در مورد کپشیر من موج شماریشو اینطوری میبینم.البته با توجه به اینکه موج 2 بصورت running irregular ظاهر شده برا همین موج 3 قدرتمندتر خواهد بود که بصورت بسط یافته ظاهر میشه.در حال حاضر فکر نمیکنم سهم قیمتهای بالاتر از 520 رو ببینه.اگر هم ببینه با عدد مذکور زیاد فاصله ای نخواهد داشت.بعدش یک اصلاح دوباره صعود تا ...

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
              بابک جان حدود دو هفته است داد زدیم پترو شیراز - درست چند روز قبل از مجمع و تا آخرین روز قبل از مجمع ما اضاف کردیم در درصد کامل منفی
              اما تو تاپیکش اون تحلیل ما به اندازه سر سوزنی گوش شنوا پیدا نکرد و الان بعد از دو هفته حال و روز پترو شیراز رو می بینیم
              خواستم نظر خودتون رو بفرمائید

یک تحلیل ساده از پترو شیراز :
              موقعی که فاز تولید 1 میلیون تن اوره به بهره برداری برسه
              فرض یک :
              1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 380 دلار نرخ تسعیر ارز 2500 تومان حاشیه سود 70 % فعلی
              افزایش سود از این طرح = 266 تومان + 140 سود الان = 406 تومان
              و p/e برابر 5 قیمت بالای 2000 تومان

فرض دو :
              1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 380 دلار نرخ تسعیر ارز 3000تومان حاشیه سود 70 % فعلی
              افزایش سود از این طرح = 319 تومان + 140 سود الان = 460 تومان
              و p/e برابر 5 قیمت بالای 2500 تومان
              فرض سه (بدترین حالت ) :
              1000,000 تن اوره - نرخ فروش اوره هر تن 340دلار نرخ تسعیر ارز 2500 تومان حاشیه سود 50% فعلی
              افزایش سود از این طرح = 204 تومان + 140 سود الان = 344 تومان
              و p/e برابر 5 قیمت بالای 1700 تومان

حال دوستان بفرمایند این سهم ارزش بلند مدت خریدن رو داره یا نه؟؟
              نیم نگاهی به پیشبینی 92 شرکت انداختم دیدم نرخ گاز مصرفی رو همون 70 تومن دیده.در مورد طرح اوره و آمونیاک 3 شرکت اطلاعیه داده و تو پیشبینی هم اومده که برا سال 93 هست و با توجه به تحریمها پروژه برای امسال به بهره برداری نمیرسه و سود حاصل از این طرح برای 93 میوفته....

هدف اول سهم 800 تومن و هدف دوم 940 تومن هست.یعنی گین بالای 30 درصدی.

نظر

• جعفری
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 193

با سلام
                خدمت تمامی دوستان
                و جناب پناهی
                ............................
                ملی صنایع مس
                این شرکت سرمایه سال 92 را در پایان سال مالی 91 تا 100 درصد افزایش داد وبه میزان 35000میلیارد ریال از محل مطالبات واورده نقدی رساند
                سود شرکت با سرمایه جدید 480ریال است که احتمالا در گزارش 3 ماهه مقداری تعدیل مثبت خواهد داشت
                اما نکته این است که شرکت قیمت مس جهانی را 7500 دیده در حالیکه در حال حاضر قیمت مس زیر 7000 دلار است البته با نرخ مبادله ای
                میزان تولید را مانند سال قبل 38 میلیون تن انواع محصولات مانند سال قبل
                اما میزان فروش رابا 65 درصد کاهش در نظر گرفته
                از نظر مبلغ فروش نیز 52 میلیون میلیون ریال مانند سال قبل
                .............................
                طرحهای در دست توسعه که سال 92 به بهره برداری خواهند رسید
                1.ایجاد ظرفیت مولیبدن سونگون با 93 درصد پیشرفت
                2.توسعه تغلیظ سونگون با 64 درصد پیشرفت
                3. توسعه تغلیظ سرچشمه فاز 2 با 58 درصد پیشرفت
                4. وسایر طرحها که عمدتا در سالهای بعد به بهره برداری خواهند رسید
                در کوتاه مدت به نظر بنده با توجه به ازاد شدن حق تقدمهای این شرکت وعرضه در بازار و همچنین کاهش قیمتهای جهانی کاهش قیمت سهم را شاهد خواهیم بود اما در بلند مدت با توجه به بهره برداری از طرحهای در دست شاهد افزایش قیمت سهم خواهیم بود
                ...............................................
                امیدوارم دوستان واقای پناهی نظر خود را بیان کنند

نظر

• علیرضا1
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 853

سلام اقا بابك عزيز
                  قرارمون معرفي بنيادي از طرف ما و تكنيكال از طرف شماست،واقعاً تاپيكتون حرف نداره،
                  در مورد لسرما چند نكته بنيادي مينويسم ،به اميد خدا همسويي تكنيكالش هم مورد تاييد جنابعالي قرار بگيره و همه منتفع بشيم.
                  ١)شركت بعنوان يكي از اصلي ترين مجموعهسازنده تجهيزات برودتي هنوز هم توليدات خودش رو با برند امريكايي توليد ميكنه،با توجه به جو سياسي حاكم و احتمال بهبود روابط با امريكا اين شركت ميتونه افق سود اوري جديدي رو ترسيم كنه.
                  ٢)شركت با دلار ٣٨٥٠توكان بودجه ٩٢رو بسته كه هرگونه افت قيمت دلار ميتونه باعث افزايش سود اوري شركت بشه.
                  ٣)شركت داراي دو زيرمجموعه معدن بهنامهاي ديرگداز و ستبرانه،كه هر كدوم ميتونن باعث افزايش سود سنواتي شركت بشن .
                  ٤)ثبات مديريت و داشتن سود انباشته مكفي از ديگرر مزيتهاي شركته،كه ميتونه در روند حركتي شركت خيلي موٌثر باشه،
                  "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• mokhlas
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 301

با سلام و عرض ارادت
                    خیلی خوشحالیم که خدمت شما هستیم
                    یاد تاپیک شما و آقای محسن نظری به خیر
                    هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• BETA
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 447

سلام...اقای شفاف سازی عزیز
                      واقعا دست مریزاد..تحلیل های شما حرف نداره..از جفت دوقلوهای روغنی دارم...درصد غمارگ خیلی بیشتره...به نظرتون روز بازگشایی همه شو به غبشهر تبدیل کنم یا به سهمای دیگه مث واتی.وبانک و
                      سبدم(غبشهر/غمارگ/شاوان/فولای/واتی/شیران/...شیران وواتی سنگین دارم..
                      تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                        سلام...اقای شفاف سازی عزیز
                        واقعا دست مریزاد..تحلیل های شما حرف نداره..از جفت دوقلوهای روغنی دارم...درصد غمارگ خیلی بیشتره...به نظرتون روز بازگشایی همه شو به غبشهر تبدیل کنم یا به سهمای دیگه مث واتی.وبانک و
                        سبدم(غبشهر/غمارگ/شاوان/فولای/واتی/شیران/...شیران وواتی سنگین دارم..

با سلام
                        من شاگرد تمام اساتید سایت هستم
                        من خودم به فعلا" به داشته هایم واتی - وبانک - شراز - شیراز - شتران - غمارگ و غبشهر اکتفا می کنم و فعلا" قصد جابجایی ندارم امروز در منفی بازهم شیراز اضاف کردم

اما درخصوص بازگشایی غبشهر و غمارگ :
                        بستگی به قیمت های بازگشایی داره اگر غبشهر پایین باز بشه ارزش اینو خواهد داشت بیشتر پرتفوی خود را تبدیل به غبشهر کنیم قینت های 2400 تا 2700 باز بشه عالیه برای ورود
                        اما خوب بازار ایرانه نمی شه زیاد بهش اعتماد کرد شب می خوابی صبح بلند می شه هزار و یکی قانون - بخشنامه - تبصره و بند و ماده تصویب می شه
                        لذا مجبوریم دست به عصا باشیم

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

بابک جان خسته نباشی
                          به نظر شما میشه به رکیش اینطور نگاه کرد ؟؟
                          ممنون
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بابک پناهی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 3208

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                            سلام اقا بابك عزيز
                            قرارمون معرفي بنيادي از طرف ما و تكنيكال از طرف شماست،واقعاً تاپيكتون حرف نداره،
                            در مورد لسرما چند نكته بنيادي مينويسم ،به اميد خدا همسويي تكنيكالش هم مورد تاييد جنابعالي قرار بگيره و همه منتفع بشيم.
                            ١)شركت بعنوان يكي از اصلي ترين مجموعهسازنده تجهيزات برودتي هنوز هم توليدات خودش رو با برند امريكايي توليد ميكنه،با توجه به جو سياسي حاكم و احتمال بهبود روابط با امريكا اين شركت ميتونه افق سود اوري جديدي رو ترسيم كنه.
                            ٢)شركت با دلار ٣٨٥٠توكان بودجه ٩٢رو بسته كه هرگونه افت قيمت دلار ميتونه باعث افزايش سود اوري شركت بشه.
                            ٣)شركت داراي دو زيرمجموعه معدن بهنامهاي ديرگداز و ستبرانه،كه هر كدوم ميتونن باعث افزايش سود سنواتي شركت بشن .
                            ٤)ثبات مديريت و داشتن سود انباشته مكفي از ديگرر مزيتهاي شركته،كه ميتونه در روند حركتي شركت خيلي موٌثر باشه،
                            سلام

واقعیتش برا اینکه بگیم در چه موجی هستیم سخته.3 یا 5... ؟ ولی اونچیزی که مشهوده تو یه موج ایمپالس هستیم که موج 1 و 2ش تموم شده و الان در موج 3 این 5 موجی هستیم با اهداف حدودا 300 تومن!( فعلا گفتن این عدد سخته با زمان جلو میریم.ولی خوب اون چیزی که معلومه صعودیه).

مهمترین حمایت سهم همون 200 تومنه.زیر 200 تومن بره تحلیل بی اعتبار میشه.

تو یه چیزی موندم...!!!! (دوستان بنیادی بررسی کنن خواهشا)

این اومده برای امسال خریدشو با دلار 3800 گرفته که اونموقع بهای تمام شده مواد مستقیم میشد 254800 در حالیکه فروش شرکت 224480 هست!...یعنی شرکت زیانده میشد برا همین این اومده مواد مستقیمو تو بهای تموم شدش از موجودی اول دورش گرفته.موجودی اول دوره رو نگاه کنید 111794 هست.
                            یعنی علنا این دلارو چه 3800 میگرفت و چه 2200 تومن سود 92شرو از موجودی اول دورش نشون داده! و این خریدی که در دلار 3800 انجام داده میمونه برا 93!

یا که من اشتباه میکنم !

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

در اصل توسط جعفری پست شده است View Post
                              با سلام
                              خدمت تمامی دوستان
                              و جناب پناهی
                              ملی صنایع مس
                              این شرکت سرمایه سال 92 را در پایان سال مالی 91 تا 100 درصد افزایش داد وبه میزان 35000میلیارد ریال از محل مطالبات واورده نقدی رساند
                              سود شرکت با سرمایه جدید 480ریال است که احتمالا در گزارش 3 ماهه مقداری تعدیل مثبت خواهد داشت
                              اما نکته این است که شرکت قیمت مس جهانی را 7500 دیده در حالیکه در حال حاضر قیمت مس زیر 7000 دلار است البته با نرخ مبادله ای
                              میزان تولید را مانند سال قبل 38 میلیون تن انواع محصولات مانند سال قبل
                              اما میزان فروش رابا 65 درصد کاهش در نظر گرفته
                              از نظر مبلغ فروش نیز 52 میلیون میلیون ریال مانند سال قبل
                              .............................
                              طرحهای در دست توسعه که سال 92 به بهره برداری خواهند رسید
                              1.ایجاد ظرفیت مولیبدن سونگون با 93 درصد پیشرفت
                              2.توسعه تغلیظ سونگون با 64 درصد پیشرفت
                              3. توسعه تغلیظ سرچشمه فاز 2 با 58 درصد پیشرفت
                              4. وسایر طرحها که عمدتا در سالهای بعد به بهره برداری خواهند رسید
                              در کوتاه مدت به نظر بنده با توجه به ازاد شدن حق تقدمهای این شرکت وعرضه در بازار و همچنین کاهش قیمتهای جهانی کاهش قیمت سهم را شاهد خواهیم بود اما در بلند مدت با توجه به بهره برداری از طرحهای در دست شاهد افزایش قیمت سهم خواهیم بود
                              ...............................................
                              امیدوارم دوستان واقای پناهی نظر خود را بیان کنند
                              ممنون بابت زحمتی که برای بنیادی سهم کشیدین...ولی متاسفانه باید عرض کنم که هرچقدر دارم نگاه میکنم چیزی دستگیرم نمیشه...یعنی شفاف صحبت نمیکنه!یعنی الگوی خاصی که نشون دهنده صعودی یا نزولی باشه نمیبینم.برا همین هر راهنمایی که بخوام بکنم شاید باعث گمراهیتون بشه.پس هیچی نگم بهتره

موفق باشید

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                بابک جان خسته نباشی
                                به نظر شما میشه به رکیش اینطور نگاه کرد ؟؟
                                ممنون
                                سلام جواد عزیز

آره میشه ولی دقیق نمیشه بهش اتکا کرد.مخصوصا حمایت...باز مقاومت خوبه ولی حمایت چون تنها 2 نقطه با روند برخورد داشته اعتبار خط روند میاد پائین.متاسفانه این مفیدتریدر دیتای این سهمو آپدیت نکرده والا کاملتر توضیح میدادم.تا چند رو دیگه دی پی اسو رو دیتاش میاره اونموقع نمودارشو با هم بررسی میکنیم.rsi macd و ... همزمان با خطوط روند

البته این یه جوری شبیه دوقلوی کف هم هستا!
                                آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2013/06/23, 19:44.

نظر

در حال کار...
                                X