امروز مجدد وارد شدم ........فردا رکب زن شاید سهمو صف فروش کنه و در پایان معاملات صف فروش رو جمع کنه ........تا ببینیم چی میشه......حقوقی دیروز و امروز خرید کرده ...../:.winksmiley02.:/
پاکسان (شپاکسا)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postامروز مجدد وارد شدم ........فردا رکب زن شاید سهمو صف فروش کنه و در پایان معاملات صف فروش رو جمع کنه ........تا ببینیم چی میشه......حقوقی دیروز و امروز خرید کرده ...../:.winksmiley02.:/
نظر
-
-
من هنوز تو فکر اینم بیمه ملت این همه سهم خوب رو چرا اومده بالای 2500 و 2600 میلیونی داره میخره .....(-: شاید تحلیلگرشون سود امسال رو 800 در اورده و سود سال بعد رو 1000 (-:
من به سود 800 امسال و 1000 سال بعد فکر کردم ......... ولی خوب مطرح نکردم...چون زوده هنوز در مورد سود سال بعد فکر کنیم .......... (-: و به 700 امسال بسنده کردم ......تا ببینیم تا پایان سال چه میکنه......وقتی 12 ماهه حسایرسی شده بیاد رو کدال .......
در هر حال تبریک میگم پیشاپیش بهش .......>:D
سال بعد فروش صابونش فقط 200 میلیارد تومنه .....کی فکرشو میکنه یه شرکت 200 میلیارد فقط صابون بفروشه؟
ظرفیت تولید پودرش هم که نصفه یعنی با نصف ظرفیتش داره کار میکنه و نیازی به طرح توسعه نداره برای دوبل کردن تولید پودر !!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/03, 00:37.///
نظر
-
نزدیک گزارش9 ماه ایمو .....کف سازی سهم خیلی خوب داره انجام میشه .......انتظار پوشش خوبی دارم ازش .....یه سری هم که رانت دارن شاید مجبور بشن صف خرید رو تشکیل بدن تا بتونن حجم جمع کنن....چون که حقوقی جدید شناور رو خشک کرده........ببینیم روزهای بعد چه میکنه.............آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/06, 15:06.///
نظر
-
این پاکسان هم گرفته مارو الان داشتم 3 ماهه و 6 ماه ی شگل رو نگاه میکردم .........تقریبا پوشش های 3 ماهه و 6 ماه ی هر دو سهم شبیه هم بوده ....... شگل با فروش 167 میلیارد تومن گفته که سود ناخالصش میشه 74 میلیارد ........ ... حالا پاکسان با فروشی بالای 410 میلیارد تومن ......... همچنان منتظر پوشش بالای 420 و بسته شدن نماد هستم ..............تا سهم به ارزش واقعیش نرسه من ول کنش نیستم(-: سهم باید به قیمت 3500 تا 4000 برسه تا من برم سراغ یه سهم دیگه .......///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین پاکسان هم گرفته مارو الان داشتم 3 ماهه و 6 ماه ی شگل رو نگاه میکردم .........تقریبا پوشش های 3 ماهه و 6 ماه ی هر دو سهم شبیه هم بوده ....... شگل با فروش 167 میلیارد تومن گفته که سود ناخالصش میشه 74 میلیارد ........ ... حالا پاکسان با فروشی بالای 410 میلیارد تومن ......... همچنان منتظر پوشش بالای 420 و بسته شدن نماد هستم ..............تا سهم به ارزش واقعیش نرسه من ول کنش نیستم(-: سهم باید به قیمت 3500 تا 4000 برسه تا من برم سراغ یه سهم دیگه .......
نظر
-
در اصل توسط Godfathers پست شده است View Postمیثم جان خبری که به بنده از داخل شرکت دادن پوشش 500 تومانی سود بوده ولی هنوز از مقدار تعدیل خبر ندارم.
اگه 500 پوشش بده مجبور میشه که تا بالای 650-700 اعلام کنه .......و دیگه حرفی هم برای سود سال بعدش (بالای 750و حتی 800 تومن) نمیمونه
با پوشش 500 تومنی میشه روی سود 750 تومنی امسال حساب باز کرد ....پی بر ای 5 بدیم >>>سهم شب مجمع تا 3850 هم میتونه بالا بره و با افزایش سرمایه دوباره روی 2000 باز بشه(-:
========
در هر حال من کف پوشش رو گفتم که 420 به بالاست طبق محاسبات (-: البته در یک پست هم گفتم اگه در 9 ماهه کل پیش بینشو پوشش داد تعجب نکنید .......ولی خوب باز هم پوشش محطاتانه رو گفتم .....اگه پوشش حتی 460 تا 500 هم باشه میشه به سود 800 تومنی و کمی بالاتر سال بعد پاکسان فکر کرد ...........ضمن اینکه مجمع سهم و تقسیم سود امسال هم تا 5 ماه ایندست...
خبر خوبی دادید .....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/11, 11:23.///
نظر
-
-
پاکسان و شگل امروز مثبت بودند .شنیده هایی مبنی بر اینکه شوینده ها از محدودیت های قیمت گذاری قبلی خارج شده اند به گوش می رسد.
پاکسان امسال بین 750 تا 800 تومن سود میسازه و مضاف بر آن افزایش سرمایه 100 درصدی از محل سود انباشته داره البته این افزایش سرمایه قبل از مجمع اتفاق خواهد افتاد.
نظر
-
حسن یونس سینکی در نشست خبری وزیر صنعت معدن و تجارت با خبرنگاران گفت: براساس تصمیم ستاد تنظیم بازار، نظارت، قیمتگذاری عرضه به موقع کالا و در مجموع تنظیم بازار برخی کالاها از جمله روغن و شوینده ها به تشکلهای ذیربط واگذار شده است.
وی افزود: این تصمیم در قالب تفاهم نامه ای میان سازمان حمایت، تشکل ذیربط و معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت به امضا رسیده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در گام اول تنظیم بازار شوینده ها و روغن به تشکلهای مربوطه واگذار شده و دولت، نظارت عالیه خواهد داشت.
سینکی با اشاره به تصمیم دولت براساس قانون بودجه مبنی بر جایگزینی ارز مبادله ای با ارز مرجع، خاطر نشان کرد: بر این اساس، قیمت کالاها به صورت غیراقتصادی افزایش نمی یابد، این در شرایطی است که افزایش قیمت به دلیل عدم تعادل عرضه و تقاضا نگران کننده است و در شرایطی که ذخایر به اندازه کافی وجود دارد، مشکلی بروز نخواهد کرد.
وی خاطر نشان کرد: انتظار می رفت تا با تغییر نرخ ارز مرجع به مبادله ای افزایش قیمت بیشتری در بازار اتفاق افتد که اینگونه نشد، بنابراین اگر در یک نمودار خطی قابل دفاع نرخ ارز حرکت کنیم، بازار عرضه و تقاضا جهشی بیش از این نخواهد داشت.
نظر
-
معاملات پاکسان واقعاً شرم آوره. شرکتی که دو ماه دیگه مجمع داره و امسال علی رغم پیچوندن های انجام شده حداقل 650 می سازه؛ شرکتی که کمتر از یک ماه دیگه پیش بینی سال مالی آینده ش رو ارائه میده (احتمالاً در اولین پیش بینی حداقل 500 اعلام می کنه)؛ شرکتی که 300 درصد افزایش سرمایه از سود انباشته داره؛ شرکتی که لیدر شوینده هاست و با توجه به سیاست های تازه دولت طبیعتاً نقش اصلی رو در قیمت گذاری محصولات شوینده بر عهده خواهد داشت؛ شرکتی که هر شش ماه یک بار نرخ محصولاتش افزایش پیدا می کنه و ...
چرا باید پی بر ایش 2.5 واحد پایین تر از متوسط بازار باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر
نظر