کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خبر موافقت سازمان بورس با افزایش سرمایه 25% مپنا هم آمد ( روز پنجشنبه) از محل اندوخته و آورده. ولی مثل اینکه چهارشنبه عده ای خبر را داشتند و باشایعه سهام را منفی و جمع کردند !!!!
پیدا کنید پرتقال فروش را...
عجب بورس شفافی داریم و پولهای حلالی در آن درگردش است...........
اين تحليل پتروشيمي ها به خصوص پيدا كردن نرخ فروش محصولاتشان در بورس كالا ادم را ديوانه ميكند اما خودمونيم چه تعديلي ميتونه بده شاراك اين صف خريد بي دليل نيست واقعا شركتهاي اين گروه متحول شده اند.....
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
به نظر میاید شپنا یک اصلاح دارد اما تا ....کجا و کی برمیگردد ؟؟
استاد نظری بابت راهنمایی وصنعت هم ممنون
پاینده باشید
وايران را همانطور كه قبلا گفتم تا سطوح قيمتي 330 و سپس 360 تومان رشد خواهد كرد
شپنا نيز پس از اصلاح جزيي به سوي هدف قيمتي خود يعني سطوح قيمتي 700 تومان تا شب مجمع رشد خواهد كرد
جناب نظری بااینکه نسبت به جواب دادن به سوالات بنده کمی فقط کمی کم لطفی میکنید ولی از بودن در این اتاق خوشحالم وازپیشنهاداتتان استفاده میکنم ممنون از تمامی اساتید ودوستان گل
دوست عزيز بنده كجا كم لطفي كرده ام!!!!
محسن جان من هم موافقم و ضمن اینکه افزایش قیمت نفت باعث افزایش قیمت مواد اولیه میشود
البته من از گروه لاستیک خاطره خوشی دارم و چندین بار از ان نوسان گرفته ام
به نظر شما کدام شرکت در بین لاستیکی ها بیشترین اسیب را میبیند؟
وحيد جان همه شركتهاي اين گروه با افزايش بهاي تمام شده و كاهش سوداوري مواجه خواهند شد لاستيكيها سهام زمان ركود بازار هستند الان بازار كالا مداره و شركتهايي كه مواد خام و يا موادي كه به قيمتهاي جهاني وابسته است و با رشد مواجه شده است را مد نظر دارد لاستيكيها دقيقا زماني كه قيمتهاي جهاني با افت مواجه شوند بازار مد نظرشان قرار خواهد داد
دوست عزيزم وصنا كف قيمتي قرار دارد هم ان اي وي بسيار بالايي دارد هم سود خوبي ساخته است از هر روش بنيادي حساب كنيم هدف سهم محدوده قيمتي 280 تومان خواهد بود
دوست عزيزم وصنا كف قيمتي قرار دارد هم ان اي وي بسيار بالايي دارد هم سود خوبي ساخته است از هر روش بنيادي حساب كنيم هدف سهم محدوده قيمتي 280 تومان خواهد بود
شنبه دوباره 217 میخرم.ولی این دفعه زیاد.امیدوارم بدن.خرید اولم 211 تومن بود
نظر