در اصل توسط ali1763 پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postمحسن و بابک جان آیا کسی نیست از ایم وصنا حکایت کنه لااقل توی این بازار حجمش بخوره ؟؟
آیا خرید این سهم منطقی است؟
و آیا خرید شتولی خوب است؟
ممنون
شتولي معامله بلوكي مديريتي را در پيش دارد تنها بنده كمي نگران افزايش قيمت مواد اوليه شركت هستم اما در كل به نظرم تا 240 تومان رشد نمايدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
محسن جان وبانک رو چطور میبینی؟
از تاریخ عرضه شفا دارو خبری نداری؟
ممنون.........وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط sanko پست شده است View Postآقای نظری ولی به نظر بنده حتی تو همین کش و قوس های چند روز اخیر هم خیلی ها موج سواری کردن و بردن ، شاید نظرات شما مبتنی بر روحیات بلند مدت نگریتون باشه وگرنه یه سفته باز یا بورس باز براش این جور افت و خیز ها یه فرصت قلمداد میشه ... ضمناً اگه خاطرتون باشه من یه چند هفته پیش از حضرتعالی در مورد فروش های مشکوک حقوقی ها پرسیدم و گفتم باید دید علت خالی کردن و نقد شدن اینها چیه .. بعد از چند روز صداش در اومد و معلوم شد بــــــــــله خبر چیه ... و دوباره تو همین جو منفی این حقوقی ها بودن که روز یکشنبه خوب جمع کردن بنده خودم خوب اطلاع دارم که از کدوم استیشن کارگزاری همین صبا تامین چی ها خرید ...وقتی بنده گفتم دلیل فروش سهام توسط دانایان چیه ؟؟؟ شما فرمودین دانایان عددی نیست که بخواهد رفتارش قابل بررسی باشه و موثر واقع بشه، یادتونه ؟
از نظر بنده حقیر، در چنین مواقعی تحلیل بنیادی به هیچ وجه نمی تونه کمکی بکنه، چون اصلا اساس بر تحلیل نیست .. اساس بر رفتار حقوقی هاست الان فقط باید دید حقوقی ها چه رفتاری از خودشون نشون می دن .جون بازار دست اونهاست .بخواهیم نخواهیم اونها هستن که دارند صف می چینن و می ریزن . همین صف امروز غدیر !!!...حالا بمـــــــــــــاند
از این راه سود کردن تو بازار هر چند ممکنه به مذاق خوش نیاد و علمی نباشه ولی یه حقیقته، اینکه بازار ما بیشتر از اونی که باید از رفتار حقوقی ها و اونم به خاطر رانت اطلاعاتی که اونها ازش مطلعند تاثیر می گیره ،و اینکه تو بازار ما حقوقی ها دارن جولان می دن ...همه اینها یه فرصت اطلاعاتیه .
ضمناً استاد نظری ما تو ساعات شیرین معاملاتی بیشتر از بقیه اوقات نیازمند نظرات و عقایدتون هستیم لطفاً لطفاً خواهشمندیم تو این ساعات از بازار قهر نکنید ... هوا هم خواستین بنده میارم خدمتتون(هواخوری چند روز پیشتون خیلی منو تو کف گذاشته آخه به شدت برام حیاتی بود وجودتون )
واما تا یادم نرفته ... استاد راجع به اون بساز بفروشی و بازار مسکن و ... حداقل شما دیگه لطفاً نفرمایید این مطلبو ...
ارادتمند شما
درباره حضورم بنده قهر نميكنم خدا شاهده اگه برسم دريغ ندارم و مخلص تمامي عزيزان نيز هستم اما روزمرگي و كار بعضي مواقع وقتي براي حضور بيشتر نميگذارد كه همينجا از دوستان عزيزم عذرخواهي ميكنم
درباره مسكن نيز اگر چه خودم فعال اين بازار سرمايه هستم ولي تا وقتي بازار بخواد فساد در ان موج بزند و سرمايه هزاران نفر بشود بازيچه دست يك عده تازه به دوران رسيده كشته و مرده قدرت به نظر بنده خاك بازار مسكن شرف دارد به اين بازار سر تا سر فساد مابه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
فردا
نیرو ترانس/داروسازی اسوه/بیمه البرز/ جهت مجمع عمومی فوق العاده به منظور تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه متوقف خواهند شد.
همچنین بانک پارسیان جهت برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه و نیز عمومی فوق العاده به منظور تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه متوقف خواهند شد.
-------------------
گره های فردا
قند شیرین خراسان/ کاغذ سازی کاوه/لوله و ماشین سازی ایران/
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postپست که خوب خبرای خوبی شنیده می شه ولی
میشه راجه به وضع بنیادی خفناور یه توضیحی بدین. مقدار زیادی از این سهم مان نصیره که خود نصیرم حجم مبناش کمهآخرین ویرایش توسط محسن نظري؛ 2011/05/03, 21:52.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
آخه این مملکته داریم
دانشجوی موسیقیام؛ شش ترم باید معارف بخونم که توش نوشته موسیقی حرامه
ایران تنها کشوریه که پرچم کشورش را به زبان کشور دیگری نوشته ان
سیدی آموزش معافيت از سربازی رو بیرون میفروشند
پارک ملی گلستان داره تو آتیش می سوزه دو تا چرخبال فرستادن، بعد ( ا.ن. ) داره میآد زنجان از پریروز ده تا چرخبال دارن هی اون بالا واسه خودشون بیخودی می چرخن.
پل میسازن با اونهمه عظمت که مثلا میشه سومین نماد تهران، بعد اسمش رو میذارن جوادیه!
زندان اوین با این هیاتعلمیای که داره از سال دیگه مستقیم دانشجو بگیره دیگه!
دوستم رفته کلانتری برای دزدی از مغازهاش شکایت کنه، بهش گفتن اول برو این قبض تلفن صد و بیست هزار تومنی پاسگاه رو پرداخت کن تا تلفن قطع نشه، بعد بیا شکایت کن!
سياست که پدر و مادر نداره، ديانت ما هم که عين سياست ماست!
سیدحسن نصرالله هم دیگه برمیگرده بهمون میگه مملکته دارین؟!
یه میلیون وام میخوایم بگیریم، میگن ده میلیون پول باید تو حسابت باشه!
مگه داریم ایکسباکس بازی میکنیم که پول یارانه میآد تو حساب ولی نمیتونیم برداشت کنیم؟!
اوایل هروقت تجمع میشد، سپاه میریخت تو خیابون، بعد هروقت واسه تجمع قرار گذاشته میشد، سپاه میریخت تو خیابون، حالا هروقت یه کاری میکنن که خودشون میدونن کار درستی نیست و باید تجمع بشه، سپاه میریزه تو خیابون!
با هر کی دوست میشیم، همون هفته تولدشه
این کارمندای ادارات دولتی، اگه یه وقت اعتصاب کنن، هیچ کس متوجه اعتصابشون نمیشه!
یه بار نشد وقتی تو خیابون با یکی رو بوسی می کنی، کسی سرش رو از پنجره ماشینش نیاره بیرون بگه منم می خوام،
میگه سرزده به دیدار خانوادهی سه شهید رفت، بعد وقتی داره از در میآد تو، دوربین تو خونه ست!
رفتیم نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتال، بیشتر نمایشگاه دفاع مقدس بودش!
جلسه پخش و نقد فیلم آواتار (جیمز کامرون) با حضور حجت الاسلام عاشوری
هر بلای طبیعی که سر خارجیها بیاد عذاب الهیه، ولی هر بلای طبیعی که سر ایرانیها بیاد امتحان الهی!
ترم دیگه فارغ التحصیل میشم، هنوز کارت دانشجوییم صادر نشده!
واسه هفتهی نیرو انتظامی پلیسا دارن رژه میرن، روش آهنگ دزدان دریایی کارائیب پخش میشه!
!مشهد خط مترو ساختن٬ بعدِ چند سال از چین واگن خریدن از تونل بزرگتر! توش نمیره!
طرف با کلی ادعا رفته سوئد درس بخونه. بعد مقالههاش رو از همدانشگاهیهای سابقش توی ایران میگیره.
دوازده سال مدرسه غیرانتفاعی، واسه چهار سال دانشگاه دولتی!
وقتی رییسجمهور مملکت در سازمان ملل سخنرانی میکنه، بهترین موقع برای نظافت کف سالن و صندلیهاست!
صدا و سیما تا شش ماه بعد از ماه رمضان، پشت صحنه سریال پخش میکنه،
عتیقه و اشیای باستانی رو عوض اینکه سازمان میراث فرهنگی کشف کنه، نیروی انتظامی کشف میکنه!
اول میگن تاریخ هخامنشی باید از کتابا حذف شه، بعد میگن «کوروش» بسیجی بوده!
آخه این مملکته داریم؟
--
البته شاید واسه ماها دلت میسوزه.یه جوری باهاش میسازیم.شما هم جای ما یه نفس آزاد بکش.
نظر
-
-
در اصل توسط eleyot پست شده است View Postبا سلام به آقای نظری و سایر دوستان لطفا تحلیلتونو در مورد فملی بفرمایید .یکی از دوستان امروز تو تالار میگفت تعدیل داده افزایش سرمایه میخواد بده و اعلام شده ولی من چیزی تو کدال ندیدم .با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postمحسن جان وبانک رو چطور میبینی؟
از تاریخ عرضه شفا دارو خبری نداری؟
ممنون.........
عرضه شفادارو احتمالا در خرداد ماه خواهد بودبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
با سلام
--
روژان جان,شما چرا خودتو ناراحت میکنی خواهر من.شما که جات گرم و آب سرد و دموکراسی به راهو و چراغ دیسکوت روشنه چرا!؟
البته شاید واسه ماها دلت میسوزه.یه جوری باهاش میسازیم.شما هم جای ما یه نفس آزاد بکش.
آقای leon تنها افتخارم این است که در هر جای دنیا که بودم همیشه نماینده دختر ایرانی اصیل با فرهنگی به قدمت تمامی تاریخ 2500 ساله آریایی قضاوت شده ام
رصد کردن آخرین اخبار از ایران برایم عادتی دیرینه است
من از پستی و از زاری هم از خواری گریزانم
منم دلبسته ی این خاک
من فرزند ایرانم .آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
نظر