کنترل خوردگی تکین کو ( رتکو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

ﻣﻄﻠﻮﺑﯿﺖ رﺗﮑﻮ

ﮔﻔﺘﻪ ﺷﺪه ﺷﺮﮐﺖ ﺗﮑﯿﻦ ﮐﻮ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﻓﻌﺎﻟﯿﺘﮫﺎی ﺧﻮد و اورھﺎل ﭘﯽ در ﭘﯽ ﺷﺮﮐﺘﮫﺎی ﻓﻌﺎل در ﺻﻨﻌﺖ ﻧﻔﺖ و ﮔﺎزو ﭘﺘﺮوﺷﯿﻤﯽ، ﺑﺎ وﺿﻌﯿﺖ ﺑﺴﯿﺎر ﻣﻄﻠﻮﺑﯽ از ﺣﯿﺚ اﻧﺠﺎم اﻣﻮر ﺧﺪﻣﺎﺗﯽ ﮐﻪ ﺳﺮوﯾﺲ ،طﺮاﺣﯽ،اﺟﺮا و ﺣﻔﺎظﺖ ﮐﺎﺗﺪﯾﮏﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ، روﺑﺮو ﮔﺮدﯾﺪه و در آﺳﺘﺎﻧﻪ اﻓﺰاﯾﺶ ﻋﺎﯾﺪات ﺧﻮد در ﺳﺎﻟﺠﺎری ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ.

رﺗﮑﻮ ﭘﯿﺶ
    ﺑﯿﻨﯽ درآﻣﺪ ھﺮ ﺳﮫﻢ ﺑﺮای ﺳﺎل ﻣﺎﻟﯽ ﻣﻨﺘﮫﯽ ﺑﻪ 1391/12/30 ﺑﺎ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ 30,000 ﻣﯿﻠﯿﻮن رﯾﺎل را ﺑﻪ ﻣﺒﻠﻎ 765رﯾﺎل ﺑﻪ طﻮر ﺧﺎﻟﺺ ﭘﺲ از ﮐﺴﺮ ﻣﺎﻟﯿﺎت اﻋﻼم ﮐﺮده و در ﻋﻤﻠﮑﺮد 3 ﻣﺎھﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﭘﻮﺷﺶ 24 درﺻﺪی درآﻣﺪﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ﺑﻮده اﺳﺖ.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14641

امروز خوب جمعش کردن تا ببینیم آخر وقت امروز صف خریدش هم میکنن یا نه

امروز که اجازه ندادن سهمش روی زمین بمونه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14641

توی نمودارش امروز به میانگین متحرکت برخورد کرد روی سقف قبلی پول بک کرده و کاملا شرایط برای رشد سهم مهیا شده هدف این سهم به ترتیب 269 و 320و340 خواهد بود
        269 رو که رد کنه از درون ابرها هم خارج شده و رشدش تثبیب تر میشه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14641

نمودارها میگن رتکو فردا صف خرید سنگین داره
          دوجی برگشتی توی نمودار شمعی هم شکل گرفت
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14641

حالا که تکنیکال کارشو کرده دلایل بنیادی هم داره پشتش میاد مثل همیشه

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
            معاون سازمان امور مالیاتی در گفتوگو با فارس:
            نرخ مالیات ارزش افزوده پیمانکاران ۲ درصد کاهش یافت
            خبرگزاری فارس: معاون سازمان امور مالیاتی گفت: نرخ مالیات بر ارزش افزوده پیمانکاران از ۵ درصد به ۳درصد کاهش یافت.

علیرضا طاریبخش در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد گلایه انجمن کارفرمایان مبنی براینکه قبل از دریافت دستمزد باید مالیات ارزش افزوده بپردازند، تأکید کرد: براساس ماده 9 قانون استفاده حداکثری از خدمات تولیدی و صنعتی کشور دستگاههای اجرایی مکلف شدند، ظرف یک ماه مطالبات پیمانکاران را بپردازند و اگر پیمانکاران برگه انجام کار ارائه کردند و دستگاه اجرایی پرداخت نکرد، خود دستگاه دولتی باید مالیات و جرایم دیرکرد پیمانکار را بپردازد.

معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی افزود: بنابراین دستگاههای اجرایی مؤظف هستند، ظرف یک ماه وضعیت انجام کار پیمانکاران را بررسی و دستمزد آنها را پرداخت کنند.

طاریبخش تأکید کرد: قانون استفاده حداکثری از توان تولیدی و خدماتی کشور در جهت تقویت صادرات در ماده 9 اذعان دارد کلیه دستگاههای موضوع ماده 4 قانون محاسبات عمومی شامل وزارتخانهها، بانکها، مؤسسات عمومی غیر دولتی، صنایع و شرکتهای دولتی مکلف هستند، ظرف یک ماه حقوق پیمانکاران را پرداخت نمایند و اگر پیمانکاران که صورت وضعیت ارائه میکنند و کارفرمای دولتی پول آنها را نداد، دستگاه دولتی باید مالیات، عوارض و جریمه را به جای پیمانکار بپردازد.

وی گفت: گلایه انجمن کارفرمایان مبنی براینکه کارفرمایان قبل از دریافت دستمزد، باید مالیات بپردازند، وارد است.

معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی تأکید کرد: براساس ماده 104 قانون مالیاتهای مستقیم مالیات کارفرمایان که قبلاً 5 درصد بود، هماکنون به 3 درصد کاهش پیدا کرده که این یک گشایشی در کار پیمانکاران محسوب میشود.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14641

رتکو داخل کانال بزرگی قرار گرفته که وقتی 340 رو بشکنه وارد فاز دوم صعود میشه برای رسیدن به 500 تومان
              امروز فرصت برای خرید هست
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14641

داستان این سهم هم مثل قپیرا و غپینو خواهد بود وقتی توی قیمتهای پایین از بازگشت سهم صحبت میکنم کسی سهمو تحویل نمیگیره وقتی صف خرید سنگین براش چیده شد تازه میان ته صف خرید و وقتی رشد 40-50% کرد تا به تعریف از سهم میپردازن و ..... داستان تکرار میشه بعدش آخرش میگن چرا ما هی ضرر میدیم!!
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14641

این سهم در بازه ای از زمان(سال 2004) قیمت 4500 تومان رو هم دیده بعدش با افزایش سرمایه ها و پرداخت سودها قیمتش تعدیل شده و الان باکمترین پی به ای بازار در حدود 3 در حال معامله است به نظرم این سهم شایستگی رسیدن به قیمتهای بالایی رو داره از فندیمتال سهم خبر میرسه که داره قراردادهای مناسبی میگیره

نمودار تعدیل نشده و نمایش پیک قیمتی
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14641

خوب حالا بریم سر تکنیکال علت این که باید امروز برمی گشت توی نمودار مشخص کردم یه پول بک اساسی بود روی ضلع بالایی مثلثی که قبلا شکسته بودش و امروز پول بکش رو کامل کرد هدف این مثلث 400 تومان است
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14641

خوب توی این تصویر مشخص تره
                      اگه دقت بفرمایید هم به میانگین متجرک برخورد کرده بود و هم به سقف کانال کوتاه مدت قبلی(خط آبی رنگ) ولی نکته اصلی پول بک روی ضلع بالایی مثلث بود با هدف 400 تومان همگرایی میانگین متحرک و سقف کانال کوتاه مدت و ضلع بالایی مثلث مانع از افت بیشتر سهم شد و انتظار میره از فردا سهم روند بازگشتی قدرتمندی رو شروع کنه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14641

حیفم آمد اینجا نزارم شاخص در هم شکسته این گروه رو

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                        شاخص این گروه امروز مقاومتهای سختی رو در هم شکسته باید منتظر طوفان قیمتی از مپنا و رتکو باشید

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سیروس
                          عضو عادی
                          • Mar 2012
                          • 46

سلام
                          البته هدف اولیه اش به سمت 302 تومان و سپس 340 تومان می باشد. با توجه به برگشت امروز و حجم بالا و نقطه حمایتی 240 از فردا با صف خرید حرکت به سمت اهداف را شروع خواهد کرد.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14641

در اصل توسط سیروس پست شده است View Post
                            سلام
                            البته هدف اولیه اش به سمت 302 تومان و سپس 340 تومان می باشد. با توجه به برگشت امروز و حجم بالا و نقطه حمایتی 240 از فردا با صف خرید حرکت به سمت اهداف را شروع خواهد کرد.
                            درسته و در تحلیل ها قبلی خودم به 340 هم اشاره کردم ولی خوب دیگه تکنیکال از هر طرف باید نگاه کرد تا مطمئن شد و از نگاه مثلثی هدف 400 خواهد بود از دید کانالی اهداف سهم چیزی که شما فرمودید میشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14641

داستان این سهم وقتی 340 رو بشکنه با حجم بالا تازه شیرین تر میشه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14641

امروز مپنا بسته شد حالا فشار خرید میاد روی این سهم کوچیک
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X