کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نظر دوستان مثبته واسه سهامداری؟ برخی معتقدند بازی شپاکسا به پایان رسیده
سلام
این نماد پیرمردی است...
درست است که الان رشد کرده ولی رشدش حبابی و بی جهت نیست.
ولیکن یک رالی تا اینجا آمده و رشد زیادی هم کرده و به احتمال قوی تا یک مدت باید گیج بزند... (البته اگر آمار سهامداران عمده را نگاه کرده باشید می بینید دو حقیقی و سرمایه گذاری اعتضاد غدیر دارند در این نماد خرید انجام می دهند که اگر ادامه دهند قیمت هم رشد خواهد کرد)
ولی باز عرض می کنم که سهم پیرمردی است و در بلند مدت (سال آینده) به احتمال زیاد باز هم سود مناسبی به سهامدارانش خواهد رساند...
نمی دانم در مجمع حضور داشتید یا نه؟ صادرات سال آینده ان شاء الله قرار است رشد خوبی داشته باشد و این سود سال بعد را تضمین خواهد کرد.
شرکت دست و پا بسته ای نیست و احتمال خطر چندانی ندارد.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
در مجمع شرکت کردم البته روز قبل از مجمع خواستم بفروشم که مشغله واسم پیش اومد نتونستم بفروشم. حالا واسه فروش روز شنبه تردید دارم
یک راه این است که به اعتضاد غدیر و این دو حقیقی نگاه کنید... در کل اگر خریدار با قدرت بیشتری خرید انجام می داد سهامداری کنید... ولی اگر خواستند بازی در بیاورند، بیایید بیرون.
یک راه هم این است که برعکس حرکت قیمت نماد حرکت کنید. اگر روز بازگشایی حسابی بردندش بالا شما بفروشید... اگر آوردند پایین نگهداری کنید (البته این راه حل مخصوص احتمال استراتژی با احتمال خطر پایین است، بعضی ها هم برعکس عمل می کنند ولی احتمال خطرش بالا است)
===========
یک چیز هم عرض کنم، سهم بنیادی در قیمت مناسب الان کم نیست! تاپیکو و پارسان و شاراک و پترول و وقوام و ودی و وبملت و خدیزل و ...
سهم هایی که هم مطمئن هستند و احتمال ریزششان کم است و اگر بازار به سمت آنها نیاید هم بازدهی معقولی در میان مدت خواهند داد... و اگر هم بازار به سمت آنها بیاید در کوتاه مدت هم سود های عالی خواهند داد...
با وجود این سهم های خوب دلیل ندارد آدم روی سهمی که زیاد با بازی اش آشنا نیست و یک موج صعودی را هم پشت سر گذاشته است، سهامداری کند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
بدینوسیله به اطلاع میرساند مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پاکسان (سهامیعام) در تاریخ 28/11/94 تشکیل شد. خلاصه تصمیمات مجمع بهشرح ذیل میباشد:
1) صورتهای مالی سال مالی منتهی به 30/09/94 شرکت مورد تصویب قرار گرفت. 2) تقسیم سود نقدی هر سهم به مبلغ 600 ریال تصویب گردید.
3) پاداش هیئتمدیره بهمبلغ 3,500 میلیون ریال به طور ناخالص تصویب گردید.
4) موسسه حسابرسی سخن حق به عنوان بازرس قانونی و حسابرس اصلی و موسسه حسابرسی آبتین روش آریا به ترتیب به عنوان بازرس علی البدل شرکت انتخاب گردیدند.
5) روزنامه اطلاعات بهعنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهیهای شرکت انتخاب گردید.
6) حق حضور اعضای غیر موظف هیاتمدیره ماهانه مبلغ 9,000,000 ریال به صورت ناخالص تعیین گردید.
سهامداران عزیز شپاکسا ممکنه خواهش کنم بفرماییدشماره حساب بانکی را از چه طریقی به امور سهام اعلام کنم؟ شماره امور سهام اصلا جواب نمیده. من با پیش شماره تهران این شماره را گرفتم
سهامداران عزیز شپاکسا ممکنه خواهش کنم بفرماییدشماره حساب بانکی را از چه طریقی به امور سهام اعلام کنم؟ شماره امور سهام اصلا جواب نمیده. من با پیش شماره تهران این شماره را گرفتم
درود
شماره حساب بانک ملت خود با مشخصات سهامداری را به شماره فکس 66250563 فکس کنید .
یک پست بالاتر تمام اطلاعات ارائه شده
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
گروه بنگاهها- مهتاب رحمتعلی: مدیرعامل پاکسان ازعرضه «هلدینگ شویندهها» خبر داد. محمدرضا حیدری ملایر در گفتوگو با «دنیای اقتصاد» گفت: پس ازعرضه سهام ساینا در نظر داریم که طی دو ماه اول سال «هلدینگ شویندهها» را از گروه پاکسان به بورس بیاوریم.
وی گفت: این هلدینگ شامل سهام «پاکسان»، «گلتاش» و «ساینا» است. وی با اشاره به برندهای جدیدی که در دستور کار پاکسان برای تولید قرار دارد گفت: این شرکت 408 میلیارد ریال سود انباشته دارد که در نظر است برای افزایش سرمایه با هدف اجرای طرحهای جدید از آن استفاده کند. وی تصریح کرد: افزایش کیفیت، تبلیغات بیشتر و تنوع در تولید و برندسازی از برنامههای سال آینده شرکت برای افزایش فروش و گرفتن سهم بیشتر از بازار مصرف است. وی درحالی که مشکل اصلی صنایع کشور را نقدینگی دانست و گفت: توافقات صورت گرفته در زمینه رفع تحریمها تنها بخشی از مشکلات را برطرف خواهد کرد اما زیربنای کشور صنایع پایین دستی هستند که باید شرایط را برای آنها هموار کرد.
وی با اشاره به ضرورت اجرای خصوصیسازی واقعی در کشور گفت: کاهش مقررات دست و پاگیر و تحول سیستم بانکی از مهمترین اصلاحاتی است که باید صورت بگیرد. وی افزود: نوع قوانین موجود در کشور انگیزه سرمایهگذاران خارجی را برای حضور در صنایع کاهش میدهد. وی درباره تفاهمنامههایی که پس از برجام به مرحله قرارداد رسیدهاند گفت: تا زمانی که قوانین اصلاح نشوند نمیتوان انتظار داشت تغییر شگرفی در عرصه اقتصادی کشور رخ دهد. وی صنعت شوینده را صنعتی پررقیب و با تنوع بالا دانست و افزود: برخی موضوعات بینالمللی همانند نوسانات قیمت نفت نیز با تحت تاثیر قرار دادن شاخصهای اقتصادی به طور غیرمستقیم روی بازار نیز اثر خواهند گذاشت.
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/09/30 دوره 3 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت پاکسان طی نامه شماره مورخ 1395/01/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1395/09/30 با سرمایه 540,000 میلیون ریال مبلغ 694 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تا.95.5.24......78 میلیارد فروش محصول داشته........احتمالا بسیار زیاد...9 ماهه بالای 110 میلیارد فروش خواهد داشت....حقوقی هم خوب داره سهمو از دسته ملت بی تحلیل در میاره.....سهم را با 75 انباشته...و...سود تحلیلی بالای 100 تومان ...دارن....420 میفروشن....
کدوم شرکت بورسی را سراغ دارید...که 6 ماهه 95..نسبت به 6 ماهه 94.....92درصد افزایش سود اوری داشته باشه....حالا فردا بازم تقدیم حقوقی کنید
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر