پاسخ : فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )
درود..شما لطف دارید اما بنده در حد معرفی سهم نیستم..صرفا یک تحلیل و درکی که از بازار دارم را مینویسم
بیشتر رو سهمهایی فعال میشم که تحول بنیادی دارند...مثلا فولادیها با توجه به افزایش نرخ محصولات..یا گروه روی با توجه به فروش موجودی انبار و افزایش قیمت جهانی روی... فرضا همین صنعت تولید نسوز..
اما بهر حال خیلی از سهمهای خوش بنیاد هم رشد زیادی داشتند مثل فلزیها و معدنیها
با اینحال باید روند سهمها را دنبال کرد.مثلا همین شدوص بنظر من با دلار 4500 تومنی و نفت 70 دلاری...قیمتش بالای 1000 تومن میشه
فلات بنظر من قیمتش با اجرای کامل کک طبس و تحول صنعت زغالسنگ رشد خوبی میکنه
کفرا سال اینده قیمتش بنظر من 700 تومن میشه
بهر حال فعلا روند عام بازار روی گروه فلزات و معدنی و پالایشی بوده....اما بنظر من تک سهمهایی هم که فاند دارند را میشه الان بررسی کرد برای خرید.
در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است
View Post
بیشتر رو سهمهایی فعال میشم که تحول بنیادی دارند...مثلا فولادیها با توجه به افزایش نرخ محصولات..یا گروه روی با توجه به فروش موجودی انبار و افزایش قیمت جهانی روی... فرضا همین صنعت تولید نسوز..
اما بهر حال خیلی از سهمهای خوش بنیاد هم رشد زیادی داشتند مثل فلزیها و معدنیها
با اینحال باید روند سهمها را دنبال کرد.مثلا همین شدوص بنظر من با دلار 4500 تومنی و نفت 70 دلاری...قیمتش بالای 1000 تومن میشه
فلات بنظر من قیمتش با اجرای کامل کک طبس و تحول صنعت زغالسنگ رشد خوبی میکنه
کفرا سال اینده قیمتش بنظر من 700 تومن میشه
بهر حال فعلا روند عام بازار روی گروه فلزات و معدنی و پالایشی بوده....اما بنظر من تک سهمهایی هم که فاند دارند را میشه الان بررسی کرد برای خرید.
نظر