فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
    سلام

علیرضا همیشه ار رو دستت سهم انتخاب کردم و سود خوبی کردم

ار شلیا و کگار اول سالت و دیگر سهمات

اگر بشه چند تا سهم که روش فعال و مد نظرت هست بگی

ممنون میشیم //

یک لیست ار سهمای که روشون فعال هستی بذاری

اگر واچ لیستی هم داری بنویسی عالی

درود..شما لطف دارید اما بنده در حد معرفی سهم نیستم..صرفا یک تحلیل و درکی که از بازار دارم را مینویسم
    بیشتر رو سهمهایی فعال میشم که تحول بنیادی دارند...مثلا فولادیها با توجه به افزایش نرخ محصولات..یا گروه روی با توجه به فروش موجودی انبار و افزایش قیمت جهانی روی... فرضا همین صنعت تولید نسوز..
    اما بهر حال خیلی از سهمهای خوش بنیاد هم رشد زیادی داشتند مثل فلزیها و معدنیها
    با اینحال باید روند سهمها را دنبال کرد.مثلا همین شدوص بنظر من با دلار 4500 تومنی و نفت 70 دلاری...قیمتش بالای 1000 تومن میشه
    فلات بنظر من قیمتش با اجرای کامل کک طبس و تحول صنعت زغالسنگ رشد خوبی میکنه
    کفرا سال اینده قیمتش بنظر من 700 تومن میشه
    بهر حال فعلا روند عام بازار روی گروه فلزات و معدنی و پالایشی بوده....اما بنظر من تک سهمهایی هم که فاند دارند را میشه الان بررسی کرد برای خرید.

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

2 ساعت از بازار گذشت..70 تا معامله شده...صف شه قفل میشه....شناور سهمو ...کامل جمع کردن....البته نظر شخصیست..و..میتواند..کاملا اشتباه باشه...
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• علیرضا123
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1605

375 یک میل داد به یک حقیقی

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

من فکر میکنم که اگر یکسری خرید ها روی این سهم تکمیل بشه..یک رشد 20 ..30 درصدی کوتاه مدت داشته باشیم...امروز همپایانی پایین بود که صف نشد..اما بنظرم افزایش حجم خریدش باعث میشه روزای اینده بهتر تو چشم بازار باشه.بهر حال برای حجم خریدن زیر 400 باید رنج بکشند و از حقوقی هم سهم طلب کنند..مثل همین امروز که یک میل از حقوقی رو 375 گرفت.

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

بالا 400 میروید در صف خریدش.........بزودی ...برادران تلگرامی..در وصفش قصیده ها خواهند سرایید..
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2483

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
              من فکر میکنم که اگر یکسری خرید ها روی این سهم تکمیل بشه..یک رشد 20 ..30 درصدی کوتاه مدت داشته باشیم...امروز همپایانی پایین بود که صف نشد..اما بنظرم افزایش حجم خریدش باعث میشه روزای اینده بهتر تو چشم بازار باشه.بهر حال برای حجم خریدن زیر 400 باید رنج بکشند و از حقوقی هم سهم طلب کنند..مثل همین امروز که یک میل از حقوقی رو 375 گرفت.
              سلام،

چند وقت پیش تاپیک شلیا را ورق میزدم دیدم زمانی که شلیا رنج 160 تا 200 بود صحبت از هدف 300 تومان بود. شلیایی که تا 1700 هم بالا رفت.

حالا سهمی مانند کفرا که بازیش دقیقا شبیه فباهنر 200 تومانی شده به نظرم بایستی به فکر تارگتهای بالاتر بود. (حداقل 1000).

کفرا یک دهم رشد سال 92 را تکرار کند باید 3 برابر بشه.
              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                سلام،

چند وقت پیش تاپیک شلیا را ورق میزدم دیدم زمانی که شلیا رنج 160 تا 200 بود صحبت از هدف 300 تومان بود. شلیایی که تا 1700 هم بالا رفت.

حالا سهمی مانند کفرا که بازیش دقیقا شبیه فباهنر 200 تومانی شده به نظرم بایستی به فکر تارگتهای بالاتر بود. (حداقل 1000).

هدف در بلند مدت بالای 1400تومن هست ولی بنظرم در سه چهار ماه به 700تومن برسه.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                  سلام،

درود
                  20 تا 30 درصد کوتاه مدت گفتم...دو هفته تا نهایتا یک ماه ...اما تا شب مجمع بنظرم 700 تومن را میبینه
                  110 تومن سود تحلیلی سال اینده...با پی بر ای 6 و حداقل 40 تومن ای پی اس امسال...همین 700 تومان میشه..این نظر من هست..حالا انشالله که تارگت های 1000 و بالاتر هم تاچ کنه...فعلا سهامداری میکنیم...از سود هم بدمون نمیاد

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

با این حجم خرید امروز و رنج های مثبت پرحجم، امیدواری به شکست مقاومت محدوده 380 تا 397 تومن بالا رفته،احتمال شکست بسیار بالاست.
                    در صورت شکست این محدوده مقاومتی،در اولین گام میتونیم تا 475 تومن صعود بکنیم.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

یکی ز خصلت های بازار پیش خور کردن...اتفاقات اینده سهمه....این سهم توانایی سود 100..تا 140 تومانی برای 97 را داره...جمبزه...در اسفند بهره برداری میشه..و...تاثیر حداقل 10 درصدی بر کاهش بهای تمام شده سهم داره...اگر فروش سال اینده به 140 میلیارد برسه...که با توجه به افزایش ظرفیت های ایجاد شده در فولاد ...بنظر کاملا در دسترسه...تاثیری30...35 تومانی بر سود سهم داره......بزودی با تکیه بر فاند متحول شده شرکت...قیمت های 600...700 تومانی در دسترس خواهد بود...6 ماه پیش به هر سبد گردان...یا نماینده سرمایه گذاریها میگفتی فولاد 290 خواهد شد...یا میگفتن...جنست را عوض کن...یا روانپزشکی مجرب را معرفی میکردند....امکان نداره سهمی متحول بشه..و... مارکتش به جایگاه متناسب نرسه..اگر فولاد رسید...قطعا کفرا ..هم خواهد رسید...

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

صبا تامین 1/100 زد به کد حقیقی...دیروز هم صدر تامین 1 میل زد به کد حقوقی.......دارن بازیگر قدر را وارد سهم میکنند....قراره تامین بسیاری از بنگاه ها را واگذار کنه.......
                        سهامداری کنید دنبال 5 درصد نوسان نباشید....تمام المان ها حاکی از رشدی مناسب است...کسی با 5 درصدنو سان...یکش ..دو نشده....

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

خوب رنج کشید دقیقه اول بازار...بالای 400 تومن بیاد..یک فضای باز حرکتی پیش رو داره....حیف این سهم که چوب حراج به اون میزنند

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

خریدارا شمشیر را از رو بستن،
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

اونایی که میفروشند در چه فکر هستند؟فوق فوقش ده تومن یا نهایتا بیست تومن میتونه پایین بیاد دیگه.برای چی میفروشید؟
                              در سوابق معاملاتی این سهم قبل از شروع روند صعودی بزرگ معمولا روزهای پرحجم دیده میشه.
                              هفته قبل دقیقا سه شنبه بود روی 354 تومن هم همینجوری میفروختند،ولله من نمیدونم اینا چه جور معامله میکنند؟
                              پست سه شنبه هفته قبل

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              دوستان سهامدار نفروشید، یکی دو روز هم صبر کنید نهایتا ده بیست تومن میتونه پایین بیاد ولی بالا بره حداقل تا 700 تومن جا داره.مگه ندیدید ظرف دو سه دقیقه برای شکربن چه رنج مثبتی زدن؟برای این هم میزنند.کمی تحمل بفرمایید دوستان.

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

بعد میگند حقوقی سهم میفروشه و سهم را خراب میکنه..این حقیقیها که از صد تا حقوقی بدترند...چشمشون به دو درصد نوسان که میافته میخاند خودکشی کنند...این حجم معامله بالا منو بیشتر به بالا رفتن سهم امیدوار کرد...چون پول هوشمند خوبی اومد پشت سهم.

نظر

در حال کار...
                                X