کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فقط جت سیو سود نصف زاگرس رو با شپنا تعویض کردم . شاید یه واگرایی کوچیک داشته باشه اما اگه 2 روز روی درصد مثبت معامله بشه واگرایی رفع میشه .
ببینیم چیکار میکنه
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
پول بکش تموم بشه و 2338 تومنو به بالا رد کنه............... تا مجمع به 2600 رسیده.
2600 در گام اول....................
کلا تو بورس بازی از منفیها نترسید و از مثبت ها خوشحال نشوید..........حد ضرر و حد سود تعیین کنید.................و به تحلیلتون ایمان داشته باشید...............
همچنان سهامداری میکنیم.
من مصطفی اسلامی هستم.
از نظر من پولبک با یه مثبت دیگه کاملا تموم شده فرض مشیه................و هرچه بیشتر قیمت بالای 2080 بازی داشته باشه.............اساسا فنرش بیشتر جمع میشه.
2تا حمایت قوی باعث عدم ریزش بیشتر قیمت میشه که تو تصویر با رنگ قرمز نشون دادم..............
حالا میمونه شکوندن سقف قبلی+ سقف کانال که امیدوارم با گزارش 12 ماهه و یه خبر خوب این اتفاق بیفته.............
من مصطفی اسلامی هستم.
از نظر من پولبک با یه مثبت دیگه کاملا تموم شده فرض مشیه................و هرچه بیشتر قیمت بالای 2080 بازی داشته باشه.............اساسا فنرش بیشتر جمع میشه.
2تا حمایت قوی باعث عدم ریزش بیشتر قیمت میشه که تو تصویر با رنگ قرمز نشون دادم..............
حالا میمونه شکوندن سقف قبلی+ سقف کانال که امیدوارم با گزارش 12 ماهه و یه خبر خوب این اتفاق بیفته.............
نظر