در اصل توسط حامد22 پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postسلام اساتید عزیز
روی پرتفوی زیر قصد تغییرات ی به شرح زیر را دارم.
نظرات شما راهگشاست.
1.وصنعت 36%
2.آسیا 34%
3.مپنا 12%
4.پست بانک 10%
5.صدرا 3%
6.ولغدر 2%
7.فولاژ 2%
آ.فروش مپنا و پست بانک با زیان و خرید مجدد در قیمت پایین تر
ب.فروش و خروج 50% آسیا
ج.خرید فولاد یا نگهداری نقد
با فروش مپنا که شدیدا مخالفم.همون حرفی که دیروز در مورد حفاری ام گفتم
فروش 50% آسیا موافقم
نظر
-
-
-
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postبابك جان مرقام را روي 590 بخريم يا صبر كنيم؟
محدوده 650 تومن شاید هدف موج 1 باشه بعد اصلاح و دوباره صعود تا اعداد بالاتر
نظر
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postالان تو موج 5 بزرگ مرقام قرار داریم.که خود موج 5 نیز به 5 زیر موج تقسیم میشه که الان در موج 5 ام اون هستیم که احتمال میدم این پنج موج نیز موج 1 از 5 یزرگ باشه.یعنی 5-1-5
محدوده 650 تومن شاید هدف موج 1 باشه بعد اصلاح و دوباره صعود تا اعداد بالاترریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
با اجازه اساتید.....گروه ساختمان....
خب دوستان من که دیگه کم کم دارم به سمت این گروه حرکت میکنم چون احتمال میدم حرکت سهمای پر پتانسیل این گروه شروع بشه
در بررسی پروژه های در دست ساخت این گروه و واحد های آماده تحویلشون نتایج تقریبا به این صورت بوده که
1-ثاخت با 1178 واحد مسکونی و 200 واحد تجاری که تا شهریور ساخت همشون به اتمام میرسه از همه پتانسیل بیشتری داره
2-سر مایه گذاری شاهد که چیزی حدود 900 واحد آماده فروش دارد
3-ثنوسا با در اختیار داشتن 50% برج ظفر و پروژه آفتاب تبریز و سهام بانک اقتصاد نوینش
4-سرمایه گذاری مسکن
5-سرمایه گذاری ساختمان
6-توس گستر با داشتن پروژه نیایش مشهد با 80% پیشرفت با 300 واحد مسکونی و راضی 940.000 متر مربعی زکریا
7-سامان گستر با داشتن پروژه 66 احدی ملک شهر اصفهان و شهر بازی صفه
8-ثاباد با داشتن پروژه کوهسنگی مشهد با 900 واحد و 48% پیشرفت<احتمال تکمیلش کمه> و پروژه بند گلستان
نظر
-
با اجازه اساتید.....گروه ساختمان....
خب دوستان من که دیگه کم کم دارم به سمت این گروه حرکت میکنم چون احتمال میدم حرکت سهمای پر پتانسیل این گروه شروع بشه
در بررسی پروژه های در دست ساخت این گروه و واحد های آماده تحویلشون نتایج تقریبا به این صورت بوده که
1-ثاخت با 1178 واحد مسکونی و 200 واحد تجاری که تا شهریور ساخت همشون به اتمام میرسه از همه پتانسیل بیشتری داره
2-سر مایه گذاری شاهد که چیزی حدود 900 واحد آماده فروش دارد
3-ثنوسا با در اختیار داشتن 50% برج ظفر و پروژه آفتاب تبریز و سهام بانک اقتصاد نوینش
4-سرمایه گذاری مسکن
5-سرمایه گذاری ساختمان
6-توس گستر با داشتن پروژه نیایش مشهد با 80% پیشرفت با 300 واحد مسکونی و راضی 940.000 متر مربعی زکریا
7-سامان گستر با داشتن پروژه 66 احدی ملک شهر اصفهان و شهر بازی صفه
8-ثاباد با داشتن پروژه کوهسنگی مشهد با 900 واحد و 48% پیشرفت<احتمال تکمیلش کمه> و پروژه بند گلستان
شاید گروه ساختمان یکم ضعیف به نظر برسه اما قطعا زیادی تو سرشون خورده مثلا اگه تو بازار خوب مسکن قرار داشتیم قیمت سهمی مثل ثاخت...ثنوسا...شاهد...وساخت چند برابر قیمت های کنونی بود امشب در این تاپیک به بررسی بیشتر وضع مسکن و همچنین بررسی بیشتر وضعیت بنیادی سهم این گروه خواهیم پرداخت امیدوارم اساتید تکنیکالیست هم نظرشان را بیان کنند
نظر
نظر