کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان پاکسان در گزارش 9 ماهه تعدیل اعلام نمی کنه بلکه تعدیل سود را نزدیک مجمع اعلام خواهد کرد لذا پاکسان به درد کوتاه مدتی ها نمی خوره بلکه باید دید میان مدت در این سهم داشت.
شما از کجا میدونید که در 9 ماهه تعدیل نمیده ؟
پوشش خوب + تعدیل به نظرم داره
هر چند اعتقاد دارم این سهم را باید تا افزایش سرمایه اش نگه داشت....و چند ماهی باهاش سهامداری کرد تا سود خوبی کسب کنیم.ولی بدید گزارش 9 ماهه هم میتونه از گزینه های خوب بازار باشه.کلا ریسک انچنانی نداره خرید این سهم تو این قیمت و با این پی بر ای.
شما از کجا میدونید که در 9 ماهه تعدیل نمیده ؟
پوشش خوب + تعدیل به نظرم داره
میثم جان این سهم برای سهامداری فوق العاده است چرا که امسال 780 سودش است منتهی مدیران شرکت دوست ندارد فعلا تعدیل بدهند.علت اینکه گفتم باید به دید مجمع سهم رو در سبد داشت اینه که گزارش 9 ماهه حسابرسی شده نیست و شرکت میتونه از این گپ استفاده کنه.
نمیدونم چه مرگشه این سهم....امروز که دیگه باید صف خرید میشد.فکر کنم خلق الله میخرند و با ضرر میفروشند.اخه این که نه به اونصورت شناوری بالایی داره و نه رشدی کرده...
نمیدونم چه مرگشه این سهم....امروز که دیگه باید صف خرید میشد.فکر کنم خلق الله میخرند و با ضرر میفروشند.اخه این که نه به اونصورت شناوری بالایی داره و نه رشدی کرده...
حدود 30 -35 میلیون دلار واردات داره ........
برای سه ماه اخر 7 میلیون دلار هم خرید داشته باشه که دلار رو 3150 در نظر گرفته حدودا که میشه 22 ملیارد
حالا اگه دلار رو 2800 بخره و 7 میلیون دلار خرید داشته باشه میشه حدودا 19.6 میلیارد تومن..... یعنی18سهمی تومن دیگه به سود ناخالص اضافه میشه
=======
حال برای یک سال و فرض 35 میلیون دلار با دلار 3150 تومنی خرید مواد اولیه تقریبا میشه 110 میلیارد تومن و با فرض دلار 2800 تومنی خرید مواد اولیه 98 میلیارد تومن میشه ....یعنی اختلاف 12 میلیارد تومنی...یعنی سهمی 90 تومن به سود ناخالص اضافه میشه برای سال مالی بعد .......
حدود 30 -35 میلیون دلار واردات داره ........
برای سه ماه اخر 7 میلیون دلار هم خرید داشته باشه که دلار رو 3150 در نظر گرفته حدودا که میشه 22 ملیارد
حالا اگه دلار رو 2800 بخره و 7 میلیون دلار خرید داشته باشه میشه حدودا 19.6 میلیارد تومن..... یعنی18سهمی تومن دیگه به سود ناخالص اضافه میشه
=======
حال برای یک سال و فرض 35 میلیون دلار با دلار 3150 تومنی خرید مواد اولیه تقریبا میشه 110 میلیارد تومن و با فرض دلار 2800 تومنی خرید مواد اولیه 98 میلیارد تومن میشه ....یعنی اختلاف 12 میلیارد تومنی...یعنی سهمی 90 تومن به سود ناخالص اضافه میشه برای سال مالی بعد .......
میثم عزیز فکر میکنم درستش این باشه که تاثیر کاهش نرخ دلار را در فروش صادراتی نیز در نظر داشته باشیم...اثر در کاهش مبلغ فروش ..
هرچند این را هم بگم حجم دلار مصرفی در واردات بیشتر از حجم دلار کسب شده در صادرات است..
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر