سلام اقای نظری چرا وبوعلی و وصنعت با داشتن پرتفوی سیمانی منفی در حال معامله هستند.
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
4 تا از خریدارای سمجم نشستن رو 602 فرآوری بخرن که ول کنم نیستن.بایییییید رو 602 بخرن فقط! البته از لحاظ حجمی 602 سهم بسته شده تا ببینیم چی میشه
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postسلام بر جناب نظری و بابک خان . چند ماهی میشود در سبدم وصنا دارم که در مورد سهم نظر حضرتعالی بر نگهداری بود اما امروز دیدم به یکی از دوستان پیشنهاد فروشش را دادید . اگر دیگر به رشد سهم امیدی نیست به نظر شما پس از فروش وصنا با ضرر به کدام سهم سبد اضافه کنم . وبانک320 ومعادن 960 مرقام 570 وسپه و یا خساپا . ؟
در مورد تعویض هم نظرم رو سهام معدنی و پتروشیمیه
نظر
-
بنظرم در محدوده های فعلی نباید از خزامیاد غافل شد همان طور که تجربه هم نشان داده بمحض اینکه خبری از خودرویی ها منتشر میشود این سهم بالافاصله صف خرید میشود
ضمن اینکه در حال حاظر اصلاح مناسبی هم داشته است.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
محسن جان خبرها از نصیر ماشین هم اومد.
دو شركت بورسي افزايش سرمايه مي دهند
خبرگزاري فارس: دو شركت بورسي ليزينگ ايران و نصيرماشين سرمايه 30 و 3.4 ميليارد توماني خود را افزايش مي دهند.
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
جناب نظری سلام خساپا خرید من 288 تومان هست بنظرتون باهاش برم مجمع یا با سهمی دیگه عوض کنم؟جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
در اصل توسط ehsan453 پست شده است View Postبا سلام
جناب آقاي پناهي فرآور رو با قيمت 600 يه پله خريد کردم. به نظرتون انتخاب درستي کردم؟
امروزم در قیمت 602 تومن حمایت حجمی رو شاهد بودیمآخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/06/12, 11:02.
نظر
نظر