کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bakhtiari
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 109

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
    افا مخلصیم عجیب. اره لوگوی اینتره بخاطر همین پرسیدم .آخه پرسپولیسی ها آث میلان و منچستر و بارسا و بایرن ان اکثرا" استقلالی ها هم اکثرا رئال و اینتر وچلسی .
    دقبقا درستهlaughingsmiley
    البته ما طرفدارای تیم های ایتالیایی فقط طرفدار یک تیم هستیم(من اینتر) ولی با عرض معذرت کلا از تیم های اسپانیایی متنفرم.
    آخرین ویرایش توسط bakhtiari؛ 2013/09/30, 11:22.

نظر

• bakhtiari
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 109

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
      یکی از دوستان 1 مطلب جالبی زده بود که در مورد کربن ما هم صدق میکنه:
      وارن بافت
      بورس محل انتقال ثروت از افراد عجول به افراد صبور است.
      فرض کنین 650 باز میشد سهم به فنا میرفت.
      کسایی که 1 روز رو این قیمت مفت تحمل نکردن رو 650 چکار میکردن
      من فعلا برای حفظ روحیم دارم شبندر رو نگاه میکنم/:.yead.:/

نظر

• ahmad
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 216

در اصل توسط bakhtiari پست شده است View Post
        من فقط یه سوال تو ذهنم هست و عجیبه برام
        اونم اینه که کسی که رو 535 داره میفروشه چرا دیروز روی 550 نفروخت /:.mellowsmiley.:/
        باز این کربن باز شد و شروع کرد با اعصاب ما بازی کردن
        آخه میدونست من دیروز نتونسته بودم بخرم ولی امروز 535خرید کردم.دستشم درد نکنهlaughingsmiley

نظر

• ahmad
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 216

سلام آقای افشار عزیز
          این لوگو تیم اینتر میلان هست.
          البته بگم خدمتت که خون ما خوزستانی ها کلا آبی هست.
          ما اول تیم شهرمون بعد قلبمون هم با استقلالlaughingsmiley
          [SIZE=5][COLOR=#0000ff]به افتخار آقای بختیاری که مثل بنده خونش آبیه.باریککککککککککککککک

نظر

• Arash007
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 541

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
            من اضافه کردم رو 536
            صف خرید پیشاپیش مبارک

نظر

• bakhtiari
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 109

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
              [SIZE=5][COLOR=#0000ff]به افتخار آقای بختیاری که مثل بنده خونش آبیه.باریککککککککککککککک

ارادت دارم دوست عزیز
              آواتارت رو عشق است.
              خدارو شکر خیلی از سهام بازها خارج شدن و سهم روند خودش رو از فردا به امید خدا طی میکنه و دیگه فرصت مثل امروز به کسی نمیده.
              امروز لطف خدا به کسایی بود که از سهم جا مونده بودن/:.winksmiley02.:/

نظر

• afshar
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1039

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                سلام همشهری گرامی . تبریک برا ورودت به کربن
                اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• afshar
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1039

فرض کنین 650 باز میشد سهم به فنا میرفت.
                  کسایی که 1 روز رو این قیمت مفت تحمل نکردن رو 650 چکار میکردن
                  من فعلا برای حفظ روحیم دارم شبندر رو نگاه میکنم/:.yead.:/
                  آره انصافا خوب قیمتی باز کردن. صف خریدم مبارک همه دوستان صبور
                  اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• بارسا
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 184

حقیقی های بی تحلیل که از روی دست دیگران خرید و فروش می کنند ویه خط گزارشات شرکت ها رو نمی خونند و اصلا نمی دونند شرکت چی تولید می کنه و فقط نگاه به جو بازار دارند بالاتر از 4 درصد شرکت رو امروز فروختند براشون متاسفم و برای سهم خوشحالم که با این حجم معامله بالاتر از مقاومت 550 حسابی افتاد توی ترند صعودی.

نظر

• daryadel120
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 578

شکربن احتمال زیاد بعد از این حجم خفن ، تا حداقل 660 قفل خواهد شد ! :.thumbsupsmileyanim
                      برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

به نظر میرسه سهم تصفیه شده و دیگه کسایی که موندن واقعا اعتقاد به سهم دارند و حداقل زحمت نگاه به صورتهای مالی رو به خودشان دادند! و ارزش این گنج رو میدونند... از ابتدای صبح با این کاری که بازیگر سهم انجام داد ( کم کردن حجم صف خرید و چیدن اردرهایی برای فروش) یقین میدونستم که هدف جمع کردن سهم از دست کسایی هست که یا به سهم اعتقاد ندارند و یا به سود کم قانع ..که در این پروسه و با فروش سهمشون از رشد اصلی سهم جا موندند...

امیدوارم ادامه این روند صعودی بدون مشکل و حداقل کم دست انداز باشه تا سهم به جایگاه اصلی خودش برسه..

آخه سهمی با سود تلفیقی 2543 ريال و با قیمت 5500 ريال با پرتفوی مناسب که هر کدام آماده جهش سودآوری و افزایش سرمایه هستند و عمکرد عملیاتی مطلوب شرکت اصلی، جایی واسه ترس برای موندن با سهم میذاره؟؟

افسوس که سرمایه اصلیم در فولای و شیران گیره که اولی بستست و دومی هم هنوز به جایگاهش نرسیده واگر نه امروز بازم به سهمم در شکربن اضافه میکردم..

در چند سال فعالیتم در بورس و با تجربه اندکم این بازی ها رو در سهمهای زیادی دیدم ... کلید ماندگاری در بورس همون جمله ایه که دوست عزیزی از وارن بافت گذاشتند.
                        صبــر
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Arash007
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 541

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                          معاملاتش جالبه
                          بچه ها این سهم اهداف خوبی در پیش داره و قیمت 4رقمی رو به شخصه دور از ذهن نمیبینم.فک میکنم امسال یکی از شگفتی های بورس باشه.

نظر

• AIDIN90
                            ستاره‌دار (21)
                            • May 2011
                            • 1066

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
                            وپترو وزير مجموعه هاش مخصوصا شكربن وپلوله وشدوص وپسهند تا سال بعد فروشي نيستن
                            سال 92 اين گروه خاطرات سال 82و83 را زنده خواهد كرد
                            البته فكر نكنم فعلابازاربه اين گروه اعتقاد داشته باشه
                            سال 92 وقتي قيمتها چندين برابر الان شد كم كم بازارميفهمه چه خبره
                            قنديهاي سال گذشته هم يادمه وقتي از زير100استارت زدن كمتركسي باور داشت كه الان به اينجا برسن
                            اینو از صفحه 15 این تاپیک زمانی که شکربن حدو 300 بودوکسی نگاش نمیکرد بالا اوردم
                            هنو.زم میگم امسال وسال بعد این گروه رشدهای وحشتناکی خواهند کرد

نظر

• Nikooravesh
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 282

مدیر مالی شرکت کربن ایران در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: روند تولید و فروش محصولات این شرکت طی سه ماهه دوم سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 92 نسبت به سه ماهه اول بسیار مناسب تر پیش رفته، به گونه ای که می توان گفت مقدار تولید و فروش محصولات "شکربن" طی نیمه اول امسال از بودجه برآوردی 30هزار تنی خود پیشی گرفته و مقدار تولید و فروش محصولات طی این دوره عملکردی با تعدیل مثبت همراه شده است.
                              محسن عدلی با مناسب ارزیابی کردن عملکرد شرکت طی نیمه اول سال مالی جاری، در خصوص روند سودآوری آن نیز گفت: همانطور که عنوان شد تاکنون تنها مقدار تولید و فروش محصولات با تعدیل مثبت همراه شده است. از این رو با توجه به عدم بررسی دقیق سود یا زیان محقق شده طی دوره عملکرد مذکور، نمی توان به طور قطع در این خصوص صحبتی به میان آورد.
                              وی در ارتباط با وضعیت تقاضا برای محصولات تولیدی شرکت اظهار داشت: تولیدکنندگان لاستیک و تایر متقاضیان تولیدات این شرکت هستند که فعالان این حوزه در پی رشد نرخ ارز و بروز مشکلاتی در خصوص واردات مواد مصرفی و در نهایت افزایش هزینه واردات مواد اولیه مورد نیاز خود، در صدد تأمین این مواد از تولیدکنندگان داخلی همچون "شکربن" برآمده اند. این امر موجب رشد تقاضا برای محصولات تولیدی این شرکت و شرکت های هم گروه آن شده است. بر همین اساس می توان گفت که "شکربن" با مشکل با اهمیتی در خصوص فروش محصولات تولیدی خود رو به رو نیست و این امر به سهولت انجام می پذیرد.
                              این مقام مسئول در خصوص صادرات محصولات تولیدی شرکت ابراز داشت: بخش بسیار کمی از فروش محصولات تولیدی "شکربن" به فروش خارجی اختصاص دارد. علاوه بر این، صادرات محصولات تنها به منظور تأمین ارز مورد نیاز برای تأمین خارجی قطعات و لوازم مورد نیاز انجام می پذیرد. همچنین تولیدات "شکربن" به کشور ترکیه و امارات و با نرخ ارز 1200 دلار صادر می شود که صادرات محصولات به کشور ترکیه بخش بیشتری را به خود اختصاص می دهد.
                              مدیر مالی شرکت کربن ایران در خصوص قیمت فروش محصولات نیز گفت: بهای فروش محصولات از ابتدای سال مالی جاری تاکنون با رشد با اهمیتی همراه نبوده و تولیدات "شکربن" براساس نرخ های مصوب سال گذشته به فروش رسیده اند. البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که رشد بهای فروش محصولات تنها با موافقت انجمن حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان انجام می پذیرد.
                              عدلی در ارتباط با فروش زمین کارخانه لاستیک سهند به شرکت سرمایه گذاری هامون کیش عنوان کرد: اقدامات لازم جهت انجام این معامله در حال پیگیری است و "شکربن" نیز پیگیر نتیجه اقدامات انجام شده می باشد. اما در این بین باید توجه داشت که نمی توان در خصوص این مسئله تا کسب نتیجه قطعی صحبتی به میان آورد. البته به طور قطع در صورت نهایی شدن برنامه مذکور، اطلاع رسانی های لازم از طریق سامانه کدال قابل ارایه خواهد بود.
                              وی در خاتمه سخنان خود در خصوص فعالان این صنعت تصریح کرد: به نظر می رسد با توجه به وضعیت مناسب بازار فروش محصولات تولیدی و نیز روند مناسب سودآوری شرکت هم گروه، می توان چشم انداز مناسبی را پیش روی وضعیت سودآوری این شرکت متصور کرد. اين خبر 1 مهر گفته شده به ارزنده بودن شكربن شك نكنيد تا 1000تومن جا داره بره

نظر

• Arash007
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 541

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
                                اینو از صفحه 15 این تاپیک زمانی که شکربن حدو 300 بودوکسی نگاش نمیکرد بالا اوردم
                                هنو.زم میگم امسال وسال بعد این گروه رشدهای وحشتناکی خواهند کرد
                                سلام راستی هنوز رو فاذر مثبتی

نظر

در حال کار...
                                X