تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نادری
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 519

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
    نادري عزيز فعلا برنامه اي براي وساخت نيست اين سهم متاسفانه دربازاري كه در 6 ماه اخير ساير سهامداران 30-50 درصد سود كردند چيزي به جز درحا زدن به ارمغان نياورد
    درباره ارزندگي وساخت و ثنوسا شكي نيست اما رشد سهم منوط به ازاد شدن پتانسيلي در يكي از اين دو شركت ميباشد شايد با فروش پروژه هاي ثنوسا شاهد رشد قيمتي اين دو سهم باشيم
    متاسفانه از صبا و فعاليتهاي احتماليش بر روي اين سهم خبر ندارم
    محسن جان سلام.خوبی مومن.صبا تامین داره سهم را از بازار جمع میکند.گویا پروژه فروش وپترو کم کم داره بی مزه میشه.ولی با این همه اوصاف گویا صبا تامین میخواهد بجای وپترو به طور یک جا سهام پرتفویش را مرحله به مرحله بفروشد.اولین سهم هم گویا وساخت است که اگر وساخت را به قیمت خوبی بفروشد مثلا همون 700 تومانی که از اول حرفش بود انگار که همه وپترو را فروخته 140 تومان و این همه سهام ارزشمند را تامین اجتماعی مثل انواع پتروشیمی ها و پسهند و رتکو و....خیلی ازسهام برایش می ماند که میتواند بفروشد و درآمدبسیار بیشتری کسب کند.صبا تامینی ها گرگ های بارون دیده هستنداتفاقات عجیبی در این گروه می افتد.به نظرت ارزش بلوک 28% وساخت چند میتونه باشه؟آیا همون 700 تومانی که از اول میگفتند میتونه قیمت خوبی برای بلوک باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در ضمن سناریو داره عوض میشه تا الان سهم را پایین نگه می داشتند تا بلوک را ارزان بخرند و با افتادن دو ریالی تامین اجتماعی درصدد جمع کردن سهم از بازار و تپل کردن بلوکش است تاز ان به بعد انشاله برای عرضه بلوک تامین اجتماعی سهم را به عرش میرساند
    آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2011/04/08, 00:08.

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
      دوست عزيزم بنده امروز تحليل صندوق را براي يكي از شركتها تمام كردم ان اي وي را 380 محاسبه كردم براي شركتهاي خارج بورسي از روش ارزش گذاري استفاده نماييد و پي بر اي بدهيد لوله سازي هم قرار است به زودي 500-600 ميليارد تومان فروخته شود پتروشيمي جم و دو شركت ايرانول و نفت پاسارگاد تاثير خوبي در ان اي وي خارج بورسي دارند
      درسته محسن جان در محاسبه ان ای وی وصندوق بیشتر باید در قسمت غیر بورسی تمرکز کرد که بایدخودمم حساب کنم. عدد 280 رو هم برای اینکه با سرعت بیشتری اطلاع رسانی کنم از دوستان پرسیدم حال اینکه چقدر در قسمت غیر بورسی کار کرده جای سواله ..نتیجه رو حتما در این قسمت قرار میدم
      پر سود باشید
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
        ممنون از پاسختون جناب نظری عزیز
        وامید و ومعادن چطورن برای شنبه یکشنبه؟ و کدوم بهترن بنظرتون
        ببخشید زیاد سوال پرسیدم
        با ديد كواه مدت هر دو را موافقم فكر ميكنم بايد به زودي شاهد ومعادن 1200 توماني و واميد 800-850 توماني باشيم
        به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
        اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

در اصل توسط گلادياتور پست شده است View Post
          ممنون
          حالا اگه مثل اكثر سيمانيها منفي باشه به نظر شما روند قيمتي سشرق چگونه خواهد بود
          خريد من 1130 ريال مي باشد
          از راهنمايتون ممنون ميشم
          دوست عزيز سشرق به مانند سيمان شاهرود هگمتان خواهدشد در سال 91 با كاهش هزينه هاي مالي و جانبي طرح توسعه شركت در كنار افزايش ظرفيت طرح توسعه شركت شاهد رشد سوداوري و قيمتي خوبي در سهام شركت خواهيم بود به شرطي كه مرحله دوم طرح كذايي تحول اجرا نشود

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            جناب نظري عزيز
            با توجه به اينكه ثاخت صف خربد شده به نظرت شاهد هم بزودي صف نميشه. شايد شنبه اخرين فرصت خريدش باشه؟
            در اخر وقت چهارشنبه رنج مثبت هم كشيدن و احتمال مثبت شدن از روز چهارشنبه وجود دارد ولي به شخصه خريدهايم تكميل نشده است اميدوارم شنبه هم فرصت خريد بدهد

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
              سلام استاد نظری عزیز
              با توجه به افت قیمت خودرو در چند روز گذشته لطفا بگید این افت موقتی هست یا ...و هدف کوتاه مدت این سهم رو چقدر میبینید؟
              با سپاس
              بنده فكر ميكنم اصلاح موقتي است دوست عزيزم بنده هدف كوتاه مدت سهم را سطوح قيمتي 500 تومان ميدانم

نظر

• آريامنش
                تحلیلگر بنیادی
                • Nov 2010
                • 137

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                درسته محسن جان در محاسبه ان ای وی وصندوق بیشتر باید در قسمت غیر بورسی تمرکز کرد که بایدخودمم حساب کنم. عدد 280 رو هم برای اینکه با سرعت بیشتری اطلاع رسانی کنم از دوستان پرسیدم حال اینکه چقدر در قسمت غیر بورسی کار کرده جای سواله ..نتیجه رو حتما در این قسمت قرار میدم
                پر سود باشید
                با سلام خدمت دوستان
                من براي محاسبه ناو شركتهاي سرمايه گذاري پرتفوي غير بورسي رو در اكثر مواقع بهاي تمام شده محاسبه و ارزش افزوده اي براي اون محاسبه نميكنم.ناو وصندوق بدون در نظر گرفتن پرتفوي غير بورسي زير 200 تومان (دقيق تر بخواهيد 180 تومان)بدست مياد.اما عمده سهمهاي با ارزش وصندوق(درست مانند وغدير )در پرتفوي غير بورسيش هست و در ضمن بايد اون سهمها رو به قيمت بلوك محاسبه كرد.همون تر كه محسن جان گفتن بالاي 380 ناو سهم هست

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Post
                  سلام استاد!
                  برای شنبه می خوام یه سبد ببندم واسه خودم!مقدار پولم کم هست!حدودای 10 تومان!
                  الانم حدودای 4 تومان 60 درصد پست و 40 درصد وسنا دارم
                  از بین این سهمها کهمدا،ومعادن،ولساپا،وامید،دپارس،خمحرکه،ثاصفا کدوم بهتر هست!(یعنی اگر شما بودید به چه ترتیبی و چقدر خرید می کردید؟)
                  لطفا اگر سهام دیگری هم هست که به نظر شما بهتر پتانسیل دارد شاگرد خود را راهنمایی جناب نظری!
                  با تشکر
                  اگر بنده بودم خمحركه و اميد ميخريدم فاراك و وصنعت و ثشاهد اگر قيمتهاي روز چهارشنبه بود ميخريدم

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط آريامنش پست شده است View Post
                    با سلام خدمت دوستان
                    من براي محاسبه ناو شركتهاي سرمايه گذاري پرتفوي غير بورسي رو در اكثر مواقع بهاي تمام شده محاسبه و ارزش افزوده اي براي اون محاسبه نميكنم.ناو وصندوق بدون در نظر گرفتن پرتفوي غير بورسي زير 200 تومان (دقيق تر بخواهيد 180 تومان)بدست مياد.اما عمده سهمهاي با ارزش وصندوق(درست مانند وغدير )در پرتفوي غير بورسيش هست و در ضمن بايد اون سهمها رو به قيمت بلوك محاسبه كرد.همون تر كه محسن جان گفتن بالاي 380 ناو سهم هست
                    جواب اين سوال در اولويت قرار بگيرد تا اشتباه در اين زمينه تا حدودي جلويش گرفته شود دوست عزيزم متن زير به هيچ وجه خطاب به شما نميباشد
                    متاسفانه ديده ميشود برخي از افراد كه تحصيلات مالي ندارند و دو روزه تحليلگر بنيادي شده اند و به واسطه هاي مختلف اسم و رسمي هم بر هم زده اند روش كاملا غلط و غير علمي در محاسبه ان اي وي لحاظ كرده اند ان هم بهاي تمام شده سوال من از اين تحليلگر نماها اين است در شركتي مثل غدير سرمايه گذاري زرين پرشيا با بهاي تمام شده 400 ميليون تومان در پرتفوي شركت قرار دارد اين شركت سالانه حدود40 ميليارد تومان عايدي براي غدير دارد ايا بر طبق ارزش گذاري غلط شما بر مبناي بهاي تمام شده ارزش روز چنين شركتي با چنين سوداوري 400 ميليون تومان است؟؟؟
                    يا اوره و امونياك غدير بهاي تمام شده 7.5 ميليارد تومان دارد همين شركت سالانه 104 ميليارد تومان براي غدير سوداوري دارد ايا ارزش روز اين شركت 7.5 ميليارد تومان است؟؟؟
                    خير روش صحيح ارزش گذاري شركتهاي غيربورسي است بر سود شركتها متوسط پي بر اي اعمال ميشود و سپس ارزش گذاري ميشود اين يعني روش درست محاسبه ان اي وي نه روش من دراوردي و غلط بهاي تمام شده!!!!

نظر

• گلادياتور
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 54

جناب نظري با توجه به پي بي اي بالاي خودروييها و پي بي اي 5 خزامياد
                      به نظرتون ميتونه گزينه مناسبي براي شنبه باشه
                      در ضمن از اين كه حوصله به خرج ميدين تا به سوالاي ما جواب بدين سپاسگذارم
                      اگر انسانها در طول عمر خويش فعاليت مغزشان به اندازه يك ميليونيوم معدهشان بود، اكنون كره زمين تعريف ديگري داشت. آلبرت انيشتين

نظر

• احمدي
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 31

سلام
                        نظرتون برای خرید بکام روز شنبه چیه؟

نظر

• Alfredo Pacino
                          عضو جدید
                          • Mar 2011
                          • 12

منم دوست دارم درباره بکام بدونم چون یک مقدار دارم میخوام ببینم نگه دارم یا بفروشم ممنون میشم راهنمایی کنید.

نظر

• hamyy26
                            عضو عادی
                            • Dec 2010
                            • 73

سلام .به نظر شما شنبه اول وقت ميشه خمحركه رو خريد؟

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

محسن جان به نظر شما خفناور از اواخر وقت شنبه میتونه مثبت بشه یا استراحتش طولانی تر میشه؟
                              چون مثل اینکه عده ای قصد خرید های پرحجم در روز شنبه دارند.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                                محسن جان سلام
                                میخواستم نظرتو در مورد شبریز بدونم
                                سپاس بیکران
                                ;;)
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X