جناب پناهی قشهد را بررسی بفرمائید ........با تشکر
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
نظر
-
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
فکر کنم در یک بازه 12-9 ماهه قابل دسترس باشه
موافقی بابک جان ؟افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
بابک خان سلام.می خواستم یک تحلیل ناب از وساخت و ثنوسا برای فصل الخطاب دوستان ارایه بدهید تا دوستانی که در این تاپیک سهامدار گروه ساختمان ایران هستند راه را از چاه تشخیص دهند.ممنون از لطف شما دوست بزرگوار
نظر
-
در اصل توسط golden leopard پست شده است View Postبابک خان سلام.می خواستم یک تحلیل ناب از وساخت و ثنوسا برای فصل الخطاب دوستان ارایه بدهید تا دوستانی که در این تاپیک سهامدار گروه ساختمان ایران هستند راه را از چاه تشخیص دهند.ممنون از لطف شما دوست بزرگوار
نظر
-
90/06/19 - 14:58
شماره: 13900619000937
در گفتوگوی مدیرکل کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت با فارس؛
افزايش قيمت سيمان و لوازم خانگي غيرقانوني اعلام شد
خبرگزاری فارس: مدیرکل کالاهای فلزی و معدنی با تکذیب افزایش قیمت سیمان و لوازم خانگی، افزایش قیمت محصولات صنایع کاغذ، سلولزی و صنایع غذایی را تائید کرد.
باز هم قصه تکذیب شایعاتی که بعدا" تایید میشوند
نظر
-
با اجازه مدیر سایت وبا توجه به گلایه های عزیزانی که همه از تحلیلگران خوب هستند پیشنهاد میکنم:
البته با اجازه مدیر محترم چند مورد از اصلاحات لازم جهت سایتو فرومها با پیشنهاد به رای گذاشته شود و پس از رای گیری تغییرات انجام شود بدیهی که اگر این فرومها بخواد ادامه پیدا کنه باید پوست بندازه و همراه با خواستهای اعضا جلو بره .
نظر
-
دوستان سلام
مدیریت سایت به حقیر دستور دادند که تاپیک هایی که دیشب بسته شده را باز کنم
البته بنده در جریان چند و چون اتفاقاتی که دیروز رخ داده نیستم
لطفا اگر هر موردی هست با ادمین سایت در پیام خصوصی درمیان بگذارید .
البته ایشان تا ظهر تشریف ندارند .
خواهش میکنم مراعات حال همدیگر و ما را بفرمایید .
با سپاس از همه
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
نظر