پاکسان (شپاکسا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

جزئیات تعدیل مثبت «پاکسان»

پاکسان سود هر سهم سال مالی منتهی به 31/6/92 خود بر اساس عملکرد شش ماهه را از 419 تومان به 520 تومان افزایش داده است و با تعدیل مثبت 24 درصدی روبرو شده است .در شش ماهه منتهی به 31 خرداد 92 نیز 51 درصد آن را محقق کرده است
    نسبت به پیش بینی قبلی فروش شرکت با کاهش 4.5 میلیارد تومانی روبرو شده است که دلیل آت کاهش نرخ ارز فروش های خارجی بوده است( کاهش 9.2 درصدی نرخ ارز)
    بهای تمام شده نسبت به پیش بینی قبلی به میزان 21.5 میلیارد تومان کاهش داشته است که علت آن افت میانگین نرخ ارز مصرفی و قیمت خریدهای خارجی به میزان 10.7 و 2 درصد بوده است
    شرکت اعلام کرده تحقق 520 تومان سود امسال شرکت منوط به تداوم تامین نرخ ارز و مواد اولیه وارداتی به نرخ های پیش بینی شده و فراهم شدن شرایط لازم برای فروش صادراتی و داخلی محصولات می باشد
    در شش ماهه ابتدای سال مالی 45.5 درصد مقدار تولید و 44 درصد مقدار فروش بودجه را محقق کرده است.در این دوره 6.2 میلیون دلار صادرات با دلار 3555 تومان و 14.9 میلیون دلار واردات با نرخ 3160 تومان داشته است

پرشین تحلیل –1392

نظر

• مازیار علوی
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 64

شرکت پاکسان با سرمایه ای معادل 13 کیلیارد و 500 میلیون تومان برای هر سهم در سال مالی منتهی به 30 آذر 92 بر اساس عملکرد حسابرسی شده دوره 6 ماهه مبلغ 520 تومان سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با اعلام قبلی (بر اساس عملکرد دوره 3 ماهه) 24 درصد تعدیل مثبت داشته است.

"شپاکسا" که در دوره مورد بررسی موفق به تحقق 42 درصد از فروش، 36 درصد از بهای تمام شده، 56 درصد از سود ناخالص، 52 درصد از سود عملیاتی و 51 درصد از سود خالص هر سهم شده است در نظر دارد 60 درصد از عایدی خالص هر سهم را بطور نقدی به سهامدارانش پرداخت نماید.

گفتنی است این شرکت در دوره 6 ماهه نخست نرخ دلار را برای فروش 13 درصدی محصولات 35554 ریال و برای خرید 48 درصدی مواد اولیه 31589 ریال در نظر گرفته است.
      http://signalebours.loxblog.com/

نظر

• hamedsh
        عضو عادی
        • May 2013
        • 160

این شرکت بخشی ازمواد اولیه را با ارز مبادلاتی و بخشی را آزاد میخرد ولی همه را به قیمت آزاد میفروشد اگر ارزان بفروشد ارزان تر هم می خرد واگر گران بخرد گرانتر می فروشد و همین موضوع باعث تعدیل دائمی و فوق العاده شوینده ها شده است. ذخیره حدود 40 تومان به ازای هر سهم برای تسعیر وام ارزی دیده که تازه اگر مبادلاتی تسعیر کند که نکند چه کند به سود هر سهم اضافه خواهد شد و قیمت مواد اولیه را حدود قیمت دلار فعلی بازار انگار که قرار است همه را با دلار آزاد وارد کند دیده است.
        آخرین ویرایش توسط hamedsh؛ 2013/08/12, 09:13.

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
          بنده از الان ۲۶۰۰فروشنده ام و خواستید پیام بدید.با اینکار میخوام کاری کنم تا سهم از دستتون نپره روز بازگشایی!!!
          فردا سهم زیر ۲۵۰۰باز میشه،به پی به ای همگروهش نگا بکنین ۲۵۰۰هم راضی میشین بفروشین
          شپاکسا و شگل تا افزایش ندند رشدی نمیکنند چون بازار ما سهم گرون قیمت نمیخره حتی اگه سودش ده هزار تومن باشه
          نمونش غبشهر ولی اگه افزایش بده همه با کله میخرن
          بنظرم قیمت بازگشایی بین ۲۳۰۰تا ۲۵۰۰باشه
          دوست عزیز من رو هوا حرف نمیزنم ، پاکسان 700 سود میسازه که اگر پی به ای 4 بدیم میشه 2800 به علاوه سودی که 6 ماهه ساخته میره بالای 3000 . تازه با پی به ای 4 باید بالای 3000 قیمت باشه در صورتی که با پی به ای بازار قیمتش بالاتر هم میره . اگر 2600 فروشنده هستی من خودم در 2600 برای خرید میشینم بهم بفروش .

نظر

• ابوذر
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 614

اینکه بازار به سهم گران اقبال کم دارد تا حدی درست است واین به بازیگران اصلی سهم برمیگردد .مثل شتران که 94هزار تومان هم خوب میخریدند!!!!قند اصفهان 5500 خوب میخریدند.ولی یک اصل روانی بین اکثر سهام داران وجود دارد وآن تعدادسهامی است که دارن تا قیمت آن مثلا با 4500000تومان 1000تا سهم غبهشهر میتوان خرید ولی بالای 12000تا سهم وبشهر !!واین نکته مهمی است .که ما میبینیم قند اصفهان بعد از افزایش سرمایه 712 درصدی . 40% بالاتر باز شد (بجای 650 - 1050 باز شد) وصف میلیونی دارد وتازه عرضه هم نمی شود.اگر پاکسان هم افزایش سرمایه بدهد روانتر وبهتر معامله میشود.وبهتر رشد میکند.طبق همان اصل روانی تعدادسهام.

نظر

• Giallorossi
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 218

بنده از الان ۲۶۰۰فروشنده ام و خواستید پیام بدید.با اینکار میخوام کاری کنم تا سهم از دستتون نپره روز بازگشایی!!!
              فردا سهم زیر ۲۵۰۰باز میشه،به پی به ای همگروهش نگا بکنین ۲۵۰۰هم راضی میشین بفروشین
              شپاکسا و شگل تا افزایش ندند رشدی نمیکنند چون بازار ما سهم گرون قیمت نمیخره حتی اگه سودش ده هزار تومن باشه
              نمونش غبشهر ولی اگه افزایش بده همه با کله میخرن
              بنظرم قیمت بازگشایی بین ۲۳۰۰تا ۲۵۰۰باشه

دوست من مطمئنا شما 1عدد پاکسان هم ندارید که راجع به قیمت فروشتون صحبت میکنید
              جا مانده هایی مثل شما تو فرومهای بورسی زیادن که قصد تخریب سهم رو دارن!

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Post
                دوست من مطمئنا شما 1عدد پاکسان هم ندارید که راجع به قیمت فروشتون صحبت میکنید
                جا مانده هایی مثل شما تو فرومهای بورسی زیادن که قصد تخریب سهم رو دارن!
                پیام بدید بنده فروشنده ام ۲۶۰۰
                درضمن من تو فروم نیمینویسم چون فروم جای افراد الاف هست که میان سهم تبلیغ میکنن(بلانسبت بعضی ها)
                خواستید هستم خدمتتون
                وقت نوشتن ندارم و بخوام هم تو تاپیک خودم مینویسم که هر ماه یک بار میام
                شما وقتت ازاده استفاده کن

نظر

• Giallorossi
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 218

پیام بدید بنده فروشنده ام ۲۶۰۰
                  درضمن من تو فروم نیمینویسم چون فروم جای افراد الاف هست که میان سهم تبلیغ میکنن(بلانسبت بعضی ها)
                  خواستید هستم خدمتتون
                  وقت نوشتن ندارم و بخوام هم تو تاپیک خودم مینویسم که هر ماه یک بار میام
                  شما وقتت ازاده استفاده کن
                  یعنی میفرمایید همه این دوستانی که اینجا مینویسن الافن دیگه؟
                  هرچی به این کامنتتون دقت کردم چیزی جز مغلطه و بازی با کلمات درش ندیدم
                  موفق باشید

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

قیمت جذابی داره باز گشایی میشه

نظر

• مجتبی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 514

شپاکسا معلوم بود بالای 2400 تومان باز نمیشه. دیگه سهم رشد های هیجانی نخواهد داشت. به فرض EPS 700 تومانی برای این سهم با گزارش 12 ماهه چون P/E سهم معمولا 4.5 هستش قیمتش میشه تقریبا 3000 تومان.
                      سهام های خودرویی رو نبینین که با اعلام گزارش زیان صف دارن همش حبابه. تحلیل می کنن که قراره خوب بشن ولی نشدن که.
                      به نظر من اگر می خواین چندتا سهم خوب بخرین که تعدیل های خوبی در آینده داشته باشه من شنفت، لابسا، فخوز، کبافق، کخاک، شیران رو می پسندم.
                      تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                      https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• fallah
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 692

در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Post
                        یعنی میفرمایید همه این دوستانی که اینجا مینویسن الافن دیگه؟
                        هرچی به این کامنتتون دقت کردم چیزی جز مغلطه و بازی با کلمات درش ندیدم
                        موفق باشید
                        اینم از شپاکسا
                        حالا تو بازار مثبت باز شد وای بحال انکه تو بازار منفی باز میشد
                        بنظرم کمی مطالعه تون رو زیاد کنید بهتره
                        روانشناسی بازارتون در حد صفر و منفیه

در مورد شپاکسا هم عرض کنم این سهم از لحاظ بنیادی عالیه و توانایی اینکه بتونه سود ۷۰۰تومنی بسازه زیاده ولی این سود رو کم کم میخواد بسازه و قیمتشم پیش خور شده و تا افزایش نده رشد خوبی نخواهد داشت و امیدوارم افزایش سرمایشو بزودی اعلام و اعمال کنه تا سهامداراش سود خوبی کنن (مثل قبل)

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

جناب فلاح تو رسما داری رو مخ میری ها
                          کدوم بازار مثبت
                          سهم موقعی باز شده که بازار ریخته
                          داری بفروش نداری هم چیزی نگو
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• immortal44
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 252

اینم از شپاکسا

در مورد شپاکسا هم عرض کنم این سهم از لحاظ بنیادی عالیه و توانایی اینکه بتونه سود ۷۰۰تومنی بسازه زیاده ولی این سود رو کم کم میخواد بسازه و قیمتشم پیش خور شده و تا افزایش نده رشد خوبی نخواهد داشت و امیدوارم افزایش سرمایشو بزودی اعلام و اعمال کنه تا سهامداراش سود خوبی کنن (مثل قبل)

دوست عزیز توهین کردن به دیگری و نشان دادن اینکه من اینو گفتم دیدی درست بود ، نشان از ضعف و بی اراده بودن رو نشان می ده ، بهتره یکم خودتو قبول داشته باشی تا اینکه بخوای نشان بدی به بقیه که تو رو قبول داشته باشن.
                            آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• Giallorossi
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 218

اینم از شپاکسا

اولا که آخر وقت،بازار ریخته بود که پاکسان باز شد
                              یه نگاه به گروه شیمیایی بندازید میبینید که کلا قرمزه
                              دوما بنده هیچ صحبتی راجع به قیمت بازگشایی نکردم و نگفتم چند باز میشه
                              بنده گفتم کسی که ادعا می کنه یک سهمی داره نمیاد جو منفی بر علیهش راه بندازه و هنوز هم رو حرفهایی که زدم هستم
                              مطالعه و قدرت تحلیلمون هم اون موقعی که رو 400 خریدیم نشون دادیم

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

دوستان عزیز هر کس پاکسان بخره اگر هم بالا نره از این خیالش تخته که سهم پایینی نداره با این p/e پایینش
                                پی ای میانگین بازار بالای 6 شده حالا پاکسان با p/e 4.5 ظلم نیست در حقش؟!

نظر

در حال کار...
                                X