در اصل توسط محسن نظري پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدكي از چي ميترسي خودم ميام پشت سهمت فردا رو كه به نظرم اره شل ميكنه اصلا تا 1000 بعيد نيست بريزه ولي خيلي زود بر ميگرده 1150-1200 هدف اولش شك به شكوفايي نكن الان كالسيمين مثل اون مريضي ميمونه كه تا اون دنيا ميره ولي يهو شما دكترها احياش ميكنيد و برميگرده....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postجناب نظری سلام
نظرتون رادرباره خرید اخابر وفاراک وولسایابرای میان مدت چیست؟
باتشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....محسن جان اقا من دارم میرم محضر ای نماشینو بفروشم رو 1000 کالسیمینو اضاقه کنم...محسن با بچه ها هماهنگی دیگه؟؟؟؟...میخوای بریم با هم کارگزاری وحید جلسه هماهنگی رو بزاریم...فقط نمیدونم این ریزشای جهانی یه شوکه یا نه اماده برای شروع یه ریزش بزرگه....دیشب اومدم تو تاپیکت بیدار نبودیااا....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...والا محسن...اینجا برادرم فرزاد از من اولی تره ولی این مریضی که من میبینم به گمانم وسط احیا دیگه فقط بشینی بالاسرش یه پین پین پاکوتا بکشی میترسم بره کششم در بره دیگه بررره...من به حمایت حقوقی رو این سهم خیلی خوشبینم....هنوز حمایت مهر از کروی تو اون دوران اوج ریزشو فراموش نکردم...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
و ما نیز غشانی شدیم...دنبال فرصت میگشتم که وارد بشم
با این مقاومت روی 300 دیگه خیالم راحت شد
سپاس از محسن عزیزوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام اقا محسن
اصلاح وصنعت رو تا چند میبینی ؟؟؟_________________
[SIZE=5]این عکس:اوج فناوری شیاطین سه گانه:[COLOR="#FF0000"]امریکاه درحال نابودی[/COLOR] [COLOR="#FF8C00"]صهیونیست درحال محو شدن[/COLOR][COLOR="#FFA07A"]؛انگلیس درحال فروپاشی هست[/COLOR].که توسط سربازان امام خامنه ای به زیر کشیده شده است [/SIZE]
نظر
نظر