ما که نفهمیدیم صف فروش خودش کم میشه زیاد میشه .....
کنترل خوردگی تکین کو ( رتکو )
Collapse
X
-
در اصل توسط سیروس پست شده است View Postسلام تمام جان نگران نباش به دلیل زیر سهم دچار افت شد.
به خاطر برخورد با سقف کانال در 267 تومان که انتظار می رفت از آن بگدرد و همچنین به دلیل جو بازار افت کرد.
در ضمن بعد از آنکه سهم به 255 تومان برخورد کرد به سمت 302 تومان حرکت می کند. ;)خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاحتمال داره فردا صف خرید براش بزارنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
توی سایت همسایه نوشته شده یه نفر 8تا9هزارتا دونه سهم داره میخواد صف خرید راه بندازه تا سهامشو بفروشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postيک حقيقي
ص بازنشستگي صدا و سيما
شرکت بيمه کوثر
از خريداران علاقمند به رتکو هستند.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
چند تا کد حقوقی زیر 1 درصد متعلق به سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران در حال خرید سهمند رشد خوبی در انتظاره سهمه
نظر
-
در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Postچند تا کد حقوقی زیر 1 درصد متعلق به سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران در حال خرید سهمند رشد خوبی در انتظاره سهمه
من تا حالا بازدهی های خوبی ازش گرفته
فقط میمیره تا بخواد سودشو بده
در ضمن درصد تقسیم سود هم عینا" بعد مجمع کم میشه و اکثرا" اینطوری نیست که سهم بعد مجمع رو قیمتهای خوبی باز بشه
رو 210 تومان عالی بود
فعلا" به علت تحریمها ، گروه پیمانکاری جو مناسبی ندارندThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
گفته ﺷﺪه ﺷﺮﮐﺖ ﺗﮑﯿﻦ ﮐﻮ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﻓﻌﺎﻟﯿﺘﮫﺎی ﺧﻮد و اورھﺎل ﻣﮑﺮر ﺷﺮﮐﺘﮫﺎی ﻓﻌﺎل در ﺻﻨﻌﺖ ﻧﻔﺖ و ﮔﺎز و ﭘﺘﺮوﺷﯿﻤﯽ،ﺑﺎ وﺿﻌﯿﺖ ﺑﺴﯿﺎر ﻣﻄﻠﻮﺑﯽ از ﺣﯿﺚ اﻧﺠﺎم اﻣﻮر ﺧﺪﻣﺎﺗﯽ ﮐﻪ ﺳﺮوﯾﺲ ،طﺮاﺣﯽ،اﺟﺮا و ﺣﻔﺎظﺖ ﮐﺎﺗﺪﯾﮏ ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ،روﺑﺮو ﮔﺮدﯾﺪه و در آﺳﺘﺎﻧﻪ ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﺜﺒﺖ درآﻣﺪ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ.
رﺗﮑﻮ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ درآﻣﺪ ھﺮ ﺳﮫﻢ ﺑﺮای ﺳﺎل ﻣﺎﻟﯽ ﻣﻨﺘﮫﯽ ﺑﻪ1391/12/30 ﺑﺎ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ 30,000 ﻣﯿﻠﯿﻮن رﯾﺎل را ﻣﺒﻠﻎ 765 رﯾﺎل ﺑﻪ طﻮر ﺧﺎﻟﺺ ﭘﺲ از ﮐﺴﺮ ﻣﺎﻟﯿﺎت اﻋﻼم ﮐﺮده و در ﻋﻤﻠﮑﺮد3 ﻣﺎھﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﭘﻮﺷﺶ 24 درﺻﺪی درآﻣﺪ ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ.
ﺷﻨﯿﺪه ھﺎﯾﯽ از اﻓﺰاﯾﺶ ﺣﺪاﻗﻞ 11 درﺻﺪی درآﻣﺪ و اﻋﻼم850 رﯾﺎل ﺳﻮد ﺧﺎﻟﺺ ﺑﻪ ازای ھﺮ ﺳﮫﻢ ﺑﻪ ﮔﻮش ﻣﯽ رﺳﺪ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ رﺗﮑﻮ را در زﻣﺮه ﯾﮑﯽ از ﭘﺮﺑﺎزده ﺗﺮﯾﻦ ﺳﮫﺎم ﺑﺎزار درﻧﯿﻤﻪ دوم ﺳﺎﻟﺠﺎری ﻗﺮار دھﺪThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر