استاد نظري سلام تو اين حكشتي چه خبر بيد چرا صف خريد شده بيد كدام حقوقي روش داره كار كرده بيد؟
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
سلام جناب نظری و پناهی نظرتون راجب به قنیشا و وسپه چیه
قنیشا به هیچ وجه رشد نکرده میخام یه شنبه اضافه کنم اگه صلاح میدونید
سهام من
غگرجی-وتوسم-وسپه-خصدرا-وبصادر-فولاژ لطفا نظرتون رو راجب به سبد من بدید
حکشتی خیلی کوتاه مدتI N F E R N O
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Post32 درصد سبد پارسیان با میانگین 360 تومانی دارم . این گزارش 12 ماهه هم نمیاد تا بدونم واقعا بیچاره شدم یا هنوز امیدی هست . توکل بر خدا . هر چی قسمت باشه همون میشهسروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postدر مورد خرید پاکسان,ثشاهد و مرقام در بازار امروز نظر دوستان چیه؟
شثاهد با قيمتهاي 330 تومان كمي مشكل دارد رد كند ميرود براي 360
مرقام هم با ديد ميان مدت گزينه بسيار مناسبي ميباشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط Yekta پست شده است View Postآقا محسن با تشکر از زحمات شماودوستان ..با توجه به نظر راشین در مورد سفارودوارزنده بودن پارسیان به نظر شما خرید کدامیک امروز ارجحیت داردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط Moradad پست شده است View Postجناب نظری ،
نظر شما در مورد شیشه قزوین چیست ؟ آیا امسال طرح و توسعه اش به بهره برداری میرسد ؟ و روند آن را چطور میبینید
با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postخودرویی ها منفی . وبانک هم که پوکید .هر چند من مقداری وبانک پارسیان و وسینا امروز اضافه کردم . نظر دوستان در مورد روند بازار چیه؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبنده هم موافقم دوست عزيز روند كلي بازار مثبت است و اين اصلاح در ذات بازار و براي بازار واجب است
به اعتقاد من انتخاب سهم های پر پتانسیل و موندن در سهم بهترین کاره .... فروش سهم پر پتانسیل ممنوع.... نوسان گیری ممنون...
در مورد دوست عزیزم حامد22 پوکیدن برای وبانک معنی نداره سهمی که ارزش ذاتیش بالای 360 هست...تازه این سهم پله پله حرکت میکنه و یکدفه به هدفش نمیرسه .... مثل بقیه سهما
موفق و پر سود باشینریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
عزیزان آخر هفته خوبی داشته باشید امیدوارم تعطیلات پایانی نوروز به کامتان باشه
و روز طبیعت سرشار از شادی رو تجربه کنید
13 همگی تون بدر تا شنبه شب همتون رو به خدا میسپارم:x
یا حقسروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
نظر