در اصل توسط تمام پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط ehsan453 پست شده است View Postاستادان عزيز جناب نظري و پناهي؛
كاذر رو چطور مي بينيد؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
ممنون
همونطور که گفتم 114 خریدمه رو 110 اضافه میکنم ...در صورت مثبت شدن از 110 با سود خارج میشم و در صورت سوراخ کردن 109 فروش... فکر کنم استراتژی خوبی باشه ... البته به کمک شما و نمودار شما به این نتیجه رسیدم :)
بازم ممنون :xریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمرسی بابک عزیز
ممنون
همونطور که گفتم 114 خریدمه رو 110 اضافه میکنم ...در صورت مثبت شدن از 110 با سود خارج میشم و در صورت سوراخ کردن 109 فروش... فکر کنم استراتژی خوبی باشه ... البته به کمک شما و نمودار شما به این نتیجه رسیدم :)
بازم ممنون :x
بله استراتژی خوبیه :)
نظر
-
گزارش خیلی خوب بموتو
شرکت سود 44 تومنی خودشو تو گزارش شش ماهه 61 تومن اعلام کرده و 72 درصد پوشش 6 ماهه داشته
شرکت توانایی ساختن سود70 تا 75 تومنی رو در گزارش 12 ماهه داره که با پی به ای حداقل 5 به ارزش 360 می رسیم...
کاهش قیمت مس خیلی میتونه برای شرکت مثبت باشه چرا که شرکت در بودجه قیمت مس رو در محدوده 10000 دلار گرفته
با افزایش هر 10 درصد در نرخ ارز سود شرکت حدود 10 تومن کم میشه ...که دیدیم نرخ ارز هم کاهش پیدا کرد هر چند شرکت های وارداتی اگه بتونن دلار دولتی رو از طریق بانک مورد نظر به خارج از کشور حواله کنن از نرخ دلار و ارز دولتی بهره مند میشن ...عامل اصلی افت و موندن سهم در قیمت 240 تا 250 تومن افزایش مقطعی نرخ ارز در اون برهه زمانی بودریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postگزارش خیلی خوب بموتو
شرکت سود 44 تومنی خودشو تو گزارش شش ماهه 61 تومن اعلام کرده و 72 درصد پوشش 6 ماهه داشته
شرکت توانایی ساختن سود70 تا 75 تومنی رو در گزارش 12 ماهه داره که با پی به ای حداقل 5 به ارزش 360 می رسیم...
کاهش قیمت مس خیلی میتونه برای شرکت مثبت باشه چرا که شرکت در بودجه قیمت مس رو در محدوده 10000 دلار گرفته
با افزایش هر 10 درصد در نرخ ارز سود شرکت حدود 10 تومن کم میشه ...که دیدیم نرخ ارز هم کاهش پیدا کرد هر چند شرکت های وارداتی اگه بتونن دلار دولتی رو از طریق بانک مورد نظر به خارج از کشور حواله کنن از نرخ دلار و ارز دولتی بهره مند میشن ...عامل اصلی افت و موندن سهم در قیمت 240 تا 250 تومن افزایش مقطعی نرخ ارز در اون برهه زمانی بودریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postبابک جان محسن جان سلام
یه نگاه به این صدرا بندازید ببینید راه داره تا 250 بره :"> :dبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postحامد جان 250 و 280 و سپس 300 تجهيزاتي ها همانطور كه گفتم ليدر امسال خواهند بود
نظر شما در این مورد چیه ؟افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط عقل نهفته پست شده است View Postاطاعیه عرضه حق های ارین بدون محدودیت نوسان امد
محسن خان خرید در چه قیمت هایی را مناسب میبینید؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر