در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است
View Post
کنترل خوردگی تکین کو ( رتکو )
Collapse
X
-
-
رتکو در دوره 9 ماهه سود هر سهم سال جاری خود را بدون تغییر نسبت به پیش بینی قبلی 533 ریال اعلام کرده است و 77 درصد آن را نیز در در این دوره پوشش داده است.نکته مهم شرکت افزایش فاحش هزینه های ناشی از تسعیر ارز می باشد. باتوجه به تغيير نرخ ارز آزاد وبدهي اين شرکت به بازرسان خارجي ، تعديل در خالص هزينه هاي متفرقه ناشي از تسعير ارز بوده است.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط شاهين محلوجی پست شده استرتکو
سهمی که در آینده نه چندان دور در موردش بیشتر میشنویم.....
آیا سهم توانایی لازم برای رسیدن یه سقفهای قبلی دارد؟
در آینده بیشتر در مورد این سهم خواهم نوشت....جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
«رتکو» پیشبینی سود 92 را اعلام کرد
گروه بنگاهها- شرکت بازرسی فنی و کنترل خوردگی تکینکو پیشبینی سود هر سهم سال مالی 92 را مبلغ 667 ریال اعلام کرده است.
براساس اطلاعیه سازمان بورس، این رقم در مقایسه با سال جاری از افزایش 25 درصدی برخوردار است.
«رتکو» پیشبینی فروش و درآمد ارائه خدمات سال مالی آتی را با افزایش 27 درصدی نسبت به سال مالی 91 مبلغ 175 میلیارد ریال اعلام کرد.
این شرکت دلیل تغییر فروش را افزایش حجم فعالیت و خرید عنوان کرده است.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
هدف اصلاح سهم نهایت 250 تومان ولی بعدش یه رشد شارپ رو میشه ازش انتظار داشت با هدف 335 تومان و 395 تومانخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postهدف اصلاح سهم نهایت 250 تومان ولی بعدش یه رشد شارپ رو میشه ازش انتظار داشت با هدف 335 تومان و 395 تومانخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
احتمالا کف 261 تومان لمس نمیشه
خرید پله ای بنظر میاد گزینه خوبی باشه فقط فکر نکنم بشه حجم دار خرید کرد چون زود صف خرید میشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر