پاکسان (شپاکسا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آذرآبادگان
    کاربر فعال
    • Dec 2012
    • 1140

پوشش 63 درصدی سود پاکسان در صورتهای مالی 6 ماهه
    شپاکسا طی عملکرد 6 ماهه به میزان 2656 ریال از پیش بینی 4192 ریالی سال 92 را محقق کرده
    http://codal.ir/Reports/InterimState...ZMaPVpLA%3d%3d
    آخرین ویرایش توسط آذرآبادگان؛ 2013/07/25, 16:15.
    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
      پوشش 63 درصدی سود پاکسان در صورتهای مالی 6 ماهه
      http://codal.ir/Reports/InterimState...ZMaPVpLA%3d%3d
      خوش خبر باشی همشهری
      مبارک دوستان

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود؛

مبارک دوستان باشه... همیشه این نکته رو مدنظر داشته باشید که شرکتی که در اون تحول بنیادین اتفاق میفته با 2-3 تا تعدیل حرکتش تموم نمیشه... نمونه بارز اون شرکت هایی مثل پاکسان و کفرا هستند که هنوز هم باید منتظر تعدیل های بعدی اونها بود. علی الحساب سود تحلیلی شرکت به نظر میرسه بالای 600 باشه اگر همین روند عالی رو حفظ کنه
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• fallah
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 692

بنظرم سودی بین 500تا 530اعلام کنه تا جا برای تعدیل در گزارشهای 9 و 12 ماهه بذاره
          همونطور که جناب مصری پور 3 سناریو در مطالب قبلی آورده بودن احتمال رسیدن به سناریوی سوم با کمی سود بالا در این سهم محتمل است(سودی بین 580 تا 650 تومن)

نظر

• fallah
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 692

قیمت بازگشایی سهم بین 2400 تا 2600 خواهد بود و فک نکنم زیاد مثبت باز شه چونکه قیمتش از قبل پیش خور شده
            این سهمو خودمم دارم ولی بنظرم تا افزایش سرمایه نده بازدهی بالایی رو واسش متصور نیستم(منظور بازدهی بالای 60 الی 70 درصدی)

نظر

• Giallorossi
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 218

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
              قیمت بازگشایی سهم بین 2400 تا 2600 خواهد بود و فک نکنم زیاد مثبت باز شه چونکه قیمتش از قبل پیش خور شده
              این سهمو خودمم دارم ولی بنظرم تا افزایش سرمایه نده بازدهی بالایی رو واسش متصور نیستم(منظور بازدهی بالای 60 الی 70 درصدی)
              البته باید به این نکته هم توجه کرد که p/e سهم 5 هست
              چطور میشه قیمت سهمی با p/e 5 و تعدیلهای پی در پی پیش رو پیشخور شده باشه؟!

نظر

• bahman1985
                عضو جدید
                • Jul 2013
                • 11

من نمی دونم چرا حتی خود دوستانی که سهم رو دارن هم حاضر نیستن پی به ای بالاتری برای سهم قائل بشن. از قدیم گفتن حرمت امامزاده رو متولیش نگه می داره. شرکت سنگین و غیرچابکی مثل فولاد مبارکه با پی به ای 6.5 رفت مجمع و با پی به ای بالای 6 هم باز شد. حالا بعضی دوستان به سود اسمی پاکسان (نه تحلیلی که خیلی بالاتر هم هست) به زور پی به ای 5 میدن. مثلاً فولاد مبارکه قراره چه جهش عظیمی در سودش داشته باشه که شرکت های شوینده ازش عاجز باشن؟؟؟ ممکنه مصرف فولاد به دلیل رکود در ایران و جهان کم بشه یا مثلاً صادراتش رو تحریم کنن و به همین دلیل تقاضا و فروشش کم بشه اما آیا شما به علت شرایط بد اقتصادی، تحریم و ... از شستن لباس، دست و صورت و موهاتون صرف نظر می کنید؟ شوینده ها جزو کالاهایی هستن که اصطلاحاً میگن کشش قیمتی و درآمدی پایینی دارن یعنی افزایش قیمت یا کاهش درآمد معمولاً کمتر موجب کاهش تقاضاشون میشه (مواد غذایی، دخانیات و دارو هم همینطورن).
                الان تو بورس نیویورک پی به ای شرکت های محصولات بهداشتی و شوینده بالای 30 هست در حالی که پی به ای متوسط بازار تقریباً 18 هست. اما اینجا پی به ای متوسط بازار شده 7 اما پاکسان رو به 5 هم راضی هستند دوستان. البته من نمی خوام اینجا رو با اونجا مقایسه کنم اما دلیلی نداره شرکتی که ظرفیت خالی داره، هر سال می تونه 2 تا 3 بار افزایش نرخ بگیره و مهمترین شرکت در صنعت خودش هست رو بهش حداکثر پی به ای 5 بدیم. من هم مثل شما مجبورم تصمیمات بازار رو بپذیرم (و لاجرم می پذیرم) اما واقعاً مخالف این رویه هستم. این یه جور بی نظمیه و البته بیشتر ریشه در رفتار حقوقی ها داره. به قول عادل فردوسی پور همه چیزمون باید به همه چیزمون بیاد!

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

جا برای تعدیلهای بعدی خواهد گذاشت.
                  اگر امسال افزایش نرخ بهش بدن سود تا حوالی 800 بالا میره. اما در همین وضعیت باید حدود 600 سود داشته باشه
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مجتبی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 514

سلام بر دوستان
                    قبل تحلیل بگم آقای مصری پور رو تحلیل هاشون رو بررسی کردم تحلیل های خوبی داره.
                    فروش شپاکسا تا اخر سال 3100000 میلیون ریال به بالا خواهد بود که با سودی بالای 600 ریال به ازای هر سهم رو به رو خواهد بود. این سهم میانگین نرخ فروش محصولاتش در گزارش جدیدش نسبت به پایان سالی مالی گذشته رشد 67 درصدی داشته است. رشد بسیار بالایی رو برای این سهم نمی بینم مگر افزایش نرخی در کار باشه.
                    تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                    https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

گزارش اومد تعدیل 24% اینا.... مبارک باشه>:D<

نظر

• مجتبی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 514

سلام
                        گزارش 6 ماهه هم اومد و حسابرسی شده هم هستش. بریم یه بررسی روی این سهم داشته باشیم.
                        همون طور که از گزارش 3 ماهه بر می اومد که این سهم تعدیل داره در گزارش 6 ماهه خودشو نشون داد. مطمئنا در گزارش های بعدی هم تعدیل خواهد داشت.
                        فروش شپاکسا را من کمتر از پیش بینی شرکت می بینم. در گزارش 3 ماهه فروش رو 3100000 میلیون ریال توی تحلیلم داشتم با توجه به گزارش 6 ماهه فروش رو برای آخر سال 3600000 میلیون ریال مبنا قرار دادم. علت کاهش فروش کاهش نرخ ارز فروش هاي خارجي مي باشد. نکته ای که هست سود ناخالص شرکت رشد بسیار خوبی داشته است که علت اون کاهش نرخ ارز خريد هاي خارجي و قيمت ارزي خريد هاي خارجي مي باشد. هرچند فروش رو روی 3600000 تحلیل دارم ولی به دلیل رشد سود ناخالص نظرم در مورد EPS شرکت همون تحلیل 3 ماهه هستش یعنی بالای 600 تومن. چیزی در حدود 700 به احتمال بسیار زیاد خواهد ساخت.
                        یه عذر خواهی کنم توی کامنت قبلی سود هر سهم رو 600 ریال نوشتم منظورم 600 تومان بود.
                        آخرین ویرایش توسط مجتبی؛ 2013/08/11, 18:24.
                        تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                        https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

مبارک سهامداران پاکسان
                          فردا انشاا... بازگشایی خوبی داشته باشه اگر هم خوب باز نشد حتما" سنگین اضافه خواهیم کرد

سهامدار پاکسان بودن بازی دو سر برد هست/:.grlim:./

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                            مبارک سهامداران پاکسان
                            فردا انشاا... بازگشایی خوبی داشته باشه اگر هم خوب باز نشد حتما" سنگین اضافه خواهیم کرد

سهامدار پاکسان بودن بازی دو سر برد هست/:.grlim:./
                            یک مقداری از قبل دارم ، زیر 3000 باز بشه اضافه می کنم . eps 520 تومانی خیلی محتاطانه از جانب شرکت اعلام شده است ، راحت بالای 700 توانایی سودسازی دارد . مصرف مواد شوینده افزایش زیادی پیدا کرده است و باید منتظر تعدیلهای پی در پی پاکسان باشیم .

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                              یک مقداری از قبل دارم ، زیر 3000 باز بشه اضافه می کنم . eps 520 تومانی خیلی محتاطانه از جانب شرکت اعلام شده است ، راحت بالای 700 توانایی سودسازی دارد . مصرف مواد شوینده افزایش زیادی پیدا کرده است و باید منتظر تعدیلهای پی در پی پاکسان باشیم .
                              من خودم شپاکسا دارم....سهم خوبیه....جا برای تعدیل در اینده هم گذاشته....ولی فکر نکنم رو این قیمتها باز بشه.....من با قیمت بازگشایی که اقای فلاح گفتند موافقم..یعنی زیر 2600 تومن.

نظر

• fallah
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 692

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                                بنده از الان ۲۶۰۰فروشنده ام و خواستید پیام بدید.با اینکار میخوام کاری کنم تا سهم از دستتون نپره روز بازگشایی!!!
                                فردا سهم زیر ۲۵۰۰باز میشه،به پی به ای همگروهش نگا بکنین ۲۵۰۰هم راضی میشین بفروشین
                                شپاکسا و شگل تا افزایش ندند رشدی نمیکنند چون بازار ما سهم گرون قیمت نمیخره حتی اگه سودش ده هزار تومن باشه
                                نمونش غبشهر ولی اگه افزایش بده همه با کله میخرن
                                بنظرم قیمت بازگشایی بین ۲۳۰۰تا ۲۵۰۰باشه

نظر

در حال کار...
                                X