کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا محسن به نظرت فردا تو چه قیمتی میشه فولاژ برداشت؟
منفی میدن؟
اگر منفي بدن كه بنده بعيد ميدانم بدن خريدش عاليه خيلي جالبه چند روزه طرف 300 ميتونه بفروشه نميفروشه مياد 290 ميفروشه يا فولاد ميتونه بالاي 320 بفروشه نميفرشوه مياد 311 ميفروشه امان از اين مردم دو تا عامل بلاي جديد بازار شدند يكي اين سيستم انلاين يكي هم اين صندوق ها....
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
1390/06/12 18:05 برنامه هاي گسترده سازمان بورس در رسانه ملي اعلام شدمدير روابط عمومي و امور بين الملل سازمان بورس و اوراق بهادار از برنامه ريزي گسترده براي حضور در رسانه ملي اعم از ديداري و شنيداري خبر داد.
ممنون پس به این امید که بدن
البته بالاتر از کفم برای ورود بد نیست درسته؟
رو 300 هم بد نيست براي خريد ولي خود من يه اخلاقي دارم براي مثال امروز دوستي پيشنهاد وپارس را داد گفت مقاومت شكسته و رشد ميكنه ولي يه نگاه كردم ديدم من اين وپارس را 320 نظر داشتم الان 340 يكم سختمه براي خريد يه جورايي به دلم نميشينه براي مثال همين فولاژ بين 290-300 فاصله چنداني نيست اما امروز محدوده 290 خريدم خيلي به دلم نشست تا فرض اينكه 300 بخرم به هر حال فولاژ و فولاد روندشون هم بنيادي هم تكنيكال صعوديه حتي همين فولاژ با ديد ميان مدت باز هم قيمتهاي بالاي 380-400 هم خواهد ديد پس خريد سهم صعودي در بدترين حالت ممكنه كوتاه مدت سود نده اما مطئن باشدي ميان مدت به سوددهي خوبي خواهد نشست
سلام،جناب نظری فاراک خوب داره سیگنال میده،به نظرتون وارد شیم؟
فاراك را در اين قيمتها دوست عزيز براي ورود كمي با ريسك همراه ميدانم فاراك در صورت عبور از قيمتهاي 220 تومان كه مصادف ميشود با صدراي 260 توماني ميتواند تا سطوح قيمتي 240 تومان برود البته باز هم تاكيد ميكنم بستگي به شكست يا عدم شكست قيمتهاي 260 تومان توسط صدرا دارد
اقای نظری منگنز رو دیروز فروختم ولی فهمیدم این فرد حقیقی بیشتر سهم رو امروز خریده! علتش چی میتونه باشه؟نمیتونه صبر کنه بعدا با قیمت بهتر بخره؟
کلا نظرتون رو درباره منگنز تو این قیمت ها میخواستم..
اقای نظری منگنز رو دیروز فروختم ولی فهمیدم این فرد حقیقی بیشتر سهم رو امروز خریده! علتش چی میتونه باشه؟نمیتونه صبر کنه بعدا با قیمت بهتر بخره؟
کلا نظرتون رو درباره منگنز تو این قیمت ها میخواستم..
دوست عزيز خريد سهامدار حقيقي تو اين قيمتهاي ميتونه دلايل زيادي داشته باشه يا با ديد بلند مدت يا خبري داره يا دلايل مختلف....
به نظر بنده قيمت كمنگنز كمي تنشد شده و تقريبا داره به پايان راه خودش ميرسه
این روز ها شنیده می شود که فولاد مبارکه و فولاد خوزستان با افزایش قابل توجه تولید مواجه شده اند . به نظر میرسد که هر دو نماد در قیمت های فعلی و کمی کمتر هم برای بازه زمانی کوتاه مدت و هم میان مدت مناسب باشند . در بازار شایعه احتمال اعلام سود ۴۵۰ ریالی برای فولاد و همچنین شایعه سود ۸۵۰ ریالی برای فولاد خوزستان به گوش می رسد که می تواندبرای سهارداران بازار جالب توجه باشد
دیروز در مورد توسعه صنایع بهشهر اطلاع رسانی شد در حالی که هنوز اطلاعیه های شفاف سازی که با سرعت برای سایر نمادها روی سایت قرارمی گرفت برای این سهم اعلام نشده است . شایعه فروش دو مجموعه اقتصاد نوین و بهپاک دراین سهم شنیده می شود و امروز مشمول گره خواهد شد . به نظر میرسد که امروز سهم در محدوده قیمتی ۲۵۰۰ تا ۲۶۰۰ ریال متعادل شود . خرید در چنین قیمت هایی تنها با دید میان مدت منطقی است و سهم باید فرصت اصلاح پیدا کند .
نظر